Katso Planeetta uutiset syyskuulle Youtubessa.

Valitse horoskooppimerkkisi

Horoskooppi Oinas Horoskooppi Härkä Horoskooppi kaksoset Horoskooppi Rapu Horoskooppi Leijona Horoskooppi Neitsyt
Oinas21.3.-20.4. Härkä21.4.-20.5. Kaksoset 21.5.-21.6. Rapu22.6.-22.7. Leijona23.7.-22.8. Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka Horoskooppi Skorpioni Horoskooppi Jousimies Horoskooppi Kauris Horoskooppi Vesimies Horoskooppi Kalat
Vaaka23.9.-22.10. Skorpioni23.10.-22.11. Jousimies23.11.-22.12. Kauris22.12.-19.1. Vesimies20.1.-19.2. Kalat20.2.-20.3.

Viikkovillitys

Maanantai 15.09.2014 *

Astrosää: Tämä viikko mennään Venuksen ja Pluton kolmion tahdissa aika pitkälle ja kun muuta tapahtumaa ei juuri ole niin keskitytään tekemään tästä mukavan leppoisa ja nautinnollinen viikko.

Kalat

Löydät tänään elämääsi jotakin hyvin arvokasta ja itsesi näköistä, mutta syyllisyys kurkkaa ikkunasta ja yrittää estää sinulta tämän kokemuksen. Älä anna muiden odotusten tai vaatimusten estää sinua vastaanottamasta sitä minkä tiedät itsellesi kuuluvan.


Tiistai 16.09.2014 *

Astrosää: Asiat sujuvat nyt parhaiten kun niiden antaa mennä ihan omalla painollaan. Paras tulos tulee siitä, että nautit olostasi päivän kaikissa tilanteissa.

Kalat

Tunteiden ja ajatusten välinen tasapaino on parhaimmillaan. Tänään on hyvä päivä hoitaa myös vaikealta tuntuvat asiat, sinun kannaltasi parhaaseen mahdolliseen päätökseen, joten tartu toimeen.


Keskiviikko 17.09.2014 *

Astrosää: Tänäänkin kannattaa keksiä jotai hauskaa ja innostavaa tekemistä arjen keskelle. Isompaa stressattavaa ei nyt kannata harteilleen tempoa tai saattaa jäädä hyvä tilaisuus käyttämättä.

Kalat

Rakkaus hymyilee sinulle sitä voimakkaammin mitä enemmän pystyt tekemään tästä päivästä itsesi näköisen. Tee tästä hetkestä itsellesi nautinto ja jo huominen palkitsee sinut jollakin tavalla.


Torstai 18.09.2014 *

Astrosää: Tasapainoinen ja rauhallinen energia antaa nyt mahdollisuuden saattaa loppuun vähintään yksi hiukan kesken jäänyt projekti. Ellei sellaista ole, niin heittäydy sohvalle ja nauti illan elokuvasta.

Kalat

Elokuviin, teatteriin, tansseihin, huuhaailtaan. Mars matkaan. Tee jotakin ja lähde jonnekin. Elämä tarjoaa sinulle jotakin kivaa yllätystä, mutta vain mukavassa seurassa.


Perjantai 19.09.2014 *

Astrosää: Viikonloppuun sopii hyvin seuraava mietelmä: Menestys ei tee sinua onnelliseksi, mutta onneliisuus takaa sinulle menestyksen. Olkaamme siis onnellisia kaikesta, mitä meillä on ja menestys ei lopu koskaan.

Kalat

Olet tänään ehkä hiukan hermona, koska et tahdo uskaltaa puuttua sinua vaivaavaan asiaan, vaikka tiedät että niin tulisi tehdä ja pian. Kerää ihmeessä rohkeutesi ja ilmoita oma kantasi ennen kuin mitään ikävää pääsee tapahtumaan.
Kurkkaa tulevaisuuteesi!

Tutki tulevaisuuttasi Astro-kalenterilla. Voit löytää vastauksia astrologian johdattamana ja tiedät milloin tarttua elämäsi tilaisuuksiin.


Kokeilu päättyy automaattisesti kahden viikon kuluttua.

Tee ilmainen Astrokalenteri

Lauantai 20.09.2014 ***

Astrosää: Vakiinnuta tänään sinulle rakkaat harrastukset, asiat ja ihmiset oikeaan paikkaan sydämessäsi. Nauti kaikesta ympärilläsi ja uskalla sitoutua sinulle rakkaisiin juttuihin.

Kalat

Elämä sykkii tavallista kiihkeämpänä suonissasi etkä voi sietää liian rajoittaviksi muodostuneita tekijöitä. Nyt on sopiva ja erittäin energinen aika ottaa tilaa itsellesi siellä, missä sitä ei tunnu olevan riittävästi. Tunnemaailmasi on voimakasta ja tiedät mitä haluat. Muut eivät tule toteuttamaan sinun toiveitasi.


Sunnuntai 21.09.2014 *

Astrosää: Lepopäivän ratoksi voit kehitellä ihan mitä tahansa hauskaa tekemistä. Tämä päivä kannattaa ottaa vielä ihan rennosti. Ensi viikko on jo hiukan haasteellisempaa aikaa.

Kalat

Joku hyvin hankala väärinkäsitys saattaa sotkea tämän päivän lukujärjestyksen, mutta älä anna moisen pikku seikan sotkea koko elämääsi. Muuta suosiolla lukujärjestystä paremmin olosuhteita vastaavaksi.