Katso Planeetta uutiset marraskuulle youtubessa.

Valitse horoskooppimerkkisi

Horoskooppi Oinas Horoskooppi Härkä Horoskooppi kaksoset Horoskooppi Rapu Horoskooppi Leijona Horoskooppi Neitsyt
Oinas21.3.-20.4. Härkä21.4.-20.5. Kaksoset 21.5.-21.6. Rapu22.6.-22.7. Leijona23.7.-22.8. Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka Horoskooppi Skorpioni Horoskooppi Jousimies Horoskooppi Kauris Horoskooppi Vesimies Horoskooppi Kalat
Vaaka23.9.-22.10. Skorpioni23.10.-22.11. Jousimies23.11.-22.12. Kauris22.12.-19.1. Vesimies20.1.-19.2. Kalat20.2.-20.3.

Viikkovillitys

Maanantai 26.01.2015 *

Astrosää: Tammikuun viimeinen viikko on astrologisesti ihanan tasapainoinen ja antaa tilaa rauhoittua omien asioiden järjestelyyn. Nauti elämästä ja ota levon kannalta, nyt kun se on sallittua.

Kalat

Anna itsellesi lupa kulkea omissa maailmoissasi ja tulet löytämään muutamia ihania asioita ja ihmisiä hyvin odottamattomista paikoista. Jokainen uusi elämys vie sinua kohti elämäsi täyttymystä.


Tiistai 27.01.2015 *

Astrosää: Venus ja Mars lähestyvät vauhdilla toisiaan ja tuovat kivaa säihkettä tunne-elämään tästä hetkestä aina maaliskuun alkuun saakka. Väkisinkin tavallista romanttisempaa aikaa.

Kalat

Ilmassa on melkoisesti sähköä ja sählinkiä, joka voi pahimmillaan aiheuttaa jopa vaaratilanteita, ellet tietoisesti rauhoita tahtiasi ja pienennä tälle päivälle asettamiasi vaatimuksia.


Keskiviikko 28.01.2015 ***

Astrosää: Oivalluksia, oivalluksia, oivalluksia. Merkuriuksen sekstiili Uranukselle on upea kuvio kaiken kommunikopinnin, sopimusten laatimisen ja yhteistyökuvioiden kannalta. Jokaista omaa keksintöä kannattaa vaalia erityisellä lämmöllä.

Kalat

Saat päähäsi mielenkiintoisia oivalluksia, joita haluat päästä myös toteuttamaan. Hermostut jos joku asettuu vastustamaan sinua tai tuntuu muuten olevan kanssasi erimieltä. Hermoilun sijasta sinun tulee toteuttaa oivalluksesi muiden lupaa tai suostumusta kyselemättä. Nyt saat paljon näkyvää aikaan.
Kurkkaa tulevaisuuteesi!

Tutki tulevaisuuttasi Astro-kalenterilla. Voit löytää vastauksia astrologian johdattamana ja tiedät milloin tarttua elämäsi tilaisuuksiin.


Kokeilu päättyy automaattisesti kahden viikon kuluttua.

Tee ilmainen Astrokalenteri

Torstai 29.01.2015 *

Astrosää: Kuun kolmio Merkuriukselle vahvistaa vielä entisestään keskinäisen kanssakäymisen toimivuutta. Loistava päivä rakennella luottamusta erilaisten suunnitelmien ympärille.

Kalat

Tunteiden ja ajatusten välinen tasapaino on parhaimmillaan. Tänään on hyvä päivä hoitaa myös vaikealta tuntuvat asiat, sinun kannaltasi parhaaseen mahdolliseen päätökseen, joten tartu toimeen.


Perjantai 30.01.2015 ***

Astrosää: Viikonloppuna olemme herkkiä tuntemaan pahaa oloa ja ahdistusta tilanteissa, joissa emme uskalla toimia todellisen arvomaailmamme mukaisesti. Nyt on viisasta kieltäytyä kaikesta, mikä ei ihan oikeasti huvita.

Kalat

Venus on merkissäsi ja muistuttaa tänään ahdistavalla tavalla asioista ja ihmisistä, jotka koet velvoitteina enemmän kuin todellisina ystävinä. Kuuntele tarkoin itseäsi ja mieti mitä todellisuudessa haluat tehdä juuri nyt. Ahdistus helpottaa huomattavasti, jos pystyt asettamaan itsesi muiden edelle.


Lauantai 31.01.2015 ****

Astrosää: Energiaa ja innostusta tälle viikonlopulle ja alkavalle helmikuulle antaa tämä Marsin ja Pluton välinen sekstiili. Sydämen vimmalla pääsee nyt pitkälle. Jalka siis pois jarrulta ja menoksi.

Kalat

Tästä on muodostumassa sinulle toimelias ja tuottoisa päivä. Saat asiat sujumaan kuin itsestään. Tänään saat onnistumaan lähes kaiken mitä vain keksit lähteä hakemaan, joten eipä kannata jäädä tätä tekstiä sen pidempään ihmettelemään. Kun innostus on aitoa, mikään ei voi estää sinua.


Sunnuntai 01.02.2015 ***

Astrosää: Helmikuu käynnistyy erittäin herkissä ja samalla kriittisissä tunnelmissa. Jokainen meistä herkistyy jollekin ihanalle asialle omassa elämässä ja ahdistuu tosi paljon, ellei pääse toteuttamaan sitä aidosti omassa elämässään.

Kalat

Olet hyvin herkällä tuulella etenkin rakkauselämään liittyvissä asioissa. Anna unelmillesi tilaa toteutua. Rakkaus kolkuttelee ovellesi omalla salaperäisellä tavallaan ja tarjoaa satumaisia hetkiä, mikäli sinulla on aikaa ja uskallusta kuunnella sydäntäsi.