Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Paljastuksia Pimeydestä - Kryon kanavointi 11.10.2014  (Luettu 7957 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« : 20.10.2014 16:32:22 »

Tämä kanavointi osui niin jotenkin täysin ja tarpeellisesti tähän hetkeen ja siihen mitä maailmassa nyt tapahtuu, että minun oli aivan pakko kääntää se heti kun olin sen kuunnellut viime viikonloppuna.

Jälleen samat huomiot kuin viimeksi:
Kryon puhuu itsestään vuoron perään monikossa ja yksikössä.
Sinuttelu/teitittely on kääntäjän valinta, vain joissain kohdin näkyy selvästi milloin on puhuttu joukolle ja milloin yksittäiselle kuuntelijalle.

Ja tietysti käännös on aina käännös, täältä löytyy kyseinen kanavointi MP3-tiedostona englanniksi:
http://www.kryon.com/cartprodimages/2014%20downloads/download_Philly_14.html

Kryon viittaa tässä kanavoinnissa myös kahteen muuhun kanavointiin. Toinen, se 'Älkää vaipuko epätoivoon'  eli 'Don't Despair' löytyy täältä: http://www.kryon.com/cartprodimages/2014%20downloads/download_maine_14.html

Tuota toista, josta Kryon puhuu loppupuolella tätä kanavointia ei löydy äänitiedostona eikä sitä ole ainakaan vielä tekstinäkään Kryon-sivustolla. Voin linkata sen tähän ketjuun kunhan se ilmaantuu.

Ja kanavoinnissa on myös sitaatti Ihmemaa Oz -elokuvasta, repliikin käännös on omani, eikä varmaankaan vastaa suomalaisten tekstittäjien aikojen saatossa tehtyjä käännöksiä. Alkukielellä se on 'How about a little fire, Scarecrow?*

Ja vielä, Kryon viittaa saman päivän ei-kanavointi juttuihin pariinkin kertaa, näissä tilaisuuksissa on  kaikenlaista workshoppia yms. ilmeisesti päivän aikana ja kanavointi sitten illalla, eli kun Kryon sanoo että 'kumppanini esitti' sitä sun tätä, niin näihin varmaan sitten viitataan.

Minulle tuli tosi vahva tunne tätä kanavointia kuunnellessa että on joku jonka täytyy saada lukea tämä suomeksi tosi pian, joten tässä tämä nyt on.
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #1 : 20.10.2014 16:33:07 »

Paljastuksia Pimeydestä (Kryon, Philadelphia 11.10.2014)

Tervehdys rakkaat ystävät, minä olen Kryon Magneettipalvelusta. Kolmiulotteisessa maailmassa olette kokouksessa, istutte tuolissa. Jotkut teistä kuuntelevat, on teidän todellisuuttanne että kuuntelette korvillanne. Sillä ei ole väliä missä päin planeettaa olette kuullessanne tämän, tekin jotka nyt kuulette sen myöhemmin, se on silti teille nyt, silloin myöhemmin. Se on enemmän kuin informaatiota, se on lähetys, ajatusryhmien lähetys joka edustaa jotain enemmän kuin informaatiota, se on käynnissä täällä. Haluan teidän tietävän tämän ja hyväksyvän sen ja ymmärtävän sen, kun siirrymme kanavoinnin aiheeseen. Kun sanon teille että tiedän keitä olette, se on varsinainen rakkauden ilmaus, että tulette tähän paikkaan ja istutte tämän ajan, pudottautuen sisimpäänne ja vain kuunnellen. No, ette te vain kuuntele. Minun viestini on vanhoille sieluille tässä ajassa tällä planeetalla ja viestini on paljastuksia pimeydestä. Tämä ei ole synkkä sanoma, tämä on onnittelun sanoma, selityksen sanoma. Ehkä yksityiskohtaisempi kuin mitä olisitte halunneet tietää, asioista joista ette olisi koskaan halunneet tietää. Mutta en voi antaa tämän olla, lähestymme sitä lempeästi. Niin lempeästi kuin voimme valotyöläiselle, vanhalle sielulle planeetalla, joka ei ole koskaan kokenut mitään muuta kuin korkeaa tietoisuutta ja rakkautta suurimman osan elämäänsä.

Mistä aloittaisimme? Oletteko katsoneet uutisia viime aikoina? Onko niissä ollut joitain yllätyksiä? Ja jos vastaatte kyllä, on ollut yllätyksiä, minä sanon: Ette sitten ole kuunnelleet? Koska kaksi vuotta olen antanut teille lausuntoja joissa sanotaan että tämän uudelleenkalibroinnin sillan ylittäminen tulee järkyttämään energian tasapainoa tällä planeetalla suuresti. Olette tottuneet johonkin mitä kutsutaan oikeuden vaakakupeiksi ja teillä on kuvio jossa on vaaka ja kaksi kuppia jotka ovat tasapainossa kummallakin puolella. Se näyttää kemistin vaa'alta, jollaisen jotkut teistä tietävät, joten tämä vertauskuva on tuttu teille. Olette tuossa vertauskuvassa suunnitelleet tasapainon, jotta kupit olisivat tasoissa kummallakin puolella. Uskon että pystytte näkemään tämän mielessänne. Tuhansiin vuosiin se ei ole ollut tasapainossa. Toisessa kupissa on jotain mitä kutsumme pimeäksi tietoisuudeksi ja toisessa jotain mitä kutsumme valon tietoisuudeksi. Nyt haluan teidän huomaavan mitä emme sanoneet:

En sanonut että toisessa kupissa on pahoja henkiä, pimeitä olentoja, entiteettejä. En sanonut niin. Sanoin; pimeää tietoisuutta. Enkä toisella puolella sanonut olevan enkeleitä ja henkiä, deevoja ja menninkäisiä. En sanonut niin. Sanoin; valon tietoisuutta. Minä opetan nyt, haluan teidän erottavan kaikki nämä asiat toisistaan. Haluan teidän näkevän nyt vaakakupit kuten ne ovat olleet olemassa vuosikausia, koska pimeys on ollut suurempaa kuin valo. Vaaka on ollut pois tasapainosta ja te tiedätte sen. Joten kuvitelkaa nyt vaaka, toispuoleisena ja sen pimeän tietoisuuden puoli painaa raskaana, niinpä valon tietoisuuden puoli ei täytä mittaansa, kuten te sanotte, se ei ole saman painoinen ja siten ei ole tasapainoa. Mikä on sen todennäköisyys että kääntäisitte tämän toisin päin? Kahdenkymmenenviiden vuoden ajan olen kertonut teille että vaaka on muuttumassa! Kaksikymmentäviisi vuotta sitten se alkoi muuttua, valo alkoi tulla painavammaksi, hyvällä tavalla. Enemmän sitä, enemmän kvanttiosasia siinä, enemmän yhteyttä verhon toiselle puolelle. Tasapaino alkoi muuttua ja kupit menivät tasaan. Sodat loppuivat, huomasitteko? Asiat todella muuttuivat paremmiksi tällä planeetalla, huomasitteko? Oli maita jotka pyrkivät yhdistymään sen sijaan että repisivät toisensa kappaleiksi. Vanhat viholliset ottivat käyttöön yhteisen valuutan, huomasitteko? Aivan uusi käsite, vaakakupit olivat tasoissa. Taistelu oli alkanut.

Sitten tuli vuosi 2012, päiväntasausten prekessio meni ohitse, uudet kalenterit otettiin käyttöön. Te selvisitte siitä. Ja me aloimme puhua siitä mitä tulee seuraavaksi, aloimme puhua siementen kylvämisestä ja jokaisessa kanavoinnissa sanoimme että nyt taistelu alkaa! Haluan kertoa sinulle jotakin, valotyöläinen: Nuo vaakakupit alkoivat liikkua, nyt ne ovat liikkuneet ja nyt valo on vallitsevaa, sanoisin. Se ei ainoastaan tullut painavammaksi, vaan jotain täytyi tapahtua pimeälle tietoisuudelle, teidän täytyi eliminoida se. Tule takaisin vaa'an luokse kanssani. Valo ei tullut painavammaksi, jotta voisitte tasapainottaa vaan se mitä tapahtui oli, että valo karkotti pimeyden. Tämä sai vaakakupit liikkumaan, pimeys oli menettämässä ainestaan. Ymmärrätkö? Ja kun pimeys menetti ainestaan, valo alkoi silloin uudelleen tasapainottaa vaakakuppeja edukseen. Jos katsotte vaakaa nyt, valo on voittamassa. Olette ohittaneet virstanpylvään, olemme tunnistaneet tämän kohdan viisausvalliksi Länsi-Virginian kanavoinnissa joitain viikkoja sitten. Olen neuvonut kumppaniani laittamaan sen nimenomaisen kanavoinnin pian verkkoon luettavaksi. Voit lukea siitä mikä viisausvalli on, mikä on hyväntahtoisuustekijä, mitä ovat nämä asiat jotka ovat alkaneet muuttua planeetan energiatietoisuudessa. Mutta älä unohda mitä olet tehnyt! Olet vaikuttanut pimeään energiaan, olet tökkäissyt sitä ja se on vihainen! Tökkäisit sitä ja se on vihainen, otit valosta tehdyn kepin ja tökkäisit pesää. Kuuletko tämän? Ja nyt se on hengissä selviämisen tilassa. Kysehän ei ole uusista uutisista. Tämä ei ole uusia uutisia, kaksi vuotta sitten me kerroimme teille: Ole valmiina pimeyden varalta. Se ei antaudu taistelutta. Ja nyt se taistelu on täällä.

Nyt rakkaat, aion kertoa teille jotain mitä kerroimme teille myös kanavoinnissa nimeltä 'Älä Vaivu Epätoivoon'. Informaatiota on liikaa annettavaksi yhdessä kanavoinnissa, yhdeltä istumalta. Viittaan toisiin viesteihin, jotta voitte ymmärtää niitä, viitata niihin ja muodostaa laajemman kokonaiskuvan. Te olette voittamassa! Ja koska te olette voittamassa, pimeä tietoisuus on hyvin vihainen. Ja he ottavat käyttöön kaiken mitä heillä on. Katsotaanpa tätä, sillä se on kaikkialla uutisissa: Oletko järkyttynyt tämän organisaation yhtäkkisestä olemassaolosta, tämän jonka me jätämme nimeämättä? Mistä se tuli, miten se on niin organisoitunut, miten se voi olla niin hyvin rahoitettu? Jos ette pidä varaanne, sillä on kohta oma valtionsa. Ja he voisivat saman tien antaa sille nimeksi 'Vanhan Energian Pimeä Maa.' Sitä se edustaa, ihmiskunnan barbaarista menneisyyttä joka on tullut esiin näyttämään kasvonsa. Se on aina ollut olemassa, se on piilotellut kivien alla ja rakosissa. Se ei ole voinut näyttäytyä ennen kuin nyt, nyt se sen tekee ja se on ruma! Se ei ole herkkiä varten, vai mitä valotyöläinen? Te lempeäsydämiset ette voi katsoa siihen, se on niin musta ja niin ruma ja te tiedätte että olen oikeassa. Te olette voittamassa! Muuten ne eivät olisi täällä, tuossa hengissä selviämisen tilassa ja voimissaan, näin nopeasti. Mistä rahoitus tulee? Varastosta, missä se on aina ollut, rakkaat ystävät. Se on tuotettu matalan tietoisuuden toiminnalla. Se ei vain ilmaantunut jostain, se on ollut varastossa, odottaen että se rahoittaa sen mitä tarvitaan pimeyden levittämiseksi ja pelastaa sen, minkä he uskovat olevan tämän planeetan vanha energiatasapaino. Ja heillä ei ole siihen mitään mahdollisuuksia!

Sillä välin näyttää ikään kuin heillä olisi mahdollisuuksia, eikö totta? Kaikki mitä he tekevät on laskelmoitu pelottelemaan teidän kuoliaaksi. Ovatko he voittamassa? Tämä on kysymys, jonka haluan sinun ottavan mukaan kotiisi. Pelko on mustaa. Kun olet pelossa, ei ole valoa. Voit olla mitä suurenmoisin valotyöläinen, voit olla kanavoija, jos olet pelossa sillä ei ole mitään väliä montako vuotta ole työtäsi tehnyt tai kuinka paljon valoa olet kerännyt varastoon  Se kaikki menee toiseen huoneeseen, sinulla on vain pimeys ja he ovat voittaneet. Ymmärrätkö tämän? Vanha sielu, olet käynyt läpi ihmeellisiä asioita. Vanha sielu tuntee pelon! En halua olla liian kursailematon, mutta haluan olla kursailematon: Millaista oli kun laitoit pääsi giljotiiniin, koska olit puhunut Jumalasta tavalla joka ei ollut sopiva? Millaista oli kun he sytyttivät tulitikun jalkojesi juuressa? Niinpä, vanha sielu, se on pelkoa. Sinä kannat sitä mukana akaasisessa arkistossasi. Haluan kertoa tämän sinulle: Heillä ei ole minkäänlaisia mahdollisuuksia pelotella sinua. Sinä tiedät mitä pelko on. Heillä ei ole sitä, heillä ei ole sitä tarpeeksi. Sinä olet käynyt lävitse sen kaiken. Se tarkoittaa, että sinulla on totuuden ja viisauden ja valon panssari. Älä unohda sitä.

Näette kuinka nopeasti he ovat kokoontuneet. Ikään kuin vasta eilen ei olisi ollut minkäänlaista organisaatiota ja tänään... Mistä he tulivat? Oletteko huomanneet tietyn epäröinnin taistella heitä vastaan? Miksi niiden maiden kansalaiset, joihin he hyökkäävät, epäröivät taistella heitä vastaan? He kutsuvat siihen muita. Ja miksi on niin, että nämä muut myös epäröivät? Minä haluan näyttää teille että on tiettyjä logiikan poikkeamia, joissa ei ole järkeä. Tämä johtuu siitä että kyseessä on taistelu, jonka kaltaista ei ole koskaan ennen nähty tällä planeetalla. Me olemme odottaneet sitä, te ette ole. Kyse on tietoisuudesta! Me kerroimme teille aiemmin salaisuuden, kuinka voittaa heidät tappamatta ketään: Ottakaa yksinkertaisesti pois heidän rahoituksensa. He eivät voi olla olemassa ilman rahoitustaan. Rahoitus täytyy organisoida, se täytyy varastoida, sillä täytyy olla jakelu, sitä täytyy tuottaa, sen täytyy kulkea laitosten kautta. Kuulitteko tämän? Teidän tarvitsee vain pysäyttää se. Sitä ei tehdä pommittamalla, se tehdään rahoituksen rikosteknisellä tutkimuksella, sanoisin. On aika ryhtyä fiksuksi näissä asioissa, katsoa ongelmia eri tavoin kuin olettaisitte. Älkää soveltako heihin sitä energiaa joka heillä itsellään on, koska silloin ette voita. Selvittäkää tämä. Tämä on pahan viimeinen linnake tällä planeetalla, se on kokoontumassa yhteen yrittääkseen selvitä hengissä. Haluan että tiedätte tämän, kun katsotte uutisianne, kun epäonnistutte heidän pysäyttämisessään, kun he keräävät voimia ja luovat pelkoa. Pelkoa on helppo luoda niissä, jotka eivät ole vanhoja sieluja, sellaisia jotka tuntevat pelon, joilla ei ole panssaria. Tämä pistää sinut etulinjaan, rakas ystävä, tajuatko sen? Ja sinun ei tarvitse taistella heitä vastaan, sinun on vain lähetettävä valoa. Se on sinun työsi. Korkea tietoisuus voittaa sen milloin tahansa.

On muutakin. Määrittelisittekö minulle pahuuden? Tämä on oppitunti joka teidän on tarpeen kuulla, josta jotkut teistä eivät pidä, koska ihmiset haluavat määrittää pahuuden olentoihin. He haluavat määrittää pahuuden laatikkoon, he eivät halua asettaa sitä ihmisen laatikkoon, eihän niin voi olla! Ja he sanovat 'no on pahoja henkiä, on sitä ja on tätä ja ne tulevat ja menevät.' Joitain näistä kyllä onkin, mutta ei tarpeeksi tuottamaan sen, mitä näette. Haluan kertoa teille mitä pahuus on. Pahuus on pimeän energian manifestaatio ihmisessä, joka tarkoituksellisesti ottaa sen ja tuottaa sitä, vahvistaa sitä, manifestoi sitä ja käyttää sitä. Tämän planeetan diktaattorit tekivät sen täydellisesti, te olette nähneet sen. He pystyivät lähettämään sitä niin hyvin, että kaikki heidän ympärillään uskoivat siihen. Sitä on pahuus. Heillä ei ollut pahaa enkeliä mukanaan, heillä ei ollut kanssaan jotakuta jolla on sarvet ja häntä. He tekivät sen itse. Niin ihmiset pystyvät tekemään, tämä on voimakas ominaisuus ihmiskunnassa, että se voi kääntyä kumpaankin suuntaan. Vapaa tahto. Neljä kertaa aiemmin tämä planeetta on epäonnistunut kehittymisessä siihen tarkoitettuna ajankohtana ja se tapahtui koska pimeä tietoisuus voitti. Yksi näistä ajankohdista, ja me puhumme tästä aivan kohta, oli täydessä yhteistyössä Gaian kanssa ja pandemia lähes pyyhki ihmiskunnan maailmankartalta.

'Pandemia' haluatte sanoa, 'mitä tekemistä sillä on tietoisuuden kanssa, Kryon?' Olkaa tarkkaavaisia, rakkaat ystävät, sillä tämä on se päivä jolloin kumppanini teki yhteenvedon ihmisen ominaisuuksista. Niitä on yhdeksän, niihin sisältyi kolme Gaia-ominaisuutta ja yksi niistä oli planeetan tietoisuus. Joko alatte ymmärtää asioiden yhteydet? Te olette yhteydessä tähän planeettaan, minne ihminen menee, sinne menee planeetan tietoisuus. Gaia, Äiti Maa, miten ikinä haluattekin kutsua sitä, on yhteistyössä ihmisen tietoisuuden kanssa. Jos vietätte tuhat vuotta tappaen toisianne, silloin Gaia, ihmisen tietoisuus, katsoo mitä olette päättäneet haluta ja auttaa siinä. Pandemia! Eikö teistä ole outoa että viimeisten 50 vuoden aikana, kun on seitsemän miljardia ihmistä ja lentokoneita ilmassa jopa 2000 päivässä liikkeellä kaikkialla, ettei ole ollut pandemiaa? On ollut viisi pandemian alkua. Ja kuitenkin, kun maa oli paljon vähemmän asutettu, 300 vuotta sitten tai vähemmänkin, miljoonat tuhoutuivat. Eikö se ole teistä outoa? Siinä ei ole järkeä, eihän? Ellei sitten ole elämänvoimaa nimeltä Gaia, joka heijastaa sitä mitä ihmiset haluavat.

Nyt olenkin jo valmistellut seuraavaa aihetta, eikö totta? Ebola. Joko pelottaa? Gaia on elämänvoima joka on osa ihmisen tietoisuutta. Kumppanini näytti sen tänään valkokankaalla, jotta voisitte nähdä sen yhteydet. Nyt on aika ymmärtää asiayhteydet. Gaia on myös mukana taistelussa! Koska tulossa on nyt jotakin mitä ette odottaneet, sitä ei ole ollut teidän elinaikananne ja te pelkäätte sitä. On eräs hyvin kuuluisa filmi, josta kumppanini siteeraa lauseen ja jotkut teistä tuntevat sen, jotkut eivät, mutta tässä se on: ”Miten olisi pieni tulipalo, Linnunpelätin?" Mitä te pelkäätte, pimeyttä? Gaia on mukana taistelussa kanssanne ja etsii aktiivisesti ratkaisuja valon kautta. Ebola-virus on järkytys ja yllätys. Sen käyttövoimana ovat tietämättömyys ja pelko. Katsokaa mistä se alkoi. Katsokaa miten se saavuttaa kykynsä jatkaa lisääntymistä niiden kautta jotka uskovat että se on kirous, ei niiden jotka ymmärtävät sen tieteen avulla. Niiden jotka kieltäytyvät jättämästä perhettään, koska he luulevat heitä kirotuiksi sen sijaan, että ymmärtäisivät että heidän pitäisi olla eristyksissä, ja perhe kuolee. Toinen perhe näkee tämän ja he ovat peloissaan. 'Se on kirous' he sanovat. Tietämättömyys, katsokaa mistä se alkoi. Se on fiksu, ymmärrättehän. Se edustaa pimeyttä ja pimeää tietoisuutta Gaiassa, käsite joka voi olla teille vieras. Olisiko mahdollista, että luontoäiti on myös polaarinen? Kyllä! Gaia on taistelussa kanssanne. Ehkä nyt on aika että menette ja halaatte puuta ja autatte Gaiaa. Siirtäkää tietoisuutenne maahan. Muinaiset tekivät niin, luonnonkansat tekivät niin ja te ette tee niin. Ehkä on sen aika että aloitatte meditaationne sanomalla: 'Kiitos Maa-planeetta, että tuet minua akaasisen arkistoni hengellisyydessä, että olet aina kanssani, läsnäolona jota en ehkä tunnusta, mutta elämänvoimana joka kuuluu myös minulle.' Muinaiset aloittivat seremoniansa tuolla tavoin. Mitä te teette, oletteko unohtaneet?

Tämä ei ole negatiivinen sanoma. Te olette ne jotka ovat aiheuttaneet tämän. Onnittelut siitä että olette antaneen niin kirkkaan valon loistaa, että olette saaneet pimeyden liikkeelle. Todisteena siitä on kaikki mitä kerroin teille äsken. Vastoin todennäköisyyttä teillä on virus johon ei ole parannuskeinoa. Vastoin todennäköisyyttä teillä on liike joka on paha ja niin pimeä kuin vain voitte kuvitella, joka on ilmestynyt yhtäkkiä moninkertaisella rahoituksella ja runsaan avun kera, pelotellen kaikkea ympärillään. Se on niin pelottava, että on koalitioita sellaisten maiden välillä jotka eivät ole koskaan kokoontuneet ja olleet mistään samaa mieltä. Nyt he istuvat saman pöydän ääressä selvitellen asiaa, miten taistella niitä vastaan. Sitä on pahuus. Pahuus ei synny enää ulkopuolisten voimien vaikutuksesta. Pimeys ja valo ovat tasapaino, jota ihmiskunnalla on kyky liikuttaa kumpaan tahansa suuntaan. Kuulitteko tämän? Voitte ryhtyä niin pimeiksi kuin vain haluatte tai niin valoisiksi kuin vain haluatte, teillä on aina ollut tämä kyky ja sen olemme nähneet historiassa alati. Olette nyt tilanteessa jossa olette jättäneet barbarian aikakauden, tuhansia vuosia valloittamista ja tappamista ja sotaa, ja olette kääntäneet uuden lehden. Nyt kun näette sitä, vanhaa energiaa, se on vastenmielistä teille, ette pysty katsomaan siihen ja haluatte vain mennä kyyryyn viereiseen huoneeseen. Älkää vaipuko epätoivoon, tuottakaa sitä valoa jonka kanssa tänne tulitte! 'Tuo on liian yksinkertaista, Kryon.' Ai on vai? Miten luulet tämän planeetan kääntäneen uuden lehden, valotyöläinen, vanha sielu? Etkö ymmärrä että sinulla oleva valo on moniulotteinen voima, se ei ole lineaarista. Kyse ei ole sen määrästä vaan sen voimakkaasta kvanttiluonteesta, mikä tarkoittaa että pienellä määrällä pääsee pitkälle.  Pienellä määrällä pääsee pitkälle. Tällä tavoin minä nyt lopetan.

Yli kaksikymmentä vuotta sitten istuin tuolissa juuri näin kumppanini kanssa. Hän oli alkamassa avata suutaan ensimmäistä kertaa joukon edessä. Näitä asioita äänitettiin, joitain niistä, joitain taas ei, kaseteille tuohon aikaan, tallennusmuodolle joka teillä oli. Ja yksi ensimmäisistä vertauskuvista jonka hän koskaan kertoi, oli nimeltään "Pimeyden Huone." Ja minä kerron sen uudestaan, sillä kaikista ajoista tällä planeetalla, juuri nyt teidän täytyy saada kuulla se uudelleen. Pimeyden ja valon dynamiikassa ei ole kyse määrästä. Olet huoneessa ja on pimeää, siellä on paljon ihmisiä. On niin pimeää, että he törmäilevät toisiinsa. On pelottavaa että et voi nähdä kuka on vieressäsi, mitä he edustavat, kuinka isoja he ovat, heidän sukupuoltaan. Tunnet itsesi eristyneeksi. Takerrut naapuriisi käsistä pidellen. Löydät muitakin jotka pitävät sinua käsistä, olette turvassa niin kauan kuin pitelette toisianne käsistä. Älkää törmäilkö muihin, sillä ette tiedä mitä heillä on tai ei ole. Muut haluavat teidän resurssejanne, joten on parempi että liitytte yhteen. Rakennatte ehkä oman pienen kaupungin, laitatte sen ympärille muurit jotta he eivät saa teitä kiinni. Ette voi nähdä heitä, he voivat olla mitä tahansa, heillä voi olla aseita, he voivat olla pimeitä/tummia. Te ette tiedä, ette voi nähdä heitä. Ja satoja vuosia tämä on planeetan tietoisuus. Olette erillisiä, yhdistätte, puolustatte ja valloitatte.

Yhtäkkiä tähän pimeään huoneeseen ilmaantuu valotyöläinen. Hän sytyttää tulitikun. Se ei ole iso, mutta jos olet pimeässä huoneessa, pikkuruinen määrä valoa riittää pitkälle. Yhtäkkiä huone, aivan koko huone, se ei ole valon täyttämä, mutta pystyt alkamaan nähdä hämärästi ympärillesi. Näet naapurisi; he ovat aivan samanlaisia kuin sinä. Ihmiset alkavat purkaa muurejaan ja rikkoa kehiään. He lakkaavat pitelemästä toisiaan käsistä, he löytävät toisia käsiä joista pidellä. He löytävät toisia kehiä jotka ovat aivan kuin heidän omansa. He haluavat tietää mistä valo on peräisin, he eivät edes tiedä tulitikun kantajan nimeä, eiväthän? Oliko tulitikun kantajalla oppi? Ei. Oliko tulitikun kantajalla organisaatio? Ei. Mitä tulitikun kantajalla oli? Valoa! Ja he haluavat sitä lisää. He katsovat tulitikun kantajaa ja sanovat "Minä pystyn tuohon." Ja he ottavat jotain ja sytyttävät sen tulitikusta. Yhtäkkiä on enemmän valoa ja toiset sytyttävät valoa heiltä. Yhtäkkiä on lisää valoa. Nyt he voivat nähdä toisensa selvästi. Nyt ei ole mitään syytä pelkoon. Tämä on vertauskuva tietoisuuden hitaasta kavusta planeetalla. Se on kaksikymmentä vuotta vanha. Me kerroimme sen silloin, koska me tiesimme tästä päivästä nyt. Jos annat valosi loistaa nyt sen kautta miten toimit ja pysyt possa pelosta, koko maailma on kirkkaampi sen ansiosta. Pimeys, pandemia, mikään ei voi selvitä valostasi! Ei mikään! Ja tämä on totuus. Haluan sinun vievän sen kotiin mukanasi. Se on syvällinen, eikö olekin? Minä kerroin sinulle että se on tulossa ja nyt se on täällä. Selviä siitä. Kerroin juuri sinulle miten. Olet voittamassa taistelun, rakas ystävä. Älä katso uutisia, ne saavat sinut pelkäämään. Ja se on heidän tehtävänsä, ymmärrä tämä.

Ja niin se on.
« Viimeksi muokattu: 20.10.2014 18:10:54 kirjoittanut Eklektikko » tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Varjotar
Astroholisti
*****
Viestejä: 1262


Starchild


Profiili
« Vastaus #2 : 20.10.2014 19:08:06 »

*kipittää sytyttämään oitis kynttilän ulos*
tallennettu

Kuuntele tuulta.
Hamal
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 374



Profiili
« Vastaus #3 : 20.10.2014 19:26:35 »

Mielenkiintoinen teksti tämäkin! Kiitos!
tallennettu
Suomityttö
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 510



Profiili
« Vastaus #4 : 20.10.2014 19:55:01 »


Mielenkiintoinen! Kiitos! "Sytytämme kynttilöitä!"  smitten
tallennettu

Nousu Skorpioni
Aurinko Leijona
Kuu Vesimies

* Totuus ei tarvitse puolustajaa.
Sydänpuu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 265



Profiili
« Vastaus #5 : 20.10.2014 21:15:46 »

Kiitos tästä, oli mukava lukea. Pitäisi tutustua paremmin tähän lähteeseen. Hieman minusta kuulostaa "länkkäri" keskeiseltä maailmankuvalta tämä mutta ehkä olen väärässä?
tallennettu
Downtempo
Vieras
« Vastaus #6 : 20.10.2014 22:02:59 »

Mielenkiintoista!
Kiitos taas ekle!
tallennettu
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #7 : 22.11.2014 13:09:49 »

Nyt on ilmestynyt tekstinä Kryon-sivustolle tuo 'Physics of Consciousness' -kanavointi,
josta tässä kanavoinnissa puhutaan ja jonka Kryon lupasikin tulevan pian tekstinä saataville:
http://www.kryon.com/CHAN2014/k_channel14_BerkelySp-14.html

Ja tämä nimenomainen 'Revelations of Darkness' on nyt myös saatavilla testiversiona:
http://www.kryon.com/CHAN2014/k_channel14_Philadelphia-14.html
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: