Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: rutkasti neliöitä ja oppositioita synastria kartalla  (Luettu 3895 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
puhis
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 8



Profiili
« : 21.07.2011 19:09:01 »

Öö yhteensä 21 neliötä ja 10 oppsitioo minun ja mieheni yhteiskartalla  Shocked , menis aikaa luetella kaikkia niitä tässä, mutta huhhuijakkaa. Silmiin eniten pisti tuo merkurius aspect_squ merkurius,kuu ja venus. Uranus oli oppositiossa aurinkoon. Onko nämä kenties riitaa aiheuttavia? Onko kellään muulla yhtä paljon näitä?
tallennettu
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 21.07.2011 22:15:59 »

Eeh... tarkoitatko nyt tässä synastria-karttaa, vai kompositiokarttaa? Synastria-kartalla on kaksi karttaa erikseen yhdessä, kompositio-kartta on kahden kartan yhdistelmä...

Synastriassa runsas määrä neliöitä ja oppositioita voi aiheuttaa ongelmia ja riitoja, mutta vastaavasti jos taivaankappaleet ovat kompositiolla neliöissä ja oppositioissa toisiinsa nähden ne voivat synastriassa olla harmonisissa kolmioissa ja sekstiileissä toisiinsa..

Kompositio-kartta kertoo kahden ihmisen välisestä suhteesta suhteessa muuhun maailmaan.
Synastria -karttaa kertoo kahden ihmisen suhteesta toisiinsa.

Komposition vahvat aspektit kertonevatkin enemmän että kyseessä on taistelupari muuta maailmaa vastaan, kun taas synastrialla kahden ihmisen välisistä jännitteistä.
tallennettu

puhis
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 8



Profiili
« Vastaus #2 : 22.07.2011 11:59:30 »

Siis synastriassa nimenomaan, kompositiokartta meillä näyttää taas hyvältä oivoi. Minkäs tolle nyt tekee sitte.. Voiko niissä neliöissä ja oppositioissa olla jotain positiivista, kai niistä voi yhessä "kasvaa pois" jos kerran yhden henkilön neliöstäkin voi Undecided tä?  laugh Niinkuin että ne olisi haasteita mitkä voi voittaa...
tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #3 : 22.07.2011 14:42:39 »

Merkuriuksen keskinäiset neliöt ovat siinä mielessä hankalia, että ne voivat aiheuttaa kommunikaatio-ongelmia. Joillakin ne voivat ilmetä riitoina, joillakin mykkäkouluna tai muuten vain kaikki sanomiset ja sanomatta jättämiset käsitetään väärin. Muuten neliöt eivät ole välttämättä huonoja suhteen jatkuvuuden kannalta, vaan tästä syntyy sopivalla tavalla särmää ja kipinää, mikä on taas intohimon kannalta hyvä juttu. Hankalimmat neliöt ovat eräiden astrologien mukaan:

-Merkurius neliö Merkurius
-Venus neliö Saturnus
-Venus neliö Kuu
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: