Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.
Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

15.5.2017

Nyt mennään eikä meinata

Oletko huomannut kuinka nopeasti päivät nykyään menevät? Omalta osaltani se saattaa johtua tästä ikääntymisestä, mutta melko yleinen näkemys on, että aika ihan oikeasti on nopeutunut. Yksi selitys tällaiseen tunteeseen voi olla myös joka paikkaan tunkeva tietotekniikka. Tekstarit, twitterit, instagramit, sähköpostit ja suorat videolähetykset kilahtelevat älylaitteisiin sellaisella vauhdilla, ettei monikaan pysty keskittymään siihen mitä on tekemässä. Jokainen varmaan voi allekirjoittaa, että keskittyminen tuo tullessaan parempia tuloksia.

Kun kontakteja ja viestejä tuuppaa joka luukusta, hajoaa keskittyminen aivan väkisin. On yllättävän vaikeaa jättää viestit lukematta edes muutamaksi tunniksi puhelinpirinään reagoinnista puhumattakaan. Jokaisella meistä on joku itselle arvokas juttu menossa, vireillä tai ainakin ajatuksissa. Juuri tällä hetkellä antavat planeetatkin vauhtia ajan juoksemiselle innostuksen ja uudistumisen muodossa. Keskittyminen siihen kaikkein omimmalta tuntuvaan juttuun kantaa nyt parasta mahdollista hedelmää.

Mikä mahtaa olla se SINUN JUTTUSI? Minä olen onnekkaasti löytänyt oman tähän hetkeen kuuluvan juttuni ja se on riittävä lepo. Löytymisessä auttoi Maya-astrologinen elämän olosuhdetulkinta, joka niin sattuvasti muistutti luvuuden voimien ehtymisestä, jos on liian monta rautaa tulessa. Joka aamu saan huolella hiljentyä ja keskittyä osatakseni tarttua siihen tärkeimpään rautaan. Kovalla tahdon ponnistuksella pystyn välillä kiitettävästi pitämään näppini erossa muista raudoista päivän vilinässä. Nyt tuntuu, että pystyn siihen aamu aamulta paremmin.

Viikon tarjouksena Maya astrologin lääkkeet ajan hallintaan

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Kommentit- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}

Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...