Valitse horoskooppimerkkisi

Horoskooppi Oinas
Oinas
21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä
21.4.-20.5.
Horoskooppi kaksoset
Kaksoset
21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu
22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona
23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt
23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka
23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni
23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies
23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris
22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies
20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat
20.2.-20.3.

Viikkovillitys

Maanantai 24.8.2015 *

Astrosää: Tällä viikolla Aurinko tekee yhtymää Jupiterille ja siksi nyt on mentävä kieli vyön alla oman innostuksen ohjaamana mitä ihmeellisempiin paikkoihin.

Kalat

Tämä päivä on joko todella hyvä tai todella kehno riippuen siitä pystytkö heti aamusta alkaen uhmaamaan vanhoja tottumuksiasi ja toimimaan kokonaan uudella tavalla.


Tiistai 25.8.2015 *

Astrosää: Menestys tulee nyt moninkertaisella voimalla kaikkialta, missä liikut sydämesi ohjauksessa. Etenkin kaikki liiketoimintaan tai bisneksiin liittyvät asiat suorastaan lentävät eteenpäin.

Kalat

Elä täysillä tätä päivää, sillä kaikkein parhaimpien ja onnellisimpien hetkien keskellä tiedät olevasi oikealla polulla ja onnikin potkii pieniä yllätyksiä päivän piristeeksi.


Keskiviikko 26.8.2015 ***

Astrosää: Myös kommunikaatio pelaa tällä viikolla selkeästi, kunhan vain itse tiedät mitä olet tekemässä. Kannattaa puhua asiat selviksi aina samantien.

Kalat

Älä yritä tänään viedä eteenpäin muuta kuin sinua aidosti kiinnostavia asioita, sillä kaikki muu on yllättävän raskasta ja hidassoutuista. Uskalla sitoutua siihen, mikä sinua vetää juuri nyt puoleensa ja jätä tekemäsi suunnitelmat hetkeksi omaan rauhaansa, ne kyllä ehtii hoitaa vähän myöhemminkin.


Torstai 27.8.2015 ***

Astrosää: Tänään on sitten ihan tarkkana tuo Auringon ja Jupiterin yhtymä tuolla Neitsyen merkissä. Nyt on pidettävä hauskaa ja nautittava elämästä myös työelämän alueella.

Kalat

Tietyt asiat eivät nyt etene odottamallasi tavalla. Olisi viisainta hyväksyä tilanne ja etsiä kokonaan uusia reittejä tai toimintamalleja entisten tilalle. Mahdollisilla pettymyksillä on sinulle tärkeä viesti väärästä suunnasta. Menestyksen avaimet löytyvät uuden tien ensi metreiltä.


Perjantai 28.8.2015 *

Astrosää: Viikonloppu kannattaa pistää menemään tuossa samassa menestyksen ja iloisen elämän flow-tunnelmassa. Kaikki mikä tuntuu hyvältä tulee myös onnistumaan loistavasti.

Kalat

Tähän päivään liittyvä hetkellinen ahdistus yrittää muistuttaa sinua säilyttämään elämässä oman vapautesi, joka nyt on jollain tavalla uhattuna. Olet ehkä unohtanut, ettei kukaan ulkopuolinen voi päättää sinun elämästäsi. Vapauta siis itsesi.


Lauantai 29.8.2015 **

Astrosää: Täysikuu loimottaa Kalojen merkistä ja herättelee alitajuntaa huomaamaan elämän tarjoamat mahdollisuudet. Jos valvottaa, niin kannattaa valvoa hyvillä mielin. Johonkin se valmistelee sekin.

Kalat

Täysikuu paistaa sinun merkistäsi ja alitajunnasta nousee outoja ja ehkä pelottavia tuntemuksia, jotka vaikeuttavat uneen pääsyä. Täysikuun aikana valvominen on tarkoituksenmukaista alitajunnan herättämistä ja kuuluu luonnollisena osana elämään.


Kokeile Astrokalenteria ilmaiseksi!

Aloita astrologiaan tutustuminen
Kokeile Astrokalenteria ilmaiseksi!

Kesän kunniaksi minulla on ilo tarjota sinulle ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua astrologian mielenkiintoiseen maailmaan oman Astrokalenterisi kautta.

Astrokalenteriin tutustumisesi aikana lähetän sinulle ohjeita ja neuvoja ajan henkeen ja juuri sinun omaan astrologiseen kalenteriisi perustuen. Kalenterikokeilu on maksuton ja päättyy kahden viikon kuluttua, ellet halua jatkaa kalenterin tilaamista.

Aloita Astrokalenterisi tästä


Sunnuntai 30.8.2015 *

Astrosää: Sunnuntai on mahtava päivä vain rentoutua ja pitää hauskaa, joten lopeta tämä ruudun tuijottaminen ja painu paanalle.

Kalat

Vaivut johonkin aikaan päivästä syviin mietteisiin ja tulet näkemään sinua negatiivisesti vaivanneen asian kokonaan uudessa ja myönteisessä valossa. Toimenpiteisiin on syytä ryhtyä välittömästi.