Katso Planeetta uutiset lokakuulle youtubessa.

Valitse horoskooppimerkkisi

Horoskooppi Oinas Horoskooppi Härkä Horoskooppi kaksoset Horoskooppi Rapu Horoskooppi Leijona Horoskooppi Neitsyt
Oinas21.3.-20.4. Härkä21.4.-20.5. Kaksoset 21.5.-21.6. Rapu22.6.-22.7. Leijona23.7.-22.8. Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka Horoskooppi Skorpioni Horoskooppi Jousimies Horoskooppi Kauris Horoskooppi Vesimies Horoskooppi Kalat
Vaaka23.9.-22.10. Skorpioni23.10.-22.11. Jousimies23.11.-22.12. Kauris22.12.-19.1. Vesimies20.1.-19.2. Kalat20.2.-20.3.

Viikkovillitys

Maanantai 27.10.2014 ***

Astrosää: Lokakuu päättyy ihanan herkissä ja tunnelmallisissa merkeissä Venuksen tehdessä kolmiota Neptunukselle. Romantiikan lisäksi tämä viikko suosii taiteita ja kaikkea mahdollista luovuutta.

Kalat

Avaa sielusi ja sydämesi näkemään sinulle kaikkein arvokkaimmat asiat ympärilläsi ja osoita niille kunnioitusta. Tänään Venus ja Neptunus valmistavat sinulle ilon ja kauneuden päivän, joka on tarkoitettu antaumuksella nautittavaksi. Sinulla on kosminen lupa hemmotella itseäsi.


Tiistai 28.10.2014 ***

Astrosää: Luovuuden lähteille johdattaa myös Auringon samaan aikaan tekemä kolmio samaiselle Neptunukselle. Nyt on syytä luottaa omaan intuitioon mitä suurimmassa määrin. Päätöksiä on uskallettava lyödä pöytään juuri silloin kun siltä tuntuu.

Kalat

Tänään kannattaa rauhoittaa päivittäistä rytmiä ja kuunnella alitajuntasi voimakkaita viestejä, sillä ne ohjaavat sinua oikeisiin ratkaisuihin positiivisilla ja kutsuvilla impulsseillaan. Voit lopettaa rahan, kunnian ja toisen luottamuksen perässä juoksemisen nyt. Astu rauhallisesti omaan, hyvään elämääsi


Keskiviikko 29.10.2014 *

Astrosää: Tänään ilmassa saattaa ajoittain esiintyä sanallista terävyyttä, mutta eipä sen kannata antaa pilata herkkää tunnelmaa. Väittely ei nyt johda positiivisiin tuloksii.

Kalat

Tunteet ovat tänään sanoja voimakkaampia. Älä yritä selittää mieltäsi painavia asioita järkevästi. Kerro miltä sinusta tuntuu ja tee se minkä itse koet nyt tärkeäksi niin asiat loksahtavat kohdalleen.


Torstai 30.10.2014 *

Astrosää: Jos fiilikset ovat jonkun ratkaisun osalta kohdallaan, niin tänään voit laittaa asioita konkreettisesti paikoilleen. Sujuvuutta ja selkeyttä on kaikessa tekemisessä tavallista enemmän.

Kalat

Elämä on tänään omissa käsissäsi ja tunteesi kertovat sinulle oikeat ratkaisut asiassa kuin asiassa. Älä järkeile liikaa tai menetät hyvät, tähän päivään liittyvät mahdollisuutesi Kankkulan kaivoon.


Perjantai 31.10.2014 ***

Astrosää: Viikonloppu näyttää erittäin suotuisalta kaikenlaisten ratkaisujen ja sopimusten tekemisen kannalta. Kokonaisvaltainen flow ulottuu kaikkeen keskinäiseen kanssakäymiseen.

Kalat

Tiedät ja tunnet että juuri näillä hetkillä sinun pitäisi saada kerrottua joku mielessäsi itänyt idea eräälle tärkeälle henkilölle. Kannattaa uskaltaa, vaikka ennakkoluulosi yrittävät väittää odotustasi mahdottomaksi. Koeta päästä kaikista odotuksista ja jätä valinta avoimesti sille, joka kuuntelee.


Lauantai 01.11.2014 ***

Astrosää: Kuumat tunteet leiskuvat korkealla ja ihastumisia tapahtuu kaikkialla, missä ihmiset kohtaavat toisiaan. Tutustuminen ja jutustelu käynnistyy helposti, eikä turhia jännitteitä ole ilmassa.

Kalat

Sinua saatetaan näinä päivinä lähestyä seurustelumielessä hyvin yllättäviltä tahoilta. Nauti toki huomiosta, kunhan pidät koko ajan mielessä, mikä on sinulle tärkeintä ja arvokkainta juuri nyt. Hetken hurma voi olla rakkauden surma, ellet kohtaa sitä tietoisesti ja rehellisesti omista olosuhteistasi käsin.
Kurkkaa tulevaisuuteesi!

Tutki tulevaisuuttasi Astro-kalenterilla. Voit löytää vastauksia astrologian johdattamana ja tiedät milloin tarttua elämäsi tilaisuuksiin.


Kokeilu päättyy automaattisesti kahden viikon kuluttua.

Tee ilmainen Astrokalenteri

Sunnuntai 02.11.2014 ****

Astrosää: Nyt sunnuntaina eletään jälleen herkällä otteella joka parhaimmillaan ohjaa kaikkea tekemistä tasapainoiseen ja harmoniseen suuntaan. Loistava päivä osallistua luennoille ja tapahtumiin.

Kalat

Alitajuntasi on valmis ottamaan ohjat käsiinsä ja opastamaan sinua oikeisiin paikkoihin oikeaan aikaan. Kuuntele sisältäsi tulevaa ohjausta ja anna jalkojesi viuhtoa omaan tahtiinsa ja omaan suuntaansa. Huomaat löytäväsi tärkeitä ihmisiä ja asioita paikoista, jonne et normaalisti suostu kurkistamaan.