Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Esoteerisen astrologian jatkokurssi H:ki 3.- 4.8.2019

Paikka:Lapinniemen vanha sairaala / Takkahuone

Aika: la-su  3.-4.8.2019    klo la 10-18 su 10 -16

Hinta: 180€ (sis. kurssimateriaalin ja kahvi/tee tarjoilun)

KURSSIN SISÄLTÖ  (Max osanottajamäärä 20)

KURSSIN SISÄLTÖ

Jatkokurssin esimmäisenä päivänä perehdytään edellisten elämien karmallisiin tekijöihin, jotka ovat poikkeuksetta oman persoonallisuuden voimavaroja oikein ymmärrettyinä. Kartan aspektit eivät koskaan kaada niskaan negatiivista karmaa, mutta ne avaavat usein hyvin vapauttavia näkökulmia omiin käyttäytymismalleihin.

Herättelemme omakohtaisten kokemusten kautta Sisäisen Soturimme toteuttamaan tämän elämän henkistä päämäärää ja samalla siirrymme miellyttämisen filosofiasta rakkauden filosofiaan. Toivottavasti löydämme tien myös säälin filosofiasta rohkaisun filosofiaan.

Toisena päivänä sukellamme ajan mysteeriin toteamaan kuinka ihmeellisellä tavalla menneisyys ja tulevaisuus löytyvät juuri tästä hetkestä ja ohjaavat tämän hetken ratkaisuja. Emme tee ennustuksia, vaan vahvistamme kykyämme tehdä päätöksiä sydämestämme käsin juuri nyt.

Nähdessämme palan matkaa tulevaisuuteen, osaamme arvioida paljon nopeammin ja tehokkaammin tämän hetken valintoja. Tämän kurssin jälkeen oman astrologisen ajan seuraaminen on hypähtänyt aivan uudelle ja paljon aikaisempaa puhuttelevammalle tasolle.

Kurssin vetäjät: Seppo Tanhua ja Arto Virtanen

Ilmoittautuminen sähköpostilla: seppo.tanhua@gmail.com  "jatkokurssi Hki" (Ilmoita samalla syntymätietosi, osoitteesi ja puh.numerosi)

Saat kurssin varmistuttua laskun (50€), jonka maksettuasi olet varmistanut paikkasi kurssilla. Paikat täyttyvät maksujärjestyksessä ja ilmoittautuminen on sitova. Etumaksua ei palauteta osallistumisen peruuntuessa, mutta tilalleen saa itse järjestää toisen osanottajan.

TERVETULOA !