Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Sateenkaaressa  (Luettu 2958 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Sonja
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 2


Profiili
« : 13.03.2012 18:43:33 »


Puoli vuotta sitten rupesin näkemään sinisen ja virreän raidan. Silloin tällöin odottamatta edessäni, ihmisten lähellä ja silmät kiinni.
Ja satunnaisesti kokonaisen sateenkaaren. Se pistää aina hymyilyttämään kun huomaa missä onkaan, kenen kanssa ja kuinka upea olo onkaan tuolla hetkellä kun sateenkaari on täysi.

Sateenkaari hetkiksi niitä kutsun.

Puolitoista vuotta sitten kun "heräsin" ja aloin taas näkemään ja aistimaan sitten lapsuuteni aloin nähdä myös unia joissa mm. katsottuani ylös sateenkaaret täyttivät taivaan. Vuotta myöhemmin ulkona pimeän aikaan käydessäni ja onnessani ollessani katsoin ylös ja sateenkaaret täyttivät taivaan.

Puhuin tästä ystävälle ja voi miten sattuikaan! hänkin on nähnyt sateenkaaria!

Ajattelin että onkohan monilla ollut sateenkaari kokemuksia?

Alussa ennakkoluuloisesti taistelin näitä sateenkaari näkemisiä vastaan kunnes sitten antauduin ajatukselle. Välillä tuntuu, että olen tainnut olla sateenkaari tyttö koko ikäni.
Kiitos siitä.

tallennettu
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5930



Profiili
« Vastaus #1 : 13.03.2012 18:48:17 »

Kuulostaa ihanalta nämä sinun sateenkaaresi Soina  smitten smitten
tallennettu
Sonja
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 2


Profiili
« Vastaus #2 : 13.03.2012 19:54:29 »

ohho! Tulipas teiltä ihania oloja! Kiitos niistä. Mietin kovasti ovatkohan nämä keijujen puuhia vai aurassani  tapahtuvia muutoksia tai kenties jotain aivan muuta mitä en vielä kykene havaitsemaan. Sateenkaarihan symboloi omien voimavarojen valjastamista. (edellis yön orava uni tupsahti mieleeni. Orava taas symboloi voimavarojen hallintaa ja organisointia.) Klassikkohan on aarre sateenkaaren päässä. Jännä!
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: