Valitse horoskooppimerkkisi

Horoskooppi Oinas
Oinas
21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä
21.4.-20.5.
Horoskooppi kaksoset
Kaksoset
21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu
22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona
23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt
23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka
23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni
23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies
23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris
22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies
20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat
20.2.-20.3.

Viikkovillitys

Maanantai 27.7.2015 ***

Astrosää: Tällä viikolla Uranus lähtee perääntymään ja tarkentamaan neliötä Plutolle. Jännitteet siis kasvavat jälleen maailmalla ja alkuviikko on muutenkin hiukan haastava. Maanantaina Mars tuo tullessaan parantavaa energiaa sitä tarvitseville.

Kalat

Huomaat yllättäen joidenkin suunnitelmiesi osuvan saumattomasti yhteen päivittäisten tapahtumien kanssa. Nyt kannattaa takoa kuumaa rautaa.


Tiistai 28.7.2015 *

Astrosää: Onnekkaita sattumia mahtuu tiistaipäivään kaikille, jotka uskatavat ja ehtivät innostua jostain kokonaan uudesta asiasta.

Kalat

Älä anna hetkellisen epätoivon tunteen pilata tätä päivää, sillä juuri tuossa ongelmassa on avain paljon valoisampaan tulevaisuuteen. Ole valmis vaihtamaan suuntaa heti kun ensimmäisen kerran tökkää oikein kunnolla.


Keskiviikko 29.7.2015 *

Astrosää: Tänään on herkkä ja intuition täyttämä päivä, jolloin kannattaa ajelehtia virran mukana.

Kalat

Neptunus ja Kuu ovat herkässä kulmassa merkkiisi ja antavat mahdollisuuden suurille intuitiivisille oivalluksille jossain vaiheessa päivää. Kun jalkasi alkavat tahdottomasti viedä sinua jonnekin, niin älä pistä hanttiin.


Torstai 30.7.2015 *

Astrosää: Kuun tehdessä oppositiota Marsille, nousevat tunteet helposti pintaan ja pinna kiristyy tavallista helpommin.

Kalat

Törmäät johonkin hankalalta tuntuvaan tilanteeseen, johon sinulla on kuitenkin hyvin yksinkertainen ratkaisu, jos uskallat toimia itsenäisesti ja muilta lupaa kyselemättä.


Perjantai 31.7.2015 ***

Astrosää: Viikonloppuna Merkurius tekee kolmiota Uranukselle ja herättelee hienoja ideoita sinun ja minun päässäni. Nyt kannattaa olla rohkea ajatustensa julkituomisen kanssa.

Kalat

Ajaudut tänään tilanteeseen, jossa sinua ehkä jo pitkään vaivannut asia nousee yllättäen esille. Sano todellinen mielipiteesi muiden reaktioita pelkäämättä ja pysy omassa totuudessasi asian sitten edetessä pidemmälle. Voi olla että käännät oman kelkkasi toiseen suuntaan ennen kuin päivä on pulkassa.


Kokeile Astrokalenteria ilmaiseksi!

Aloita astrologiaan tutustuminen
Kokeile Astrokalenteria ilmaiseksi!

Kesän kunniaksi minulla on ilo tarjota sinulle ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua astrologian mielenkiintoiseen maailmaan oman Astrokalenterisi kautta.

Astrokalenteriin tutustumisesi aikana lähetän sinulle ohjeita ja neuvoja ajan henkeen ja juuri sinun omaan astrologiseen kalenteriisi perustuen. Kalenterikokeilu on maksuton ja päättyy kahden viikon kuluttua, ellet halua jatkaa kalenterin tilaamista.

Aloita Astrokalenterisi tästä


Lauantai 1.8.2015 *

Astrosää: Kuu tulee tehostamaan Uranuksen kekseliäisyyttä lauantaina ja kunnon irrottelu on paikallaan kotona, kylillä tai vaikka työpaikalla.

Kalat

Yllättäviä käänteitä on luvassa pitkin päivää, mutta niissä on nyt positiivinen energia kaikille, jotka osaavat suhtautua yllätyksiin huumorilla. Luota siihen, että jokaiseen yllätykseen kätkeytyy mojova palkinto, niin elämä on äkkiä paljon hauskempaa.


Sunnuntai 2.8.2015 *

Astrosää: Herkällä fiiliksellä tästä sunnuntaista saa irti loistavan lähdön elokuun villeihin suunnitelmiin. Järki vaan narikkaan ja projekti käyntiin.

Kalat

Olet hyvin vastaanottavainen elämän herkille vivahteille ja tänään sinun kannattaa luottaa vaistomaisiin tuntemuksiisi kaikissa asioissa. Jätä turha miettiminen ja nauti ajelehtimisesta.