Tilaa ystävällesi tulkinta lahjaksi!

Saat 3 kuukautta Astro-kalenteria kaupan päälle (arvo 15 €)

Valitse horoskooppimerkkisi

Horoskooppi Oinas
Oinas
21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä
21.4.-20.5.
Horoskooppi kaksoset
Kaksoset
21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu
22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona
23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt
23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka
23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni
23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies
23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris
22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies
20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat
20.2.-20.3.

Vuosihoroskooppi

Astrologin näkökulmasta katsellen pääsemme nyt hetkeksi hyppäämään myrskyn silmään Pluton ja Uranuksen tehdessä viimeistä tarkkaa neliötä maaliskuussa ja neljän verisen kuunpimennyksen sarjan päättyessä elokuussa 2015. Veikkaan että maailmalla ja elämässä yleensä tulee tapahtumaan suuria mullistuksia, jotka pakottavat meidät katselemaan tätä maailmaa ihan uudesta vinkkelistä.

Nuo neljä veristä, täydellistä kuunpimennystä juutalaisten pyhinä päivinä ovat aikaisemmassa historiassa merkinneet kaikkein suurimpia muutoksia Israelin kansalle ja sitä kautta koko nykyiselle Lähi-idälle. Mitä siellä nyt tulee tapahtumaan, jää astrologille yhtä suureksi kysymysmerkiksi kuin kaikille muillekin. Valta vaihtuu tavalla tai toisella ja ihmishenki on halpaa valuuttaa, kun uskonnon varjolla lähdetään valloittamaan maailmaa.

Maailman kolme suurinta mahtia, USA, Venäjä ja Kiina tulevat kaikki kokemaan suuria taloudellisia ja ehkä myös luonnon järjestämiä katastrofeja, kun kosminen järjestys aurinkokunnassamme rakentuu uudelleen. En pitäisi ihmeenä, vaikka valuutat menettäisivät suurimman osan arvostaan Venäjän jälkeen Euroopassa ja Amerikassa. Kehitys vie vääjäämättä siihen suuntaan maailmanvelan kasvaessa liian suureksi.

Meille yksityisille ihmisille nämä maailmantapahtumat näyttäytyvät osittain kaukaisina, mutta aina koskettavina tragedioina. Silti sama radikaali uudistuminen tulee olemaan totta jokaisen ihmisen elämässä. Yksikään meistä ei selviä helpolla tästä kosmisesta myllerryksestä, jonka ajankohta on jopa USA:n dollariin piirretty siitä lähtien kun se on 1930 luvulta lukien ollut käytössä.

Olemme koko ajan siirtymässä uuteen Kultaiseen aikakauteen ja se tarkoittaa kasvavaa tasapainoa ja harmoniaa sielussa, mielessä ja kehossa. Uskon että astrologialla tulee olemaan tärkeä merkitys tämän siirtymävaiheen toteutumisessa kaikille niille, jotka sen ottavat oppaakseen päivittäisten ratkaisujen edessä. Monia muitakin keinoja ja apuvälineitä oman tasapainon ja sisäisen voiman löytymiseen on tietysti olemassa.

Parempi aika on joka tapauksessa käynnistynyt jo ja jokaisella meistä on sama mahdollisuus löytää jumalainen viisaus ja taianomainen sisäinen voima oman elämämme vaatimiin muutostöihin. Löytäessämme oman kosmisen rytmimme, tulee elämästä välittömästi helpompaa, rikkaampaa ja nautinnollisempaa. Ei ole mitään tarvetta väitellä tai riidellä yhtään mistään, jos teet kaikki ratkaisusi täydellä itseluottamuksella ja vailla hetkenkään katumusta ainoastakaan päätöksestä.  Tämän energian löytämisprosessiin keskityn tämän vuoden merkkikohtaisissa horoskoopeissa.
Härkä

Viime vuosi oli sinulle raskasta aikaa Saturnuksen jarruttaessa lähes kaikkia hankkeitasi ilman mitään nähtävissä olevaa syytä. Niiltä osin tämä vuosi alkaa ehdottomasti paljon suotuisammissa merkeissä Saturnuksen edettyä hetkeksi pois oppositiomerkistäsi. Vauhti ei silti pääse alkuvuodesta kehittymään läheskään sellaiseksi, mitä sisimmässäsi odottelet, sillä olet valtavan kosmisen muutossyklin aikana paitsioansassa maaliskuun loppuun saakka.

Huhtikuun ja toukokuun aikana onkin sitten aika räjäyttää pankki ja päästää kaikki sinuun varastoitunut ja patoutunut energia virtaamaan lähes holtittomalla voimalla johonkin rakenteilla olevaan suunnitelmaasi. Ei oikeastaan ole yhtään väliä, mihin vimmasi kohdistat, kunhan uskallat heittäytyä aivan täysillä sen pauloihin. Kysymyksessä voi harrastus, ura tai kotielämän kuviot. Tärkeintä on täysi paahtaminen valitsemaasi suuntaan.

Menestys: Mitään suurempaa menestystä tuo hurja rynnistys ei välttämättä tuo tullessaan vielä tuossa kesän kynnyksellä, mutta elokuun puolivälistä eteenpäin alkavat tulokset näkyä selvemmin ja olet yllättäen suurten ratkaisujen edessä. Kaikki padot kannattaa ehdottomasti aukaista elokuusta eteenpäin, sillä astrologinen taivas näyttää kirkkaan vihreää valoa kaikille sydäntäsi sykähdyttäville suunnitelmille niin kauan kun nautit niistä täysin rinnoin.

Rakkaus: Venus vaikuttaa merkissäsi maaliskuun 17 päivästä huhtikuun 11 päivään saakka ja on tuona aikana tavallisen kriittisessä asemassa perääntyvään Jupiteriin nähden. Tällainen asema ei lupaile mitään hurjaa lemmen leiskuntaa tai romantiikan ilotulitusta. Sen sijaan se korostaa oman elämäsi mielekkyyttä ja välittömän tyydytyksen saamista kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Silloin kun nautit omasta elämästäsi täysillä, löytää myös rakkaus tien sydämeesi.Aloita astrologiaan tutustuminen
Kokeile Astrokalenteria ilmaiseksi!

Minulla on ilo tarjota sinulle ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua astrologian mielenkiintoiseen maailmaan oman Astrokalenterisi kautta.

Astrokalenteriin tutustumisesi aikana lähetän sinulle ohjeita ja neuvoja ajan henkeen ja juuri sinun omaan astrologiseen kalenteriisi perustuen. Kalenterikokeilu on maksuton ja päättyy kahden viikon kuluttua, ellet halua jatkaa kalenterin tilaamista.

Aloita Astrokalenterisi tästä