Katso Planeetta uutiset elokuulle Youtubessa.

Valitse horoskooppimerkkisi

Horoskooppi Oinas Horoskooppi Härkä Horoskooppi kaksoset Horoskooppi Rapu Horoskooppi Leijona Horoskooppi Neitsyt
Oinas21.3.-20.4. Härkä21.4.-20.5. Kaksoset 21.5.-21.6. Rapu22.6.-22.7. Leijona23.7.-22.8. Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka Horoskooppi Skorpioni Horoskooppi Jousimies Horoskooppi Kauris Horoskooppi Vesimies Horoskooppi Kalat
Vaaka23.9.-22.10. Skorpioni23.10.-22.11. Jousimies23.11.-22.12. Kauris22.12.-19.1. Vesimies20.1.-19.2. Kalat20.2.-20.3.

Viikkovillitys

Maanantai 25.08.2014 ***

Astrosää: Tämä viikko on täynnä yllättäviä mahdollisuuksia ja ihania yllätyksiä jokaiselle elämästään nauttivalle ihmiselle. Kun sinä pidät hauskaa, tapahtuu kaikki muu ihan itsestään, joten anna palaa edelleen.

Kalat

Törmäät joihinkin todella mielenkiintoisiin ja omasta mielestäsi arvokkaisiin asioihin, mutta riittääkö kanttisi ottaa ne osaksi omaa elämääsi? Tällainen kysymys saa nyt vastauksen, joka määrää pitkälle rakkauselämäsi tulevia kuvioita. Varo siis rajaamasta itseäsi ulos näköisestäsi elämästä.


Tiistai 26.08.2014 ****

Astrosää: Marsin yhtymä Saturnukselle tekee päätösten toteuttamisesta helppoa ja vaivatonta heti kun suostut ilmaisemaan suunnitelmasi ääneen ja ottamaan samalla ensimmäisen konkreettisen askeleen.

Kalat

Nyt on aika lyödä lukkoon yksi tai useampia omia suunnitelmiasi, sillä yhteiskunnallinen kehitys tukee kaikkea uutta mitä itse pidät tärkeänä. Marsin ja Saturnuksen kolmio valaa sinuun niin vahvaa itsetuntoa ja sisäistä voimaa, että voit viedä elämääsi juuri siihen suuntaan kuin haluat.


Keskiviikko 27.08.2014 ***

Astrosää: Vauhti on nyt parhaimmillaan melko kovaa ja saat olla varovainen, että tekemisen ilo säilyy, etkä lähde liikaa suorittamaan yhtään mitään. Oikeat asiat sujuvat leppoisasti.

Kalat

Et pysty sulattamaan tilanteita, joissa tämän päivän toimintasi ei jostain syystä vastaa sisäistä arvomaailmaasi. Ahdistus on käsin kosketeltavaa ja siitä tulee osata olla kiitollinen, sillä vain sen avulla pystyt ohjaamaan kulkusi pois itsellesi vahingollisilta vesiltä.


Torstai 28.08.2014 *

Astrosää: Jatka vain edelleen hyvien asioiden ylläpitämistä elämässäsi. Tee elämästäsi vieläkin yhtä juhlaa. Nyt se on paras vakuutus onnelliseen tulevaisuuteen.

Kalat

Ole tänään tarkkana hetkellisen ahdistuksen yllättäessä, sillä juuri tuohon hetkeen kätkeytyy varoitus jostakin tulossa olevasta ongelmasta. Muuta rutiinejasi heti kun olo alkaa tuntua ahtaalta, niin helpottaa kummasti.
Kurkkaa tulevaisuuteesi!

Tutki tulevaisuuttasi Astro-kalenterilla. Voit löytää vastauksia astrologian johdattamana ja tiedät milloin tarttua elämäsi tilaisuuksiin.


Kokeilu päättyy automaattisesti kahden viikon kuluttua.

Tee ilmainen Astrokalenteri

Perjantai 29.08.2014 ***

Astrosää: Viikonloppuna moni saa alitajuisia varoituksia ja niitä kannattaa kuunnella luopumatta kuitenkaan mistään sinulle todella arvokkaasta.

Kalat

Joku tai jotkut ovat ehkä odottaneet sinulta paljon enemmän kuin mihin olet itse sitoutunut. Tässä tilanteessa sinun tulee uskaltaa luottaa omaan polkuusi ja aikatauluusi tulleisiin muutoksiin ja tuottaa hänelle tai heille paha pettymys. Rehellisyytesi tulee myöhemmin palkituksi monellakin tavalla.


Lauantai 30.08.2014 *

Astrosää: Elämä opastaa oikeisiin päätöksiin päivittäin. Tuntemuksiin kannattaa luottaa molempiin suuntiin. Myös niihin innostaviin.

Kalat

Intuitiosi ohjaa sinua tänään tavallista voimakkaammin. Luota sen ääneen ja kulje rohkeasti utuisella ja suunnittelemattomalla mielellä.


Sunnuntai 31.08.2014 *

Astrosää: Kuu tulee vauhdittamaan päätösten tekoa tänään sunnuntaina. Iske viimeinen naula suunnitelmiesi arkkuun ja jatka luottavaisesti valitsemaasi suuntaan.

Kalat

Olet mukana jossakin suuremmassa, mahdollisesti sosiaalisessa suunnitelmassa, johon liittyen pystyt tänään määrittelemään oman osuutesi tarkasti ja määrätietoisesti. Luota tuntemuksiisi.