Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: 8. huone täynnä tavaraa  (Luettu 5086 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Silmanilo
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 33


Profiili
« : 06.11.2011 22:17:19 »

Mitähän meinaa, kun  aurinkokuunsolmumerkuriusvenusjupiter ja  saturnus ovat kaikki 8. huoneessa? ( kuunsolmu ja  saturnus neitsyessä, muut leijonassa.) Olen ymmärtänyt, että 8. huone liitetään rahan (olen rutiköyhä) ja kuoleman lisäksi myös luopumiseen.

Kiitos, jos joku ehtii vastata.  Smiley
tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3526



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 07.11.2011 09:41:37 »

8. huone liitetään muiden rahoihin, yhteisiin resursseihin, perintöihin verotukseen, vakuutuksiin, sossuun, Kelaan, pankkeihin ym. rahalaitoksiin, esim. vaikka Veikkaukseen. 8. huone liitetään myös seksuaalisuuteen, mutta tässä on melkoinen vallankäytön maku, voi esiintyä pakottamista ja pihtaamista, mutta parhaimmillaan myös tajuntaa laajentavaa seksiä. 8. huone on myös salaisuuksien huone. Yleensä kun ihmisellä on tässä huoneessa paljon tavaraa, hän ei kerro itsestään mitään. Monista kiinnostuksen kohteista saattaa puhua paljonkin, mutta kun yksityisasioihin mennään. niin johan saadaan hiljaisutta vastaukseksi. 8. huone on melkoinen kriisihuone ja elämässä mennään helposti äärimmäisyydestä toiseen, esim. niissä raha-asioissa. Välillä ollaan upporikkaita ja välillä rutiköyhiä. Välillä irstaillaan seksillä ja sitten eletään kuin nunnat. Tärkeiden ihmisten menetykset ovat tavallisia herkässä iässä. Mutta kyllä tämän huoneen kautta päästään käsiksi myös henkilökohtaiseen evoluutioon, transformaatioon.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Silmanilo
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 33


Profiili
« Vastaus #2 : 07.11.2011 19:34:48 »

Ok, kiitos. Kuulostaa kyllä oikeastaan ihan kamalalta...  Lips Sealed
tallennettu
Corvus Leonis
Astroholisti
*****
Viestejä: 1654


Kaikkien sisällä on jokainen meistä.


Profiili
« Vastaus #3 : 07.11.2011 20:55:33 »

Ok, kiitos. Kuulostaa kyllä oikeastaan ihan kamalalta...  Lips Sealed

Pieni vinkki: Tavarat kasihuoneessa mahdollistavat kyvyt saada haluamansa muilta ihmisiltä, en nyt tarkoita että pitäisi varsinaisesti pölliä mitään, mutta suostuttelun, neuvottelun, muiden viettelyn kautta, tms. Tarkista haluaisivatko mahdolliset rikkaat sukulaiset lahjoittaa jotain tai ryhdy gold diggeriksi ja rikkaisiin naimisiin, tai kouluttaudu pankki- tai talousalalle mikäli et ole jo tehnyt näin.

(Itselläni on 2. huone eli omien rahojen huone täynnä tavaraa, eikä sekään talousmielessä mitään herkkua ole, tarkoittaa lähinnä että raha-asiat tuottavat melkoista päänvaivaa. Tosin vitsi on siinä, että myöskin tienaan elantoni pähkäilemällä talousasioita (firman, en omia.)
tallennettu
Silmanilo
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 33


Profiili
« Vastaus #4 : 08.11.2011 07:36:44 »

Kiitos tästäkin valaisusta. Smiley

Rikkaita sukulaisia mulla ei tietääkseni ole ja talouselämän salat eivät kiinnosta juurikaan. Eksältäkään en ole lähtenyt hampaat irvessä elareita kiskomaan, pärjään näinkin. Vanhapiika-akseli taitaa tehdä sen, että ihan helpolla ei ole luvassa edes rikkaisiin naimisiin pääsyä, vaikka pari lyhyttä suhteen tapaista (eron jälkeen 11 vuoden suhteesta) olivatkin varsin hyvätuloisten heppujen kanssa. Raha ei ole muutenkaan elämän keskipiste, olkoon kasihuone kuinka pullollaan planeettoja vaan.
   Seksistä sanon sen, että yhden illan hurjasteluihin ei minusta ole, olisiko sitten siksi, että seksin saa nimenomaan olla tajuntaa laajentavaa eikä mitään sekoilua ja räpellystä.
   Transformaatiosta kuulisin mieluusti lisää.  smitten
tallennettu
atannel9
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 68


Profiili
« Vastaus #5 : 08.11.2011 10:11:38 »

Lainaus

Huone 8ssa on minullakin   merkurius skorpioniaurinko neptunus saturnus vaakavenus  neitsyt ja  jupiter  :oinas:2ssa. Muutosta on ollut läpi koko elämän, pienempää ja isompaa. Siellä on vilahdellut niin menetykset pienenä, asunnot, ihmiset, rahaa ja perintöriitoja myös työhön liittyviä omiin ja toisen. Onneksi on kuitenkin ollut onnea matkassa. Liitän astrokarttani  mukaan koska ei taidot vielä riitä sitä tulkitsemaan.. Lillin hyvin kuvattu 8 huone oli hyvin perusteellinen ja tutun oloinen ja siitä innostus tähän "8 huone täynnä tavaraa" vastaamaan.   
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: