Katso Planeetta uutiset marraskuulle youtubessa.

Valitse horoskooppimerkkisi

Horoskooppi Oinas Horoskooppi Härkä Horoskooppi kaksoset Horoskooppi Rapu Horoskooppi Leijona Horoskooppi Neitsyt
Oinas21.3.-20.4. Härkä21.4.-20.5. Kaksoset 21.5.-21.6. Rapu22.6.-22.7. Leijona23.7.-22.8. Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka Horoskooppi Skorpioni Horoskooppi Jousimies Horoskooppi Kauris Horoskooppi Vesimies Horoskooppi Kalat
Vaaka23.9.-22.10. Skorpioni23.10.-22.11. Jousimies23.11.-22.12. Kauris22.12.-19.1. Vesimies20.1.-19.2. Kalat20.2.-20.3.

Vuosihoroskooppi

Olemme entistä voimakkaampien planeettaenergioiden puristuksessa joka käynnistyy heti tammikuun alussa Marsin, Merkuriuksen ja Auringon aktivoidessa Pluton ja Uranuksen neliötä. Vuoden alkupäivät eivät varmasti ole niitä ihan rauhallisimpia, mutta uskoisin mellakoiden ja myrskyjen vielä hetkeksi hellittävän ennen huhtikuussa toteutuvaa erittäin tarkkaa Suurta Ristiä, joka saattaa ajaa koko talousjärjestelmämme sellaiseen kaaokseen, ettei sieltä enää koskaan palata samalle ladulle.

Voin vain varovasti arvailla, mitä kaikkea kevään kuluessa saattaa tapahtua. Joka tapauksessa se tarkoittaa nykyisen korruptoituneen järjestelmän kaatumista ja toivottavasti rauhanomaista korjautumista jollain paljon toimivammalla systeemillä. Marsin mukana olo ennakoi aggressiivisia kansannousuja muuallakin kuin Tampereella itsenäisyyspäivänä.

Kansalaistottelemattomuudesta saattaa hyvinkin kasvaa hitti-ilmiö, kun päättäjien kytkökset rahanpainajiin ja todellisiin taloudellisiin päättäjiin vääjäämättä paljastuvat. Eu:n pyllähtäminen Kreikan, Espanjan ja muiden kriisimaiden vetoavulla näyttää koko ajan todellisemmalta ja ainakin unionista eroamiset alkavat olla yhä useamman jäsenmaan huulilla.

Pahoinvointi työpaikoilla tulee kasvamaan vain siksi, että epävarmuus lisääntyy jokaisen keskuspankin painaman uuden setelin myötä. Toisen raha on toisen velka. Rahaa on liikkeellä vain velkakirjoja vastaan. Jokaisella meistä on pelkästään valtiomme asukkaina päivä päivältä suurempi velkataakka, puhumattakaan sen lisäksi otetuista henkilökohtaisista lainoista.

Nämä materiaaliset lainataakat ovat lopulta vain jäävuoren huippu ja yksityisen ihmisen selviäminen tästä henkisesti ja fyysisesti raskaasta muutosprosessista ei ole millään tavalla sidoksissa taloudelliseen tilanteeseen. Suurin osa sivistyneestä väestöstä on täysin ylipääsemättömässä tilanteessa nykyisen lainataakan alla ja siksi sitä asiaa on turha surra sen enempää. Lopulta velat jäävät kokonaan maksamatta, kuten on jo käynyt kymmenille tuhansille keskipalkkaisille espanjalaisille. Aika helppo laskea, mihin tämä johtaa.

Tärkeintä on edelleen saavuttaa ja säilyttää sisäinen rauha kaiken tämän taloudellisen älyttömyyden keskellä. Kurjia asioita tulee tapahtumaan kiihtyvällä vauhdilla meille kaikille ja selviäminen on kiinni elämänasenteesta. Mennyttä tai tulevaa murehtimalla menettää aivan varmasti loputkin voimanrippeensä. Ratkaisu on aina välittömästi tässä hetkessä. Vasta tänään voi ratkaista tämän päivän ongelmat ja siinä sitä on hommaa ihan tarpeeksi. Miksi suotta yrittää ratkaista asioita, joiden sisältöä tai toteutumistapaa ei voi etukäteen tietää.

Oman henkisen olemuksemme oivaltaminen vapauttaa meidät elämään hetkessä ja tätä vapautumista tapahtuu nyt kiihtyvällä vauhdilla. Mitä luulet tapahtuvan kun kasvava joukko ihmisiä oivaltaa taloudellisen hyvinvoinnin ja henkisen pahoinvoinnin välisen todellisen yhteyden. En minäkään tiedä, mutta ympärillämme olevan turhan materian määrä varmasti vähenee ja samalla valta siirtyy enemmän ja enemmän takaisin ihmiselle itselleen.
Härkä

Saturnuksen oppositio siirtyy merkkisi loppuasteisiin ja jarruttelee sieltä käsin kaikkea sellaista tekemistä, joka ei millään tavalla palvele sen paremmin henkistä kuin materiaalista hyvinvointiasi. Alat pikku hiljaa saada enemmän ja enemmän otetta elämääsi tulossa olevista uusista elementeistä, mutta mitään rakettimaista etenemistä ei kannata viritellä millekään osa-alueelle.

Pluton kolmio merkkiisi tuo tullessaan paljon kosmista myötätuulta, joka muuttuu navakaksi heinäkuun puolivälistä eteenpäin, jolloin joudut tekemään nopeita ratkaisuja kahden keskenään ristiriitaisen vaihtoehdon välillä. Kumpikaan ei ole hyvä tai huono ratkaisu, mutta valinta on ihan pakko tehdä. Järkevää vaihtoehtoa ei ole, joten sinun on luotettava lähes sokeasti intuitioon.

Menestys: Jupiter tekee viimeisen kolmionsa Saturnukselle toukokuun lopulla ja niinpä lokakuu onkin yksi tämän vuoden parhaista mahdollisuuksista edistää liiketoimintaasi tai muita sinulle merkittäviä hankkeita. Jupiter siirtyy neliöasemaan heinäkuun puolivälissä ja siihen mennessä kannattaa olla mahdollisimman aktiivinen kaikkien laajentumispyrkimysten kanssa. Loppuvuodestakaan ei voi sanoa, että se on huono, mutta menestys on enemmän kiinni siitä, että pystyt korjaamaan tyytymättömyyttä herättävät osiot toiminnassasi.

Rakkaus: Venus vaikuttaa merkissäsi toukokuun 29 päivästä kesäkuun 23 päivään saakka ja tällä välillä se on kolmiossa Plutoon ja oppositiossa Saturnukseen. Mieletöntä rakkauden sinfoniaa kannattaa viritellä heti toukokuun alusta lukien, että ehtii varmasti mukaan viimeistään kesäkuun 9 päivän hurjiin tunnelmiin. Muista, että vetovoiman pallo on sinun hyppysissäsi. Pompottele sitä rankimman jälkeen.Kurkkaa tulevaisuuteesi!

Tutki tulevaisuuttasi Astro-kalenterilla. Voit löytää vastauksia astrologian johdattamana ja tiedät milloin tarttua elämäsi tilaisuuksiin.


Kokeilu päättyy automaattisesti kahden viikon kuluttua.

Tee ilmainen Astrokalenteri