Katso Planeetta Uutiset heinäkuulle Youtubessa.

Valitse horoskooppimerkkisi

Horoskooppi Oinas Horoskooppi Härkä Horoskooppi kaksoset Horoskooppi Rapu Horoskooppi Leijona Horoskooppi Neitsyt
Oinas21.3.-20.4. Härkä21.4.-20.5. Kaksoset 21.5.-21.6. Rapu22.6.-22.7. Leijona23.7.-22.8. Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka Horoskooppi Skorpioni Horoskooppi Jousimies Horoskooppi Kauris Horoskooppi Vesimies Horoskooppi Kalat
Vaaka23.9.-22.10. Skorpioni23.10.-22.11. Jousimies23.11.-22.12. Kauris22.12.-19.1. Vesimies20.1.-19.2. Kalat20.2.-20.3.

Viikkovillitys

Maanantai 28.07.2014 ***

Astrosää: Tällä viikolla ovat rakkausasiat etusijalla ja kosmos tuikkii ikeällä sormella, jos se havaitsee epärehellisyyttä. Jotenkin sen vain vaistoaa ja alkaa käyttäytymään nololla tavalla. Lopulta asiat on pakko selvittää ihan kunnolla.

Kalat

Elät hyvin vahvassa tunnelatauksessa näiden päivien aikana ja koet suurta vetovoimaa sinulle arvokkaita asioita ja ihmisiä kohtaan. Saat myös omat haaveesi ja toiveesi toteutumaan ihmeen helposti, mikäli lähdet aloittamaan niitä jollain konkreettisella tavalla. Myös vetovoimasi on korkeassa kurssissa.


Tiistai 29.07.2014 *

Astrosää: Kuun ja Neptunuksen välinen kulma herkistää alitajuntasi voimia entisestään. Nyt kannattaa luottaa omiin vaistoihisi etenkin silloin kun ne varoittavat jostakin.

Kalat

Joudut ehkä tahtomattasi todistamaan jotain väärinkäytöstä tai jopa petosta lähipiirissäsi. Toimi sen mukaan minkä itse koet oikeudenmukaiseksi.


Keskiviikko 30.07.2014 *

Astrosää: Vaikka kriittisyys ihmissuhteissa toki pysyy korkealla, on sinulla silti täysi oikeus ja mahdollisuus löytää sellaiset asiat, ihmiset ja paikat, joista tiedät nauttivasi eniten.

Kalat

Varo tekemästä mitään oman arvomaailmasi vastaisesti, sillä tänään hermostut sellaisille ihmisille, joiden annat jollain tavalla määrätä elämääsi. Hermostumisen sijasta voisit kokeilla päätösvallan siirtämistä takaisin itsellesi.
Kurkkaa tulevaisuuteesi!

Tutki tulevaisuuttasi Astro-kalenterilla. Voit löytää vastauksia astrologian johdattamana ja tiedät milloin tarttua elämäsi tilaisuuksiin.


Kokeilu päättyy automaattisesti kahden viikon kuluttua.

Tee ilmainen Astrokalenteri

Torstai 31.07.2014 ***

Astrosää: Jos joku uhkaa millään tavalla vapauttasi tai riippumattomuuttasi, niin nyt olet valmis nousemaan barrikadeille oikeuksiesi puolesta. Kaikenlainen kahlitseminen harmittaa aivan vietävästi.

Kalat

Itseluottamuksesi nousee korkeisiin lukemiin kuin vahingossa eikä kenelläkään ole oikeutta estää sinua nauttimasta vetovoimasi antamasta varmuudesta. Tällaisesta tunnelmasta tulee nauttia kaikin mahdollisin tavoin, sillä vain harvoin saat toiveitasi toteutumaan yhtä helposti.


Perjantai 01.08.2014 ***

Astrosää: Kaiken hiukan hermostuttavan selvitystyön keskellä on nyt samaan aikaan loistava tilaisuus vakiinnuttaa elämääsi eniten sulostuttavat asiat tekemällä konkreettisia päätöksiä itsesi hyväksi.

Kalat

Sinulla on nyt hallussasi ihmeellinen taito saada tahtosi ja toiveesi lävitse tilanteessa kuin tilanteessa ja etenkin rakkauselämäsi käänteissä. Käytä tätä hehkeää energiatilaa häikäilemättä hyväksesi ja anna itsellesi lupa nauttia kaikesta siitä ihanasta, mitä elämä nyt eteesi kuljettaa.


Lauantai 02.08.2014 ****

Astrosää: Elokuu alkaa erittäin hermostuneissa tunnelmissa Marsin tehdessä neliötä Jupiterille. Jos jonkun asian tekeminen herättää tyytymättömyyttä, niin lopeta hyvän sään aikana. Myrsky nousee nyt nopeasti.

Kalat

Älä jää ihmettelemään muiden hankaluuksia tai kehnoa oloa. Sinulla pitäisi olla ihan hyvä päivä keskittyä olennaiseen ja onnistua kaikessa mihin tunnet tarvetta ryhtyä. Muiden varaan ei kuitenkaan parane varata pienimpiäkään odotuksia tällaisena päivänä, vaan kaikki on hoidettava omatoimisesti.


Sunnuntai 03.08.2014 ***

Astrosää: Jos pystyt pitäytymään sinua kiinnostavien asioiden parissa, saatat nyt sunnuntain ja maananatain aikana törmätä johonkin huippuhienoon mahdollisuuteen, joka tuo tullessaan menestystä ja kunniaa.

Kalat

Päähäsi saattaa tässä lähiaikoina pälkähtää varsin vauhdikkaita ideoita. Älä epäröi lähteä toteuttamaan niitä käytännössä, sillä luvassa on menestystä, vaikka muut olisivat valmiita varaamaan sinulle aikaa lähimmälle psykiatrille. Todelliset menestystarinat lähtevät aina hulluista ideoista.