Astron lahjakortti

Lahjakortin saaja voi itse valita kampanjan tulkinnoista, mistä hän astrologisen tutkimusmatkansa aloittaa.

Vuosihoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Jo joululta alkanut kokonaan uudenlainen aikakausi siirtää meidät aivan toisenlaisten haasteiden äärelle tämän vuoden ajaksi. Tahtipuikkoa tulee heiluttamaan Neptunus ja luoteja väistelee parhaansa mukaan Saturnus.

Tämä planeettapari on joka kerta näin voimakkaassa kulmassa kohdatessaan heiluttanut maailmataloutta ja pakottanut ellei aina korjaamaan tilannetta, niin vähintään paikkaamaan sitä kasvaneella setelien painamisella. Virtuaalirahaa on syydetty seteleinä lainaksi kaikille maailman valtioille (siis pankeille) enemmän kuin kenelläkään on ikinä varaa maksaa takaisin. Veikkaanpa, että tänä vuonna virtuaalihuijausten kanssa painiskellaan vielä tavallista enemmän.

Useimmiten ihan tavallisten ihmisten voimakas liikehdintä ja jostain tuntemattomasta lähteestä nouseva yhteishenki on tällaisena aikana kaatanut pankkeja, valtioita ja yrityksiä. Näin todennäköisesti tulee tapahtumaan tälläkin kertaa, mutta se ei ole ratkaisevaa yksityisen ihmisen kannalta. Kaikkeen tähän me luonnollisesti voimme vain sopeutua parhaamme mukaan.

Tämä Neptunuksen kuvio liuottaa yhtä paljon tavallisen Matti Meikäläisen taloutta ja vielä enemmän kroppaa ja fysiikkaa. Omasta kunnosta ja jaksamisesta huolehtiminen on ihan varmasti tämän vuoden tärkein tehtävä jokaiselle meistä. Ensimmäinen askel on riittävän levon varmistaminen, toinen askel on puhtaampi ja energiaa sisältävä ravinto ja vasta kolmantena tulevat fyysiset harjoitukset, kävelylenkit, kuntosalit ja aamujumppa.

En ota tässä sen enempää kantaa mahdollisiin konkreettisiin tapahtumiin maailmalla, koska ne tulevat joka tapauksessa yllättämään meidät kaikki. Pidetään siis tänä vuonna ohjaustangosta kiinni molemmin käsin ja pujotellaan muutosten virrassa parhaan kykymme mukaan.

Kauris

Sinun ei vieläkään kannata yrittää ravistella elämän tahtipuikkoa pois käsistäsi, sillä merkissäsi vaikuttava Pluto ja neliötä tekevä Uranus pitävät sinut tiukasti kiinni kosmoksen vallankahvassa. Astrologisesti olet enemmän kuin mikään muu merkki ohjaamassa tätä meidän Aikalaiva Maatamme johonkin mystiseen suuntaan, jota sinulla ei ole mahdollisuutta paljastaa muille kulkijoille. Olosi tuntuu väkisinkin hiukan yksinäiseltä ison aluksesi ruorissa.

Reagoit muita ihmisiä voimakkaammin koko ajan kasvavaan kosmiseen säteilyyn ja olet pakotettu seuraamaan sisäistä ohjaustasi isommissa ja pienemmissä asioissa. Elämä voi tuntua todella vaikealta, ellet ole tietoisesti valmis ottamaan tätä hallitsijan viittaa leveille hartioillesi. Nyt on vain pakko uskaltaa toimia täysin omilla ehdoillasi ja tehdä päätöksiä, joita juuri kukaan muu sinun lisäksesi ei pidä oikeina. Siinä sinulle hommaa täksi vuodeksi.

Menestys: Syyskuuhun saakka Jupiter on kolmiossa merkkiisi ja kesä- heinäkuussa tarkassa kolmiossa myös Plutoon. Kesä on siis sinun suurten mahdollisuuksiesi aikaa, jolloin onni potkii rautasaappaalla parhaiksi kokemiasi suunnitelmia eteenpäin ja saat varautua hurjaan nousukiitoon elämässäsi. Helppoa tämä ei tule olemaan, sillä kovassa vauhdissa ratti tärisee vietävästi ja otteen on oltava todella tiukka ja varma kovimmankin arvostelupommituksen aikana.

Rakkaus: Venus vaikuttaa merkissäsi 12.11 ja 7.12 välisen ajan ja tekee tarkkaa yhtymää Plutolle 25.11. Koko kuukausi tulee olemaan ihmissuhteiden ja rakkauselämän kannalta tavalla tai toisella käänteentekevä. Tällaista tunnelatausta ei kannata päästää valumaan sormien välistä mistään hinnasta. Pyhitä tämä jakso elämästä nauttimiselle ja hurjille ihastumisille ihmisiin, asioihin, eläimiin, paikkoihin, harrastuksiin ja ihan mihin tahansa.*

Joulukauppa on avoinna!

Tervetuloa hankkimaan joulun parhaimmat lukulahjat

Ostoksille Joulukauppaan