Astron lahjakortti

Lahjakortin saaja voi itse valita kampanjan tulkinnoista, mistä hän astrologisen tutkimusmatkansa aloittaa.

Vuosihoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Jo joululta alkanut kokonaan uudenlainen aikakausi siirtää meidät aivan toisenlaisten haasteiden äärelle tämän vuoden ajaksi. Tahtipuikkoa tulee heiluttamaan Neptunus ja luoteja väistelee parhaansa mukaan Saturnus.

Tämä planeettapari on joka kerta näin voimakkaassa kulmassa kohdatessaan heiluttanut maailmataloutta ja pakottanut ellei aina korjaamaan tilannetta, niin vähintään paikkaamaan sitä kasvaneella setelien painamisella. Virtuaalirahaa on syydetty seteleinä lainaksi kaikille maailman valtioille (siis pankeille) enemmän kuin kenelläkään on ikinä varaa maksaa takaisin. Veikkaanpa, että tänä vuonna virtuaalihuijausten kanssa painiskellaan vielä tavallista enemmän.

Useimmiten ihan tavallisten ihmisten voimakas liikehdintä ja jostain tuntemattomasta lähteestä nouseva yhteishenki on tällaisena aikana kaatanut pankkeja, valtioita ja yrityksiä. Näin todennäköisesti tulee tapahtumaan tälläkin kertaa, mutta se ei ole ratkaisevaa yksityisen ihmisen kannalta. Kaikkeen tähän me luonnollisesti voimme vain sopeutua parhaamme mukaan.

Tämä Neptunuksen kuvio liuottaa yhtä paljon tavallisen Matti Meikäläisen taloutta ja vielä enemmän kroppaa ja fysiikkaa. Omasta kunnosta ja jaksamisesta huolehtiminen on ihan varmasti tämän vuoden tärkein tehtävä jokaiselle meistä. Ensimmäinen askel on riittävän levon varmistaminen, toinen askel on puhtaampi ja energiaa sisältävä ravinto ja vasta kolmantena tulevat fyysiset harjoitukset, kävelylenkit, kuntosalit ja aamujumppa.

En ota tässä sen enempää kantaa mahdollisiin konkreettisiin tapahtumiin maailmalla, koska ne tulevat joka tapauksessa yllättämään meidät kaikki. Pidetään siis tänä vuonna ohjaustangosta kiinni molemmin käsin ja pujotellaan muutosten virrassa parhaan kykymme mukaan.

Härkä

Härän merkkiin syntyneenä pääset onnekkaasti väistämään pahimmat sudenkuopat ja luovimaan turvallista reittiä pitkin eteenpäin kaikessa rauhassa. Pääset katselemaan muiden ihmisten paniikkia mukavasti katsomon puolelta ja sieltä käsin tulet myös näppärästi löytämään omat etenemismahdollisuutesi. Sinuun pyritään varmasti tukeutumaan vaikeuksien ja ongelmien keskellä, mutta vaikutusmahdollisuutesi heidän ongelmiinsa ovat todella pienet. Se on hyvä tehdä kaikille selväksi heti kättelyssä.

Pluton ja Jupiterin kultainen kolmio merkkiisi on kuin joululahja, joka on tarjolla läpi koko vuoden. Tunnistat tämän ainutlaatuisen energian innostuksena ja alttiutena heittäytyä uusiin kuvioihin turhia miettimättä. Tällaista ajattelematonta käyttäytymistä ei tietenkään hyvällä katsella läheistesi ja ystäviesi taholta, mutta sen ei pitäisi antaa vaikuttaa omaan positiiviseen mielialaasi sentin vertaa.

Menestys: Jupiter ja Pluto ovat tämän vuoden aika keskenään tarkassa kolmiossa kaksi kertaa. Ensimmäisen kerran maaliskuun ajan ja toisen kerran kesä- heinäkuun vaihteessa. Nämä kaksi ajankohtaa tarjoavat aivan varmasti molemmat omat erityiset mahdollisuutensa tämän vuoden menestystarinasi toteuttamiseen. Näiden jaksojen aikana on uskallettava ottaa siivet kantapäihin ja lennähtää niin keveästi kuin Härkä suinkin pystyy uusien kiinnostavien vaihtoehtojen maailmaan.

Rakkaus: Venus vaikuttaa merkissäsi huhtikuun viimeisestä päivästä toukokuun 24 päivään saakka ja tekee silloin myös kolmiota Jupiterille ja Plutolle. Niinpä saatkin varautua arvaamattomaan vetovoimasi kasvuun toukokuun aikana. Käytännössä ei auta jäädä ihmettelemään suosiosi kasvua sen enempää, vaan pistää elämä niin upeaksi ja ihanaksi kuin kevätauringon paisteessa suinkin pystyt. Rakastumiset ja ihastumiset kuuluvat automaattisesti toukokuun kattaukseen, joten nautiskele niistä vapautuneesti.*

Joulukauppa on avoinna!

Tervetuloa hankkimaan joulun parhaimmat lukulahjat

Ostoksille Joulukauppaan