Katso Planeetta Uutiset viikolle 17 Youtubessa.

Valitse horoskooppimerkkisi

Horoskooppi Oinas Horoskooppi Härkä Horoskooppi kaksoset Horoskooppi Rapu Horoskooppi Leijona Horoskooppi Neitsyt
Oinas21.3.-20.4. Härkä21.4.-20.5. Kaksoset 21.5.-21.6. Rapu22.6.-22.7. Leijona23.7.-22.8. Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka Horoskooppi Skorpioni Horoskooppi Jousimies Horoskooppi Kauris Horoskooppi Vesimies Horoskooppi Kalat
Vaaka23.9.-22.10. Skorpioni23.10.-22.11. Jousimies23.11.-22.12. Kauris22.12.-19.1. Vesimies20.1.-19.2. Kalat20.2.-20.3.

Viikkovillitys

Maanantai 21.04.2014 *****

Astrosää: Tällä viikolla toteutuu astrologisesti erittäin merkittävä ja voimakas Suuri Risti ja se käynnistyy tällä Jupiterin ja Pluton oppositiolla. Jokainen ratkaisu on nyt suuri ratkaisu ja jokaisen tulee luottaa omiin valintoihinsa pelkoa tuntematta.

Kalat

Jupiterin kolmio on antanut sinulle monia loistavia mahdollisuuksia viimeisen kuukauden aikana. Nyt päätöksesi joutuvat selvään testiin. Mikäli olet pystynyt tekemään mielekkäitä ja edelleen hyvältä tuntuvia valintoja, pystyt kääntämään esille nousevat sosiaaliset vaikeudet selkeäksi voitoksi.


Tiistai 22.04.2014 ******

Astrosää: Jännitteet ovat korkeimmalla mahdollisella tasolla ja nyt on vain maltettava ottaa ihan rauhallisesti, vaikka kuinka tuppaisi keittämään. Uskalla olla ihan oma itsesi ja kunnioita omaa vapauttasi äärimmäisen paljon.

Kalat

Pluton sekstiili ja Uranuksen semisekstiili antaa sinulle luvan viedä omia suunnitelmiasi eteenpäin vaivattomasti ja samalla menestyksellisesti täysin omalla tahdillasi. Mitään ulkoista pakkoa tai puristusta ei tämän kuvion osalta ole luvassa ja siksi menestyksellinen etenemisesi toteutuu parhaiten levollisessa ja luottavaisessa ilmapiirissä. Heittäydy ajan virtaan ja uskalla nauttia jokaisesta päivästä. Muuta ei tarvita.


Keskiviikko 23.04.2014 ****

Astrosää: Sodan Jumala Mars painaa nyt liipaisinta ja aggressiot ovat niin pinnassa kuin suinkin mahdollista. Maailmalla kiehuu ja niin kiehuu vähän jokaisen sisimmässä. Nyt on tehtävä kaikki mahdollinen oman sisäisen rauhan ylläpitämiseksi. Jokainen taistelu on hävitty taistelu. Älä siis taistele.

Kalat

Vaikka sinusta tuntuisi kuinka mahdottomalta lähteä toteuttamaan saamaasi upeaa oivallusta, niin kannattaa kuitenkin yrittää. Onni suosii nyt rohkeaa suurilla palkinnoilla. Uskalla tempaista itsesi irti päivittäisistä rutiineista ja suuntaa energiasi uuteen kohteeseen täysin omalla vastuullasi.


Torstai 24.04.2014 ****

Astrosää: Tässä hurjassa ajassa on myös valtavia mahdollisuuksia. Jos tiedät mihin olet pyrkimässä, niin pistä nyt kaikki energia peliin ja jätä kaikki muu vähemmälle.

Kalat

Saatat tuntea olosi tavallista ahdistuneemmaksi hermostuneiden ihmisten seurassa. Älä anna muiden pilata mielessäsi olleita suunnitelmia, sillä juuri näiden päivien aikana sinulla on elämäsi tilaisuus pistää kauan hukassa olleet palikat lopullisesti paikoilleen. Ahdistus ajaa sinua näihin muutoksiin.
Kurkkaa tulevaisuuteesi!

Tutki tulevaisuuttasi Astro-kalenterilla. Voit löytää vastauksia astrologian johdattamana ja tiedät milloin tarttua elämäsi tilaisuuksiin.


Kokeilu päättyy automaattisesti kahden viikon kuluttua.

Tee ilmainen Astrokalenteri

Perjantai 25.04.2014 ***

Astrosää: Viikonloppuna eletään edelleen pyörremyrskyn silmässä, mutta lieventävää tunnelmaa alkaa jo olla ilmassa Venuksen avustuksella. Silti kannattaa liikkua suurella varovaisuudella kaduilla ja liikenteessä. Törmäilijöitä on liikkeellä tavallista enemmän.

Kalat

Elät aikaa jolloin sinulla on kaikki mahdollisuudet kehittää parisuhdettasi ja rakkauselämääsi uudenlaiseen loistoon. Tiedät mitä haluat ja osaat toimia siten, että haaveesi toteutuvat. Tietysti pystyt ratkaisemaan vaikeimmatkin rakkauselämääsi liittyvät ongelmat, jotka vain suostut ottamaan esille.


Lauantai 26.04.2014 ***

Astrosää: Alitajunnan voimat tukevat kaikkea kommunikaatiota ja nyt on hyvä luottaa omiin telepaattisiin kykyihin.

Kalat

Nyt on loistava hetki lähteä toteuttamaan päässäsi pyöriviä ideoita ja ehkä jo pitkään muhineita värikkäitä visioita. Tunnut ihmeellisellä tavalla tietävän miten ja kenelle niistä kannattaa puhua. Koska ihmiset ymmärtävät ideasi puolesta sanasta, ei sinun pidä selittää yhtään enempää kuin mitä joku haluaa kuulla.


Sunnuntai 27.04.2014 ***

Astrosää: Herkät tunteet ohjailevat sunnuntain tapahtumia ja kaikki luova toiminta on vahvassa kurssissa. Pidä edelleen pää kylmänä kriittisissä tilanteissa. Riidat päättyvät aina huonosti.

Kalat

Visioita ja ideoita pukkaa pintaan niin että heikompaa hirvittää. Älä sinä kuitenkaan hirvittele, sillä ajatuksesi ovat täysin toteuttamiskelpoisia, vaikka et itsekään vielä voi tietää miten niiden kanssa tulee jatkossa menetellä. Tärkeintä onkin vain lähteä liikkeelle ja katsoa tulokset sitten myöhemmin.