Sivuja: 1 [2] 3 4 5
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Pallas  (Luettu 45601 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6583


Profiili WWW
« Vastaus #15 : 27.04.2006 14:25:56 »

pallas aspect_con vertex ravussa 8 huoneessa kolmiossa skorpionin stelliumiin
minuun vaikuttavat vahvasti tunneihmiset,joiden avulla saan syvällisiä intuitiivisiä ahaa-elämyksiä ja myös annan niitä eteenpäin tyyliin
jaettu ilo on kaksinkertainen ilo ja jaettu suru vain puolikas surua

pallaksen kautta olen jättänyt myös kädenjälkeni muutamaan kotiin räsymattona ja pellavapyyhkeinä,pöytäliinoina jne

neptunuksen ohjaaman stelliumin ansiosta pallaksen mielikuvitus ja hahmoterapia on kaikkee muuta kuin ohjattua..hei laukkaa ratsureima..neptunuksen hevonen,runoratsu oikeen,uiva peijooni

pallasko se estää minua näkemästä tulevaisuuteen,tai en halua ajatella sitä nyt,ajattelen sitä huomenna..likinäköisyyttä..
samalla 8 huoneen luopumista ja ravun haluttomuutta siihen
bioenergia kiinnostaa
hypnoosi kiinnostaa varsinkin noitten menneitten tutkailussa ja tullut viime aikoina esille jostain syystä
tallennettu
CorvusLeonis
Vieras
« Vastaus #16 : 27.04.2006 17:19:53 »

Kiitos vastauksista smitten
Noi oivallukset joskus on ominaista etenkin luovassa toiminnassa olen huomannut, voi kun voittaiskin lotossa.
Diamond

Oon muuten aika vakuuttunut että Pallas 5.huoneessa indikoi ekspressiivisissä merkeissä juuri esiintymistä. Toteutan tuota imitoimalla baareissa Michael Jacksonia. Cool
tallennettu
Linn
Moderaattori
Kanta-astroilija
*****
Viestejä: 594



Profiili
« Vastaus #17 : 28.04.2006 10:04:56 »

Pallaskissa,

Minullakin on Pallas yhtymässä Saturnukseen - mutta Leijonassa.  Smiley

Linn
tallennettu

aurinko ja  kuu kalat neljännessä huoneessa
 askendentti  skorpioni , nouseva planeetta  uranus
 keskitaivas  leijona
 merkurius  aspect_con  mars  vesimies kolmannessa huoneessa
 venus  oinas viidennessä huoneessa
Pallaskissa
Astro-nauttija
****
Viestejä: 920



Profiili
« Vastaus #18 : 28.04.2006 11:37:22 »

Lainaus käyttäjältä: Linn
Minullakin on Pallas yhtymässä Saturnukseen - mutta Leijonassa.  Smiley

 Smiley Smiley Smiley

Kaarina Pääkkösen sivuilla http://www.aumanet.fi/~kaarina.paakkonen/ paitsi asteroidien merkki- ja huonesijainneista, myös aspekteista:

Pallaksesta:
Aspektissa Saturnuksen  kanssa. Älyllisen luovuuden periaatteeseen yhdistyy kehotus armeliaisuuteen. Tämä yhdistelmä voi johtaa yksilön todellisten suurten luovien ideoiden mahdollisuuteen tulla toteutetuksi konkreettisella tasolla. Harmonisissa aspekteissa tulee esille yksilön suuri kyky keskittyä ja nähdä oleellinen älyllisellä (mental)tasolla. Tässä aspektissa tulee esille sosiaalisen vastuuntunnon ja epäoikeudenmukaisuuksien esille nostamisen mahdollisuus. Voiman ja menestyksen siivittäjäksi nousee feminiinisyys.

Stressi aspekteissa ilmenee konflikteja käytännön elämän ja taiteellisen vapaudenkaipuun välillä, tästä voi seurata lukkiutumia suurisuuntaisten prosessien täyttämiseksi. Suomeksi, epärealistisia toiveita. Perheen odotukset voivat myös olla poikkeavat tai liian korkealle tähtäävät saaden yksilön alisuoriutumaan omiin älyllisiin mahdollisuuksiinsa nähden. Etenkin isä voi olla ehtojen asettaja tai ikään kuin kilpakumppani joka pyrkii alistamaan tai mitätöimään jälkeläisiään.

Esim. vallankumoukselline Karl Marx, Pallas-Saturnus yhtymä Kaloissa I-huoneessa Eva Braun, Pallas-Saturnus yhtymä VII huone, alistui vuosikausia mitätöimään oman itsensä sekä älyllisesti että emotionaalisesti alistuen Hitlerin rakastajattareksi.
tallennettu

aurinko vaaka
kuu kalat
askendentti rapu
luminant mermaid
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 178


"Elämästä myöhästyy se, jolla on aina kiire."


Profiili
« Vastaus #19 : 28.04.2006 12:58:32 »

Löysin Kaarina Pääkkösen sivuilta lisää selostusta. smitten
Mitään aspekteja ei pallas näytä minun syntymäkartallani tekevän.
Mutta pallas, juno ja kuunsolmu ovat tiukasti yhdessä nipussa 1. huoneessa. idiot2

"Vaa'assa peilaten täydellisyyttä, vastakohtien tasapainottumista etsimällä. Tähän symboliikkaan kuuluu yin-yang, tái chi, parisuhde opinnot, konfliktien hallinta ja monet muut tekniikat, joissa haetaan vastakohdat ja niiden välinen jännite luo tasapainon. Tässä asemassa korostuu Venuksen feminiininen ja polariteetin Oinas, hallitsijan Marsin maskuliininen puoli yksilön sielunvaiheen mukaista tasapainoa etsien miehen ja naisen rooleista, sekä sosiaalisesti että seksuaalisesti."

"I Ensimmäinen huone edustaa omaa itseä ja näin ollen tässä huoneessa Pallas Athene symboloi sielun tasapainottamista tai perustavaa laatua olevaa mies/nainen stereotyypin kyseenalaistamista."
tallennettu

*nouseva Vaaka
*aurinko Härässä
*kuu Kaksosissa
*merkurius Oinaassa
*venus Kaksosissa
*mars Ravussa
*Punainen Resonoiva Maa
Q
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 382


Profiili
« Vastaus #20 : 28.04.2006 20:57:28 »

Oi, olipa tämä ihastuttava ketju smitten Jotenkin olen tähän mennessä ikään kuin sivuuttanut tuona Pallas asteroidin merkityksen täysin. Se on ollut minulle vähän kuin kysymysmerkki, mutta jotenkin vähäpätöisen ja huomaamattoman oloinen sellainen. Tämän viestiketjun myötä olen nyt kokenut eräänlaisen Pallas-herätyksen Grin Janoan saada tietää lisää Pallaksen vaikutuksesta!

Syykin tähän intoutumiseen löytyy jälleen kerran omasta navasta...no höh, kuinkas muuten coolsmiley Grin. Pallas löytyy nimittäin kartaltani melkoiselta paraatipaikalta...vai olisiko osuvampaa sanoa, että se on ohjaaja, joka seuraa näytelmää kulissien takaa pitäen lankoja silti tiukasti hyppysissään Wink

Toisin sanoen,  pallas on minulla 12. huoneessa, Vaa'an merkissä ja 3o yhtymässä askendettiin. Lisäksi se on sekstiilissä Venukseni kanssa ja yhtymässä Plutooni. Kävin jo tuolta Kaarina Pääkkösen sivuilta imemässä itseeni kaiken, mitä tästä asetelmasta irti sain, mutta kiitollisena kuulisin, jos jollain teistäkin olisi oma näkemys asiasta :Smiley

Täytyy sanoa, että häkellyttävän hyvin tuo Kaarinan kuvaus osui kohdalleen. Nyt vielä sattui tää koko Pallas-aihe osumaan niin oikeaan saumaan, kun ovat nämä sen teemat olleet jotenkin pinnalla viime aikoina. Eräs ystäväni lentää kyllä pyllylleen, kun luen hänelle tuon, mitä Pallaksen sijainnista 12. huoneessa sanotaan! Juuri noita juttuja hän on minulle hokenut lähi aikoina. Olen kyllä rehellisesti sanoen suhtautunut hiukan skeptisesti ja jopa hiukan nolostuen hänen kuvauksiinsa siitä, millaisena näkee ja kokee minut...mutta ehkä se ei nyt sitten niin kaukaa haettua olekaan :Smiley. Varmaan vaikea nähdä itsessään tuon asteroidisijainnin positiivisia ilmenemismuotoja, kun on niin kauan taistellut niiden negatiivisten kanssa...
tallennettu
taiska
Astroholisti
*****
Viestejä: 2144


Silmät ovat sielun peili :)!


