Katso Planeetta uutiset marraskuulle youtubessa.

Valitse horoskooppimerkkisi

Horoskooppi Oinas Horoskooppi Härkä Horoskooppi kaksoset Horoskooppi Rapu Horoskooppi Leijona Horoskooppi Neitsyt
Oinas21.3.-20.4. Härkä21.4.-20.5. Kaksoset 21.5.-21.6. Rapu22.6.-22.7. Leijona23.7.-22.8. Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka Horoskooppi Skorpioni Horoskooppi Jousimies Horoskooppi Kauris Horoskooppi Vesimies Horoskooppi Kalat
Vaaka23.9.-22.10. Skorpioni23.10.-22.11. Jousimies23.11.-22.12. Kauris22.12.-19.1. Vesimies20.1.-19.2. Kalat20.2.-20.3.

Viikkovillitys

Maanantai 15.12.2014 ******

Astrosää: Tänään sitten saattaa jytistä aika kovaa sekä maailman sotatantereilla, maankuoressa, että yksityisen ihmisen elämässä. Kosminen muutospaine on kovimmillaan ja sen me kaikki tunnemme varmasti nahoissamme joulukuun loppuun saakka. Nyt on osattava pitää elämä itsesi näköisenä tai olet vaarassa ajautua ratkaisemattomiin ristiriitoihin niin töissä kuin kotonakin.

Kalat

Pluton sekstiili ja Uranuksen semisekstiili antaa sinulle luvan viedä omia suunnitelmiasi eteenpäin vaivattomasti ja samalla menestyksellisesti täysin omalla tahdillasi. Mitään ulkoista pakkoa tai puristusta ei tämän kuvion osalta ole luvassa ja siksi menestyksellinen etenemisesi toteutuu parhaiten levollisessa ja luottavaisessa ilmapiirissä. Heittäydy ajan virtaan ja uskalla nauttia jokaisesta päivästä. Muuta ei tarvita.


Tiistai 16.12.2014 *

Astrosää: Kuu tulee hämmentämään soppaa entisestään tänään tiistaina ja tunteet leiskuvat enemmän hallitsemattomina kuin hallittuina reaktioina. Ratkaisevaa on että sinulla itselläsi on hyvä olla. Siitä päätät vain sinä.

Kalat

Kuun ja Pluton keskinäinen kova aspekti osuu merkkiisi positiivisessa kulmassa, joka kuitenkin vaatii rohkeaa kannanottoa johonkin tärkeään ratkaisuun. Päätöksesi vaikuttaa monien muidenkin elämään, mutta se on silti tehtävä hyvin omaehtoiselta pohjalta.


Keskiviikko 17.12.2014 *

Astrosää: Kuun sekstiili Auringolle ja Jupiterille lieventää hiukan tunnelmaa, mutta muutokset ottavat paikkansa jo tutuksi tulleella ehdottomuudella.

Kalat

Kohtalonomainen ilmapiiri saa sinut ehkä pyörimään ympyrää. Pysähdy ja ota joku suunta, ihan mikä tahansa ja huomaat matkan jatkuvan. Suunnalla ei ole niin suurta merkitystä, liike on tärkeämpää.


Torstai 18.12.2014 *

Astrosää: Voimaa ja energiaa on jaossa hurjat määrät, mutta sitä voi kohdistaa vain uudistusten toteuttamiseen. Katso mitkä asiat ovat sinun muutoslistasi kärjessä ja ala hommiin.

Kalat

Huomaat varmaan jännittyneen ilmapiirin ympärilläsi. Saatat tuntea olevasi ainoa selväjärkinen kilometrien säteellä. Anna siis muiden hermoilla ja hoida rauhassa omia asioitasi.


Perjantai 19.12.2014 ***

Astrosää: Viikonloppuna Venus tulee neliöön Uranuksen kanssa ja yhtymään Plutolle. Tämä on tyypillisesti maankuorta liikuttava kuvio. Toivottavasti Jouluna ei tapahdu suurempia luonnonmullistuksia. Jokaisen meistä elämässä on yhtä suuri paine joillekin uudistuksille omassa elämässä.

Kalat

Huomaat ehkä olevasi tavallista railakkaammalla tuulella ja saatat jopa provosoida jonkun ihastumaan itseesi ilman minkäänlaisia omia tunteita. Uskalla silti olla oma hauska itsesi, sillä jokaisen on lopulta pystyttävä itse vastaamaan ihastumisistaan ja sitä seuraavista pettymyksistä. Älä silti lupaile turhia.
Kurkkaa tulevaisuuteesi!

Tutki tulevaisuuttasi Astro-kalenterilla. Voit löytää vastauksia astrologian johdattamana ja tiedät milloin tarttua elämäsi tilaisuuksiin.


Kokeilu päättyy automaattisesti kahden viikon kuluttua.

Tee ilmainen Astrokalenteri

Lauantai 20.12.2014 ***

Astrosää: Samalla intensiteetillä edetään kaikissa ihmissuhteissa ja etenkin parisuhteissa. Nyt katsotaan melko kriittisesti suhteen kemioita Joulusta niin paljon piittaamatta. Ellei kaikki ole kohdallaan, tulee tästä hankala Joulu.

Kalat

Olet viehättävällä tavalla oma itsesi ja jos vaivaudut katsomaan ympärillesi, huomaat että se tekee joihinkin tavallista suuremman vaikutuksen. Sinulla on ehdoton oikeus nauttia elämästä ja ihmisistä ympärilläsi. Rakkaus on tällä hetkellä korkeassa potenssissa ja kattaus ihanan eroottinen. Nauti siitä.


Sunnuntai 21.12.2014 ****

Astrosää: Jos olet löytänyt asiat, joita haluat uudistaa, niin nyt siihen on loistava tilaisuus. Asiat etenevät vauhdilla heti kun vain päätät tarttua niihin.

Kalat

Ympärilläsi tapahtuu mielenkiintoisia asioita ja sinun kannattaa tarttua epäröimättä kiinni jokaiseen tarjottuun tilaisuuteen muuttaaksesi päivärytmiä. Uskalla toteuttaa itseäsi uudella tavalla kaikissa päivittäisissä asioissa ja huomaat, että elämä on sittenkin täynnä mielekkäitä mahdollisuuksia.