Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: hei, olisiko ketään ihanaa ihmistä vähän auttamaan ? :(  (Luettu 4088 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
katja75
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 50


Profiili
« : 27.01.2013 11:03:18 »

minä kaipaisin vähän neuvoja ja ohjeita mitä ihmettä minun pitäisi tehdä että saisin rakkauden syttymään uudelleen lasteni isän osalta, siis tilanne on että erottiin heinäkuusssa, meillä 1 ja 3v lapset, mies ei halunnut enää jatkaa suhdetta mutta sanoi että ehkä jonain päivänä. minä rakastan häntä edelleenkin tosi paljon, ja haluaisin perheeni takaisin yhteen, mitä ihmettä voisin tehdä asian eteen...
tallennettu
katja75
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 50


Profiili
« Vastaus #1 : 28.01.2013 18:04:16 »

ei taida olla...ja minä olen ihan hukassa... Embarrassed
tallennettu
tuilelaith
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 43



Profiili
« Vastaus #2 : 28.01.2013 19:00:27 »

Moikka! Kun nyt täällä selvänäkö ja ennustus puolella apua kyselit, niin nostin täältä astro.fi:n taroteista sulle muutaman kortin:

Miltä tilanne näyttää:

Miekkojen kuningas (käänteinen)

Vaikka olet tiennyt ja oivaltanut olevasi väärässä suunnassa, et ole uskaltanut luottaa tietoosi ja nyt saattaa tuntua, että muut kävelevät ylitsesi. Käyttämätön tieto merkitsee aina tappiota, joka sinun on tässä vaiheessa otettava kokonaan omaan piikkiisi ja oltava valmis aloittamaan uudelleen nykyisestä tilanteestasi käsin.


Tarotpuu.com:n selitys kortille:

Miekkojen Kuningas

Sekä Miekkojen Kuningattaren että Kuninkaan voi halutessaan nähdä pitelevän kädessään tämän Ilma-sarjan ensimmäistä korttia, Miekkojen ässää (kummassakin kortissa löytyy kruunu, lisäksi Lähetin ja Ritarin kohdalla miekka ei näy kokonaisena). Näin ollen tähän ässään liitettävät ominaisuudet voivat myös tulla kysymykseen molempien hovikorttien kohdalla. Siinä missä
mielenselkeys ja tahdonvoima liittyy Kuningattaren kohdalla enemmänkin hyvinvoinnin näkökulmaan (Tarot-pakan "ison kuningattaren" eli Hallitsijattaren kautta), liittyy tähän Kuninkaaseen ässän ominaisuudet pikemminkin periaatteina, joiden takana seisotaan (tai istutaan tässä tapauksessa).

Etiikka, moraali, oikeanlainen toiminta sekä motiivien tarkastelu ovat parhaimmillaan persoonallisuuden sisäänrakennettuja ominaisuuksia, jotka ilmenevät luonnollisesti henkilön elämässä. Mikäli nämä ominaisuudet hallitsevat liikaa voi seurauksena olla esim. saivartelua tai kaiken tekemistä tarkkojen ohjeiden ja sääntöjen mukaan. Tällöin spontaanisuus ja keveys vähenee persoonallisuudesta, ja tilalle astuu dogmaattisuus ja vanhoillisuus (Tarot-pakan "ison kuninkaan" eli Hallitsijan Varjo-puolet). Miten nämä edellä kuvatut asiat liittyvät itseesi tai tilanteeseesi? Kumpi lähestymistapa on suotavampi valinta; asioiden huolellinen tarkastelu ja toimintatavan harkinta vaiko vapaampi, spontaani reagointi? Mitkä ovat faktat tilanteessasi, mikä on varmaa ja luotettavaa, minkä pohjalta tulisi toimia? Mitä periaatteita tai sääntöjä noudatat, ja mitkä ovat niiden plus- ja miinuspuolet? Mikä on oma lakisi - ja onko siinä tilaa toisille? (Ilman Tuli-elementti - vastamerkki: Tulen Ilma-elementti, Sauvojen Ritari)


Mikä on suhteen tila tulevaisuudessa:

Taikuri

Taikurin kortti osoittaa, että sinulla on hallussasi jopa maagisia voimia oman päämääräsi toteuttamiseksi. Tämän kortin noustessa on uskallettava tehdä rohkeita päätöksiä, sillä ainutlaatuisen luovuutesi avulla selviät pahimmistakin haasteista.


Tarotpuu:

Taikuri:
Jokainen tahto löytää tarkoituksensa. Kaikki mitä tarvitset on tässä ja nyt. Taikurin opetus on yksinkertainen: jokainen luo oman todellisuutensa. Tarvittavat työkalut ovat meissä itsessämme käsien
ulottuvilla: tahdonvoima (Sauva), tunnemaailma (Malja), mielenselkeys
(Miekka) sekä käytännön toiminta (Lantti). Miten käytät näitä työkaluja?
Tarkastele itseäsi ja toimintaasi tahdonvoiman näkökulmasta. Mieti myös
motiivejasi.



Kaikella on aina tarkoituksensa. Toivottavasti saat hänet takaisin, mutta ei sitä ikinä voi tietää, miten elämässä tulee käymään. Jos teidän tienne on tarkoitettu erkanevan, niin eiköhän sinulle kuitenkin ole odotettavissa jotain uutta polun varrelle tulevaisuudessa. Smiley Ikäviä ja satuttavia asioita tapahtuu yhtä varmasti kuin aurinko nousee, mutta sitten ne onnellisetkin hetket tuntuvat niin vietävän hyviltä. Wink  Toivon todella että kaikki päätyy parhain päin ja nuo kortit jotenkin auttavat setvimään tilannetta.

 smitten
tallennettu

Aurinko neitsyt, kuu vaaka, nouseva rapu
katja75
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 50


Profiili
« Vastaus #3 : 28.01.2013 19:34:55 »

kiitos, mutta en oikein ymmärrä että mitä nuo tarkottaa...oon kyllä niin syvällä suossa tunteni ym kanssa että...en enäää tiedä mitä voisin tehdä.. Sad tämä kaikki vie mun voimat ja sitten olisi nämä kaksi ikkuista ja pitäs jaksaa...Sad



tallennettu
Indium
Vieras
« Vastaus #4 : 28.01.2013 21:41:26 »

Hei Katja75, neuvoisin että pidä nyt ennen kaikkea huolta itsestäsi. En tiedä teidän taustoja, mutta yleensä ei kannata keskittyä siihen, miten muuttaisi toisen ihmisen tunteita. Undecided

Halauksia lähetän, ja voimia arkeen pienten kanssa. Pyydä vaikka apua ystäviltä jos tuntuu raskaalta.
tallennettu
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5931



Profiili
« Vastaus #5 : 29.01.2013 09:09:11 »

Anna mennä ja päästä irti.
Anna olla sen, se haluaa mennä, menköön, ratkoo omat tuntemuksensa itse, ja ehkä jonain päivänä pääsee selkiyteen niistä ja omasta arvomaailmastaan, ja tietää mitä tahtoo....ja se voi sitten olla sulle vihreä valo tai ei, mutta ei sinun kannata tuhlata elämääsi odottamalla mitä hän mahdollisesti tekee. En tarkoita etteikö sinusta  saisi ja jopa pitäisi tuntua, ilman muuta, tunnet vaan kaiken jolta tuntuu, ei niitä fiiliksiään voi eikä saa jarrutella.
Onko ex-miehesi siis mukana lasten arjessa kuitenkin, ja onko sinulla tukijoukkoja vai oletko pikkuisten kanssa aivan yksin?
tallennettu
Nefarian
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 327



Profiili
« Vastaus #6 : 30.01.2013 13:09:58 »

valitettavasti hyvin epätodennäköistä, että teillä tulee enää olemaan yhteistä tulevaisuutta.. vain lasten osalta..
Et voi tehdä asialle mitään.. ainoastaan helpottamaan omaa oloasi.. Älä jää asiaa lopuksi elämää murehtimaan, siitä ei ole hyötyä..
kyllä vielä löydät oman tiesi.. Yleensä vain toisella on tapana säästää muka tunteita sanomalla, että ehkä jonain päivänä.. sitä päivää harvemmin tulee.. se antaa vain liikaa toivoa toiselle.. niin ei saisi tehdä jos päätöksensä on jo tehnyt..

Ehdottomasti nyt kannattaa ottaa kaikki ystävien ja lähimmäisten tuki vastaan.. kyllä se onni vielä sinullekkin paistaa..
lähetän valoa, rakkautta ja jaksamista sinulle..!!
 smitten angel
tallennettu

..just go with the flow..
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: