Tilaa ystävällesi tulkinta lahjaksi!

Saat 3 kuukautta Astro-kalenteria kaupan päälle (arvo 15 €)

Valitse horoskooppimerkkisi

Horoskooppi Oinas
Oinas
21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä
21.4.-20.5.
Horoskooppi kaksoset
Kaksoset
21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu
22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona
23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt
23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka
23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni
23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies
23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris
22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies
20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat
20.2.-20.3.

Vuosihoroskooppi

Astrologin näkökulmasta katsellen pääsemme nyt hetkeksi hyppäämään myrskyn silmään Pluton ja Uranuksen tehdessä viimeistä tarkkaa neliötä maaliskuussa ja neljän verisen kuunpimennyksen sarjan päättyessä elokuussa 2015. Veikkaan että maailmalla ja elämässä yleensä tulee tapahtumaan suuria mullistuksia, jotka pakottavat meidät katselemaan tätä maailmaa ihan uudesta vinkkelistä.

Nuo neljä veristä, täydellistä kuunpimennystä juutalaisten pyhinä päivinä ovat aikaisemmassa historiassa merkinneet kaikkein suurimpia muutoksia Israelin kansalle ja sitä kautta koko nykyiselle Lähi-idälle. Mitä siellä nyt tulee tapahtumaan, jää astrologille yhtä suureksi kysymysmerkiksi kuin kaikille muillekin. Valta vaihtuu tavalla tai toisella ja ihmishenki on halpaa valuuttaa, kun uskonnon varjolla lähdetään valloittamaan maailmaa.

Maailman kolme suurinta mahtia, USA, Venäjä ja Kiina tulevat kaikki kokemaan suuria taloudellisia ja ehkä myös luonnon järjestämiä katastrofeja, kun kosminen järjestys aurinkokunnassamme rakentuu uudelleen. En pitäisi ihmeenä, vaikka valuutat menettäisivät suurimman osan arvostaan Venäjän jälkeen Euroopassa ja Amerikassa. Kehitys vie vääjäämättä siihen suuntaan maailmanvelan kasvaessa liian suureksi.

Meille yksityisille ihmisille nämä maailmantapahtumat näyttäytyvät osittain kaukaisina, mutta aina koskettavina tragedioina. Silti sama radikaali uudistuminen tulee olemaan totta jokaisen ihmisen elämässä. Yksikään meistä ei selviä helpolla tästä kosmisesta myllerryksestä, jonka ajankohta on jopa USA:n dollariin piirretty siitä lähtien kun se on 1930 luvulta lukien ollut käytössä.

Olemme koko ajan siirtymässä uuteen Kultaiseen aikakauteen ja se tarkoittaa kasvavaa tasapainoa ja harmoniaa sielussa, mielessä ja kehossa. Uskon että astrologialla tulee olemaan tärkeä merkitys tämän siirtymävaiheen toteutumisessa kaikille niille, jotka sen ottavat oppaakseen päivittäisten ratkaisujen edessä. Monia muitakin keinoja ja apuvälineitä oman tasapainon ja sisäisen voiman löytymiseen on tietysti olemassa.

Parempi aika on joka tapauksessa käynnistynyt jo ja jokaisella meistä on sama mahdollisuus löytää jumalainen viisaus ja taianomainen sisäinen voima oman elämämme vaatimiin muutostöihin. Löytäessämme oman kosmisen rytmimme, tulee elämästä välittömästi helpompaa, rikkaampaa ja nautinnollisempaa. Ei ole mitään tarvetta väitellä tai riidellä yhtään mistään, jos teet kaikki ratkaisusi täydellä itseluottamuksella ja vailla hetkenkään katumusta ainoastakaan päätöksestä.  Tämän energian löytämisprosessiin keskityn tämän vuoden merkkikohtaisissa horoskoopeissa.
Kauris

Vastuun raskas taakka painaa tasaisen tappavaan tahtiin harteillasi vielä tämän vuoden ja ehkäpä kaikkein haastavimpana neljän ensimmäisen kuukauden aikana Uranuksen tehdessä viimeistä kertaa neliötä merkissäsi vaikuttavaan Plutoon. Maailmankirjat ovat pahemman kerran sekaisin ja sinut on määrätty pistämään asioita järjestykseen oman elämäsi välityksellä. Tästä syystä joudut katselemaan maailmaa vain yhdestä näkökulmasta, joka sattuu olemaan omasi.

Maaliskuu on energioiltaan voimakkain, mutta koko alkuvuosi tulee vaatimaan sinulta suuria muutoksia päivittäiseen elämääsi ja ennen kaikkea tulevaisuutesi järjestelemiseen. Vanhentuneet kuviot imevät voimasi kuiviin hetkessä ja vastaavasti niistä tietoisesti irti päästäminen saa sinut tunnistamaan pysäyttämättömän voimasi. Sinulle kuuluva tekeminen tuntuu aivan varmasti hyvältä, mutta ulkopuolista kannustusta ei kannata odotella.

Menestys: Jupiter siirtyy kolmiomerkkiisi elokuussa ja siksi saatat alkuvuoden aikana tuntea olosi kärsimättömäksi ja turhautuneeksi. Sisimmässäsi tiedät, että menestyksen aika on tulossa ja ihmisen luontainen taipumus on odottaa sitä saapuvaksi ennen aikojaan. Koita siis olla kärsivällinen kesään asti ja ole valmis päästämään kaikki luovat voimasi liikkeelle syksyn alkaessa tehdä tuloaan. Monenlaisia onnenpotkuja mahtuu viiteen viimeiseen kuukauteen.

Rakkaus: Viime vuonna Venus viipyi merkissäsi tavallista pidempään ja nyt sitten on maksettava siitä pientä korvausta, sillä vuoden kolmantena päivänä se poistuu merkistäsi, eikä enää ehdi takaisin ennen vuotta 2016. Ihastumisten ja rakastumisten kannalta parasta aikaa ovat tänä vuonna 17.3 - 11.4 ja 8.10 - 8.11 väliset aikajaksot , jolloin Venus on kolmiossa merkkiisi ja tekee molemmilla kerroilla tarkkaa aspektia merkissäsi vaikuttavaan Plutoon. Vetovoimasi on tästä syystä paljon tavallista korkeammalla.Aloita astrologiaan tutustuminen
Kokeile Astrokalenteria ilmaiseksi!

Minulla on ilo tarjota sinulle ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua astrologian mielenkiintoiseen maailmaan oman Astrokalenterisi kautta.

Astrokalenteriin tutustumisesi aikana lähetän sinulle ohjeita ja neuvoja ajan henkeen ja juuri sinun omaan astrologiseen kalenteriisi perustuen. Kalenterikokeilu on maksuton ja päättyy kahden viikon kuluttua, ellet halua jatkaa kalenterin tilaamista.

Aloita Astrokalenterisi tästä