Profiili
« Vastaus #21 : 28.04.2006 22:35:11 »

Minulla Pallas on Kauriissa 6. huoneessa.
Lainaus Kaarina Pääkköseltä:
Kauriissa Pallas-Athen on vahva, oikeudenmukaisuuden etsintäsi onnistuukin parhaiten etsiessäsi täydellisyyttä poliittisiin ja sosiaalisiin rakenteisiin lain ja järjestyksen laadinnan alueella, yhteiskuntaan, kulttuuriin ja taidelaitoksiin.Sinä koet, että kaiken pitää toimia täsmällisesti, olla aikeaan aikaan oikeassa paikassa.
6. huoneessa alykkyys käytetään täydellisten järjestelmien kehittämiseen, suuruus voi ilmetä työn, uran tai fyysisen kehon määrätietoisena älyllisenä parantajana.Myös työläisten oukeuksien puolestapuhujana. (Edgar Cayce)
tallennettu

Trooppinen Oinas, Kuu Kauris, Asc Leijona
Sideerinen Kalat, Kuu Jousimies,Meridiaani Vesimies
Punainen sähköinen(spektrinen) taivaanvaeltaja
Kiinalainen: Metalli Rotta, egona Hevonen
Egyptiläinen: Isis
Asteekki merkki: Acatl eli Ruoko
Druidi: Pähkinäpensas
Kiinalainen: Rotta , Feng Shui 472
Riitta
Astroholisti
*****
Viestejä: 2899



Profiili
« Vastaus #22 : 28.04.2006 22:46:57 »

CorvusLeonis
Jos sa osaat tanssia niin hyvin kun Micael Jackson, niin jatka ihmeessa, mutta ala vaan imitoi hanen muita toimintoja.
Terkkuja Diamond
tallennettu
Pallaskissa
Astro-nauttija
****
Viestejä: 920



Profiili
« Vastaus #23 : 29.04.2006 12:13:06 »

Lainaus käyttäjältä: Katja-Q
Toisin sanoen,  pallas on minulla 12. huoneessa, Vaa'an merkissä ja 3o yhtymässä askendettiin. Lisäksi se on sekstiilissä Venukseni kanssa ja yhtymässä Plutooni.

Niin, sinun kannattaa ehdottomasti tutustua myös Marja-Liisa Niemi Mattilan kirjaan "Ajattomat arkkityypit"  Smiley
tallennettu

aurinko vaaka
kuu kalat
askendentti rapu
täysikuu
Astroholisti
*****
Viestejä: 1591


Elämä on seikkailu


Profiili
« Vastaus #24 : 29.04.2006 13:29:15 »

Kiitos Pääkkösen sivut auttoivat muidenkin asteroidien tulkkaamisessa. smitten
Mulla on pallas skorpionissa ja 2 huoneessa.
Kyllä se varmaan juuri niin on kuin tekstissä kerrottiin........
tallennettu
meruska
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 651


Profiili
« Vastaus #25 : 29.04.2006 15:02:51 »

Mulla On Pallas skorpionissa, huoneessa 1. Muodostaa yhtymän  kuu ja  uranus kanssa. Ai juu ja muodostaa yhtymän myös  askendentti kanssa.... Oon jo joskus kysellyt näiden yhtymien merkitystä, varsinkin noista ateroideista... Mulla nääs  vesta löytyy samasta supusta. Se vaan sijaitsee iuoneessa 12.Ja muodostaa yhtymän  askendenttikuuuranus kanssa, mutta ei Pallaksen kanssa... Ja muodostaa se Vesta opposition chironin kanssa... Täytynee käydä vilkaisemassa noita mainitsemianne sivuja.
tallennettu

Taivasta katsellen ja ihmetellen
meruska
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 651


