Sivuja: 1 2 [3] 4 5
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Ceres/äitiys ja muuta knoppitietoa Cereksestä  (Luettu 40903 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Hansuli
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 281


Profiili
« Vastaus #30 : 05.12.2006 21:17:00 »

CERES 1. HUONEESSA
Persoonallisuus muovautuu hoivaavaksi, myötätuntoiseksi ja muista huolehtivaksi. Yksilö voi sisäistää vanhemman ja huolenpitäjän roolin. Tämän henkilön voi olla välttämätöntä hoivata myös itseään.

CERES 2. HUONEESSA
Yksilö pyrkii hoivaamaan hankkimalla rakkailleen perustarpeet, asunnon ja ruoan, sekä lisäksi rahaa. Hän voi myös ylenmäärin kiintyä asiaan tai ihmiseen, jota rakastaa, jolloin on olemassa vaara itsenäisyystaistelun syntymiseen. Itsensä hoivaaminen saa helposti tavaroiden ostelun, mässäilyn tai itsensä hemmottelun muotoja.

CERES 3. HUONEESSA
Yksilö hoivaa esittämällä ideoita, opettamalla ja antamalla virikkeitä. Hän ilmaisee huolenpitoa myös luomalla piirejä, jotka kokoavat yhteen hänen ystäviään ja työtovereitaan.


CERES 4. HUONEESSA
Yksilö voi olla ideaalinen “äiti”, joka hoivaa kotona ja perheessä. Hänen roolinsa isänä tai äitinä on syntymäkartan ja elämän perusta. Universaalissa mielessä hän voi esiintyä “äitinä maailmalle” tai kenelle hyvänsä, joka astuu hänen kotiinsa. Kun Ceres on lähellä IC:tä, Ceresin myytti psykologisena perustana on hyvin hallitseva - on olemassa emotionaalinen yhteys rakkaiden menetyksen ja paluun teemoihin tai hyljätyksi tulemiseen ja hyväksyntään.

CERES 5.HUONEESSA
Yksilön hoivakokemukset liittyvät lapsiin tai luovaan ilmaisuun. Ihminen hoivaa itseään leikkimällä, pelaamalla tai hankkiutumalla riskitilanteisiin.

CERES 6. HUONEESSA
Yksilö toteuttaa hoivaamista omistautumalla arkipäivän askareille tarkoituksena turvata perheyhteisönsä tehokas toimivuus. Tässä on mukana vahva palvelemisen aspekti, joka suuntautuu erityisesti ravinnon ja terveyden alueille. Tämä Ceresin asema symboloi myös vanhempaa, joka käy työssä tai pitää työtä erityisessä arvossa.

CERES 7. HUONEESSA
Yksilön hoivan ja hoivaamisen tarve personoituu hänen puolisoonsa. Henkilön isä tai äiti toimii roolimallina hänen omissa, ihmissuhteeseen liittyvissä tarpeissaan. Joskus esiintyy vaikeuksia kasvaa ulos riippuvuussuhteesta puolisoon. Pyyteetön rakkaus on tasa-arvoisen suhteen olennainen perusta.

CERES 8. HUONEESSA
Yksilö vastaanottaa hoivaa syvällisten huippukokemusten ja vahvan emotionaalisen sitoutumisen kautta. Seksuaalisuus on usein olennainen komponentti hoivan antamisessa ja saamisessa. Huolenpitoa hän voi ilmaista myös esim. saattohoitotyön kautta.

CERES 9. HUONEESSA
Itseen ja muihin kohdistuva hoiva toteutuu tavoittelemalla tietoa, vapautta ja totuutta, sekä matkustelemalla. Henkilöä saattavat kiinnostaa filosofiat, jotka liittyvät ihmisen perustarpeiden tyydyttämiseen, esim. marxismi. Tämä Ceresin asema voi myös painottaa filosofioita, jotka perustuvat kaikistahuolehtivan äidin kunnioittamiseen, esim. niitä, jotka pitävät suuressa arvossa Neitsyt Mariaa tai muita pyhiä naisia.

CERES 10. HUONEESSA
Yksilö toteuttaa hoivaamisen tarpeensa ammatin tai sosiaalisen aseman kautta. Ura tai julkinen työ lastenhoidossa, terveydenhuollossa tai ruokaan liittyvissä järjestöissä voi vastata hänen käsitystään sosiaalisesta vastuusta. Tämä Ceresin asema voi olla osoitus siitä, että lapsen osakseen saama rakkaus on ollut ehdollista, riippuvaista hänen käyttäytymisestään ja suorituksistaan. Kun lapsi kuitenkin on epäonnistunut elämään vanhempien tai yhteisön odotusten mukaan, hän on tuntenut itsensä hylätyksi. Tästä syystä monien ihmisten, joilla Ceres on 10. huoneessa, täytyy oppia rakastamaan itseään sellaisina, kuin ovat, eivät saavutustensa mukaan.

CERES 11. HUONEESSA
Yksilö laajentaa hoivaamisen tarpeensa yhteisöön - laajennettuihin perheisiin, äitien tukiryhmiin, lastenhuoltojärjestöihin ja kommuuneihin. Tämä Ceresin asema voi myös synnyttää humanitäärisiä unelmiaja ihanteita. Yksilö saa ja antaa hoivaa ystäviensä parissa.

CERES 12. HUONEESSA
Tässä painottuvat karmalliset teemat vanhemmuudenvastuusta ja empaattisen ymmärtämyksen kehittämisestä kärsiviä kohtaan. Tämä Ceresin asema voi symboloida menetyksen, sairauden ja hyljätyksitulemisen kokemuksia tai sitä, että joutuu vanhempiensa tai lastensa syrjimäksi. Avain oman surun helpottamiseen on laajentaa rakkaus ja avunanto koskemaan kaikkia sitä tarvitsevia. Tämä Ceresin asema mahdollistaa koko universumin hoivaamisen ja yhteyden korkeammille tasoille pyyteettömän rakkauden kautta.



tallennettu

Aurinko kalat, AC leijona, kuu kauris, venus/merkurius vesimies, mars kaksonen
Pallaskissa
Astro-nauttija
****
Viestejä: 920



Profiili
« Vastaus #31 : 05.12.2006 21:28:24 »

Kiitos Hansuli!!!  Smiley
tallennettu

aurinko vaaka
kuu kalat
askendentti rapu
Pikkusisko
Vieras
« Vastaus #32 : 05.12.2006 21:58:49 »

CERES 11. HUONEESSA
Yksilö laajentaa hoivaamisen tarpeensa yhteisöön - laajennettuihin perheisiin, äitien tukiryhmiin, lastenhuoltojärjestöihin ja kommuuneihin. Tämä Ceresin asema voi myös synnyttää humanitäärisiä unelmiaja ihanteita. Yksilö saa ja antaa hoivaa ystäviensä parissa.

vau, työkseni.

CERES KAKSOSISSA
Yksilö kokee huolenpitoa, kun hänen annetaan opiskella, hänelle puhutaan ja häntä kuunnellaan. Toisia hän hoivaa henkisesti opettamalla heitä. Itsehyväksynnän saavuttaakseen hänen on koettava itsensä fiksuksi ja älykkääksi. Tasapainottomuutta ilmenee, kun älyllisen riittämättömyyden tunne johtaa oppimisvaikeuksiin tai pyrkimykseen loistaa älyllään tai puhumalla manipuloida muita

hmmm... ehkä enemmän nuorempana.

CERES-MERKURIUS-ASPEKTIT
Hoivaamisen periaate yhdistyy henkiseen ilmaisuun.
Tässä meillä on yksilö, joka hoivaa mielensä avulla (joo!) ja vastaanottaa hoivaa älyllisten virikkeiden kautta. Hän yhdistää rakastetuksi tulemisen ymmärretyksi tulemiseen. (totta!)

Harmoniset aspektit ovat merkki kyvystä kommunikoida empaattisesti ja luoda hyvät suhteet olentoihin, jotka edustavat erilaista älykkyyden tasoa: lapsiin, henkisesti vammaisiin, kasveihin ja eläimiin.

(jesh)

Vaikeat aspektit viittaavat vaikeuksiin ilmaista omat hoivan tarpeet muille, erityisesti perheelle. Yleinen esimerkki on yksilö, joka odottaa, että muut sanomattakin tietävät, mitä hän odottaa ja suuttuu, kun näin ei käykään.
Yhteys voidaan saavuttaa, mikäli yksilö kehittää kykyään ilmaista itseään selkeästi ja aktiivisesti kuunnella ja vastaanottaa toisten ihmisten palaute.

CERES-JUPITER-ASPEKTIT
Hoivaamisen periaate yhdistyy pyrkimykseen avartua ja laajentaa näkemyksiään. Tämä yhdistelmä liittää sosiaalisen näkemyksen ja tutkimisen halun Ceresin arvoihin.
Harmoniset aspektit viittaavat haluun hoivata yleisesti, mikä tulee parhaiten toteutetuksi opettamisen, filosofian, uskonnon (heh) ja matkustelun (oho! joo!) kautta. Sekaantuminen ruoan ja muiden perustarvikkeiden laajamittaiseen tuotantoon, hankkimiseen ja jakeluun on usein mahdollista.

 Haastavat aspektit voivat olla osoitus kokemuksesta saada osakseen liioiteltua hoivaa (tukahduttavalta vanhemmalta) tai oman vanhemman roolin ylikorostamisesta. Kyvyttömyys sanoa “ei’ muiden ihmisten tarpeille voi tyhjentää yksilön hoivaamisresurssit tai johtaa liialliseen itsensä hemmotteluun, esimerkiksi ylensyöntiin.
Ratkaisu näihin ongelmiin on persoonallisen ja yleisen hoivaamisen tasapainottaminen. On myös hyödyllistä laajentaa hoivaamiskäsitystään sisältämään toisten auttamisen sosiaaliset ja kulturelliset muodot, esim. osallistumalla maailman ruoka-apuprojekteihin jne.
« Viimeksi muokattu: 05.12.2006 22:01:59 kirjoittanut Yulunga » tallennettu
mateve
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 700



Profiili
« Vastaus #33 : 05.12.2006 22:33:03 »

Hansuli  smitten
Ei voi muuta kun ihmetellä miten nämä "asiat" ovat järjestetty, kaikella on aikansa ja paikkansa.

Kiitos  ceres tekstistä  smitten

 Wink  Mateve
tallennettu

mateve
taiska
Astroholisti
*****
Viestejä: 2149


Silmät ovat sielun peili :)!


Profiili
« Vastaus #34 : 05.12.2006 22:42:18 »

TOSI ISO KIITOS HANSULI  smitten !

CERES VESIMIEHESSÄ
Yksilö yhdistää huolenpidon yksilöllisyyteen. Ideaalinen ‘äitikokemus” korosti hänen vapaata tahtoaan ja toisten oikeuksien huomioonottamista. Yksilö hoivaa muita opettamalla heitä hyväksymään itsensä, vaikka eivät kulkisikaan lauman mukana. Hän hankkii itsekunnioituksensa seuraamalla omaperäistä ja ainutlaatuista polkuaan. Tasapainottomuus voi syntyä siitä, ettei yksilölle lapsena asetettu rajoja, vaan hän joutui vastaanottamaan enemmän vapautta, kuin mihin oli valmis. Tämä ilmenee “kapinana ilman syytä, ihminen tarvitsee sisäistä kontrollia ja itsekuria voidaakseen noudattaa vastuullista vapautta.

CERES 7. HUONEESSA
Yksilön hoivan ja hoivaamisen tarve personoituu hänen puolisoonsa. Henkilön isä tai äiti toimii roolimallina hänen omissa, ihmissuhteeseen liittyvissä tarpeissaan. Joskus esiintyy vaikeuksia kasvaa ulos riippuvuussuhteesta puolisoon. Pyyteetön rakkaus on tasa-arvoisen suhteen olennainen perusta.

aspect_opp  uranus ,  aspect_squ  neptunus ,  aspect_ssx  merkurius ja   aspect_opp  askendentti .

 CERES-URANUS-ASPEKTIT
Hoivaamisen periaate yhdistyy yksilöllisyyden ja intuition kanssa. Tällä yhdisi korottaa hoivaamisimpulssi humanitääriseksi toiminnaksi.
Vaikeat aspektit saattavat viitata epäluotettaviin ja epävakaisiin hoivakokemuksiin, jotk johtaa vaikeuksiin emotionaalisten siteiden luomisessa. Lapsi, joka on kasvanut rikkin kodissa tai kapinoi vanhempiaan vastaan, voi myöhemmin kohdata ristiriidan persoonai vapautensa ja perheyhteisyyden kanssa. Lisäksi yksilöllä voi olla vaikeuksia uskoa omiin ajatuksiinsa ja intuitioihinsa.
Ratkaisuna on vain yritettävä yhdistää oma yksilöllisyytensä ja uudistamishalunsa huolenpitoon rakkaistaan.

CERES-NEPTUNUS-ASPEKTIT
Hoivaamisen periaate yhdistyy korkeamman todellisuuden kaipuuseen. Tämä yhdistelmä voi merkitä hoivaamisimpuissin herkistymistä, jolloin yksilössä voi kehittyä syvä myötätunto ja empatia kaikkia olentoja kohtaan.
Vaikeat aspektit voivat olla merkki rakkaisiin ihmisiin kohdistuvista epärealistisista odotuksista ja tästä seuraavista pettymyksen tunteista. Tuloksena oleva emotionaalinen tyhjyys voi houkuttaa yksilön esittämään marttyyria, jotta saisi osakseen huomiota hoivaamisen muodossa. Tai, kyvyttömänä kestämään emotionaalista tuskaa ja eristymistä ihminen voi etsiä turvaa erilaisista eskapismin muodoista - huumeista, alkoholista tai syrjään vetäytymisestä.
Näiden haasteiden ratkaisemiseksi yksilön olisi löydettävä oma ravitsemuksen lähteensä kaikkia olentoja yhdistävän ykseyden ja yhteisyyden kokemuksen kautta. Toisten tarpeista huolehtiminen, ilman itsensä uhraamisen makua, voi myöskin suoda Ceres-Neptunus-yksilölle täyttymyksen hänen syvään kokonaisuuden ja ykseyden kaipuuseensa.

CERES-MERKURIUS-ASPEKTIT
Hoivaamisen periaate yhdistyy henkiseen ilmaisuun.
Tässä meillä on yksilö, joka hoivaa mielensä avulla ja vastaanottaa hoivaa älyllisten virikkeiden kautta. Hän yhdistää rakastetuksi tulemisen ymmärretyksi tulemiseen.
Harmoniset aspektit ovat merkki kyvystä kommunikoida empaattisesti ja luoda hyvät suhteet olentoihin, jotka edustavat erilaista älykkyyden tasoa: lapsiin, henkisesti vammaisiin, kasveihin ja eläimiin.

Ainoa mikä vielä pitäisi ymmärtää on

 ceres  aspect_opp  askendentti
« Viimeksi muokattu: 05.12.2006 22:45:19 kirjoittanut taiska » tallennettu

Trooppinen Oinas, Kuu Kauris, Asc Leijona
Sideerinen Kalat, Kuu Jousimies,Meridiaani Vesimies
Punainen sähköinen(spektrinen) taivaanvaeltaja
Kiinalainen: Metalli Rotta, egona Hevonen
Egyptiläinen: Isis
Asteekki merkki: Acatl eli Ruoko
Druidi: Pähkinäpensas
Kiinalainen: Rotta , Feng Shui 472
Minerwa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 671



Profiili
« Vastaus #35 : 05.12.2006 23:18:26 »


CERES KAKSOSISSA
Yksilö kokee huolenpitoa, kun hänen annetaan opiskella, hänelle puhutaan ja häntä kuunnellaan. Toisia hän hoivaa henkisesti opettamalla heitä. Itsehyväksynnän saavuttaakseen hänen on koettava itsensä fiksuksi ja älykkääksi. Tasapainottomuutta ilmenee, kun älyllisen riittämättömyyden tunne johtaa oppimisvaikeuksiin tai pyrkimykseen loistaa älyllään tai puhumalla manipuloida muita


CERES 12. HUONEESSA
Tässä painottuvat karmalliset teemat vanhemmuudenvastuusta ja empaattisen ymmärtämyksen kehittämisestä kärsiviä kohtaan. Tämä Ceresin asema voi symboloida menetyksen, sairauden ja hyljätyksitulemisen kokemuksia tai sitä, että joutuu vanhempiensa tai lastensa syrjimäksi. Avain oman surun helpottamiseen on laajentaa rakkaus ja avunanto koskemaan kaikkia sitä tarvitsevia. Tämä Ceresin asema mahdollistaa koko universumin hoivaamisen ja yhteyden korkeammille tasoille pyyteettömän rakkauden kautta.


CERES-KUU-ASPEKTIT
Hoivaamisen periaate yhdistyy emotionaalisen herkkyyden kanssa. Ceres-Kuu-asetelmat ilmaisevat persoonallisuustyypin, jolla on suuri tarve olla toisten tarvitsema, ja joka haluaa vaihtaa emotionaalisia energioita toisten kanssa. Harmonisissa aspekteissa tämä toteutuu yksilön jakaessa epäitsekkäästi muille ja hoivatessa ympäristöään.
Vaikeat aspektit osoittavat ristiriitaa omien persoonallisten ja perheen tarpeiden välillä. Muita esiin nousevia ongelmia voivat olla eron ja hyljätyksi tulemisen pelot ja eristyneisyyden tunteet.  Nämä emotionaalisen täyttymyksen esteet voidaan poistaa, jos yksilö tulee herkäksi toisten tunteille ja pyrkii rakentamaan emotionaalisia siltoja, jotka ovat molemmin puolin tukea antavia.

