Tervetuloa Astrokalenteriin

Aloita ilmainen 1 kk kokeilu

Minun missioni koko urani ajan on ollut antaa jokaiselle astrologiasta kiinnostuneelle mahdollisuus tutkia ja tulkita omaa astrologista syntymäkarttaansa ja aikaansa mahdollisimman monipuolisesti heti ensimetreiltä saakka.

Astrokalenteri on vuosien työn tuloksena kehittämäni helppokäyttöinen työkalu juuri tähän tarkoitukseen.

Astrokalenterin avulla pystyt seuraamaan aurinkokuntamme planeettojen kohtaamisia syntymäkarttasi tekijöiden kanssa. Astrokalenterin päätarkoitus on auttaa Sinua löytämään omat astrologiset rytmisi vuosinäkymän, kuukausinäkymän ja päivänäkymän avulla.

Elämästäsi tulee kaikin tavoin parempaa kun tunnistat omat päämääräsi ja tiedostat henkiset valmiutesi. Voit odottaa parempia kohtaamisia ihmisten kanssa ja saavutat menestystä tekemällä juuri sitä, mitä kohtaan tunnet vahvinta vetoa.

Polulla pysymistä helpottaakseni lähetän sähköpostiisi tiedon aina kun kartallasi tapahtuu jotakin ja lisäksi linkin sillä hetkellä voimakkaimmin vaikuttavaan pitkäaikaiseen transiittiin.

Astrokalenterin muut ominaisuudet tukevat aikasi ja rytmisi seuraamista.

"Kiitos Seppo! Juuri lueskelin näitä Astrokalenteriin liittyviä viestejä mitä olen saanut sinulta. Ne ovat pitäneet ihan uskomattoman hyvin paikkansa!

Minulla on tunne, että nyt ovat suuret muutokset käynnissä minun elämässäni ja hyvällä tavalla sellaiset!

Kiitos jo menneistä ja valmiiksi tulevista Astrokalenterin tulkinnoista!"

- netta

Lue lisää kokemuksia Astrokalenterista


Astrokalenterin hyödyt:

  • Vahvistaa sinua tärkeiden päätösten teossa.
  • Opastaa sinua käyttämään kuluvan vuoden luovaa energiaa mielekkäällä tavalla.
  • Auttaa muuntamaan haasteesi mahdollisuuksiksi.
  • Auttaa sinua vapautumaan turhasta stressistä.
  • Luotsaa työ- ja kotielämäsi kuviot paremmalle mallille.

Astrokalenterin käyttö on nyt helppoa:

Astrokalenterin mukana tulee selkeä käyttöohje.

Se auttaa Sinua heti ensimmäiseksi löytämään lähiajan tärkeimmän astrologisen ajankuvauksesi.

Astrokalenterin käyttöohje

Lähetän neljä erillistä opastuskirjettä noin viikon välein tukemaan kalenterin käyttöönottoa yksi askel kerrallaan.

Lisäksi voit milloin vain laittaa suoraan minulle sähköpostia ja kysyä mitä tahansa kalenteriin liittyvää asiaa.

Astrokalenterin opastuskirje

Pidän kerran kuukaudessa Astro.fi:n Facebook -sivulla livelähetyksen siitä, mitä asioita jokaisen kannattaa kalenterissaan erityisesti seurata kulloisenkin kuukauden aikana.

Tällä tavalla kalenterista saa irti vieläkin enemmän. Ilmoitamme Livelähetyksestä sähköpostitse kalenterin tilaajille.

Astrokalenterin livelähetys
Aloita ilmainen kokeilu!

Tutustu Astrokalenterin sisältöön ja palveluihin.

Astrokalenterin käyttöopas

Astrokalenterin yleiskuvaus

Astrokalenterin avulla pystyt seuraamaan aurinkokuntamme planeettojen kohtaamisia syntymäkarttasi tekijöiden kanssa. Astrokalenterin päätarkoitus on auttaa Sinua löytämään omat astrologiset rytmisi vuosinäkymän, kuukausinäkymän ja päivänäkymän avulla.

Tunnistaessasi oman päämääräsi ja omat henkiset valmiutesi teet elämästäsi koko ajan mielekkäämpää, mielenkiintoisempaa ja iloisempaa. Tulet paremmin toimeen kaikkien tapaamiesi ihmisten kanssa ja menestyt elämässäsi tekemällä sitä, minkä koet eniten omaksesi.

Seuraamista helpottaakseni lähetän sähköpostiisi tiedon aina kun kartallasi tapahtuu jotakin ja lisäksi linkin sillä hetkellä voimakkaimmin vaikuttavaan pitkäaikaiseen transiittiin. Astrokalenterin muut ominaisuudet tukevat aikasi ja rytmisi seuraamista.

Asiakkaiden kertomaa

"En ole aikaisemmin kommentoinut tai edes kiittänyt Sinua, mutta nyt lähetän Isot Kiitokset näistä sinun opastavista ja kannustavista viesteistä ja merkeistä kartallani."

- satu

"Voin suositella noita tulkintoja mitä olen nyt saanut sähköpostissani lukea. Ei muuta kuin räiskettä ja rätinää ensi vuoteen. Terkut koko perheellesi ja ennen kaikkea koko astrotiimille ja kollegoille toivottaa."

- aija

"Ystävätulkinnoista sen verran, että ei siis pelkästään tulkintasi minun luonnehoroskoopistani, mutta myös tulkintasi ystävistäni ovat osuneet siinä määrin yhteen todellisten asioiden ja tapahtumien kanssa, että myös se on saanut minut aika hiljaiseksi."

- pirjo

"Kiitos Seppo! Juuri lueskelin näitä Astrokalenteriin liittyviä viestejä mitä olen saanut sinulta. Ne ovat pitäneet ihan uskomattoman hyvin paikkansa!

 

Minulla on tunne, että nyt ovat suuret muutokset käynnissä minun elämässäni ja hyvällä tavalla sellaiset! Kiitos jo menneistä ja valmiiksi tulevista Astrokalenterin tulkinnoista.:)."

- netta
Aloita ilmainen kokeilu!