Katso Planeetta uutiset maaliskuulle youtubessa.

Valitse horoskooppimerkkisi

Horoskooppi Oinas Horoskooppi Härkä Horoskooppi kaksoset Horoskooppi Rapu Horoskooppi Leijona Horoskooppi Neitsyt
Oinas21.3.-20.4. Härkä21.4.-20.5. Kaksoset 21.5.-21.6. Rapu22.6.-22.7. Leijona23.7.-22.8. Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka Horoskooppi Skorpioni Horoskooppi Jousimies Horoskooppi Kauris Horoskooppi Vesimies Horoskooppi Kalat
Vaaka23.9.-22.10. Skorpioni23.10.-22.11. Jousimies23.11.-22.12. Kauris22.12.-19.1. Vesimies20.1.-19.2. Kalat20.2.-20.3.

Viikkovillitys

Maanantai 02.03.2015 *****

Astrosää: Maaliskuu alkaa aivan hurjan onnekkailla ja tehokkailla energioilla Uranuksen ja Jupiterin tehdessä kolmiota keskenään. Nyt on aika luottaa edistyksellisiin ideoihin, sillä niistä tulee nyt totta heti kun ottaa ekan askeleen.

Kalat

Hermostunut energia kuuluu tähän aikaan ja nykyiseen elämääsi todella voimakkaasti. Ahdistava olotila ravistelee sinua irti jostakin sellaisesta, jolle sinulla ei enää ole mitään käyttöä. Samalla elämä tarjoaa jotakin todella suurta harppausta aivan uuteen suuntaan. Loikkaa ihmeessä, jos suinkin pystyt.


Tiistai 03.03.2015 ***

Astrosää: Venuksen änkeäminen samaan kuvioon Jupiterin ja Uranuksen kanssa antaa luvan menestyä ja onnistua hauskaa pitämällä ja hulvattomasti rakastumalla.

Kalat

Joku rakkauteen ja kumppanuuteen liittyvä epäselvä asia vaatii tänään huomiotasi. Älä epäröi lähteä selvittämään asiaa, sillä se on ainoa oikea ratkaisu. Menettämisen pelko saa meidät tyytymään joskus käsittämättömän rajattuihin olosuhteisiin, mutta nyt on vapautumisen aika.


Keskiviikko 04.03.2015 ***

Astrosää: Kukaan ei pysty ennustamaan tämän viikon rakkaustarinoita, sillä niin arvaamattomalla tavalla ne syntyvät ja niin mullistavia vaikutuksia niillä on meille kaikille.

Kalat

Tunnistat innostuneen energian tässä päivässä ja nyt kannattaa lähteä mukaan meininkiin vaikka mitään erityistä kutsua ei kuuluisikaan. Elämän kiihko virtaa suonissasi tavallista voimakkaampana ja vain päästämällä irti rutiineistasi, pääset kokemaan sen täyteläisimmät aromit.


Torstai 05.03.2015 ***

Astrosää: Tunteen paloa ja arvaamattomuutta lisää entisestään Venuksen neliö Plutolle. Kaikesta kauneudesta huolimatta tässä viikossa itää jo armottoman muutoksen siemen. Rakkaus ja viha kulkevat käsi kädessä kohti kliimaksia.

Kalat

Herätät näiden lähipäivien aikana voimakkaita rakkauden tunteita tietyissä kanssaihmisissäsi. Uskalla olla äärimmäisen rehellinen heitä kohtaan ja tee alusta asti selväksi oma tilanteesi sellaisena kuin se todella on. Mitään turhia odotuksia ei parane päästää syntymään, sillä luulot ovat herkemmässä kuin normaalisti.


Perjantai 06.03.2015 ***

Astrosää: Viikonloppu on sekin yhtä kovaa säpinää ja hurjien kohtaamisten ilotulitusta. Nyt kannattaa olla liikkeellä ja liikenteessä ihan vaan kaiken varalta. Kaikki on mahdollista niin hyvässä kuin pahassa.

Kalat

Olet tänään todella vahvoilla sinulle tärkeiden päämäärien toteuttamisessa. Käytä tätä voimalatausta hyväksesi ja pistä asioita järjestykseen. Aurinko tekee merkistäsi sekstiiliä Plutolle ja sinulla on hetken aikaa kosminen voima hallinnassasi. Luota voimantunteeseen silloin kun se nousee ohjaamaan kulkuasi.
Kurkkaa tulevaisuuteesi!

Tutki tulevaisuuttasi Astro-kalenterilla. Voit löytää vastauksia astrologian johdattamana ja tiedät milloin tarttua elämäsi tilaisuuksiin.


Kokeilu päättyy automaattisesti kahden viikon kuluttua.

Tee ilmainen Astrokalenteri

Lauantai 07.03.2015 ***

Astrosää: Pidetään siis hauskaa koko rahan edestä ja nautitaan viikonlopun railakkaista energioista täysin siemauksin.

Kalat

Olet tänään todella vahvoilla sinulle tärkeiden päämäärien toteuttamisessa. Käytä tätä voimalatausta hyväksesi ja pistä asioita järjestykseen. Aurinko tekee merkistäsi sekstiiliä Plutolle ja sinulla on hetken aikaa kosminen voima hallinnassasi. Luota voimantunteeseen silloin kun se nousee ohjaamaan kulkuasi.


Sunnuntai 08.03.2015 ***

Astrosää: Oikein ihanaa Naistenpäivää kaikille ihanille naisille. Sunnuntaina on haavojen parantamisen päivä, jota tosiaan tarvitaan monien sydänsurujen keskellä. Rakastumiset synnyttävät aina myös päättymisiä ja lopulta tunteet pysyvät tasapainossa. Tämähän sopii naistenpäivään loistavasti.

Kalat

Kohtaat tänään henkisen kasvusi kannalta kannustavia asioita ja ihmisiä. Oivallat jotain hyvin merkittävää oman elämäsi tarkoituksesta. Mahdollisesti kohtaat myös henkisen opettajasi tavalla tai toisella. Hänellä on sinulle arvokas neuvo, jota sietää kuunnella.