Äänestys
Kysymys: Mikä piirre kuvaa parhaiten Rapu-miestä? Onko hän
Ihana nallekarhu - 12 (17.1%)
Suuri Rakastaja - 9 (12.9%)
Pohdiskeleva filosofi - 14 (20%)
Tunneherkkä vetistelijä - 18 (25.7%)
Täys hörhö - 17 (24.3%)
Äänestäjiä yhteensä: 43

Sivuja: 1 2 [3]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Rapumies, millainen hän on oikeasti?  (Luettu 39110 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Lupita
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 133


Sun in Virgo- Moon in Leo- ASC Scorpio


Profiili
« Vastaus #30 : 11.11.2009 11:16:01 »

Lainaus
Minulle tuo   rapu :jen tunteellisuus on hiukan stressaavaa, kun ne soittaa
ja tekstaa koko ajan ja haluaa olla läsnä -> iholla kiinni.
Tunteet voi mennä samana päivänäkin laidasta toiseen aikamoisella draamalla

Tätä se on ravun kanssa. Kyllä. Ja vuosienkin jälkeen. Grin

Lainaus
Mielestäni osa tuntemani  rapu -miehistä on masokisteja tunne-elämältään
ja tykkää ottaa henkisesti turpiinsa, jopa kaivaa sitä verta nenästään
ja minä en kykene ymmärtämään sitä.
Lainaus





tallennettu

Punainen Solaarinen Taivaanvaeltaja

It does not require many words to speak the truth.
Chief Joseph
Lupita
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 133


Sun in Virgo- Moon in Leo- ASC Scorpio


Profiili
« Vastaus #31 : 11.11.2009 11:32:57 »

Pistin suuri rakastaja vain siksi että mielessä oli ensisijaisesti eräs  askendentti skorpioni  rapu. . Hän todella on sitä, muuten  rapu liian vetinen ja takertuva mun makuun nykyään, ennen tykkäsin semmosesta -not no more. Ehkä siksi että niistä tuli yliannostus. Ehkä siksi että kukaan mun tuntemista  rapu- miehistä ei oikeen saa mitään aikaiseksi ja omaa alkoholi-ongelman, alkavan tai pitkälle viedyn.
tallennettu

Punainen Solaarinen Taivaanvaeltaja

It does not require many words to speak the truth.
Chief Joseph
Norna
Vieras
« Vastaus #32 : 11.11.2009 14:17:48 »

 Läheisin Rapumies on 3 vuotias, herkkä pieni poika jolla on suuri sydän ja valtavan lyhyt pinna! Hän mielellään on kavereiden kanssa ja kaipaa heitä (leikkikoulu). Hyvin intuitiivinen tyyppi. On  kuu  oinas ja se saa pikkumiehen joskus niin kauheisiin raivareihin että oksat pois, menee tolaltaan itsekin niistä eikä osaa rauhoittua vasta kuin sylissä sitten  Smiley. Noita tulivuoritunteenpurkauksia on ollut kyllä aina, ei ole kyse siis pelkästään uhmaiästä. Tuo  kuu  oinas varmasti vaikeuttaa tunteiden käsiteltävyyttä, varsinkin kun poika on niin tunnetta täynnä ja herkkä. Vakavamielinen pohdiskelijatyyppi hänessä myös on, kulmat usein kurtussa tarkkailee maailmaa ja varsinkin uusia ihmisiä. Siinä on varmaan ensimmäinen häivähdys Ravun synnynnäistä kuorta.
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #33 : 13.11.2009 09:38:00 »

sinänsä ihmeellistä että tuo ulkomainen  aurinko  rapu  askendentti  vaaka on ilmeisesti ! toisiksi pisin suhteeni, aika hyvä suoritus siihen nähden että hän välillä katoaa, veikkaan että hieman pelkää juttua, mutta relasi aika hyvin viimeksi. ja silti on kyse "vain" valtavasta vetovoimasta ja sielukumppanuudesta eikä sellaisesta, minkä varaan voisi jotain pysyvää systeemiä rakentaa. toisaalta on niin paljon menoa ja tekemistä töiden, biz (joka nyt räjähtänee tuon itämaisen taekwondo tyypin kautta, joka aina puhuu ministeritapaamisistaan, urheilusta, maahantuonneista ja toisenkin/ensi vkon tapahtuma) ja lapsen ... että en oikeen ehdi miettiä mitä suhteen piti olla, no tässä on ainakin fiiliksiä ja yllätyksellisyyttä. ja olen aina huomannut miten paljon minulla on antaa. no antoihan hän tämän radioaseman paidan joka on päällä (ja itsensä)  :Smiley - niin onhan se huumorityyppi, se on tärkeää -


siis astron mukaanhan juuri  rapu ei pitäisi toimia  jousimies kanssa mutta onkohan tässä muusta kyse.
Cheesy  coolsmiley
« Viimeksi muokattu: 13.11.2009 10:40:54 kirjoittanut ^Wise Star^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Celesten
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 69



Profiili
« Vastaus #34 : 13.11.2009 22:21:11 »


Läheisriippuvainen kyllä, perusrapuna olen Smiley

Sinulla Celesten on sama yhdistelmä kuin minun Ravulla eli Rapu- aurinko ja  askendentti-Vaaka eli siitä varmaan tuo läheisriippuvuus.

Kuu-venus aspektiin luulen kyllä liittyvän, mulla kuu aspect_squ venus

Rapu on itsekäs ja hoivaa/hoivaamista vaativa. Vaaka pyrkii miellyttämään muita, myös tietysti luomaan yhtenäisyyttä.
« Viimeksi muokattu: 13.11.2009 22:25:21 kirjoittanut Celesten » tallennettu

Aurinko rapu 9 h, nousu vaaka,
kuu kaksonen 8 h,

venus leijona 10h,
mars kauris 3 h ja 4 h
jupiter kalat 5 h
pluto skorpioni 1 h

Tuli-(Puu)Tiikeri
K-NRJ
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 2620


PUNAINEN PAHOLAINEN - RED DRAGON


Profiili
« Vastaus #35 : 19.11.2009 21:34:20 »

Läheisin Rapumies on 3 vuotias, herkkä pieni poika jolla on suuri sydän ja valtavan lyhyt pinna!

 Smiley

Herkkyys varmaan liitetään Rapuun aina, suuri sydän myös mutta lyhyt pinna... ? Ehkä tuo  oinas kuu...

Tässä muuten yksi herkkä Rapumies:
http://www.youtube.com/watch?v=0J1kKn57Izo
tallennettu

Au Kauris, AC Rapu, Kuu Rapu
MC & Merkurius & Venus Vesimies
Punainen Galaktinen Lohikäärme
Ratkaisu
Astroholisti
*****
Viestejä: 1283



Profiili
« Vastaus #36 : 21.11.2009 06:43:09 »

Itse olen seurustellut rapu-mieheni kanssa viisi vuotta, itselläni aurinko neitsyt, Ehkä silmiinpistävin luonteenpiirre on ravuissa tuntuu olevan kotikeskeisyys, varsinkin silloin kun kumppani on jo vierellä. Tuntuu, että ravuista mikään muu ei ole ihanampaa kuin saada olla toisen silitettävänä ja kehuttavana kotona, siis silloin kun häntä ei onnistu jotenkin loukkaamaan. Mielestäni rapujen viha ei ole heittelen tavaroita ja huudan tyyppistä, enemmänkin he tuntuvat käyttävän omaa haavoittuvaisuuttaan toisia vastaan, kun rapu suuttuu, hän näyttää, että nyt loukkasit minua niin pahasti, että en varmaan tästä selviä, jolloin se "ilkeä osapuoli" tuntee syyllisyyttä teoistaan tai sanomisistaan, vaikka alkuperäinen tarkoitus ei olisi edes ollut loukata. Rapujen kanssa on siis vähän vaikeaa riidellä, tai näin ainakin minä olen huomannut, mitään muuta siitä ei irti saa kuin huonon omantunnon. Itselleni neitsyenä kaikista raivostuttavin piirre ravuissa on kuitenkin se, että he eivät voi sietää aikatauluja, yleensä tuntuu, että jos ravulta kysyt, että mitäs sinä tänään meinasit, niin vastausta ei tule, eivätkä he voi vastata kysymykseen, että monelta tehdään sitä ja monelta tätä ja viikkoa eteenpäin he eivät voi tietää mitään. ^^ Oletteko muut huomanneet samaa? Ja aiemmin joku mainitsi siitä muutosvastarinnasta, niin allekirjoitan sen aivan täysin, kaikkeen täytyy vastata ensin ei, tai no en oikein nyt tiedä, mutta ajan kanssa he saattavat kuitenkin innostua ideasta.

En ole kokenut, että ravut olisivat liian tunteellisia, ehkä hieman dramaattisia, mutta heissä on sellaista aitoa herkkyyttä yhdistettynä älyyn, loistaviin rakastajantaitoihin ja pohdiskeluun. 

Aika usean naisen suusta olen kuullut, että rapumiehet ovat ulkoisesti jotenkin erityisen seksikkäitä, heissä on jotain selittämätöntä, vähän tulee itselle mieleen, että sellaisia kalojen ja skorppareiden sekoituksia, mitäs mieltä olette?

tallennettu

askendentti jousimies
 aurinko neitsyt
 kuu harka
 mars oinas
 venus rapu
 merkurius vaaka
mirka222
Vieras
« Vastaus #37 : 21.11.2009 13:25:28 »

Mulla ei ole näistä herroista kokemusta kuin vaan "säätöpuolella"..Yksi rapu-herra oli outo: piiritti joskus, joskus taas lopetti yhteydenpidon kuin seinään, tätä soutamista ja huopaamista jatkui vuosia, itse en ollut tästä tyypistä pätkääkään kiinnostunut koska oinasluonteeni ei kestä/jaksa tällaista ihme peliä..Joskus vuosien päästä taas kun otti yhteyttä, sanoi että yrittänyt tehdä aloitteita usein mutta kun minä en ole ollut kiinnostunut hänestä...Nytkin pisti facessa viestiä vaikka seurustellut jo vuoden ajan jonkun tytön kanssa..Hänellä oli myös ihme fetissejä: halusi pukea naisia joihinkin pornokorkkareihin ja tiettyihin vaatteisiin..Ihme kyllä tämä herra on tosi suosittu naisten keskuudessa vaikka ulkonäöltään ei mikään adonis..

Toinen rapu-herra sattui kohdalleni eräissä pikkujouluissa, komein mies kesteillä täytyy myöntää Wink Päädyimme sitten petipuuhiin, jotenkin estynyt ja samalla myös kokematon, melankolinen ja itseään vähättelevä...Ulkonäkö puhui aivan muuta..Noh, eipä tästäkään herrasta kuulunut seuraavan kerran kun vasta HUHTIKUUSSA!!! En kyllä itse edes vaivautunut ottamaan yhteyttä, koska melkein aavistin tämän saman kuvion...Niitä näitä puhui facessa, en ymmärrä mikä oli herran tavoite tällä keskustelulla...Mua ei ainakaan kiinnostaisi puhua niitä näitä 4kuukauden jälkeen satunnaisen panon kanssa Grin
tallennettu
K-NRJ
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 2620


PUNAINEN PAHOLAINEN - RED DRAGON


Profiili
« Vastaus #38 : 21.11.2009 14:32:40 »

Aika usean naisen suusta olen kuullut, että rapumiehet ovat ulkoisesti jotenkin erityisen seksikkäitä, heissä on jotain selittämätöntä, vähän tulee itselle mieleen, että sellaisia kalojen ja skorppareiden sekoituksia, mitäs mieltä olette?

Toinen rapu-herra sattui kohdalleni eräissä pikkujouluissa, komein mies kesteillä täytyy myöntää Wink

Kyllä, Rapu-miehissä on jotain erityisen seksikästä ja selittämätöntä...  Wink  smitten
tallennettu

Au Kauris, AC Rapu, Kuu Rapu
MC & Merkurius & Venus Vesimies
Punainen Galaktinen Lohikäärme
Asterix
Vieras
« Vastaus #39 : 21.11.2009 15:43:55 »

Pistin suuri rakastaja vain siksi että mielessä oli ensisijaisesti eräs  askendentti skorpioni  rapu. . Hän todella on sitä, muuten  rapu liian vetinen ja takertuva mun makuun nykyään, ennen tykkäsin semmosesta -not no more. Ehkä siksi että niistä tuli yliannostus. Ehkä siksi että kukaan mun tuntemista  rapu- miehistä ei oikeen saa mitään aikaiseksi ja omaa alkoholi-ongelman, alkavan tai pitkälle viedyn.

askendentti skorpioni:na mietin, luojan kiitos vapautta rakastavana
aurinko kaksoset ja  kuu vesimies :nä, että juman kekka,
millainen takertuja  skorpioni rapu yhdistelmä onkaan!  Shocked buck2
Sopii varmaan hyvin niille epätoivoisille naisille, jotka eivät osaa olla itsenäisiä (henkisesti),
vaan pitää aina olla joku 24/7 ympärillä ja iholla kiinni.

tallennettu
Asterix
Vieras
« Vastaus #40 : 21.11.2009 17:20:50 »

"Oikeasti" on vähän hankala sana, mutta oma kokemus aikuisista rapumiehistä, että ovat yliherkkiä pervoja  Wink Ei pidä pahastua, nämä ovat ihan törkeitä yleistyksiä.  Smiley Mutta tässäkin ketjussa on jo viitattu herkkyyteen ja fetisseihin, ja samankaltaisia ovat omatkin kokemukset.


Onkohan niillä  jousimies tai  neitsyt jossain aspektoituneena?
 askendentti skorpioni varsin seksuaalisena  aurinko kaksoset varsin uteliaana ja kokeilun haluisena
olen huomannut, että  jousimies ja  neitsyt painotuksella tykätään
normaalista poikkeavista tavoista tyydyttää seksuaaliset tarpeet
ja kiihottuvat normaalista poikkeavasta kiihokkeesta. Tongue

Tässä on mukana otanta astrologiaa harrastavalta ystävältäni Erikalta,
joka oli escort-tyttö ja omaa asiantuntevan mielipiteen asiaan. Wink
tallennettu
Magellan
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 87



Profiili
« Vastaus #41 : 25.02.2017 11:59:48 »

Mulla on kokemusta yhdestä joka piti kummallista peliä useamman naisen kanssa samaan aikaan ja yritti kilpailuttaa naisia riitelemään itsestään. Nautti sitten "suosiostaan". Oli vielä vakituisessa parisuhteessa tän lisäksi. Seppohan on analysoinut rapuluonnetta miesten osalta että kun ollaan niin herkkiä, niin äitiä kohtaan tulee iso kauna, jota sit puretaan kaikkiin naisiin.
Toivottavasti muunkinlaisia on.
tallennettu
Henna Pauliina Väänänen
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 1


Profiili
« Vastaus #42 : 06.01.2018 08:07:45 »

Ite oon  kokenu rapumiehestä...vaikuttaa kovalta ja ehdottomalta asioista ja kokee ettei nää tarvetta puhua asioita halki varsinkaan tunteisiin liittyvää..vai onko niin tunteeton ja kylmän olonen kun ei uskalla avautua ja varauksellinen kun ehkä suojelee itseään.
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3]
  Tulostusversio  
 
Siirry: