Valitse horoskooppimerkkisi

Horoskooppi Oinas
Oinas
21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä
21.4.-20.5.
Horoskooppi kaksoset
Kaksoset
21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu
22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona
23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt
23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka
23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni
23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies
23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris
22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies
20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat
20.2.-20.3.

Viikkovillitys

Maanantai 8.2.2016 **

Astrosää: Auringon ja Marsin neliö aloittaa helmikuun toisen viikon äärimmäisen tehokkaissa ja samalla kriittisissä energioissa. Voimaa on liikkeellä maksimimäärä, mutta se on käytettävissä vain kunkin yksilön omiin tarkoituksiin. Kaikki muu tekeminen synnyttää tarpeetonta aggressiivisuutta.

Kalat

Osaat kohdistaa energiasi tänään oikeisiin kohteisiin ja saat paljon näkyvää aikaiseksi. Yhteen ja mielestäsi tärkeimpään juttuun keskittymällä tulokset jo häikäisevät, vaikka toiminta-aika onkin vain muutama päivä.


Tiistai 9.2.2016 ***

Astrosää: Venus on tällä viikolla koko ajan loistavissa aspekteissa ja siksi on viisasta tehdä omasta elämästä niin juhlallista ja kivaa kuin suinkin pystyt.

Kalat

Olet energisellä päällä ja hormonit hyrräävät tavallista innokkaammin sikäli kun oikea kohde sattuu olemaan paikalla. Ellei kohdetta ole lähettyvillä tai olet kokonaan väärässä seurassa, niin tyhjyys paistaa silmistäsi, etkä ole lainkaan hauskaa seuraa.


Keskiviikko 10.2.2016 ***

Astrosää: Venuksen kolmio Jupiterille tarkoittaa, että sinun nauttiessasi omasta tekemisestäsi, löydät automaattisesti oikean yhteyden sosiaaliseen ympäristöösi. Menestys seuraa jokaista hauskaa hetkeä tämän viikon elämässäsi. Järjestä siis paljon hauskoja hetkiä.

Kalat

Nyt kannattaa nauttia jokaisesta hetkestä tässä päivässä ja muistaa että tämä on sinun ikioma ja ainutkertainen elämäsi. Onni seuraa iloa. Ole siis iloinen ja anna iloisuuden ohjata sinua oikeaan suuntaan elämässäsi. Rakkaus ja rakastettu löytää tiensä sen luo, joka on jo löytänyt oman onnensa.


Torstai 11.2.2016 ***

Astrosää: Oman henkisen oppaan tai opettajan kohtaaminen tässä loppuviikon aikana muodostuu erittäin antoisaksi ja elämääsi parantavaksi onnenpotkuksi. Ole siis korvat höröllä. Henkinen oppaasi voi olla kuka tahansa läheisistäsi.

Kalat

Osaat sovittaa omat pyrkimyksesi toisten ihmisten tarpeisiin tavalla, joka palvelee kaikkien päämäärää. Nyt kannattaa edetä päättäväisesti.


Perjantai 12.2.2016 ****

Astrosää: Viisaita neuvoja saadessasi, on ne laitettava samantien käytäntöön, sillä aktiiviselle toimeen tarttumiselle on nyt olemassa sosiaalinen tilaus. Onnistumisia on tiedossa jokaiselle, joka pitää positiivista liikettä yllä.

Kalat

Menestystä tarjotaan sinulle muodossa tai toisessa näinä päivinä. Sinun tulee olla valmis tekemään nopeita päätöksiä silloin kun siltä tuntuu. Marsin kolmio pistää vipinää kinttuihisi ja niiden on annettava kuljettaa sinua kovalla vauhdilla eteenpäin. Luota omiin ideoihisi ja toimi tästä luottamuksesta käsin.


Lauantai 13.2.2016 *

Astrosää: Luota tunnelmiin ja fiiliksiin, jotka ohjaavat sinua kivasta jutusta toiseen. Hyväksy nöyrästi kateuden aiheuttamat purkaukset. Ne kuuluvat aina pakettiin, kun joku nauttii elämästään.

Kalat

Suunta saattaa olla hiukan hukassa, mutta älä anna sen häiritä. Seilaa rauhassa sinne tänne elämäsi ristiaallokossa ja osut ihmeellisellä tavalla aina oikeaan paikkaan. Mikään ei nyt onnistu väkisin.


Kipinämittari

Miten välillämme kipinöi?

Mikä teitä yhdistää eniten?
Mikä alue vaatii eniten tietoista huomiota, seksuaalisuus, tunteet, kommunikaatio vai urakuviot?

Katso Kipinämittarista!


Sunnuntai 14.2.2016 *

Astrosää: Kaikki ei koskaan mene niin kuin ajattelet sen menevän. Lopulta kaikki menee aina hiukan paremmin. Se olisi nytkin hyvä muistaa, sillä ikävältä tuntuvia yllätyksiä on tiedossa. Ne tuntuvat ikäviltä, mutta ovat aina tuomassa positiivista muutosta tullessaan.

Kalat

Tänään kohtaat hankalalta tuntuvan tilanteen, jonka tiedät pystyväsi ratkaisemaan, mutta silloin joudut loukkaamaan jonkun auktoriteetin arvovaltaa. Aidossa elämässä ei ole muita auktoriteetteja kuin sinä itse, joten anna itsellesi lupa toimia.