Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Transformaatio kesäleiri / Kesäyön Valtaus 7-9.7.2022

Paikka: Ähtäri, Nyyssölän tila
Leirihinta 180€ maksetaan saavuttaessa

Hinta sisältää ohjelman lisäksi ruokailut, kahvit, teet ja yösijan tuvassa, aitassa, omassa teltassa tai taivasalla. Katto toki löytyy kaikkien pään päälle. (Omat liinavaatteet mukaan)

Saapuminen 7.7. klo 12.00 mennessä

Päättyy 9.7. klo 16.00 alkaen (Saa viipyä vielä sunnuntain halutessaan).

Kesäleiri on tarkoitettu kaikille astrologiasta ja omasta transformaatiosta kiinnostuneille. Tervetulleita ovat alan ammattilaiset yhtälailla kuin omasta kartastaan kiinnostuneet astrologian ystävät.

Ohjelma

Astrologia on jatkuvan uudistumisen työkalu. Sen taitava käyttäjä on löytänyt rohkeuden luopua uskosta ja epäuskosta. Vaatii rohkeutta luopua rajoistaan ja ottaa vastaan elämän runsaat menestysmahdollisuudet.

Elämme ainutkertaista aikaa, jossa on mahdollista kaikki, mihin sielusi pyrkii. Tämä aika on puhtaan alkemian kulta-aikaa. Sinun on vaan ymmärrettävä olemuksesi sydämellä, mikä on totta, mikä ei. 

Ota käteesi transformaation miekka, repäise uskomustesi verho auki, katkaise kahleesi, rajoitustesi symboli, ja antaudu elämän huomaan. Silloin et voi enää tehdä enempää. 

Transformaatio tapahtuu ajallaan ja johdattaa sinut toisenlaiseen tietoisuuteen. Tämän kesän astroleirin teemana on siis Transformaatio. Tutkimme astrologisen syntymäkarttasi persoonallisia menestysaineksia sekä ajan kollektiivisia päämääriä, jotka mahdollistavat taydellisen muutoksen kokemisen tässä haastavassa ajassa.

Perehdymme ryhmissä myös haastaviin aspekteihin toistemme kartoilla, jotta ymmärrämme, mitkä tekijät ovat sielujen menestyksen esteenä juuri nyt ja jaamme ajatuksia ja kokemuksia karttojemme pohjalta.

Leirillä koemme venematkan Ruumissaaren voimapaikalle, jossa saa kokeilla uusia Transformaation tuloksia käytännössä heittäytymällä vaikkapa shamaanin, astrologin, näyttelijän tai vaikkapa uuden ajan liikenaisen tai -miehen rooliin taatusti turvallisen ja hyväksyvän leiriyleisön läsnäollessa! Ota rumpu tai joku muu soitin mukaasi, jos omistat sellaisen.

Leiri toteutetaan Ähtärin Vanhassa Nyyssölässä 7.-9.7.2022. Majoitus ja ruokailu kuuluvat hintaan. Omat lakanat mukaan. Hinta 180€/ hlö.  Ilmoittautuminen tästä linkistä

  https://slotti.fi/booking/astrofyoy/#/?service=11

Varausjärjestelmän kelloajoista ei tarvitse välittää. Paikkoja on kaksikymmentä ja tyhjänä näkyy niin monta saraketta kuin paikkoja on jäljellä.

Lisätietoa kurssipaikasta ja järjestelyistä saa numerosta 0503225966 Evgenialta.

Lämpimästi Tervetuloa t. Seppo, Nina, Evgenia ja Timo