Valitse horoskooppimerkkisi

Horoskooppi Oinas
Oinas
21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä
21.4.-20.5.
Horoskooppi kaksoset
Kaksoset
21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu
22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona
23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt
23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka
23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni
23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies
23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris
22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies
20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat
20.2.-20.3.

Viikkovillitys

Maanantai 6.7.2015 ***

Astrosää: Loistokas heinkuun avaus jatkuu äärimmäisen omaehtoisella energialla nyt maanantaina Auringon tehdessä oppositiota Plutolle. Voima on omien ideoiden takana ja vain niiden.

Kalat

Voimakas jännite seuraa tämän päivän touhujasi ja voit saada uskomattoman paljon aikaan, jos rohkenet keskittyä vain siihen mikä nyt kiinnostaa. Olet positiivisella tavalla yhteydessä suurempaan kosmiseen sykliin, joka tukee kaikkea sellaista mistä olet henkilökohtaisesti tänään kiinnostunut.


Kokeile Astrokalenteria ilmaiseksi!

Aloita astrologiaan tutustuminen
Kokeile Astrokalenteria ilmaiseksi!

Kesän kunniaksi minulla on ilo tarjota sinulle ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua astrologian mielenkiintoiseen maailmaan oman Astrokalenterisi kautta.

Astrokalenteriin tutustumisesi aikana lähetän sinulle ohjeita ja neuvoja ajan henkeen ja juuri sinun omaan astrologiseen kalenteriisi perustuen. Kalenterikokeilu on maksuton ja päättyy kahden viikon kuluttua, ellet halua jatkaa kalenterin tilaamista.

Aloita Astrokalenterisi tästä


Tiistai 7.7.2015 *

Astrosää: Kriittisyys jatkuu sopivassa mittakaavassa vielä nyt tiistaina ja jokainen itsenäinen ratkaisu on kultaakin arvokkaampi tulevaisuuden kannalta.

Kalat

Elä tänään omaa elämääsi omaan tahtiisi äläkä lähde mukaan siihen hermostuneeseen ilmapiiriin jota jotkut tuntuvat innolla lietsovan. Sinulla ei pitäisi olla kiirettä minnekään.


Keskiviikko 8.7.2015 *

Astrosää: Omat tunteet ovat lopulta aina oikeassa ja kukaan ei voi kuunnella muuta kuin niiden viestiä. Siitä kannattaa nyt pitää kiinni viimeiseen asti. Tehdä päätöksiä vasta kun fiilis on kohdallaan.

Kalat

Aavistat tänään äärimmäisen herkästi jokaisen oikean liikkeen ja ratkaisun mitä haastavimmissa tilanteissa. Pystyt ottamaan ohjat käsiisi ilman minkäänlaista etukäteissuunnittelua ja asiat etenevät kuin itsestään.


Torstai 9.7.2015 ****

Astrosää: Marsin kolmio Neptunukselle antaa aivan loistavat eväät intuitiolla toimimiselle ja omien päämäärien toteuttamiselle enemmän ihan itsestään kuin väkisin tekemällä.

Kalat

Olet varsin energisellä tuulella ja voit saada paljon näkyvää aikaiseksi uskaltamalla toimia sisäisestä tiedostasi käsin ilman varmistuksia. Luova tekeminen on sinun ehdoton valttikorttisi, joka on uskallettava lyödä pöytään kunnon panosten saattelemana. Miettimiseen ei ole aikaa.


Perjantai 10.7.2015 *

Astrosää: Viikonloppua jatketaan oikein mukavissa lomatunnelmissa ja rennolla fiiliksellä.Asioiden on annettava edetä omalla painollaan ja vain ajelehdittava mukana.

Kalat

Ilmassa on melkoisesti sähköä ja sählinkiä, joka voi pahimmillaan aiheuttaa jopa vaaratilanteita, ellet tietoisesti rauhoita tahtiasi ja pienennä tälle päivälle asettamiasi vaatimuksia.


Lauantai 11.7.2015 *

Astrosää: Tunnepuolella saattaa ajoittain kihistä aika kovaa tämän päivän aikana, mutta se on ohimenevää, eikä pieniin riitoihin kannata jäädä roikkumaan.

Kalat

Pystyt tänään lukemaan kumppanisi tai läheisesi odotuksia ja toiveita. Luota sisäiseen ääneesi ja omiin tuntemuksiisi, sillä se mikä tuntuu sinusta hyvältä ilahduttaa eniten myös rakastettuasi. Yllätä hänet tänään tavalla josta ainakin itse tiedät nauttivasi.


Sunnuntai 12.7.2015 *

Astrosää: Jos joku asia ahdistaa tai tuntuu muuten epämiellyttävältä, niin kannattaa katsoa hiukan tarkemmin, mistä se voi johtua. Jotain hämärää on joka tapauksessa ilmassa.

Kalat

Usvainen olotila kannattaa ottaa tänään ilolla vastaan ja siirtää suosiolla kaikki tarkempaa ajattelua vaativat tehtävät seuraavaan päivään. Jos nyt yrität skarpata vähänkään liikaa, niin huomaat vain tyrineesi oikein kunnolla.