Profiili
« Vastaus #26 : 29.04.2006 15:20:22 »

pallas Skorpionissa  , paneudut asioihin perusteellisesti selvittääksesi ne seikat, jotka sinua kiinnostavat, tongit maat ja mannut kuin Salaisissa Kansioissa, että totuus tulisi julki. Parantajille tämä Pallas - Athen sijainti on hyvin voimakas antaen kyvyn mennä aina tuntemattomille alueille, tutkimusmatkat juontavat sinulla ongelmien alkulähteille etkä helposti luovuta ennekuin ongelman todellinen syy on löytynyt. Et tyydy puolinaisuuksiin tai vallalla oleviin vastauksiin. Parantajana sinulla on kyky käyttää symboleja, kuten astrologia, mandalaa ja Kama Sutraa ja toimia seksuaalisen alueen terapeuttina.

pallas Ensimmäinen  huone edustaa omaa itseä ja näin ollen tässä huoneessa Pallas Athene symboloi sielun tasapainottamista tai perustavaa laatua olevaa mies/nainen stereotyypin kyseenalaistamista.

 pallas Aspekteissa Kuun kanssa Pallas  - Athenen symboloima älyllinen toiminta yhdistyy voimakkaasti myötäelämisen ja emotionaalisten kykyjen ( tunne-älyn) yhteistoimintamahdollisuuksiin

Harmonisissa aspekteissa ilmenee korkea intuitiivisuus , suuret psyykkiset mahdollisuudet kaikilla elämän alueilla. Feminiininen energia on voimallinen ja tuottelias. Nämä ominaisuudet tulevat hyvin esille työskenneltäessä vähemmistöryhmien puolesta, niiden, joita enemmistö ei ymmärrä.   pallas aspect_con kuu

Stressi aspekteissa voi ilmetä ongelmia mielen ja tunteiden ristiriitoina, omien tekojen vaikutuksia ei tunnisteta. Mallit omien ja muiden tunteiden kieltämiseen voivat juontaa omasta äidistä, joka on antanut esineellistää itsensä ja alistaa naisellisuutensa. Muina ongelmina voi ilmetä juurettomuuden ja voimattomuuden tunnetta joka vaatii veronsa koulutuksen ja itsekunnioituksen saralla. Itsekunnioituksen ja elämänhallinnan, tunteiden lämmön löytämiseksi on sydämen ja mielen yhdistäminen tärkein terapia.

Pallas- Athenen ja Uranuksen  aspekteissa mentaali älyllisyys yhdistyy yksilöllisyyteen ja intuitioon. Tämä yhdistelmä tuo kyvyn nähdä universaalisti ja vaikuttaa tulevaisuuden visionäärinä.

Harmonisissa aspekteissa yksilöllä on yksilöllinen tapa tarttua asioihin ja nähdä visiona mahdollisuuksia tieteen ja teknologian alueella. Tämä voi ilmetä mahdollisuutena näkymättömien sähköisten energioiden käyttämisenä parantamisessa. Henkilöt voivat valita sosiaalisen uudistamisen kentän, ihmisoikeuksien puolesta taistelun tai vallankumouksen tien. Nämä aspektit osoittavat myös mahdollisuutta humaanisuuteen, joissa on kyky olla ystävä kaikenlaisten ihmisten kanssa.  pallas aspect_con uranus

Stressi aspekteissa ilmenee aivosähkötoiminnan ylivirittyneisyyttä, joka estää aivokapasiteetin tehokasta käyttöä levottomuuden tai hajanaisuuden myötä. Omaperäisyyden tai epäsovinnaisuuden tarve voi johtaa kapinallisiin ideoihin tai käytökseen

Koska Pallas , kuten Vestakin olivat neitsytjumalattaria, joilla ei ollut miestä eikä rakastaajaa he kanavoivat seksuaalisen energian parisuhteen ulkopuolelle. Vesta ilmentää voimakkaasti sekä miehisiä, että naisellisia ominaisuuksiaan, hän symboloi sielun kehitystä näiden ominaisuuksien tasapainoon saamiseksi - joka on lopullinen sielunkierron tarkoitus. Pallas suuntautuu intohimoisesti mentaaliin ja taiteelliseen suuruuteen, urakehitykseen ja sitä kautta lopullisen kokonaisvaltaisen ymmärryksen saamiseen. Tyttöhahmo, joka ei sitoudu miessuhteeseen vaan haluaa olla älyllinen ja itsenäinen.
         
       Ja nyt vasta se mulle kerrotaan... huoh!!!!

Taitojen ja tietojen hallinta sopeuttaa miesten maailmaan, miesten ehdoilla. Isän tyttö, jonka suhde maailmaan rakentuu isäsuhteen kautta. - hänhän ei ole edes syntynyt naisesta. Ammatilliset suoritukset rakentuvat keskeisiksi elämän tukipilareiksi ja isäsuhde hahmottaa sen, onko siivittäjänä menestymisenpelko vai huikea uraputki.

... Kylläpä valaisee paljon... Seuraavaksi tutkin Vestaa.
tallennettu

Taivasta katsellen ja ihmetellen
Q
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 382


Profiili
« Vastaus #27 : 29.04.2006 15:46:51 »

Niin, sinun kannattaa ehdottomasti tutustua myös Marja-Liisa Niemi Mattilan kirjaan "Ajattomat arkkityypit"  Smiley

Itse asiassa hankintalistalla on! Myös nikki on sitä suositellut minulle ja olenkin koittanut sitä kirjastosta metsästää, laihoin tuloksin. Olen melkoisen varma, että minulla se joskus onkin ollut lainassa, mutta siitä on vuosia aikaa ja asuin silloin toisessa kaupungissa. Enkä silloin omannut vielä tätäkään vähäistä tietämystäni astrologiasta ja syntymäkarttojen tulkinnasta.

Tämä Gustav Klimt:n näkemys Pallas Athenesta on muuten aika vaikuttava...
tallennettu
meruska
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 651


Profiili
« Vastaus #28 : 29.04.2006 15:58:38 »

Vesta, sydämen kuningatar, jumalatar, joka ylläpitää salaista tulta, mystistä liekkiä.  Fyysisessä mielessä tämä voidaan käsittää kodin ja lieden lämmön ylläpitämiseksi, syvempi merkitys voi olla meidän kaikkien sisäisen hermojärjestelmän ( chakrat) korkeammalle tasolle nostavan energian, kundaliinin, sekä sen herättämiseen tarvittavien salaisuuksien vartiointi.
Kreikkalaiseen traditioon on kuulunut, että tytär avioiduttuaan vie oman kotinsa liedestä liekin uuteen tulevaan kotiinsa. Näin kodin henki, salaisen tulen voima siirtyy naisen mukana sukupolvien ajan aina uuteen perheyhteisöön.

Vesta astrologisella kartalla
Vesta oli Saturnuksen vanhin lapsi,   ne molemmat hallitsevat maan merkkejä Neitsyttä ja Kaurista  .  Molemmat   ilmentävät rajoittuneisuutta, suppeutta, keskittyneisyyttä ja sitoutumista.
Vestan ilmentämät seksuaaliset rajoitukset ovat samankaltaisia, kuin Saturnuksen haasteelliset aspektit Venuksen ja Marsin kanssa.
Nämä aspektit voivat ilmentää tukoksia, plokkeja, kyvyttömyyttä tai seksuaalista vastuuntunnottomuutta, joka usein nostaa pintaan kuoleman ja häpeän tunteita ja yhdistää ne seksuaalisuuteen poikkeavaksi käytökseksi.

Vaikea aspekti voi myös osoittaa, että henkilön ei ole helppo antautua ko-konaisvaltaisesti seksuaalisella alueella. Seksuaalisessa aktissahan ihminen on avoin, puolustuskyvytön ja jos tällaiseen tilanteeseen liittyy hyväksi-käyttöä tai seksuaalista alistamista muuten syntyy tilanne, joka vie voi-makkaiden emotionaalisten myrskyjen kouriin ja aiheuttaa kyvyttömyyden seksuaalisuuteen.

Vesta sitoo yhteen yhteiselle asialle antautuneita ryhmiä. Kutsumus us-konnolliseen, egoloogiseen tai muuhun aatteelliseen toimintaan voi olla suuri. Vestan aspekteista ja huone sijainneista voi etsiä osviittoja siihen, onko tällä alueella valmiuksia vai haasteita, kykyä integroitua ryhmään vai ryhmää hajottavia tai ryhmätoimintaa estäviä ominaisuuksia. Nämä val-miudet tai haasteet löytyvät Kalat – Neitsyt akselilta ja Kuun ja Neptunuk-sen suhteesta Vestaan ja kulmahuoneisiin sekä XI huoneeseen ja Vaaán merkkiin.

