Katso Planeetta uutiset maaliskuulle youtubessa.

Valitse horoskooppimerkkisi

Horoskooppi Oinas Horoskooppi Härkä Horoskooppi kaksoset Horoskooppi Rapu Horoskooppi Leijona Horoskooppi Neitsyt
Oinas21.3.-20.4. Härkä21.4.-20.5. Kaksoset 21.5.-21.6. Rapu22.6.-22.7. Leijona23.7.-22.8. Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka Horoskooppi Skorpioni Horoskooppi Jousimies Horoskooppi Kauris Horoskooppi Vesimies Horoskooppi Kalat
Vaaka23.9.-22.10. Skorpioni23.10.-22.11. Jousimies23.11.-22.12. Kauris22.12.-19.1. Vesimies20.1.-19.2. Kalat20.2.-20.3.

Viikkovillitys

Maanantai 20.04.2015 ***

Astrosää: Jos tyytymättömyys hiipii ajatuksiisi missä tahansa elämäsi tilanteessa, niin nyt on oltava valmis korjaamaan asia tavalla tai toisella. Joku osa ei nyt ole kohdallaan ja harmitus poistuu vain toiminnan kautta.

Kalat

Jos kohtaat tänään mitään epärehellisyyttä tai katteettomia lupauksia niin älä epäröi varoittaa petetyksi tulevaa osapuolta. Teet tällaisessa tapauksessa suuren palveluksen molemmille osapuolille, sillä usein lupausten antaja ei itsekään ymmärrä niiden katteettomuutta.


Tiistai 21.04.2015 ****

Astrosää: Toimintaan kannattaa nyt heittäytyä vain siksi, että kaikella tekemisellä on Pluton kosminen voima takanaan. Tärkeintä on olla koko ajan tehokkaasti liikenteessä ja tehdä aktiivisia päätöksiä.

Kalat

Anna sisäisen voimantuntosi johdattaa sinua tämän ajan päivittäisissä valinnoissa. Keskity asioihin joissa tunnet olevasi vahvoilla ja jätä muu jonnekin hamaan tulevaisuuteen. Hommaan ryhtyessäsi tiedät tarkalleen mitä pitää tehdä ja kaikki onnistuu yli odotusten.


Keskiviikko 22.04.2015 ***

Astrosää: Samalla kun tekeminen sujuu loistavasti, sujuu myös rakkauden tasainen lisääntyminen jokaisen ilolla ottamasi askeleen myötä. Ihastumiset ovat seurausta iloisista päätöksistä.

Kalat

Et pysty näinä päivinä sulattamaan mitään puolinaisia rakkauden osoituksia kumppaniltasi, vaan osaat osoittaa omalla merkkikielelläsi, ellei kaikki ole kohdallaan. Turhan kinastelun sijasta sinun tulisi ymmärtää, että vain sinä itse voit rajoittaa elämääsi. Kenelläkään muulla ei siihen ole oikeuksia.


Torstai 23.04.2015 **

Astrosää: Huhtikuun viimeinen viikko on erittäin suosiollista aikaa toteuttaa ideoitasi käytännössä. Uskalla seurata ajatustesi pysähtymätöntä virtaa. Se johdattaa sinut etapilta toiselle kevyesti ja menestyksellisesti.

Kalat

Anna jalkojesi lentää ideoittesi perässä ilman mitään rajoituksia ja huomaat kuinka suuri tilaus sinun oivalluksillesi onkaan olemassa. Menestys seuraa innostustasi, suuntautuipa se mihin hyvänsä. Älä siis suotta pidättele itseäsi, vaan ole valmis nauttimaan omasta vauhdistasi.


Perjantai 24.04.2015 ***

Astrosää: Viikonloppu on tavallisen vallatonta aikaa ihmissuhteiden ja rakkauselämän kannalta. Melkein mitä tahansa voi ja kannattaa antaa tapahtua. Mitä villimpää menoa sitä suurempaa rakkautta on tarjolla yhdessä jos toisessa muodossa.

Kalat

Kaipaat tänään uusia tuulia elämääsi etkä ole valmis tyytymään tavanomaiseen rutiiniin. Kukaan muu kuin sinä itse, ei pysty helpottamaan olotilaasi. Ei pidä kuvitella, että uudet tuulet löytyvät aina yhteisistä tekemisistä tai edes kumppanin hyväksymistä tekijöistä. Jos sitä odotat, niin hukkaat elämäsi.


Lauantai 25.04.2015 *

Astrosää: Ei ole mitään syytä jättää hyvää tilaisuutta käyttämättä, sikäli kun tänään tarjoutuu mahdollisuus pitää hauskaa ja nauttia elämästä.

Kalat

Hoida ihmeessä jokainen mieltäsi askarruttava asia kuntoon heti kun sellainen juolahtaa mieleesi. Osaat nyt esittää asiasi niin vastustamattomalla tavalla että viesti menee varmasti perille.


Sunnuntai 26.04.2015 *

Astrosää: Hauskanpito johtaa yllättävällä tavalla onnekkaisiin sattumuksiin ja saatat löytää itsesi viikonlopun päätteeksi oman uuden menestystarinasi ensimmäiseltä portaalta.

Kalat

Olet tänään ehkä hiukan hermona, koska et tahdo uskaltaa puuttua sinua vaivaavaan asiaan, vaikka tiedät että niin tulisi tehdä ja pian. Kerää ihmeessä rohkeutesi ja ilmoita oma kantasi ennen kuin mitään ikävää pääsee tapahtumaan.

Kurkkaa tulevaisuuteesi!

Tutki tulevaisuuttasi Astro-kalenterilla. Voit löytää vastauksia astrologian johdattamana ja tiedät milloin tarttua elämäsi tilaisuuksiin.


Kokeilu päättyy automaattisesti kahden viikon kuluttua.

Tee ilmainen Astrokalenteri