Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Martaana olemisen retriitti 4-5.11.2017 Karkussa

Syksy etenee, joten nyt on ajankohtainen hetki suunnata katse marraskuun retriittiimme, joka pidetään pyhäinpäiväviikonloppuna 4.-5.11. Tuomiston kartanolla Karkussa (Sastamalassa). 

Tutustuimme tähän kauniiseen paikkaan kesällä, ja halusimme heti järjestää siellä tapahtumia. Toivomme että mahdollisimman moni tulisi sinne kanssamme pysähtymään vuoden pimeimpien kuukausien kynnyksellä olemaan, hiljentymään, rauhoittumaan, pelkistymään -  ja kenties avautumaan jollekin uudelle taajuudelle sisällään, josta ei voi tietää, koska se tapahtuu vasta sitten. Se on elävän elämän ennakoimatonta taikaa.

Tuomiston kartano luo tähän kaikkeen tunnelmalliset, kauniit ja kodikkaat puitteet. Tuomistossa on myös maukasta kasvisruokaa, iso omenatarha, ulkonuotiopaikka, hirsiseinäinen kaunis kurssisali josta näkymä puutarhaan ja järven yli, pihasauna sekä kodikkaat majoitustilat 2-4h huoneissa. Junalla pääsee 300 metrin päähän, mutta paikka on samalla varsin rauhallinen. 

Voit osallistua retriittiin myös majoittumatta, jos esim. asut Tampereella tai muualla lähiseudulla. Tampereelta ajat Tuomiston kartanolle noin 30 minuutissa. Jos puolestaan kaipaat privaatimpaa yöpymismahdollisuutta, reilun 10 minuutin ajomatkan päässä on kaksi hyvää vaihtoehtoa, ja tarvittaessa autamme kyydityksissä.

Retriitin hinta on edullisempi jos ilmoittaudut 1.10. mennessä. Siis älä liian pitkään mieti, koska tilakin on rajallinen, vaan lue lisää kotisivuilta ja ilmoittaudu vaikka heti!

Ilmoittautumiset: iina.pennanen(at)gmail.com TAI p. 045 6781303

terveisin

Lauri Siirala ja Iina Pennanen

WWW.LAURISIIRALA.FI