Valitse horoskooppimerkkisi

Horoskooppi Oinas
Oinas
21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä
21.4.-20.5.
Horoskooppi kaksoset
Kaksoset
21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu
22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona
23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt
23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka
23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni
23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies
23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris
22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies
20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat
20.2.-20.3.

Viikkovillitys

Maanantai 23.11.2015 ***

Astrosää: Tästäpä sitten alkaa erittäin epävakaa ja yllätyksiä täynnä oleva viikko, jonka aikana aikaisemmilla käytännöillä ei ole todistettavaa merkitystä nyt tehtävien päätösten kannalta. Nyt alkuviikosta on epävakaata myös rakkauselämässä Venuksen tehdessä oppositiota Uranukselle.

Kalat

Ihastut ja innostut näinä päivinä hyvin yllättävissä tilanteissa. Uskalla kohdata sinulle merkityksellisiltä tuntuvat ihmiset avoimesti ja iloisesti, vaikka joku alitajuinen pelko yrittääkin pysäyttää sinut heti alkumetreille.


Tiistai 24.11.2015 ****

Astrosää: Marsin sekstiili Saturnukselle tasapainottaa hiukan tilannetta ja maltilla asioiden kanssa sitten yleensä pääsee hyvinkin eteenpäin. Pitää vaan ottaa käsittelyyn yksi asia kerrallaan.

Kalat

Ilmassa on sekavaa energiaa eikä tänään kannata ottaa pieniä epäonnistumisia turhan raskaasti. Keskity asioihin, jotka sujuvat edes tyydyttävästi ja jätä kaikki ahdistavalta tuntuva tekeminen myöhäisempään ajankohtaan. Hankalilla asioilla on nyt taipumus muodostua entistäkin pahemmiksi.


Keskiviikko 25.11.2015 ***

Astrosää: Merkuriuksen yhtymä Saturnukselle on yleensä hyvä kuvio taivaalla, mutta nyt kun sitä häiritsee Neptunuksen neliö, niin ollaan lievästi ilmaistuna täysin tuntemattomalla miinakentällä. Jokainen päivä pitää sisällään ihan omat haasteensa ja niihin on melko mahdotonta varautua millään tavalla.

Kalat

Älä vaadi itseltäsi mahdottomia tämän jakson aikana. Jos olet mennyt lupaamaan enemmän kuin mihin voimasi tai taitosi riittää, niin viisainta on tunnustaa tämä virhearviointi ja katsoa tilannetta nöyrästi uudesta näkökulmasta. Muuten huomaat ajautuvasi entistä pahempaan ahdinkoon kun aika ei riitä.


Torstai 26.11.2015 ***

Astrosää: Näistä tämän päivän tarinoista selviää hiukan tarkemmin mitä kaikkea ihmeellistä sinun merkillesi saattaa olla odotettavissa. Muistutan kuitenkin että mikä tahansa on mahdollista.

Kalat

Osut kuin taikaiskusta paikalle todistamaan joidenkin puheiden tai lupausten petollisuutta. Älä hermostu kummallekaan osapuolelle, vaan tee omat ja selvät johtopäätöksesi. Niiden mukaan toimimalla voit varmistaa oman asemasi tukevuuden.


Perjantai 27.11.2015 *

Astrosää: Koko viikonloppu ja vielä koko ensi viikko tulee olemaan niin maailmalla kuin henkilökohtaisessa elämässä varsin sekasortoista aikaa vain siksi, että kosmos järjestelee asioita hiukan uuteen uskoon ainakin tässä Aurinkokunnassa. Edelleen kannattaa hoitaa asioita kuntoon sitä mukaa kun ongelmia ilmenee.

Kalat

Ellei elämäntilanteesi tunnu juuri nyt oikein hyvältä, niin hyvä. Ainakin tiedät mihin tarttua elämänlaatusi parantamiseksi ja se on jo paljon. Ajattele niitä raukkoja, jotka ovat samassa tilanteessa ja silti onnellisia.


Lauantai 28.11.2015 *

Astrosää: Riitasoinnuilta ei pysty välttymään millään ilveellä, mutta itse niitä ei nyt kannata viljellä. Kun ei ole järjestystä niin ei ole ja sillä hyvä.

Kalat

Kaikki minkä tänään teet hyvällä fiiliksellä tulee tuottamaan lähes välittömän palkinnon tavalla tai toisella, mutta ilman fiilistä ei kannata lähteä hosumaan yhtään mitään.


UUTUUS: Lapsesi Salaiset Huoneet

Astrologiset huoneet ovat aina olleet yksi astrologian kiinnostavimmista aihealueista. Lapsesi Salaiset Huoneet kuvaavat lapsesi kaikkia elämän osa-alueita ja antavat kartan planeetoille vahvan mystisen säväyksensä.

Lue lisää


Sunnuntai 29.11.2015 ***

Astrosää: Aurinko tulee vielä sotkemaan pakkaa nyt sunnuntaina. Onpa jännittävää nähdä mitä kaikkea maailmalla mahtaa kuunvaihteessa tapahtua. Pidetään nyt peukkuja rauhanomaisemmalle ilmentymiselle, kuin mihin tässä on nyt saanut vähän tottua.

Kalat

Varaudu kokemaan pettymyksiä joidenkin odotustesi suhteen ja ole valmis toimimaan välittömästi tilanteen korjaamiseksi sen sijaan että alkaisit voivotella tai syyttää muita kohtaamastasi pettymyksen tunteesta. Uusi tilanne vaatii ainoastaan uuden lähestymistavan ja kaikki on jälleen kunnossa.