Valitse horoskooppimerkkisi

Horoskooppi Oinas
Oinas
21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä
21.4.-20.5.
Horoskooppi kaksoset
Kaksoset
21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu
22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona
23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt
23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka
23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni
23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies
23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris
22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies
20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat
20.2.-20.3.

Viikkovillitys

Maanantai 5.10.2015 ***

Astrosää: Tällä viikolla Aurinko tulee neliöön Pluton kanssa ja etenkin tämä alkuviikko on äärimmäisen energistä ja tehokasta aikaa. Suunnan on kuitenkin oltava tarkasti tiedossa, sillä näin hurja lataus ei suostu kulkemaan väärää latua millin vertaa.

Kalat

Saatat joutua tänään hyvin hankalaan valintatilanteeseen. Ajattele esiin nousevaa asiaa täysin itsenäisesti ja itsekkäästi ettei kukaan käyttäisi sinua hyväkseen. Kielteisen vastauksen antaminen saattaa ensin tuntua aivan mahdottomalta, mutta niin tehtyäsi koet valtavan helpotuksen tunteen.


Tiistai 6.10.2015 ****

Astrosää: Tilannetta ei yhtään helpota Marsin oppositio Neptunukselle. Energiat ovat hyvin usvaisia ja epäselviä. Voit luottaa vain omaan herkkään intuitioosi vaativimmissakin tilanteissa. Ratkaisuja ei voi suunnitella etukäteen.

Kalat

Vaikka varmasti tunnet voimakasta tarvetta puuttua asioiden yllättäviin käänteisiin rajuilla otteilla, niin koeta ihmeessä hillitä itsesi. Olet nyt ulkona kuin lumiukko ja liian ankara vääntäminen kostautuu yhä pahempina epäonnistumisina. Koeta nousta tapahtumien yläpuolelle pysähtymällä ihan kokonaan.


Keskiviikko 7.10.2015 ***

Astrosää: Merkurius on lähtenyt jälleen etenemään ja oli hetken lähes pysähtyneenä positiiviseen asemaan Saturnuksen kanssa. Vaikka jännitteet ovat kovia, pystyt saamaan hyviä tuloksia puhumalla asiasi niin selviksi, ettei mikään enää paina mieltäsi.

Kalat

Muistat tänään asian, joka on pitkään vaivannut sinua, mutta et ole vielä uskaltanut hoitaa sitä järjestykseen. Nyt kannattaisi rohkaista mielensä ja ottaa juttu selkeästi esille. Se ei välttämättä selviä odottamallasi tavalla, mutta sinä tulet tietämään missä todella mennään ja kenen kanssa.


Torstai 8.10.2015 *

Astrosää: Toivottavasti olet selvinnyt vähillä naarmuilla alkuviikon tykityksestä, jotta voisit ottaa tämän torstain jopa pieneksi juhlapäiväksi itsellesi. Ei olisi pahitteeksi antaa pieni lahja itsellesi.

Kalat

Ellei elämäsi vastaa todellista arvomaailmaasi niin tänään se ottaa sen verran pattiin, että annat asianosaisten kuulla kunniansa. Laita jo aamulla riittävästi jäitä hattuun, sillä vain sinulla itselläsi on avain elämäsi muuttamiseen.


Perjantai 9.10.2015 ***

Astrosää: Viikonloppua hallitsee Venuksen neliö Saturnukselle ja siksi on syytä varautua olemaan äärimmäisen rehellinen itsellesi ja välttämään kaikkea aiheetonta miellyttämistä. vain aitous pelittää tällaisena aikana.

Kalat

Mikäli parisuhteessasi on jotain ongelmia niin nyt ne nousevat tavalla tai toisella esille. Asiat eivät etene odottamallasi tavalla ja suhteessa on havaittavissa ikävältä tuntuvia jännitteitä. Ainoa oikea tapa edetä, on tunnustaa omat tunteesi tai oma epävarmuutesi kumppanillesi ja katsoa missä mennään.


Lauantai 10.10.2015 *

Astrosää: Tämä viikonloppu on käynnistämässä tehokasta ja menestyksellistä aikajaksoa tulevalle viikolle. Anna siis ideoiden virrata valtoimenaan ja tee isoja suunnitelmia.

Kalat

Kohtaat tänään tilanteen, jossa sinun pitää uskaltaa sanoa oma mielipiteesi jossakin vaikeassa asiassa tai jollekin hankalana pidetylle tyypille. Tunnelmat eivät ehkä nouse kattoon, mutta jo huomenna kaikkien on helpompi hymyillä.


Kokeile Astrokalenteria ilmaiseksi!

Aloita astrologiaan tutustuminen
Kokeile Astrokalenteria ilmaiseksi!

Kesän kunniaksi minulla on ilo tarjota sinulle ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua astrologian mielenkiintoiseen maailmaan oman Astrokalenterisi kautta.

Astrokalenteriin tutustumisesi aikana lähetän sinulle ohjeita ja neuvoja ajan henkeen ja juuri sinun omaan astrologiseen kalenteriisi perustuen. Kalenterikokeilu on maksuton ja päättyy kahden viikon kuluttua, ellet halua jatkaa kalenterin tilaamista.

Aloita Astrokalenterisi tästä


Sunnuntai 11.10.2015 *

Astrosää: Tämä sunnuntai on todellista juhla-aikaa, vaikka et tietäisikään sille mitään erityistä syytä. Älä siis epäile itseäsi, vaan tee tästä juhlapäivä juuri itsellesi parhaalta tuntuvalla tavalla. Se kantaa parhaimmillaan hedelmää vuosiksi eteenpäin.

Kalat

Jos mikään ei tahdo tänään onnistua niin viisainta olisi pysäyttää päivä muutamaksi minuutiksi ja aloittaa sitten kokonaan uudelleen. Ellei ajoituksesi ole kohdallaan, niin vastuskin on ylittämätön.