Katso Planeetta uutiset lokakuulle youtubessa.

Valitse horoskooppimerkkisi

Horoskooppi Oinas Horoskooppi Härkä Horoskooppi kaksoset Horoskooppi Rapu Horoskooppi Leijona Horoskooppi Neitsyt
Oinas21.3.-20.4. Härkä21.4.-20.5. Kaksoset 21.5.-21.6. Rapu22.6.-22.7. Leijona23.7.-22.8. Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka Horoskooppi Skorpioni Horoskooppi Jousimies Horoskooppi Kauris Horoskooppi Vesimies Horoskooppi Kalat
Vaaka23.9.-22.10. Skorpioni23.10.-22.11. Jousimies23.11.-22.12. Kauris22.12.-19.1. Vesimies20.1.-19.2. Kalat20.2.-20.3.

Viikkovillitys

Maanantai 29.09.2014 *

Astrosää: Tämä viikko käynnistää lokakuun tehokkaat ja aggressiiviset energiat Auringon tehdessä neliötä Plutolle tulevana viikonloppuna. Tänään maanantaina on hyvä hetki aloittaa joku vaiheessa ollut suunnitelma ja keskittyä siihen kunnolla.

Kalat

Liiku varovasti sillä olet hyvin herkkä koheltamaan ja telomaan itsesi ellet pääse kohdistamaan energiaasi täsmälleen oikeaan suuntaan. Naarmuista ja kompasteluista on syytä ottaa heti opikseen ja tarkistaa suunta.


Tiistai 30.09.2014 *

Astrosää: Tänään Kuu aktivoi Marsin ja Uranuksen kolmiota ja siksi hyviä ideoita pukkaa pintaan pienellä korkeapaineella. Kannattaa kokeilla kaikkea mahdollista.

Kalat

Jos tilan tai ajan puute saa sinut tuntemaan olosi ahdistuneeksi jossain vaiheessa päivää niin mikä estää sinua hiukan muuttamasta päivän rytmiä. Lääke mahdolliseen ahdistukseen on aina välittömässä läheisyydessäsi. Olotilan helpottaminen on joskus pienestä kiinni.


Keskiviikko 01.10.2014 *

Astrosää: Tänään kuu on neliössä aggressioita keräävään Aurinkoon ja uudistavaa voimaa virtaa maapallolle tunnetilojen kautta. Kuuntele erityisen tarkkaan, mitkä asiat sinua harmattavat ja ole valmis tekemään niille jotain.

Kalat

Koeta ottaa etäisyyttä ympärilläsi tapahtuviin välien selvittelyihin. Älä mene puuttumaan asioihin ellet ole aivan varma omasta osuudestasi, sillä tänään omakaan pinnasi ei ole ihan vahvimmasta päästä.
Kurkkaa tulevaisuuteesi!

Tutki tulevaisuuttasi Astro-kalenterilla. Voit löytää vastauksia astrologian johdattamana ja tiedät milloin tarttua elämäsi tilaisuuksiin.


Kokeilu päättyy automaattisesti kahden viikon kuluttua.

Tee ilmainen Astrokalenteri

Torstai 02.10.2014 *

Astrosää: Vapaudentarpeesi kohoaa päivä päivältä ja sen tarkoituksena on auttaa sinua kulkemaan sinulle kuuluvaa ja hyvältä tuntuvaa polkuasi. Joskus on uskallettava irrottautua "pakollisista" rutiineista.

Kalat

Ota tänään vähän enemmän tilaa itsellesi ja toteuta hetkellisiä mielijohteita ihan vaan itsesi iloksi, sillä sen suurempaa hyötyä irrottelusta ei nyt ole luvassa, mutta onhan sitä siinäkin.


Perjantai 03.10.2014 ***

Astrosää: Viikonloppua värittää kaksi voimakasta ja toisilleen vastakkaista kuviota. Jotkut asiat harmittavat aivan hurjasti ja toiset ovat vastaavasti mielettömän innostavia. Ei tarvinne sanoa kumpaan kannattaa keskittyä.

Kalat

Saatat joutua tänään hyvin hankalaan valintatilanteeseen. Ajattele esiin nousevaa asiaa täysin itsenäisesti ja itsekkäästi ettei kukaan käyttäisi sinua hyväkseen. Kielteisen vastauksen antaminen saattaa ensin tuntua aivan mahdottomalta, mutta niin tehtyäsi koet valtavan helpotuksen tunteen.


Lauantai 04.10.2014 ****

Astrosää: Tänään on sitten aktiivisimmillaan Marsin kolmio Uranukselle. Mahdollinen paha olo tulee siitä että et rohkene heittäytyä tekemään asioita, joista todella olet innostunut. Älä suotta haaskaa voimiasi kiukutteluun, vaan tee sitä mitä todella haluat tehda ja kaikki tuntuu heti paljon paremmalta.

Kalat

Energisyytesi kasvaa näinä päivinä melkoisesti, mutta se ei missään nimessä anna lupaa hosumiseen, sillä myös tapaturmariski on koholla Marsin neliöstä johtuen. Kiire on näinä päivinä pahin vihollisesi ja se yllättää varmasti, ellet tietoisesti päätä huolehtia vain ja ainoastaan omista asioistasi.


Sunnuntai 05.10.2014 *

Astrosää: Merkurius on nyt lähtenyt perääntymään ja rehellisyys itsellesi on paljon tärkeämpää kuin aikaisemmin. Kaikista asioista on tässä kuussa uskallettava puhua ja ne on uskallettava päättää silloin kun olet itse varma asiasta. Ei yhtään aikaisemmin.

Kalat

Jos sinua tänään vaivaa ahdistava olotila missä tahansa tilanteessa niin kuulostele miksi yli päätään olet ajautunut kyseiseen paikkaan kyseiseen aikaan. Oletko mennyt lupaamaan jotain joka ei enää pidäkään paikkaansa? Silloin pitää pystyä perumaan aikaisemmat puheensa.