Katso Planeetta-uutiset toukokuulle youtubessa

Valitse horoskooppimerkkisi

Horoskooppi Oinas
Oinas
21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä
21.4.-20.5.
Horoskooppi kaksoset
Kaksoset
21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu
22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona
23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt
23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka
23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni
23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies
23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris
22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies
20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat
20.2.-20.3.

Viikkovillitys

Maanantai 25.5.2015 ***

Astrosää: Haasteellista energiaa on liikkeellä kasapäin tällä viikolla juuri ennen koulujen päättymistä. Tuskin sentään koululaisilla, eikä tarvitse olla meillä muillakaan negatiivisessa mielessä. Nyt vain tarvitaan tilaa tavallista enemmän.

Kalat

Itseluottamuksesi nousee korkeisiin lukemiin kuin vahingossa eikä kenelläkään ole oikeutta estää sinua nauttimasta vetovoimasi antamasta varmuudesta. Tällaisesta tunnelmasta tulee nauttia kaikin mahdollisin tavoin, sillä vain harvoin saat toiveitasi toteutumaan yhtä helposti.


Tiistai 26.5.2015 ****

Astrosää: Aavistuksenomainen fiilistely kertoo mikä homma pelaa ja mikä ei. Tunnelmia kannattaa kuunnella huolellisesti tällä viikolla. Vaistot ovat herkistyneet havaitsemaan asioita, joissa on jotakin pielessä. Kannattaa aina tarkistaa, jos siltä tuntuu.

Kalat

Muista olla varovainen kaikessa tekemisessäsi, sillä tänään jos koskaan moni täysin selvä asia voi mennä tuhannelle mutkalle. Liika innokkuus johtaa hankaliin väärinkäsityksiin, joiden oikaiseminen teettää valtavasti töitä vielä tulevaisuudessakin. Pidä siis jalat tiukasti maan kamaralla.


Keskiviikko 27.5.2015 **

Astrosää: Sanallinen informaatio on nyt tavallista tehokkaampaa ja siksi on hyvä puhua vain sitä, mikä on totta itselle. Muuten asiat kääntyvät sinua vastaan. Riitelemään ei tämän jakson aikana missään nimessä pidä alentua.

Kalat

Marsin ja Merkuriuksen neliö pistää aina vipinää kinttuihin, eikä tekemisestä pitäisi olla puutetta. Ainoa ongelma ja aika paha sellainen syntyy oikeasta ajoituksesta. Kiireeseen ei saisi sortua missään tapauksessa, sillä silloin ajatus ei ole siinä mitä teet ja vahinkoja sattuu yksi toisensa jälkeen.


Torstai 28.5.2015 ***

Astrosää: Aavistukset sen kun vaan voimistuvat viikonlopun lähestyessä ja monenlaisia hämmästyttäviä käänteitä osuu vähän jokaisen kohdalle. Monikaan asia ei lopulta ole sitä miltä näyttää.

Kalat

Älä ihmettele elleivät jutut ja ajatukset osu yksiin ystäviesi tai tuttaviesi ajatusten kanssa, sillä tänään on suuri väärinkäsitysten päivä, jolloin moni asia menee pieleen kenenkään sitä tarkoittamatta. Syy mahdollisiin väärinkäsityksiin on ainoastaan itse kunkin asialle laittamissa odotuksissa.


Perjantai 29.5.2015 ***

Astrosää: Viikonloppu on hiukan sekavaa ja sumuista aikaa Neptunuksen aspekteista johtuen. Jälleen kannattaa luottaa omiin pieniin epäilyksiin ja varmistaa heti kun siltä tuntuu.

Kalat

Pettymyksiä ja väärinkäsityksiä putkahtelee pintaan mitä ihmeellisemmissä yhteyksissä, mutta ne ovat vain seurausta omasta hyväuskoisuudestasi ja taipumuksestasi asettaa liikaa odotuksia toisten ihmisten varaan sen sijaan että luottaisit itseesi ja omaan arvostelukykyysi.


Lauantai 30.5.2015 **

Astrosää: Sanoissa on paljon voimaa viikonlopun aikana ja etenkin nyt lauantaina. Katso mitä suustasi päästelet. Kaikella sanotulla on nyt tapana tulla todeksi tavalla tai toisella.

Kalat

Tunnet tänään tavallista selvemmin mikä asia tai mitkä ihmiset imevät energiaasi. Tänään on myös paras hetki vapauttaa itsesi näistä olosuhteista ilmoittamalla, että kiitti, mulle riitti.


Kokeile Astrokalenteria ilmaiseksi!

Aloita astrologiaan tutustuminen
Kokeile Astrokalenteria ilmaiseksi!

Kevään kunniaksi minulla on ilo tarjota sinulle ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua astrologian mielenkiintoiseen maailmaan oman Astrokalenterisi kautta.

Astrokalenteriin tutustumisesi aikana lähetän sinulle ohjeita ja neuvoja ajan henkeen ja juuri sinun omaan astrologiseen kalenteriisi perustuen. Kalenterikokeilu on maksuton ja päättyy kahden viikon kuluttua, ellet halua jatkaa kalenterin tilaamista.

Aloita Astrokalenterisi tästä


Sunnuntai 31.5.2015 *

Astrosää: Usva ei ota haihtuakseen, vaikka tilanne toki alkaa helpottaa maanantain lähestyessä. Sunnuntaina ja alkuviikosta on syytä olla läsnä kaikessa, mitä teet. Anna tunnelman ratkaista päätöksesi äläkä silti tee liian kauaskantoisia suunnitelmia.

Kalat

Intuitiosi ohjaa sinua tänään tavallista voimakkaammin. Luota sen ääneen ja kulje rohkeasti utuisella ja suunnittelemattomalla mielellä.