Katso Planeetta uutiset lokakuulle youtubessa.

Valitse horoskooppimerkkisi

Horoskooppi Oinas Horoskooppi Härkä Horoskooppi kaksoset Horoskooppi Rapu Horoskooppi Leijona Horoskooppi Neitsyt
Oinas21.3.-20.4. Härkä21.4.-20.5. Kaksoset 21.5.-21.6. Rapu22.6.-22.7. Leijona23.7.-22.8. Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka Horoskooppi Skorpioni Horoskooppi Jousimies Horoskooppi Kauris Horoskooppi Vesimies Horoskooppi Kalat
Vaaka23.9.-22.10. Skorpioni23.10.-22.11. Jousimies23.11.-22.12. Kauris22.12.-19.1. Vesimies20.1.-19.2. Kalat20.2.-20.3.

Viikkovillitys

Maanantai 20.10.2014 ***

Astrosää: Astrologinen virtaus jatkuu edelleen raikkaana ja toimivana Venuksen ja Marsin sekstaillessa keskenään. Tunteet ja tekeminen ovat keskenään sopusoinnussa. Anna fiiliksen ohjata hyville mestoille.

Kalat

Saatat olla tänään hiukan ahdistuneella fiiliksellä rakkauselämääsi tai parisuhteeseen liittyvissä asioissa, ellei yhdessäolonne tunnu sinusta mielekkäältä ja rakentavalta molemmille osapuolille. Tämä on sinun tilaisuutesi ottaa asia esille ja korjata se mikä on korjattavissa.


Tiistai 21.10.2014 *

Astrosää: Pientä särmää toki mahtuu väliin, vaikka yleisenergia on edelleen positiivista. Mahdollinen ärtymys johtuu vain siitä, että teet asioita muiden mieliksi. Lopeta se hyvän sään aikana.

Kalat

Olet melkoisen sotaisalla tuulella eikä kenenkään kannata tulla haastamaan riitaa kanssasi ellei halua maistaa häviön katkeraa kalkkia. Koeta säilyttää malttisi ja rauhallisuutesi, jolloin voitto maistuu vielä paljon makeammalta.


Keskiviikko 22.10.2014 *

Astrosää: Ellet jo eilen uskonut, niin viimeistään nyt keittää oikein kunnolla. Oma on kuitenkin soppasi, joten älä suotta hämmennä sitä liikaa.

Kalat

Kuun ja Pluton keskinäinen kova aspekti osuu merkkiisi positiivisessa kulmassa, joka kuitenkin vaatii rohkeaa kannanottoa johonkin tärkeään ratkaisuun. Päätöksesi vaikuttaa monien muidenkin elämään, mutta se on silti tehtävä hyvin omaehtoiselta pohjalta.


Torstai 23.10.2014 *

Astrosää: Nyt pitäisi jo olla rauha maassa ja hyvä tahto ihmisten kesken. Ainakin tunnelma selvästi kevenee eilisestä.

Kalat

Energiaa luulisi nyt riittävän vaikka mihin eikä tätä päivää kannata haaskata vastentahtoiseen tekemiseen eikä missään nimessä liian monen asian tekemiseen samalla kertaa. Tulokset syntyvät innostuksesta eivät koskaan hosumisesta.


Perjantai 24.10.2014 **

Astrosää: Tunnelmaa ja romantiikkaa mahtuu tähänkin viikonloppuun ja kaikki on kiinni sinusta itsestäsi. Löydätkö itsesi sieltä, missä parhaiten viihdyt. Hienoa! Sitten on rakkauttakin tiedossa juuri sinulle sopivassa muodossa.

Kalat

Kolmio Auringon ja Venuksen yhtymään tekee sinusta yhden päivän onnekkaimmista ihmisistä kaikissa sellaisissa asioissa, jotka aidosti koskettavat sydäntäsi. Älä siis missään nimessä tuhlaa ainuttakaan sekuntia tyytymättömyyden ilmapiirissä. Vain sinulla on valta valita paikkasi.


Lauantai 25.10.2014 *

Astrosää: Tämä on hyvä päivä selkeille ja pitäville päätöksille hiukan pienemmissä asioissa. On helppo pysähtyä, jos kuulostelet fiiliksiä ja seuraat niitä.

Kalat

Olet mukana jossakin suuremmassa, mahdollisesti sosiaalisessa suunnitelmassa, johon liittyen pystyt tänään määrittelemään oman osuutesi tarkasti ja määrätietoisesti. Luota tuntemuksiisi.
Kurkkaa tulevaisuuteesi!

Tutki tulevaisuuttasi Astro-kalenterilla. Voit löytää vastauksia astrologian johdattamana ja tiedät milloin tarttua elämäsi tilaisuuksiin.


Kokeilu päättyy automaattisesti kahden viikon kuluttua.

Tee ilmainen Astrokalenteri

Sunnuntai 26.10.2014 *

Astrosää: Vaistot ovat pinnassa tänään sunnuntaina ja varoitukset kannattaa ottaa huomioon tavallista tarkemmin.

Kalat

Älä ihmettele jos langat irtoilevat käsistäsi tai eksyt ihmeellisellä tavalla tutulta reitiltäsi. Se kuuluu tämän päivän perusilmeeseen ja pyrkii vain osoittamaan sinulle sellaisia seikkoja, joita et muuten huomaisi.