CERES-PALLAS-ASPEKTIT
Hoivaamisen periaate yhdistyy henkisesti luovan pyrkimyksen kanssa. Tämä yhdistelmä osoittaa mahdollisuutta voimakkaiden luovien voimien esille tuloon.
Harmoniset aspektit osoittavat luovan energian onnistunutta kanavointia henkiseen ja taiteelliseen työhön yhtä hyvin kuin poliittiseen toimintaankin. Voi ilmetä myönteistä samaistumista perushoivaavaan hahmoon. Monissa tapauksissa suuri koulutuksen ja oppimisen arvostus siirtyy vanhemmilta lapseen.
Vaikeissa aspekteissa voi olla kysymys äidin torjumisesta ja hylkäämisestä ja ylisamaistumisesta isään. Psykologisesti tämä voi ilmetä vieraantumisena omasta feminiinisyydestä, joka puolestaan saattaa estää luovuuden esille pääsyn. Erityisesti naiset voivat kokea perheen tarpeiden ja odotusten estävän heidän henkisen/koulutuksellisen kehityksensä.
Ratkaisuna tähän ongelmaan on yritettävä uudelleen yhdistää Ceresin myötätuntoiset arvot Pallaksen älylliseen käytännöllisvyteen. Tällainen kokonaisvaltaisempi näkemys asioista voisi sallia yksilön luovien kykyjen ja intuition uuden ja vapaamman ilmaisun.


Kaunis kiitos tästä minunkin puolestani, Hansuli  smitten

Mähän löydän tuosta oman äidillisyyteni; ei sellaista pullan tuoksuista äidin prototyyppiä, vaan älyllisellä tavalla myötätuntoisen "ilma-äidin"... ja myös ne "hylkäämisen" kokemukset, joiden vuoksi ajatus omasta äitiydestä pelottaa. Vau!
tallennettu

"Luultavasti myrskyjä on vain siksi, että niiden jälkeen saataisiin auringonnousu."

Kuu-Mars-Asc Kaksoset, Au Vesimies, Venus-Merkurius-MC Kauris
cancer
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 76



Profiili
« Vastaus #36 : 06.12.2006 00:28:39 »

Minulla ei ole aspekteja  ceres . Se on 12. huoneessa, jossa on myös  kuunsolmu  harkajuno   kaksoset ja  venus  kaksoset. Olen niin alussa tässä hommassa, etten osaa vielä tulkita näitä. Ehkä pikkuhiljaa viisastun. Moni asia on jo alkanut aueta.

Jos joku viitsii arvella mihin nämä voisivat viitata, niin kiitollisena otetaan kaikki tieto vastaan. Tämä on mielenkiintoista ja aina paremmaksi muuttuu, mitä enemmän tietoa opin.

Omani ja lähimpieni persoona on avautunut ihan eri tavalla sen jälkeen, kun olen alkanut oppia lisää astrologiasta. Olen iloisesti yllättynyt!  smitten
tallennettu

Aurinko-Rapu
Nousu-Kaksonen
Keltainen galaktinen siemen
Tulihevonen
Pallaskissa
Astro-nauttija
****
Viestejä: 920



Profiili
« Vastaus #37 : 06.12.2006 13:33:54 »

Kulminoiva Ceres ( ceres aspect_con IC) ja voimakas viitoshuonepainotus Vaa'assa yhdistettynä näihin:
 ceres 3. HUONEESSA
Yksilö hoivaa esittämällä ideoita, opettamalla ja antamalla virikkeitä. Hän ilmaisee huolenpitoa myös luomalla piirejä, jotka kokoavat yhteen hänen ystäviään ja työtovereitaan.
 ceres leijona
Yksilö yhdistää huolenpidon ja itseilmaisun. Ideaalitapauksessa vanhemmat vahvistavat lapsen omanarvontuntoa, luottamusta omiin kykyihin ja painottavat toisten ihmisten luovien pyrkimysten arvostamista. Tämä yksilö hoivaa muita auttamalla heitä ilmaisemaan luovuuttaan - tekemään voimakas vaikutus ulkomaailmaan. Itsehyväksyntä pohjautuu yksilön kykyyn luoda ja jakaa muiden kanssa jotain sellaista, mistä hän voi olla ylpeä. Epäonnistuminen tässä voi aiheuttaa itsensähyljeksintää ja itsevarmuuden puutetta.
 ceres aspect_sex pallas
Hoivaamisen periaate yhdistyy henkisesti luovan pyrkimyksen kanssa. Tämä yhdistelmä osoittaa mahdollisuutta voimakkaiden luovien voimien esille tuloon.
Harmoniset aspektit osoittavat luovan energian onnistunutta kanavointia henkiseen ja taiteelliseen työhön yhtä hyvin kuin poliittiseen toimintaankin. Voi ilmetä myönteistä samaistumista perushoivaavaan hahmoon. Monissa tapauksissa suuri koulutuksen ja oppimisen arvostus siirtyy vanhemmilta lapseen.

ceres aspect_sex merkurius
Hoivaamisen periaate yhdistyy henkiseen ilmaisuun.
Tässä meillä on yksilö, joka hoivaa mielensä avulla ja vastaanottaa hoivaa älyllisten virikkeiden kautta. Hän yhdistää rakastetuksi tulemisen ymmärretyksi tulemiseen.
Harmoniset aspektit ovat merkki kyvystä kommunikoida empaattisesti ja luoda hyvät suhteet olentoihin, jotka edustavat erilaista älykkyyden tasoa: lapsiin, henkisesti vammaisiin, kasveihin ja eläimiin.


Hih, eihän minusta näillä aspekteilla VOI tulla "isona" (kröhöm...) muuta kuin Luova Guru  Grin

...Toisaalta tuo tyttären  ceres aspect_con aurinko pistää kyllä äidin mietteliääksi!? 
tallennettu

aurinko vaaka
kuu kalat
askendentti rapu
*Alkmene*
Vieras
« Vastaus #38 : 06.12.2006 13:56:27 »

Minulla tuo  ceres  kauris :ssa ja 1.huoneessa. Aspekteja en ainakaan itse löytänyt ceres :lle....

CERES 1. HUONEESSA
Persoonallisuus muovautuu hoivaavaksi, myötätuntoiseksi ja muista huolehtivaksi. Yksilö voi sisäistää vanhemman ja huolenpitäjän roolin. Tämän henkilön voi olla välttämätöntä hoivata myös itseään.

CERES KAURIISSA
Yksilö yhdistää huolenpidon saavutuksiin. Ihanteellinen äitikokemus” opetti lapselle, kuinka olla vastuuntuntoinen, käyttää aikansa oikein ja toteuttaa suunnitelmat, jotka tähtäävät selkeään päämäärään. Toisten hoivaaminen saa muodon, jossa yksilö opettaa muita kantamaan vastuunsa ja antaa heille välineet, joita he voivat käyttää ulkomaailmassa menestyäkseen. Itsekunnioitus syntyy konkreettisista saavutuksista, joita yksilö on omien ponnistelujensa kautta aikaansaanut. Tasapainottomuutta aiheutuu silloin, kun henkilö kokee olevansa rakastettu vain, jos menestyy maailmassa. Tämä johtaa syndroomaan, jossa ulkoisilla saavutuksilla pyritään ansaitsemaan toisten tunnustus.

Kuulostaa toistaalta aika oudolle... kun nimeomaan koen olevani aina ollut ajatusta vastaan, että ulkoiset ponnistelut ja saavutukset määritellisivät kenekään arvoa... varsinkaan vanhemman.
Tosin saattaa olla että määrittelen niin erilailla 'menestymisen' kuin yleisestiottaen, että siksi ei tunnu omalle... ehkä tuo pätee sisäisiin ponnisteluihin... sisäisiin muutoksiin jne..  Huh Ulkoisia kun en kovinkaan jaksa arvostaa...




tallennettu
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3625



Profiili
« Vastaus #39 : 07.12.2006 09:33:38 »

CERES 12. HUONEESSA
Tässä painottuvat karmalliset teemat vanhemmuudenvastuusta ja empaattisen ymmärtämyksen kehittämisestä kärsiviä kohtaan. Tämä Ceresin asema voi symboloida menetyksen, sairauden ja hyljätyksitulemisen kokemuksia tai sitä, että joutuu vanhempiensa tai lastensa syrjimäksi. Avain oman surun helpottamiseen on laajentaa rakkaus ja avunanto koskemaan kaikkia sitä tarvitsevia. Tämä Ceresin asema mahdollistaa koko universumin hoivaamisen ja yhteyden korkeammille tasoille pyyteettömän rakkauden kautta.


CERES RAVUSSA
Yksilö kokee huolenpitoa läheisen äitisuhteen, itsensä rakastetuksi tuntemisen ja ruoan vastaanottamisen kautta. Jos nämä tarpeet lapsena tyydytetään, hänestä tulee fyysisen ja emotionaalisen hoivaamisen mestari. Itsensä hyväksyminen perustuu yksilön kykyyn ilmaista tunteitaan ja hallita mielenliikkeitään. Tasapainottomuutta syntyy, kun lapselta on kielletty huolenpito, tai toisena äärimmäisyytenä hänet on tukahdutettu rakkaudella ja hellyydellä. Äärimmäinen vaativuus tai emotionaalinen riippuvuus ovat seurauksena näistä lapsuuden kokemuksista.

Kiitos näistä!  Smiley
tallennettu
Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1497



Profiili WWW
« Vastaus #40 : 28.12.2006 15:54:24 »

Minulla itselläni on varsin "köyhä" Ceres, sillä se ei tee yhtä ainuttakaan aspektia minulla, paitsi neliön ASC:n (mitähän sekin tarkoittaa?). Sen sijaan tutkin ystävieni karttoja ja sieltä löytyikin vaikka mitä mielenkiintoista.

Eräs ystäväni, hyvin lapsirakas ja haluaisi saada nuorena lapsia, omaa aika kovia Cereksen aspekteja. Hänellä on  ceres aspect_squ aurinko merkurius mutta tätä on hieman helpottamassa  ceres aspect_tri venus. Mitä enemmän häntä opin tuntemaan, sitä paremmin minusta nuo neliöt kuvaavat hänen monia henkisiä ongelmiaan.  Cry Esimerkiksi hänellä on itsetuntemuksessa puutteita, itsetunnon kanssa ongelmia, ei osaa tutkia itseään objektiivisesti ja tällaista, mikä vaikeuttaa paljon hänen elämäänsä. Lisäksi hänellä on kyllä vaikeuksia ilmaista hoivatarvettaan erityisesti läheisilleen ja sen suhteen on ollutkin lapsuudessa jonkinlaisia ongelman poikasia.  Sad Hänellä on Ceres 3.huoneessa Kaloissa, mikä entisestään vahvistanee tuota kommunikaatio-ongelmaa

Toinen ystäväni, jolla on hyvin tasainen koti ollut aina, vahvoja ihmissuhteita läpi elämän eikä paljon hankaluuksia, omistaa todella kivat Ceres -aspektit. Hänellä on  ceres  aspect_sex uranus saturnus jupiter askendentti. Hänelle olenkin aina visioinut vakaata ja turvallista perhe-elämää ja lapsiakin hän tulee aivan varmasti saamaan "näkyjeni" mukaan monin kappalein. Sen näyttää tosin sitten aika paremmin.  :Smiley Hänellä on Ceres 1.huoneessa Kaloissa.

Mielenkiintoista kyllä, että myös eräs naispuoleinen ystäväni, joka on niin kauan kuin muistan haaveillut sterilisaatiosta ja aina inhonnut lapsia eikä ole niitä ikinä halunnut, omaa aika kovat aspektit cerekseen. ceres aspect_opp jupiter  ja tämän lisäksi vielä ceres aspect_squ  pluto keskitaivas On hänellä kuitenkin  aspect_con venus. Ceres on hänellä kuitenkin Leijonassa huoneessa 8, ja leijonan merkin itse koen jotenkin hyvin "lapsiystävälliseksi". Vielä hän ei ole mennyt steriloitavaksi ja nuori nainen kuitenkin on, eli voihan se mieli periaatteessa vielä muuttua, mutta hän on kyllä aika vakuuttunut mielipiteestään ja sen muuttumattomuudesta itse. Toisaalta oliskin aika vaikea nähdä hänellä lapsia...
tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
supertiger
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 3


Profiili
« Vastaus #41 : 28.12.2006 20:04:07 »

Mitäs sanotte minun cereksen tekemistä aspekteista. Ceres  aspect_squ merkurius, ceres aspect_squ mars, ceres  aspect_squ jupiter ja ceres aspect_squ uranus. Muita cereksen aspekteja ei ole. Nämä kaikki siis syntymäkartalla. Aika haastavaa vai mitä.  Undecided Cry Angry Smiley
tallennettu
helinä
Vieras
« Vastaus #42 : 10.01.2007 21:25:13 »

Mitäs sanotte minun cereksen tekemistä aspekteista. Ceres  aspect_squ merkurius, ceres aspect_squ mars, ceres  aspect_squ jupiter ja ceres aspect_squ uranus. Muita cereksen aspekteja ei ole. Nämä kaikki siis syntymäkartalla. Aika haastavaa vai mitä.  Undecided Cry Angry Smiley

Missä huoneessa ja merkissä Cereksesi on?

Ainakin "meidän suvussa" kaikilla aspektit vähän surkeat...
Ehkäpä tämä on emotionaalinen ominaisuus, jota jossain määrin helposti siirtää huonosti eteenpäin...


Meidän suvussa:

Mummo:
 venus ret   aspect_opp ceres  aspect_con  kuunsolmu

Äiti:
 keskitaivas  aspect_con  venus  aspect_con ceres
ja kaikki  aspect_squ  pluto huone 12  aspect_con  askendentti

Lapsi:
 kuu  aspect_opp ceres  aspect_con  pluto ret  aspect_con vertex

Sinun aspekteissä ainakin Jupiter ja Uranus antaa mahdollisuutta uusiin ratkaisuihin - Ehkä  :Smiley
tallennettu
Irish
Vieras
« Vastaus #43 : 10.01.2007 21:56:38 »

ceres   aspect_sex venus
Hoivaamisen periaate yhdistyy rakkauden feminiiniseen prinsiippiin. Ceres-Venus-kontaktin omaava yksilö voi yhdistää tunteen viehättävyydestään ja rakastetuksi tulemisestaan tiedostamattomaan kuvaan itsekunnioituksestaan.
Harmoniset aspektit kuvaavat kykyä hoivata muita ilmaisemalla sensuellia lempeyttä tai eroottisuutta. Tällä yksilöllä on estetiikan tajua, joka auttaa häntä luomaan hoivaavia ja harmonisia ympäristöjä. Tämä on äärimmäisen hedelmällinen aspekti fyysisen ja taiteellisen luovuuden suhteen.

- kyllä!  Smiley

ceres  aspect_con mars
Hoivaava periaate yhdistyy maskuliiniseen toiminnan ja itsevarmuuden prinsiippiin. Yksilö liittää kyvyn toimia ja olla tehokas ulkoisessa maailmassa alitajuiseen kuvaan itsekunnioituksesta.
Harmoniset aspektit osoittavat tuotteliasta yksilöä, jonka tahto ja energia on kanavoitunut toisista välittämiseen ja heidän puolustamiseensa. Tämä yksilö voi omaksua myös yksinhuoltajan tai superhoivaavan vanhemman roolin.

- totta!

ceres  aspect_tri pluto
Hoivaamisen periaate yhdistyy muuttumisen tarpeeseen. Tämä yhdistelmä painottaa arkkityyppistä Ceres-Pluto-teemaa menetyksestä ja takaisin saamisesta, joka opettaa, että ihminen ei saa takertua luomaansa ja hoivaamaansa elämään.
Harmoniset aspektit kuvaavat yksilön kykyä jakaa sekä fyysiset, että henkiset ja emotionaaliset luomuksensa. Voi ilmetä syvällistä ihmisen psyyken ja fyysisen maailman ymmärrystä, jonka avulla yksilö voi helpottaa toisten kulkua omalla elämän/kuoleman polullaan. Vanhemmuuden kokeminen voi muuttaa ihmisen arvoja ja edesauttaa toisten sietämistäja hyväksymistä.

ceres aspect_opp neptunus
Vaikeat aspektit voivat olla merkki rakkaisiin ihmisiin kohdistuvista epärealistisista odotuksista ja tästä seuraavista pettymyksen tunteista. Tuloksena oleva emotionaalinen tyhjyys voi houkuttaa yksilön esittämään marttyyria, jotta saisi osakseen huomiota hoivaamisen muodossa. Tai, kyvyttömänä kestämään emotionaalista tuskaa ja eristymistä ihminen voi etsiä turvaa erilaisista eskapismin muodoista - huumeista, alkoholista tai syrjään vetäytymisestä.
Näiden haasteiden ratkaisemiseksi yksilön olisi löydettävä oma ravitsemuksen lähteensä kaikkia olentoja yhdistävän ykseyden ja yhteisyyden kokemuksen kautta. Toisten tarpeista huolehtiminen, ilman itsensä uhraamisen makua, voi myöskin suoda Ceres-Neptunus-yksilölle täyttymyksen hänen syvään kokonaisuuden ja ykseyden kaipuuseensa.

- tämä selittää kaiken!!!!!!


CERES 7. HUONEESSA
Yksilön hoivan ja hoivaamisen tarve personoituu hänen puolisoonsa. Henkilön isä tai äiti toimii roolimallina hänen omissa, ihmissuhteeseen liittyvissä tarpeissaan. Joskus esiintyy vaikeuksia kasvaa ulos riippuvuussuhteesta puolisoon. Pyyteetön rakkaus on tasa-arvoisen suhteen olennainen perusta. !

Kiitos tästä tietopaketista, se osui ja upposi!  smitten


« Viimeksi muokattu: 10.01.2007 21:59:24 kirjoittanut Irish » tallennettu
supertiger
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 3


Profiili
« Vastaus #44 : 11.01.2007 13:20:43 »

Helinälle kysymykseesi missä merkissä ja huoneessa ceres on. Ceres härässä ja 9. huoneessa.
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3] 4 5
  Tulostusversio  
 
Siirry: