Katso Planeetta uutiset elokuulle Youtubessa.

Valitse horoskooppimerkkisi

Horoskooppi Oinas Horoskooppi Härkä Horoskooppi kaksoset Horoskooppi Rapu Horoskooppi Leijona Horoskooppi Neitsyt
Oinas21.3.-20.4. Härkä21.4.-20.5. Kaksoset 21.5.-21.6. Rapu22.6.-22.7. Leijona23.7.-22.8. Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka Horoskooppi Skorpioni Horoskooppi Jousimies Horoskooppi Kauris Horoskooppi Vesimies Horoskooppi Kalat
Vaaka23.9.-22.10. Skorpioni23.10.-22.11. Jousimies23.11.-22.12. Kauris22.12.-19.1. Vesimies20.1.-19.2. Kalat20.2.-20.3.

Viikkovillitys

Maanantai 01.09.2014 *

Astrosää: Tässä syyskuun nsimmäisellä viikolla pääset hurjalla vauhdilla eteenpäin kaikissa sinua innostavissa asioissa Marsin tehdessä yhtymää Saturnukselle. Nyt on uskallettava sitoutua ihan tosissaan asioihin, joille sydämesi laulaa.

Kalat

Luota herkkään vaistoosi kun mietit mihin haluat kohdistaa tämän päivän energialatauksesi. Vain mielekäs ja kaikella tavalla hyvältä tuntuva tekeminen tuottaa toivottuja tuloksia.


Tiistai 02.09.2014 *

Astrosää: Luota sinua kutkuttaviin tuntemuksiin ja fiiliksiin tämän päivän aikana, sillä menestys seuraa iloista tekemistä ja tämä on sinun mahdollisuutesi iskeä hakkusi kultasuoneen.

Kalat

Älä anna hetkellisen epätoivon tunteen pilata tätä päivää, sillä juuri tuossa ongelmassa on avain paljon valoisampaan tulevaisuuteen. Ole valmis vaihtamaan suuntaa heti kun ensimmäisen kerran tökkää oikein kunnolla.
Kurkkaa tulevaisuuteesi!

Tutki tulevaisuuttasi Astro-kalenterilla. Voit löytää vastauksia astrologian johdattamana ja tiedät milloin tarttua elämäsi tilaisuuksiin.


Kokeilu päättyy automaattisesti kahden viikon kuluttua.

Tee ilmainen Astrokalenteri

Keskiviikko 03.09.2014 ***

Astrosää: Auringon kolmio Plutolle tuntuu kosmisena myötätuulena, joka synnyttää aivan ihmeellisiä yhteensattumia kaikille niille, jotka uskaltavat heittäytyä oman missionsa vietäviksi.

Kalat

Energialatauksesi on korkealla kaikissa sellaisissa asioissa, joissa sinulla on merkittäviä etenemismahdollisuuksia. Käytä voima hyväksesi. Pystyt lattamaan luun kurkkuun vastustajillesi, sillä tiedät sisimmässäsi mitä olet tekemässä ja osaat perustella suunnitelmasi.


Torstai 04.09.2014 *

Astrosää: Tänään Kuu tulee aktivoimaan tuota eilen tarkkana vaikuttanutta Auringon ja Pluton kolmiota. Tunnelmat nousevat helposti kattoon ja sinun tehtäväsi on pysyä aallonharjalla pelkoa tuntematta.

Kalat

Tämä on aivan loistava päivä palkita itseäsi ilman mitään syytä jollakin pienellä lahjalla tai täysin yksityisellä hetkellä kivassa paikassa. Itselle annettu palkinto on loppujen lopuksi tuhat kertaa tärkeämpi kuin kenenkään muun antama. Sellaisen voisi antaa useamminkin.


Perjantai 05.09.2014 *

Astrosää: Viikonloppu etenee edelleen samoissa vauhdikkaissa energioissa ja sinä voit rauhassa pitää vain hauskaa ja nauttia elämästä. Se on paras tae onnelliselle tulevaisuudelle.

Kalat

Elämä on tänään omissa käsissäsi ja tunteesi kertovat sinulle oikeat ratkaisut asiassa kuin asiassa. Älä järkeile liikaa tai menetät hyvät, tähän päivään liittyvät mahdollisuutesi Kankkulan kaivoon.


Lauantai 06.09.2014 *

Astrosää: Ihan kaikki ei kuitenkaan ole kultaa mikä kiiltää, joten ole valmis luopumaan sellaisesta tekemisestä, joka alkaa tuntua tylsältä tai muuten epämukavalta.

Kalat

Tänään on syytä ottaa kantaa omaan sosiaaliseen asemaasi heti kun siltä tuntuu. Älä anna kenenkään määrätä sinulle sinun paikkaasi minkään organisaatiokaavion tai vanhan tavan perusteella, vaan esitä oma näkemyksesi ja pysy sinä.


Sunnuntai 07.09.2014 *

Astrosää: Toinen hyvä ohjaaja etenkin nyt sunnuntaina on Saturnus, joka saa kaikki turhat velvollisuudet tuntumaan lähes järkyttävän raskailta. Kaikki tähän kuvaukseen sopivat touhut kannattaa nyt jättää suosiolla tekemättä.

Kalat

Ajaudut mukaan johonkin lievään valtataisteluun, joka ei varsinaisesti kuulu sinulle. Kannattaa vetäytyä ajoissa pois tulilinjalta, vaikka panokset ovatkin varsin vaatimattomia.