Katso Planeetta uutiset maaliskuulle youtubessa.

Valitse horoskooppimerkkisi

Horoskooppi Oinas Horoskooppi Härkä Horoskooppi kaksoset Horoskooppi Rapu Horoskooppi Leijona Horoskooppi Neitsyt
Oinas21.3.-20.4. Härkä21.4.-20.5. Kaksoset 21.5.-21.6. Rapu22.6.-22.7. Leijona23.7.-22.8. Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka Horoskooppi Skorpioni Horoskooppi Jousimies Horoskooppi Kauris Horoskooppi Vesimies Horoskooppi Kalat
Vaaka23.9.-22.10. Skorpioni23.10.-22.11. Jousimies23.11.-22.12. Kauris22.12.-19.1. Vesimies20.1.-19.2. Kalat20.2.-20.3.

Viikkovillitys

Maanantai 30.03.2015 ***

Astrosää: Rakkaudentäyteinen viikko on alkamassa melko hurjan rupeaman jälkeen. Vieläkin elämä on erittäin suhdanneherkkää ja kriisejä puhkeaa kaikilla elämänalueilla todella helposti. Silti yleisohjeena kannattaa käyttää elämän iloista nauttimista yhdessä ja erikseen.

Kalat

Tänään on loistava päivä lähteä toteuttamaan omia juttujasi ja nauttimaan elämän tarjoamista, ehkä kokonaan uusista herkuista. Myös rakkauselämä on hyvässä uusiutumisvaiheessa, mutta uudistuminen edellyttää selviä, omiin näkemyksiisi perustuvia päätöksiä.


Tiistai 31.03.2015 *

Astrosää: Tänään on sopivan energinen päivä jatkaa siitä, mihin eilen satuit innostuksesi johdattamana pääsemään. Asiat järjestyvät parhaiten tunteitten ohjauksessa.

Kalat

Tämä on vauhdikas päivä ja parhaimmillaan myös menestyksellinen mikäli pystyt vastaamaan sinulle esitettäviin haasteisiin tai kutsuihin epäröimättä. Elätkö sinä omaasi vai jonkun toisen elämää? Mieti sitä ja vastaa kyllä!
Kurkkaa tulevaisuuteesi!

Tutki tulevaisuuttasi Astro-kalenterilla. Voit löytää vastauksia astrologian johdattamana ja tiedät milloin tarttua elämäsi tilaisuuksiin.


Kokeilu päättyy automaattisesti kahden viikon kuluttua.

Tee ilmainen Astrokalenteri

Keskiviikko 01.04.2015 *

Astrosää: Tänään tapahtuu aivan ihmeellisiä ja täysin mahdottomalta tuntuvia asioita. Huijausyrityksiä on ilmassa enemmän kuin minään muuna päivänä vuodessa. Pidä siis varasi ja yritä ehtiä huijaamaan ennen muita.

Kalat

Joudut ehkä tahtomattasi todistamaan jotain väärinkäytöstä tai jopa petosta lähipiirissäsi. Toimi sen mukaan minkä itse koet oikeudenmukaiseksi.


Torstai 02.04.2015 ***

Astrosää: Aprillipäivä on nyt takana ja nyt asioilla on jälleen kaikki edellytykset sujua tavallistakin paremmin. Komminikaatio toimii loistavasti ja omia ideoita kannattaa toteuttaa käytännössä mahdollisimman paljon.

Kalat

Tiedostat hyvin selvästi mitkä asiat tekevät elämästäsi vaikeaa ja raskasta. Jos olet valmis päästämään niistä irti, niin nyt on yksi parhaista hetkistä mennä kertomaan tämä ilouutinen asianosaisille. Lopulta päätöksesi tukee kaikkien siihen liittyvien elämää, vaikka ensin ihan joltakin muulta vaikuttaisi.


Perjantai 03.04.2015 ***

Astrosää: Menestys seuraa viikonloppuna innostuksen jalanjäljissä ja onni suosii rohkeaa muissakin kuin rakkausasioissa. Hyvä hetki aloittaa uusia projekteja tai viedä eteenpäin aikaisempia suunnitelmia.

Kalat

Juuri kun kaikki näyttää menevän hyvin, iskee yllättävä vastoinkäyminen, mutta älä anna paniikin hiipiä puseroon. Lopulta kaikki kääntyy parhain päin, jos uskallat katsoa ongelmaa suoraan silmiin ja tehdä tilanteen vaatimat korjaukset. Joudut ehkä loukkaamaan jonkun tunteita, mutta se on nyt onnistumisen hinta.


Lauantai 04.04.2015 **

Astrosää: Täysikuu sekoittaa ajatuksia ja aiheuttaa mitä ihmeellisempiä aistimuksia niin päivällä kuin yölläkin. Tällä kertaa tämä kuvio täydentää Pluton ja Uranuksen neliötä, joka voimistaa etenkin ahdistavia tuntemuksia entisestään.

Kalat

Ahdistava olotila iskee johonkin aikaan päivästä ja silloin pinnasi on vaarassa kärähtää ilman mitään ennakkovaroitusta. Vapauta itsesi tähän päivään liittyvistä ennakko-odotuksista jo aamulla niin saatat jopa välttyä pinnan paukkeelta.


Sunnuntai 05.04.2015 ***

Astrosää: Oma kanta on ainoa oikea kanta ja siitä ei kannattaisi alkaa kenenkään kanssa väittelemään. Viisainta on vain toimia omalla fiiliksellä ja tietää, että olet koko ajan varmasti oikeassa.

Kalat

Kulje tänään omaa polkuasi laput silmillä ja varo sekaantumasta muiden keskinäisiin kiistoihin. Voitavaa osapuolta ei nyt ole olemassa. Sinulla ei ole tämän päivän tapahtumiin henkilökohtaista osuutta ja siksi pitäytyminen ulkopuolisen tarkkailijan roolissa on ainoa oikea vaihtoehto.