Katso Planeetta Uutiset heinäkuulle Youtubessa.

Valitse horoskooppimerkkisi

Horoskooppi Oinas Horoskooppi Härkä Horoskooppi kaksoset Horoskooppi Rapu Horoskooppi Leijona Horoskooppi Neitsyt
Oinas21.3.-20.4. Härkä21.4.-20.5. Kaksoset 21.5.-21.6. Rapu22.6.-22.7. Leijona23.7.-22.8. Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka Horoskooppi Skorpioni Horoskooppi Jousimies Horoskooppi Kauris Horoskooppi Vesimies Horoskooppi Kalat
Vaaka23.9.-22.10. Skorpioni23.10.-22.11. Jousimies23.11.-22.12. Kauris22.12.-19.1. Vesimies20.1.-19.2. Kalat20.2.-20.3.

Viikkovillitys

Maanantai 21.07.2014 *

Astrosää: Kulta-Aika käynnistyy tämän viikon loppupuolella ja siksi viimeistään tässä vaiheessa on oma tunnelma nostettava kattoon ja nautiskeltava kaikesta mahdollisesta omassa elämässäsi.

Kalat

Joku ystäväsi antaa sinulle tärkeän vahvistuksen eräiden merkittävien suunnitelmiesi tueksi. Luota tähän myönteiseen palautteeseen ja vie suunnitelmaasi luottavaisin mielin eteenpäin.


Tiistai 22.07.2014 ****

Astrosää: Merkuriuksen oppositio Plutolle ei jätä mitään vaihtoehtoja rehelliselle itsenään olemiselle ja täysin itsenäisten valintojen tekemiselle. Vahvuus voittaa aggressiivisuuden mennen tullen.

Kalat

Jotkut keskeneräiset ja vaikeat asiat nousevat pintaan, mutta sinun ei tarvitse lainkaan hermostua. Saat helposti hoidettua asiat järjestykseen. Järkesi luistaa liukkaasti ja oivallat asioiden välisiä yhteyksiä niin vaikuttavasti, ettei kukaan edes ajattele asettuvansa vastustamaan näkemystäsi.


Keskiviikko 23.07.2014 *

Astrosää: Nyt on uskallettava pelata puhtaasti ja luottavaisesti omaan pussiin, sillä vain mielekkäällä tekemisellä on mahdollista ottaa tämän ajan tarjoamat mahdollisuudet menestyksellisesti vastaan.

Kalat

Elämä saattaa tämän päivän kuluessa yllättää sinut oikullisuudellaan, mutta siihen täytyy osata suhtautua ymmärtävällä asenteella ja ronskilla huumorilla. Muuten joudut kärsimään äkkipikaisuudestasi.


Torstai 24.07.2014 ***

Astrosää: Alitajuntasi johdattaa sinua ilon ja nautinnon maailmaan hurjalla tempolla. Rakkauden maailma on niin täynnä fantasiaa ja herkkyyttä, ettei mitään rajaa. Tee nyt omasta elämästäsi suurta juhlaa ja kunnioita viimeiseen asti omaa päämäärääsi.

Kalat

Elämä näyttäytyy sinulle tänään herkimmässä ja kauneimmassa muodossaan. Uskalla nauttia sisintäsi koskettavista hetkistä avoimesti ja luottavaisesti, sillä kosminen kello osoittaa juuri sinua. Ellet millään uskalla vastaanottaa tämän päivän tarjoamaa ihanuutta, tunnet sen varjona elämässäsi.


Perjantai 25.07.2014 ***

Astrosää: Viikonlopun kruunaa Auringon yhtymä Jupiterille juuri ennen uutta kuuta ja siksi tämä viikonloppu on todella huikeiden mahdollisuuksien aikaa jokaiselle meistä. Nyt on aika tehdä unelmista totta ja pistää omat suunnitelmasi täyteen vauhtiin.

Kalat

Jos huomaat jonkun asian painostavan sinua näinä päivinä niin uskalla keskittyä tuohon tunteeseen ja miettiä mihin ratkaisuun se on ohjaamassa. Luultavasti elämässäsi on jotakin, johon et ole toistaiseksi pystynyt tarttumaan, mutta jonka tiedät tärkeäksi omalle kehityksellesi. Nyt on oikea aika aloittaa.
Kurkkaa tulevaisuuteesi!

Tutki tulevaisuuttasi Astro-kalenterilla. Voit löytää vastauksia astrologian johdattamana ja tiedät milloin tarttua elämäsi tilaisuuksiin.


Kokeilu päättyy automaattisesti kahden viikon kuluttua.

Tee ilmainen Astrokalenteri

Lauantai 26.07.2014 ***

Astrosää: Merkurius on samaan aikaan erittäin kriittisessä kulmassa ja aiheuttaa ongelmia kaikkialla, missä et syystä tai toisesta ole kotonasi. Sanoilla ja ajatuksilla on suunnaton voima takanaan.

Kalat

Osaat suhtautua kiitettävän levollisesti tänään ja lähipäivinä esille nouseviin ongelmiin ja saat tilanteet selviämään ainakin omalta osaltasi yllättävän näppärästi. Koeta silti pitäytyä omien asioittesi hoitamisessa, sillä kaikkien tilanne ei ole lainkaan yhtä yksinkertainen.


Sunnuntai 27.07.2014 ***

Astrosää: Pidä siis ajatuksesi ja sanasi tarkasti samassa linjassa tunteittesi kanssa. Merkuriuksen kolmio Saturnukselle tekee etenemisestäsi ällistyttävän helppoa, jos vain olet sielusi ja henkesi kanssa liikkeellä. Nyt tapahtuu vain suuria onnistumisia.

Kalat

Vain harvoin ajatuksesi juoksevat yhtä selkeinä ja voimakkaina kuin nyt, joten älä epäröi tarttua esille nouseviin ideoihin. Homma toimii tarkasti ja varmasti kuin maailmankello. Älä yritä mennä asioiden edelle. Hoida yksi palanen kerrallaan kuntoon ja anna kokonaisuuden pysyä kannustavana taustakuvana.