Vesta osoittaa kaksitoista erilaista  tapaa ja sitoutumistyyliä jolla pyrimme päämääräämme. Se myös osoittaa , miten käytämme seksuaalista energiaamme – joko vapaasti ilmentäen, ja-lustalle nostaen tai tukahduttaen sen kokonaan.
Vestan huonesijainti  kertoo taas sen, millä alueella toimintamme todennäköisesti on kaikkein voimakkaimmin havaittavissa.

 Vestan aspektit   taas osoittavat sen, miten yksilö omistautuu ja liittyy yhteisöön ja yhtälailla sen missä tulevat esille rajoittuneet ja estyneet  kokemukset.

Vesta hallitsee astrologiassa
Persoonallista eheytymistä
Vartioi jokapäiväistä hartautta * terveys * ravitseminen * kuntoilu * hiljentyminen
Seksuaalisuuden ja seksuaalisten ongelmien indikaattori
*frigiditeetti * hedelmättömyys * impotenssi * steriliteetti * neitsyys *siveys * puhtaus * selibaatti * hedelmällisyys * siveettömyys * prostituutio * pornografia * sukupuoleen kohdistuva  syrjintä
Hartauden ja hengellisyyden ilmenemät
* rukous * keskittyminen * hartaus * hiljentymiskokous *uskonnollinen normisto * nunnat, papit, pappeus, pyhät miehet ja naiset * esoteeriset opit * uskonnolliset ja maagiset seremoniat ja rituaalit * vihkimys * pyhyys * sitoutuminen * alttarit ja seremonia esineet * alttari tuli * tulisija
Vestan yhteydet opintoihin
*tutkija, * kirjanoppinut, valistus, oppineisuus, valaistuminen * * opettaja * professori * guru * valonkantaja * esoteeristen ja todellisen opetusten ylläpitäjä

Vestan yhteys yksilön työhön ja palveluun
* työnarkomaani * uhraukset tavoitteen saavuttamiseksi * henkilökohtai-nen antautuminen palvelemaan, elämän kestävä ura * fanaattinen kiihkoilu * karman läpikäyminen

Vesta tuo yhteen yhteiselle asialle omistautuneita ryhmiä
* veljeyden ja sisaruuden järjestöjä * sosiaalisia ja palvelu ryhmiä * sairaiden hoitoa ja huolenpitoa * salaisuuksiin ja niiden säilyttämiseen omistau-tuneita ryhmiä

Vesta edustaa myös konservatiivisuutta ja säilyttämistä

* seniori toiminta * periytyminen * traditiot * pyhäkkö * turvallisuus * suojaaminen * sopimus * kätkijä * lukot * avaimet * luotettavuus 

Skorpionissa asemassa Vesta ilmentää itseään täydellä, kaikki tasot läpäisevällä voimalla. Henkilöt, joilla on tämä asema, etsivät täysillä ja syvältä kaikissa elämänsä yhteyksissä.
Kaikkeen mihin he ryhtyvät, mennään sata lasissa.
Seksuaalisuuden alueilla syvää kokemusta hakeva asema, joka voi ravistella yhteisön moraalisia normeja. Myös syyllisyyden tunteminen voi tässä asemassa olla syvää, häpeän tunne seksuaalisuutta kohtaan voi johtaa syvään seksuaalisten alueiden lukkiutumiseen tai hallitsemattomuuteen - itsensä esineellistämiseen ja arvottomaksi kokemiseen.
Sekä valtaisaa hajaannusta tai omistautumista asialleen, voi tässä asemassa esiintyä, varmaa on vain se, että koskaan ei mennä keskitiellä.

... Voi halleluja... Ja mä luulin noususkorpparin vaikutusta pahimmaksi.

XII Kahdennentoista huoneen Vesta edustaa "itsensä uhraamista" pyytee-töntä palvelua ja henkisten arvojen tavoittelua Vestan neitsyt symboliikan mukaisesti. Tässä esiintyy jo nuoresta tiedostamatonta halua vetäytyä luostariin, yksinäisyyteen samoin kuin henkisyyden kokemista. Menneiden elämien kokemukset voivat vaivata ja tuoda pelkotiloja hen-kistä elämää häiritsemään. Tiedostamattomilta alueilta voi nousta syviä seksuaalisia pelkoja ja estoja joista tulee päästä yli ja saada tasapainotettua henkisyys ja seksuaalisuus , sielu ja ruumis. Fyysinen olemus on sidottu loputtomaan kaipuuseen päästä jo pois sielun kierrosta, yhteyteen äärettömän alkuperän kanssa.

Vesta Kuu aspekteissa nousee esille keskittyminen tunteisiin, tunne-peräiseen vastuuseen ja vastuuttomuuteen. Tämän aseman läpikäyminen sisältää mahdollisuuden saavuttaa emotionaalinen tasapaino.

Harmonisissa aspekteissa nousee esille täyteläisyyden mahdollisuus sekä fyysisellä, että emotionaalisella tasolla. Lapsuuden kokemuksiin on voinut liittyä hellä huolenpito ja turvallisuus tai itse tuntee kohtalonomaista vetoa toisista huolehtimiseen. Yksilö kykenee myös täysipainoiseen ja vastuulliseen tunne ja seksielämään omassa parisuhteessaan.
Suhtautuminen seksuaalisuuteen on avointa ja hyväksyvää. Haasteellisissa aspekteissa yksilön kokemusmaailmassa emotionaalisia tarpeita on laiminlyöty tai ne on jossain elämänvaiheessa kielletty koko-naan mitätöimällä yksilön oma kokemus ja tunnemaailma. Tästä seuraa läheisyyden pelkoa, erillisyyden tunnetta perhe yhteydestä. Seksuaaliset vaikeudet voivat ilmetä kykenemättömyytenä, haluttomuutena ja hedelmättömyytenä.
Ylikorostunutta tunneperäistä itseen keskittymistä ja itsen tarkkailua voi myös ilmetä. Olisikin tärkeä oppia ymmärtämään sosiaalista ja moraalista seksuaalisuuteen liittyvää normistoa.
Terapiat, joissa käsitellään näitä alueita, voivat helpottaa avaamaan omia emotionaalisia ja seksuaalisia lukkiutumia ja vapautumaan niin paljon, että omien tunteiden kokeminen tulee mahdolliseksi.

Uranuksen ja Vestan aspektit kehottavat yksilöllisyyteen ja intuitioon. Henkilöillä, joilla on tämä yhdistelmä on mahdollisuus saada käyttöönsä yksilöllisyys ja universaali ymmärrys henkilökohtaiseen olemukseen.

Harmoniset aspektit edustavat mielen kykyä intuitiivisuuteen . tätä kykyä he voivat hyödyntää tieteen parissa tai suuntautumalla okkulttiivisesti. Kyvyt voivat ilmetä myös politiikan, henkisyyden ja vallankumouksellisten aatteiden uudistusten esilletuonnissa. Haasteellisissa aspekteissa yksilöllä voi olla vaikeuksia mieltää oman kohtalonsa suomia mahdollisuuksia. Tämä voi johtaa sitoutumattomuuteen ja irrationaaliseen käytökseen ja kykenemättömyyteen sitoutua asioihin tai ihmisiin.
Poliittisesti tämä asema voi johtaa valtaa ilman vastuuta ajatteluun. Henkilöt voivat myös käyttäytyä seksuaalisuuden alueella perinteisiä seksuaalisia käsitteitä ja normeja vastaan.

Vesta vaikuttaa aika radikaalilta asteroidilta. Harmi kun Chironin oppositiota ei kerrota... Tosin Chironin huonesijainti oli aika mielenkiintoinen.... Näihin täytyy kyllä keskittyä enemmän!!!
tallennettu

Taivasta katsellen ja ihmetellen
meruska
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 651


Profiili
« Vastaus #29 : 29.04.2006 16:25:00 »

Kannattaa huomioida!
Pluton aspektit asteroidien kanssa ovat merkityksellisiä elämänkokemusten aukaisijoita ja auttavat ymmärtämään mitä hankalaltakin tuntuvat vastoinkäymiset meille tahtovat opettaa. Jos kartalla on Pluton aspekteja asteroideille, niitä kannattaa tutkia ajatuksen kanssa. Näitä aspekteja tarvitsemme, että kehitymme ja täytämme kohtalomme.

Mulla on  pluto  aspect_sex  juno ja  pluto  aspect_ssx  pallas

 :pallas:Aspektissa Pluton kanssa.  Älyllinen toiminta yhdistyy muuntuneen tietoisuuden tilan kanssa. Tämä yhdistelmä edustaa muutosten reaalisuutta. Harmonisissa aspekteissa tulee esille mielen suuri voima. Se voi ilmetä mahdollisuutena kehittää uusia parannuskeinoja ja kykynä vaikuttaa toisiin myös taiteen alueella. Yksilön sisäinen ja ulkoinen identiteetti ja roolit voivat lisäksi tulla yhdeksi kokemukseksi.

Haasteellisissa aspekteissa voi olla vaikeita ristiriitoja oman seksuaalisuuden kokemisessa. Mieltä voi myös hallita voimakkaat pakkomielteet ja turhautumat. Terapiassa tulisi tähdentää negatiivisia ajatuksia vain mielen tuotteiksi ja saada syntymän toivon ja mahdollisuuden ilmapiiri oman identiteetin löytämiseksi. Esim. Alexander Graham Bell, Pallas, Pluto ja Uranus yhtymä Oinaassa, mullisti maailmaa kehittämällä kuurojen hoitoa. Sigmund Freud Pallas, Vesta, Pluto yhtymä Härässä VI, mullisti maailmaa psykoterapian löydöksillään

 Juno Pluto  Parisuhteen yhdistyminen peruuttamattomaan muutokseen kuuluu tähän Pluto Juno yhdistelmään voimallisesti. Muutos prosessi käydään sekä henkilökohtaisella , että sosiaalisella tasolla suhtautumissa parisuhteeseen ja rooleihin siinä. Harmoninen aspekti edustaa mahdollisuutta syvään oman persoonan kehitykseen parisuhteen tukemana. Tämä muuntuminen voi olla emotionaalisen ja vuorovaikutuksen seksuaalinen intensiteettin paranemista, voimistumista ja persoonaa uudistavaa. Tähän voi liittyä myös kyky tuottaa ja käyttää voiman vaikutusta toisiin, tai ottaa palvelukseen parisuhteen voimakkaat Plutoniset energiat, esim. puhua kokemuksista, tehdä tieteellistä tai muuta tutkimusta , toimia asioiden perustavaa laatua olevien parannustoimien parissa jne.
Haasteellinen aspekti, osoittaa ristiriitoja henkilön omien voimien ja kumppanin energioiden välillä. Sinä voit kokea väkivaltaisten tai pakottavien voimien kamppailua kumppanisi kanssa ja tästä voi seurata että alat dominoida häntä tai hylkäät hänet täysin. Syvä mielen katkeroituminen voi kestää vielä senkin jälkeen, kun parisuhde on päättynyt. Muina ongelmina voi olla seksuaalinen erilaisuus, voimakas mustasukkaisuus tai kykenemättömyys päästää irti josta seuraa tukahduttava takertuminen. Juno Pluto yksilöt voivat olla voimakkaasti kiintyneitä, salaperäisiä, voimakkaita, okkulttisia tyyppejä. Jos tämä menee liiallisuuksiin kumppani reagoi etäisyydellä, väkivallalla tai tuhoisasti. Näiden kohtalon omaisten ongelmien voittamiseksi tulisi persoonallinen muutosprosessi ohjat kahdenkeskeisen luottamuksen ja yhteen sulautumisen tielle. Anteeksiantaminen ensin itselle ja sitten kumppanille vie kohti paljon kaivattua eheytymistä.

Jotenkin tuntuu että astroidien aspektit planeettojen kanssa on hirvittävän voimakkaita. Elämä ei tule olemaan helppoa jos vaikutus voimistuu vasta kun muut kartan haasteet on kohdattu. Mun mielestä näistä tulkinnoista tulee ilmi että vaikutus on päällä läpi elämän.. Voimistuminen riippuu aspektoivista planeetoista.
tallennettu

Taivasta katsellen ja ihmetellen
Sivuja: 1 [2] 3 4 5
  Tulostusversio  
 
Siirry: