Sivuja: [1] 2 3 ... 7
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Tärkeä pikku vinkki henkitodellisuudesta kiinnostuneille  (Luettu 45755 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Hamal
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 374



Profiili
« : 23.01.2013 01:31:29 »


Rakkaudellinen tervehdys kaikille,

Olen harrastellut näitä huuhaa-hommia nelisen vuotta ja huomannut näihin asioihin tutustuvissa ihmisissä paljon pelkoa tuntematonta kohtaan. Pelätään negatiivisia henkiolentoja tai kirouksia, tehdään "suojauksia" ja ajatellaan dualistisesti "hyvästä" tai "pahasta" henkitodellisuudesta.

Noh, dualismi on ensinnäkin väärä näkökanta alkaa katsella näitä juttuja. Toisekseen, näemme ikuisuudessa liikkuessamme täsmälleen sen mitä omat energiamme ovat. Jos on asiat huonosti niin tottakai sieltä alkaa hyppiä mörököllit silmille.

Mutta kaikki möröt menettävät voimansa jos toimimme rakkaudessa, rakastaen myös niitä synkimpiäkin manifestaatioita/olentoja joita "negatiivinen"/pimeä/vääristynyt todellisuuden osa voi näyttää, ei niistä lumoutuen vaan niihin rakkaudella suhtautuen. Kun luovumme pelosta, olemme rohkeita rakkaudessa, ei mikään voi meitä uhata. Pelon ja pimeän tilalle tulee rakkaus, taivas ja rauha.

Kun osoitatte rakkauttaa niin ne mörököllit juoksevat karkuun.
tallennettu
Yep
Vieras
« Vastaus #1 : 23.01.2013 11:52:59 »

Hieno kirjoitus, just noinhan se on.

Kiva, kun sua näkyy taas  smitten
tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #2 : 23.01.2013 13:42:43 »

En ole ihan varma, onko edes rakkaus oikea sana mörököllien häädössä, sanoisin pikemminkin, että itsevarmuus, itsetuntemus, levollisuus ja tyyneys. Vaikka olisi kuinka värähtelisi rakkausenergiaa, niin elämässä voi silti olla hyvin stressaavia aikoja, jotka taas avaavat portteja niille mörökölleille - olivatpa ne sitten todellisia tai vain oman stressitilan heijastumia. On näitä saanut sitten häätää melko tiukkaankin sävyyn.

Oppaiden kanssa työskentelyhän on hyvin luontevaa sellaiselle tottuneelle, mutta tottumaton voi olla ihmeissään siinä, mistä lähteestä niitä viestejä ja vinkkejä oikein tulee. Omat oppaat eivät ikinä saarnaa, luennoi eivätkä pakota, mutta osaavat ovelalla tavalla herättää mielenkiintoni heidän osoittamiinsa asioihinsa, niin että lähden itse ottamaan niistä selvää.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Lilim*
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 268



Profiili
« Vastaus #3 : 23.01.2013 14:18:48 »

Olen miettynyt myös tuota asiaa paljon lähiaikoina, kun oma itsevarmuus ja tietoisuus on vahvistunut vain entisestään, kaikki pelko tai ehkä ennemminkin liika varautuneisuus "yliluonnollista" kohtaan on poistunut tuon näkymättömän maailman tultua lähelle. Ihmettelen miten nykypäivänäkin vielä, kun ihmiset ovat kuitenkin avoimempia näille asioille mitä vuosisatoihin, pelätään ihan tosissaan demoneita jotka ottavat ihmisreppanan kehon valtaansa tuosta vaan, teeskentelevät olevansa rakkaitamme henkimaailmasta, tekevät pahaa heti tilaisuuden tullen...Surullista, miten he jäävät paitsi ihanista asioista turhan pelkonsa vuoksi. Ystäväni koko perhe kokee henkimaailman niin uhkaavaksi että he jopa kieltäytyivät ottamasta vastaan viestiä jonka nuorena henkimaailmaan siirtynyt eno pyysi välittämään siskoilleen. Viestissä oli veljellisiä kehotuksia, huumoria, rakkautta, välittämistä.. Tämä sisko kenelle viesti oli osoitettu sanoi määrätietoisesti ettei halua olla missään tekemsisää näiden asioiden kanssa, koska heidän suvun naisilla on niin huonoja kauhukokemuksia henkimaailmasta. Ilmeisesti jonkinlaista kokemusta "kummttelusta" ja pelko että joku mörkö tekeytyy perheenjäseneksi vain käydäkseen hyväuskoisten kimppuun.. Ei siinä auttanut muuta kuin huokaista että noh, jos joku kaunis päivä olette valmiita luopumaan turhista peloistanne niin ilmoitelkaa..  Undecided
 
tallennettu

“And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.”
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #4 : 23.01.2013 14:24:18 »

Itse koen kaiken kontaktin henkimaailmaan vain ja ainoastaan oman opassoppani kautta ja kun se asuu dna:ni magneettisissa säikeissä, niin voi oikeastaan ajatella, että kaikki kontakti henkimaailmaan on 'sisäkautta' ja siten täysin turvallista. Puhun oppaista opassoppana, koska kyseessä on moniulotteinen energia, joka on yhtaikaa yksi ja äärettömän monta. Kun 4 d maailmassa ( 3 ulottuvuutta + aikaulottuvuus) elävä ihminen yrittää tulkita tuota energiaa, hän ehkä kokee sen monina erilaisina henkimaailman asukkeina, koska 4D mieli/aivot ei voi edes käsittää moniulotteista todellisuutta muutoin, kuin antamalla sille itse keinotekoisia hahmoja, jotta se tulisi edes joten kuten käsitettäväksi. Minäkin annan ihan tietoisesti opassopalleni ihmishahmoja kuitenkin täysin tietoisena siitä, että kyseessä on oma valintani ja oma tapani käsitellä moniulotteisuutta tavalla, jolla voin sen ihmiseksi inkarnoituneena ymmärtää.

Ainoat 'vaarat' ovat oman ihmispsyykeni möröt ja kun ne on käsitelty ja saatu pois systeemeistä, vaarojen/häiriötekijöiden määrä on pyöreä nolla. Tavalliset elävät ihmiset ovat ainoa mikä voi aiheuttaa ongelmia, sillä vapaan tahdon kunnioitus tekee sen, että muualta kuin tältä fyysiseltä tasolta vapaaseen tahtoomme ei voi puuttua millään tavoin.

Ainoat energeettiset/henkiset 'hyökkäykset' joita koskaan olen elämässäni kokenut, ovakin tulleet joko
a) toisten ihan tavallisten elävien ihmisten taholta
b) oman psyykeni möröistä
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Palance
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 107



Profiili
« Vastaus #5 : 31.01.2013 13:59:05 »

Jos väittää ettei pahaa löydy henkimaailmasta niin en todellakaan usko että on oikeasti kokenut mitään henkisyyttä!

Kyllä siellä on samanlailla "kulkijoita" kuin maan päälläkin, toiset hyviä ja toiset pahoja ja valitettavasti välillä voi kokea sen pahan eikä silloin ole mikään ihme että pelottaa! Hyvänen aika sehän on aivan luonnollista!

Suojaus siis kannattaa olla jos oikeasti kokee henkimaailman.
tallennettu

Punainen,Oranssi,Musta
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #6 : 31.01.2013 14:13:42 »

Jos väittää ettei pahaa löydy henkimaailmasta niin en todellakaan usko että on oikeasti kokenut mitään henkisyyttä!

Kyllä siellä on samanlailla "kulkijoita" kuin maan päälläkin, toiset hyviä ja toiset pahoja ja valitettavasti välillä voi kokea sen pahan eikä silloin ole mikään ihme että pelottaa! Hyvänen aika sehän on aivan luonnollista!

Suojaus siis kannattaa olla jos oikeasti kokee henkimaailman.

Et sitten ole kuullut vapaan tahdon laista, tai sitten et usko siihen ollenkaan?

Vapaan tahdon laki lyhyesti: Tällä fyysisellä tasolla ihmiseksi inkarnoituneiden vapaa tahto on ehdoton, mikään eikä kukaan tämän tason ulkopuolelta ei voi/saa puuttua ihmisen vapaaseen tahtoon. Eli mitään ei voi tehdä tämän tason ulkopuolelta käsin ihmiselle ilman tämän omaa lupaa asiaan. Tästä syystä edes ihmisen omat oppaat eivät voi auttaa häntä ilman hänen lupaansa, koska oppaat 'sijaitsevat' moniulotteisessa todellisuudessa, eivät puhtaasti täällä fyysisellä tasolla, vaikka mukanamme aina kulkevatkin.

Tälle fyysiselle tasolle ihmisiksi inkarnoituneet sen sijaan voivat puuttua toistensa vapaaseen tahtoon eri tavoin, olipa se sitten ihan konkreettinen fyysinen nyrkinisku, tahi energeettinen hyökkäys. Tämä sen vuoksi että ihmiseksi inkarnoituneet ovat tulleet tänne oppimaan mitä ikävää (=karmaa) seuraa siitä, että siihen toisen vapaaseen tahtoon puuttuu. Ja jos ei voisi sitä tehdä, ei voisi myöskään oppia minkä vuoksi se on huono idea.

Mitkä ovat sinun todisteesi siitä, että ne ilmiöt joita ihmiset väittävät 'pahojen henkimaailman asukkaiden' aiheuttamiksi eivä ole kotoisin ihmisen omasta psyykestä tai toisten elävien ihmisten energeettisiä hyökkäyksiä?

Olet fyysiselle tasolle inkarnoituneiden tyypillisessä dualismin harhassa: Todellisessa moniulotteisessa universumissa - jota siis henkimaailmaksi kutsut - ei edes ole tällaisia dualistisia hyvä/paha käsitteitä.

Ei ole siis ollenkaan luonnollista, että siellä asiat olisivat dualismin harhan mukaisia, dualismin harha on yksinomaan fyysisen tason ilmiö. Ja täälläkin se on ihmisen mielessä oleva harha, sillä jopa tämän planeettamme osalta dualistiset käsiteparit hyvä/paha, oikein/väärin aiheuttavat suunnattomasti kärsimystä ihmisille ennen kuin he tajuavat että kyse on harhasta.
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5935



Profiili
« Vastaus #7 : 31.01.2013 14:15:59 »

Hmmmm....ja minusta taas tuollaisen tuomitsevan ja ehdottoman asenteen kanssa ei voi mennä sanmonaan toisille, että he eivät ole kokeneet mitään oikeaa henkimaailmaa, tai varsinkaan henkisyyttä. Sitä kokee kaikki. Mutta luultavasti on kyllä minulta saivartelua puuttua tuollaiseen sanankäyttö ongelmaan.

Minä olen henk.koht. luonnonlapsi näissä asioissa, ja minulle on selvä että mikään tai kukaan jonka en anna ja jota en halua, ei myöskään luokseni tule. Voimaa vai mitä lie yksinkertaisuutta se sitten on...mutta, kas vain, jos ja kun joskus olenkin humalassa, niin en aina itsekään pysy kärryillä mitä tapahtuu...silloin tuo automaationi taitaa sitten ottaa ja pettää?

Ja niin ei voi sanoa että hyvä ja paha, kun kumpikaan ei lopultakaan ole kumpikaan, mutta kuitenkin se on....jne.

tallennettu
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #8 : 31.01.2013 14:38:21 »

Minuun ei tartu yksikään tarrahenki (mitä ne sitten ovatkaan) ihan vain sen vuoksi, että uskon vapaan tahdon lain olemassaoloon: Kun uskon ettei verhon toiselta puolelta voi tehdä mitään ilman minun lupaani, se yksin riittää suojakseni. Sillä vaikka vapaan tahdon laki estää tahtoomme puuttumisen verhon toiselta puolelta, minulla on sellainen intuitiivinen tunne, että luvan antamiseen riittää se että ei usko asian olevan niin. Eli ihan vain se, että uskoo jonkun tarrahengen tms. voivan tarttua kiinni, on ihan sama kuin että antaa vapaalla tahdollaan sille luvan tarttua kiinni...

Minulla on aika lailla automaattisuojat, joskus harvoin vain laitan ne tietoisesti. Ja ne ovat tarpeen minun maailmankuvassani vain niitä toisten elävien ihmisten energeettisiä hyökkäyksiä vastaan.

Ne toisten ihmisten energeettiset hyökkäykset kyllä ovat ihan tosiasia ja ne sallii vapaan tahdon lakikin, koska ihmiset voivat sen oppimisen vuoksi toistensa vapaaseen tahtoon puuttua. Ja se on ihan riittävä syy pitää suojat kunnossa.
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Nefarian
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 327



Profiili
« Vastaus #9 : 31.01.2013 14:50:27 »

tässä kun asioita on ihmetelly ja tullu lisää tietoa ja uskallusta, niin itsekin olen sillä linjalla, että ne ns. pahat asiat siellä henkimaailmassa ovat ihan vain omia harhakuvitelmia.. Jotkut jopa saattavat tuntea omat lähimmäiset henkienergiat uhkaavina.. Se on tosiaan tätä fyysisen tason harmaa mistä Ekle puhui.. tämän ymmärrettyä ei oo tullu minkäänlaisia pelkotiloja enää.. tai no eivoi sanoa, etteikö minkäänlaisia, mutta ne tietää olevan niitä omia mörköjä joita sitten saa ihan omaksi ilokseen häädellä pois.. Cheesy
tuntuu myös siltä ettei niitä suojauksia tarvitse enää tehdä niin tiuhaan, välillä teen ja yleensä yritän muistaa tehdä silloin kun lähden ihmistenilmoille.. siitä koen olevan kyllä hyötyä.. Smiley ehkäpä siis asia onkin noin, että kun ei usko mihinkään pahaan eikä anna sille minkäänlaista valtaa, suojaukset ovat sinne henkimaailmaan lähes tarpeettomia.. itse olen ajatellut niin, että omat auttajat eivät edes päästä mitään ikäviä energioita juttusille, jos nyt niitä sitten edes on.. Cheesy
tallennettu

..just go with the flow..
Avicii
Astroholisti
*****
Viestejä: 1114


Profiili
« Vastaus #10 : 31.01.2013 14:56:15 »

Miten vain ns paha voi olla harhaa mutta ns hyvät enkelit ja henkienergiat ei?? Huh
tallennettu

You were born to be real not to be perfect.
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5935



Profiili
« Vastaus #11 : 31.01.2013 15:00:22 »

Minä teen suojauksia, kun siltä tuntuu. Ja vain silloin...siis juurikin ihmisten ilmoille lähtiessäni...silloinkin luotan että kyllä nuo minun itseäni viisaamaat reseptorit sitten mulle kertoo, jos semmoiseen tarvetta on Smiley

Noh, ehkei sillä ole niin väliä, lopulta, jos ihmistä auttaa se että hyvä on itsen ulkopuolelta ja paha vain lähtöisin itsestä, ja se tuntuu hyvältä, niin se voi olla juuri niin.
tallennettu
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #12 : 31.01.2013 15:55:48 »

Miten vain ns paha voi olla harhaa mutta ns hyvät enkelit ja henkienergiat ei?? Huh

Hööö... SEKÄ hyvä ETTÄ paha ovat fyysisen tason ihmisen käsitteitä, joilla hän yrittää ymmärää ja jäsentää tätä ihmisaivoille niin kovin monimutkaista maailmaa.

Molemmathan ovat ihmisen käsitteitä ja se minkä yksi ihminen kokee pahaksi sen voi toinen kokea hyväksi ja päinvastoin. Tämänkaltaiset hyvä/paha, oikein/väärin dualistiset käsiteparit ovat täysin järjettömiä kaikille muille, paitsi meille täällä fyysisen tason harhassa eläville. Ja meillekin täällä niistä tulee riitoja ja kinaa: Se yhden hyvä kun voi olla toisen paha...

Jos dualistista jakoa nyt millään lailla tarvitaan, niin sitten voi kysyä - ihan täällä fyysiselläkin tasolla ihmisten kesken - kumpuaako jokin teko tai puhe pelosta vaiko rakkaudesta. Kaikki tunteet ovat jomman kumman johdannaisia.

Ne energiat siellä verhon toisella puolella eivät ole ollenkaan dualistisia, vaan moniulotteisia. Eikä meidän tarvitse niiden hyvyyttä määritellä sen kummemmin, se tietohan riittää että sieltä ei ilman lupaa voi ihmiselle tehdä yhtikäs mitään. Moniulotteisuuden yksi ominaisuus on mm. se, että sama asia voi olla yhtä aikaa kahdella tai kolmellakin eri tavalla, jotka näyttävät täältä fyysiseltä tasolta sulkevan toisensa pois.

Hyvä/paha, oikein/väärin jne. ovat vain ihmisen mielessä olevia käsitteitä ja jokainen ihminen määrittelee ne omalla tavallaan.

Ja koska dualismi on harha, ei siellä verhon toisella puolella tarvita lainkaan mitään 'pahaa' sen 'hyvän' energian vastapainoksi, joka meitä tukee ja auttaa kun sille luvan annamme. Ei siis ole mitään syytä, miksi pitäisi olla olemassakaan mitään muita verhon toisen puolen energioita, kuin niitä jotka tukevat ja auttavat meitä rakkaudellisesti.

Vain ihmisen mielessä ja uskonnoissa tarvitaan vastakkainasettelua hyvä/paha ja se on vain heijastumaa taipumuksestamme dualistiseen ajatteluun aina kun olemme ihmiskehossa, ei siis suinkaan mitään todellista.

« Viimeksi muokattu: 31.01.2013 15:58:23 kirjoittanut Eklektikko » tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #13 : 31.01.2013 16:16:51 »

Pahoja henkiä on ihmisen päässä, ihmisen uskonnoissa ja ulkoistaapa ihminen omia traumojaan ja mörköjäänkin itsensä ulkopuolelle ja nimittää niitä pahoiksi hengiksi.  Jo se, että ihmisten kesken ei ole yksimielisyyttä niin hyvän kuin pahankaan todellisesta olemuksesta, osoittaa että kyseessä on ihmiskunnna oma keksintö. Pahan ja hyvän sanoilla määritteleminenkin on jo erittäin vaikeaa.

Mikä tahansa, minkä ihminen kokee 'pahana henkenä' voi aivan yhtä hyvin olla peräisin elävän ihmisen energiahyökkäyksestä tai kokijan oman psyyken traumoista tai möröistä. Jos uskoo että pahoja henkiä on, voi tulkita nämä silloin pahoiksi hengiksi.

Eritoten ne ihmiset, jotka kovasti kieltävät sen että heistä itsestään löytyisi mitään pahaa/kielteistä edes potentiaalina, ovat erityisen hanakoita näkemään pahoja henkiä ja pahaa yleensäkin itsensä ulkopuolella. Sitten kun ymmärtää itsessään olevan potentiaalin aivan kaikkeen (eihän sitä potentiaalia ole pakko toteuttaa) niin lakkaa luokittelemasta niin itseään kuin ympäristöäänkään dualistisin käsittein. Oiva opus siihen puuhaan on Debbie Fordin kirja 'Tunnista Varjosi, Tunne Itsesi.' Löytyypi kirjastosta.
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Avicii
Astroholisti
*****
Viestejä: 1114


Profiili
« Vastaus #14 : 31.01.2013 16:29:51 »

Kyllä ymmärrän tämän moniuloittuisuuden, kyse onkin siitä kuinka ihmisen aivot ne vastaanottaa, reksiteröi ja kokee. Minulle henkimaailma on ihan yhtä todellinen kuin fyysinen ulottuvuus mutta koen sen oman kehoni kautta, joten niitten energioiden suodattaminen ja tulkitseminen on sitten henkilökohtainen ja jokaiselle omalla tavalla ilmentyvä. Mutta kyse onkin tässä se, että onko henkimaailmassa pahoja henkiä, toimiiko kiroukset ynm. Tarviiko pahoja henkiä tai esim. saatanaa pelätä, onko nämä todellisia olentoja henkimaailmassa. Ja mikä on harhaa ja mikä ei.
tallennettu

You were born to be real not to be perfect.
Sivuja: [1] 2 3 ... 7
  Tulostusversio  
 
Siirry: