Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Ohjeet talojen ja tilojen energiapuhdistukseen  (Luettu 7482 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« : 30.09.2008 11:58:30 »

TALOJEN JA TILOJEN PUHDISTAMINEN

Tämä kirjoitus lähti muotoutumaan huomattuani muutaman tv-ohjelman, ulkomaisen ja kotimaisen alkaneen nostaa ns. "kummitushavaintoja" rakennuksissa ja paikoissa esiin.  Asialla on hyvät ja ehkä hieman epäeettisemmät puolensa. Ohjelmat jotka uteliaasti yrittävät saada menneiden henkiä tai vainajien olemuksia saapumaan puhumaan infrapunakameroille, tuovat ja totuttavat kyllä näkymätöntä henkimaailmaa ihmiskunnan tietoisuuteen ja hyväksytyksi tosiasiaksi. Tätä puolta asiasta voidaan pitää ehkä hyvänä. Kun henkisyys kasvaa ihmiskunnassa, myös sitä ympäröivät ilmiöt alkavat kiinnostaa. Mutta kiinnostuksen pitäisi olla tarkoitukseltaan parantavaa, ei ainoastaan uteliasta tirkistelyä ja "outojen ilmiöiden" kutsumista, joka on omiaan herättämään pelkoa ja sitten kammoa joitakin paikkoja kohtaan.

Se, että uteliaisuus ja eräänlainen henkinen tirkistely monien kameroiden ja laitteiden välityksellä on mahdollista, ei poista tosiasiaa, että tarpeellisempaa olisi puhdistaa tiloja menneen elementaaleista, henkijäänteistä ja muista tilaan tarttuneista epäpuhtauksista. Vain pitkäjänteisellä menneiden tapahtumien, väkivallan ja henki-/elementaalijäänteiden vapauttamisella voidaan maan ja ihmiskunnan erilaisia tiloja harmonisoida, tasapainottaa ja saada takaisin seesteiseen tilaan. Ei pelkällä uteliaalla yhteydenotolla, jossa pyritään todistamaan näkymättömien kummitusten ja olentojen olemassaolo.

Puhdistamisen perusteista

Olen vuosia saanut tehdä erilaisia tilojen ja paikkojen puhdistustehtäviä Suomessa ja myös ulkomailla muutaman ystävän avustuksella ja tuella. Kerron näistä havainnoista ja Kristuksen tai hänen lähettiläidensä opastuksesta monissa tilanteissa, jotta kaikki suomalaiset voisivat toteuttaa talojen ja tilojen puhdistamista, ei vain kummitusten tai menneisyyden pahojen tekojen kauhistelua, jotka kyllä tuntuvat ihmisten olemuksessa, jos sellaisia on jossakin paikassa ollut.

Elementaalisia huomioita

Suomen kohdalla monissa paikoissa ja paikkakunnilla olen voinut havaita energiatasolla toimivia joko elementaaliolentoja (ihmiskunnan ajatuksista ja teoista lähteneitä substansseja, jotka jäävät elämään omaa "tunnelmaelämää" paikkoihin, joissa teot ja ajatukset on tehty. Tällaisia paikkoja ovat olleet esim. alueet, joissa punaiset ja valkoiset ovat taistelleet, tai kyräilleet tai kytänneet toisiaan. Ilmapiiriin on näissä paikoissa jäänyt pelon henkien kaltaisia elementaaleja, jotka pyrkivät epäluulon ylläpitoon alueella. Nämä vaikuttavat alueella eläviin ihmisolentoihin, heidän luonteeseensa ja suhtautumiseensa muualta tuleviin. Vaikutus on siis alitajuinen ja epätodellinen. Tällaiset alueet saattavat sisältää useita kyläyhteisöjä ja maalaiskyliä ja tiloja, kylärajoja tai taistelupaikkojen alueita.

Taistelupaikkojen ja niihin toisinaan pystytettyjen muistomerkkien (myös kulkusairauksia osoittavien muistomerkkien) läheisyydessä saattaa olla myös henkieetterijäämiä, viholliselementaaleja sekoittuneena vainajahenkiiin, tapettuihin olentoihin, tai pelokkaista sukulaisista lähteneisiin tunteisiin, pelkoon ja kauhuun liittyviä. Tällaisia paikkoja olen Suomessa havainnut useita, kuten myös Ruotsin vallan alaisia taistelualueita ja Venäläisten joukkojen hallinta-alueita.

Taistelualueisiin on saattanut myös (mm. isovihan venäläishallinnan ajalla) sisältyä ja kiinnittyä useita kulkusairauksia ja niistä levinnyttä lisäpelkoa ja elementaalista kuonaa, tai sairauksiin kuolleiden vainajien henkijäänteitä. Tällaiset tautiin liittyvät henkieetteri ja -astraalijäänteet ilmentyvät itselleni usein hyvin pahoina hajuina, tai ne voivat ilmetä myös oksettavana olona, päänsärkynä  tai joillakin joskus iho-oireina (ihon värimuutokset tai kuumotus tai kutina). Myös paikoilla joissa on ollut tulipaloja, voi tällaisia tuntoaistimuksia joillekin ilmaantua kun näkymätön ns. harmaa aines liikehtii alueella. Tämä siis koskee sekä talojen sisätiloja että ulkotiloja laajemmassa mielessä.

Yllä olevat seikat ja monet erilaiset eetteriin jääneet "likajäänteet" (vainajat, väkivalta, sairaudet, eritteet, järkytys-/pelkotunteiden äkkinäisessä tilanteessa tai sielun lähdössä irronnut värähtely)  saattavat siis muodostaa yhdessä jonkin paikan tai tilan tunnelman, sekä siellä liikehtivän ilkeän tuntuiset elementaalijääneet, jotka herkät ihmiset voivat tuntea. Tällaisia tuntee helposti mm. entisissä mielisairaaloina olleissa rakennuksissa.

Valon lasten vastuu tiloista

Käsittäessämme vastuumme "Jumalan poikina ja tyttärinä" kaikista havaitsemistamme ylimääräistä, yksinäisistä, eksyneistä, materiaan tai tilaan kiinnijääneistä, harmaista ja raskaista jääneistä tiloissa, on täysin selvä, että meillä on velvollisuus vapauttaa ja puhdistaa mahdollisimman paljon näitä jumiin jääneitä tahoja maailmastamme niiden itsensä vuoksi ja tulevien uusien ihmislasten elämän ja elinympäristön laadun vuoksi. Jokainen korkeaan henkiseen eettiseen ymmärrykseen kasvanut sydän tietää tämän.
KEINOJA RAKENNUSTEN JA TILOJEN PUHDISTAMISEEN

Sisäinen tutkinta ja kuuntelu


Useimmiten meitä ohjataan niihin kohteisiin, jotka meidän on tarkoitus kohdata, puhdistaa tai vapauttaa. Itselläni etukäteisvalmistelut ulottuvat usein annettuihin huomioihin alueiden historiasta, alueen tapahtumista ja mahdollisiin muihin vaikuttimiin, jotka voivat korreloida alueella. On hyvin tarpeen kuunnella sisintään, mistä syystä on lähdössä jollekin alueelle tai johonkin rakennukseen. Mestarisielut eivät myöskään koskaan kersku tehtävillään, tai esiin tulevilla seikoilla, tai työn tuloksilla kuin sen vaikeuksillakaan. He eivät koskaan syyllisty pelotteluun tai asioiden äänekkääseen ilmituomiseen, eli he eivät pyri tekemään vaikutusta toisiin työllään tai havainnoillaan.

Liikkuminen Kristus-valona ja siunaaminen

Omalla kohdallani liikkumiseni mainitunlaisissa tehtävissä on aina pyytämäni Kristuksen suostumuksen ja Hänelle esitetyn pyynnön alainen. Liikun siis Kristuksen nimessä. Jo tällä asialla on hyvin suuri merkitys niihin mahdollisiin menneen epämääräisyyden henkikuntiin ja -jäämiin, joita tilassa tai rakennuksessa on. Sillä kaikki tässä maailmassa tunnistaa Kristuksen energian, voiman ja valon.

Nämä epämääräisyyden jäänteet saattavat huomioni mukaan alkaa paniikissa kimpoilla kuin seinästä toiseen tai tilasta toiseen, väistääkseen ns. valoa. Ne saattavat yrittää paeta ja piiloutua nurkkiin, pöydän alle, komeroihin tai hormeihin, minne tahansa, mistä ne kuvittelevat, ettei niitä huomata. Ne toimivat usein hieman lapsen tavoin. Siksi kannattaa puhdistustyössä suunnata sellaisiin paikkoihin, mihin lapsetkin mahtuisivat ryömimään piiloleikeissään, tai millaisia paikkoja lapsille tulisi mieleen tai mitä he luonnostaan pelkäisivät (pimeää, hämärää, ullakkoja, narinaa jne.).

Toisinaan olen saanut havaita näkymättömien kimpoilevien tahojen kauhuissaan kuin takertuvan henkensä hädässä johonkin seurassani olleeseen puhdistusta suorittavaan henkilöön tai minuun itseeni. Sillä nuo tahot tietävät, että Kristus-valon tulessa niiden on poistuttava jonnekin, ja niitä alkaa pelottamaan että tutut harmaat ympäristöt on jätettävä ja minne ne joutuvat. Siksi on äärimmäisen tärkeää ilmaista näille jäänteille rakkauden läsnäolo, sen kuuluminen myös niille ja rakkaudessa siunaaminen ja vapauttaminen niille tasoille, jonne niiden kehityksen kuuluu ne enkeli- tai saattoavustajineen johdattaa.

Puhdistajien puhdistaminen ja siunaaminen

Jos tällaiset elementaaliset jäänteet ovat kietoutuneet tai takertuneet johonkin paikalla olleeseen henkilöön, on tarpeen tehdä puhdistava irrotus ja vapautus. Tämän voi tehdä siunatulla vedellä ja /tai suitsukkeella tai kynttilänliekin avulla edestä, takaa ja sivuilta erikseen ja mieluiten Kristuksen nimeen. Itseasiassa paras tapa on tehdä puhdistuksia pienellä ryhmällä (2-3 henkilöä) ja työn loputtua käydä ulkotilassa kaikki henkilöt erikseen läpi toinen toistensa ympäröiminä ja siunaamina.

Ei siis pidä mennä sisälle omaan kotiin tai muiden kotiin, ennen kuin jonkin tietyn tilan tai rakennuksen elementaalien värähtely jäänteet ovat poistetut. Sillä olen joutunut näkemään myös häiriötahojen siirtyvän ja seurailevan työssä olleita koteihin, jossa lapset sitten ovat pelänneet näkymättömiä lymyäviä tahoja. Koskaan ei tule aliarvioida lasten kykyä aistia häiriötahoja. He ovat hyvin paljon enemmän auki, kuin aikuiset. Joskus tosin näillä "kummituksilla" on ollut hyviäkin aikeita herättää huomioitamme saadaksemme lisää koulutusta ja käsitystä alueiden tai rakennusten todellisista merkityksistä ja tilanteista.

Häiriöjäänteiden havaitseminen toisissa työskentelijöissä

Voi huomata jonkun olevan huonovointinen, tai huimaa, tai väsyttää tavallista enemmän. On ihan puhki. Voi joku voi näyttää siltä, että on kuumetta ja naama punoittaa. On poissaoleva tai ärtynyt äkillisesti tai tullut hyvin agressiiviseksi ilman näkyvää syytä. Tämän vuoksi on kaikille hyvä, että jokainen puhdistustyöhön osallistunut puhdistetaan ja siunataan ja mieluiten ulkona. Joskus tilanne vaatii äärimmäisen voimakkaita otteita, fyysisiäkin ja tahtoa. Mikäli Kristuksen nimeen vaatii näitä tahoja irrottamaan otteensa ja lähtemään tästä eetteristä, niiden on toteltava, vaikka ne mennessään vielä hieman "räyhäisivätkin". Tosin mielestäni ne harvoin kyllä enää agressoituvat. Ne lähinnä yrittävät piiloutua, koska eivät ole tottuneet valon läsnäoloon. Tässäkin ne toimivat kuin pelästyneet lapset.


PUHDISTAMINEN JA SIIHEN LIITTYVÄT ASIAT JA AINEET

Puhdistamiseen on monia keinoja, joita myös fengsui-konsultit tuntevat monia. Kerron joitakin keskeisempiä ja hyväksi koettuja.

Siunattu vesi

on yksi parhaimmista. Pirskottaessamme vettä sen pisaroiden sisältämä siunaus-informaatio jää materiaan johon se osuu, ja siten viestittää pölyiselle ja likaisellekin materialle siunauksen läsnäolosta. Veteen voi lisätä eteerisiä ruusu- tai liljauutteita, tai muita itselleen informoituja värähtelyuutteita, pyhien lähteiden vesiä eri puolilta maailmaa jne. Ajatus, jonka veteen liitämme on  pyhä ja siunaava ja vaikuttaa vedessä, kuten kaikki tiedämme.

Suola

ja sen merkitys on ollut omille puhdistustöilleni keskeinen. Kerran mennessäni erääseen kartanoon puhdistamaan sen monia kerroksia ja kellaria, minulle ilmoitettiin, että on tehtävä merisuolan ja ruusunlehtien seos, jota on heitettävä tilaan, joka sisälsi asbestisia ja erittäin pölyisiä sekä monien tulipalojen jäänteitä ja monenlaista ja aikakautista rakennusroinaa. useimmiten on hyvä käyttää merisuolaa tai ns. ruususuolaa, jos käyttää maasuolaa eli kaivoksista hankittua. Merisuolaan voidaan tarvittaessa myös upottaa puhdistumaan esineitä, jolloin suolakiteet imevät esineeseen tarttuneita häiriöitä tai jäänteitä itseensä. Tällaista suolaan ei tosin pidä enää sen jälkeen muuhun käyttää vaan pyrkiä puhdistamaan suola ja antaa se takaisin äiti-maalle tai merelle, jossa se saa uudelleen levätä ja virtautua.

Itse käytän toisinaan myös Kuolleen meren suolakiteitä, joiden kiteytynyt värähtelyinformaatio on omanlaisensa. Tätä suolaan on yleensä saatavilla lähinnä ns. kylpysuolana. Kiteet ovat yleensä aika suuria, joten sitä ei tarvita kovinkaan paljon, jokunen kide sinne tai tänne. Kuolleen meren suolaan käytän kuitenkin opastettuna mieluiten järviin, lähteisiin tai jokiin, jossa virtaus ottaa informaation mukaansa. Se ei siis ole ensisijainen rakennuksiin, mutta opastettuna kyllä käyttökelpoinen.

Suola edustaa mineraalikuntien kiteytymisen mallia ja merivedessä muodostunut suola aineen muutoksen alkumallia, kiteytymisen koodia ja läpinäkyvien eli valoa läpäisevien materiaalien ja aineiden alkumallia. Eli suolan kyky imeytyä maahan ja aineeseen, sulaa ja jälleen kiteytä on yksi sen salaisista kyvyistä, kuten vedenkin. Vesihän tekee saman pakkasella, tai haihtuessaan höyrynä ja myös valoa aina läpäisevänä tai peilaavana.

Molempien, sekä veden että suolan kyvyt maahan tai aineeseen, tilaan ja rakennukseen jätettävinä elementteinä ovat verrattomat. Ne pystyvät kertomaan valon tulosta likaantuneille aineille ja jäämään niihin osoittamaan kiteytymisen ja valostumisen perusmalleja.

Suitsukkeet ja kynttilät

Erittäin puhdistavia ovat myös tuleen liittyvät suitsuke sekä kynttilän liekki (mikäli niitä voidaan kipinä- tai palovaaran vuoksi käyttää rakennuksessa). Sisätilojen seinien viertä kuljettaen ja siunaten sekä suitsuke että kynttilän liekki saavat häiriötahot pakenemaan valoa ja sen värähtelyä. Suitsuke on hyvä myös tuoksun vuoksi, varsinkin paikoissa joissa on sairastettu tai sairauden haju aistittavissa. On tärkeää kärsivällisesti käydä kaikki seinänvieret ja nurkat läpi, ettei tahoja pääse kätkeytymään seiniin tai hormeihin, joissa ne mieluusti kulkevat ylöspäin. (kuten olen tekstissä nro 8 ilmaissut, kaikki haluaa nousta ylöspäin siitä tasosta, jossa ovat olleet). Suitsuketta voi käyttää myös rakennuksen ulkoseinien puhdistamiseen.

Soivat kellot ja äänirauta

Fengsui suosii esim. Tiibetin kelloja seinien  kuona-aineksen irrottamiseen. Itse käytän myös äänirautaa, joka pystyy ilmaisemaan ns. riitasoinnun, epävireisen värähtelyn, sekä puhtaalla korkealla äänivärähtelyllä karkottamaan alhaisemmat värähteet materiasta.
Varsinkin kovassa aineessa, kuten kivi, tiilet, betoni, rauta jne. äänivärähteet pystyvät paljastamaan paljon. Yleensä äänivärähteiden havaitsemisen jälkeen pirskotan paikkoihin siunattua vettä. Kuten jo mainitsin, vesi- ja suolakoodit jäävät aineeseen, ääni vain kulkee niissä.

Luonnonkiviset talojen perustat ja kivijalat

Suomessa ja muualla maailmassa on yhä hyvin paljon vanhoja rakennuksia, linnoituksia yms. paikkoja, joissa on luonnonkiviperusta. Luonnonkivillä on kykyjä, joita ei ehkä niinkään muilla luontokunnilla ole. Niillä on muita kykyjä kuten esim. kasvikunnalla virtausluonnin eheyttävä esimerkillisyys  Kivien yksi merkittävimmistä kyvyistä on muisti.
Niihin tallentuu ja ne muistavat, mitä niiden ympärillä tapahtuu. Raakuudet, tulipalot, äänet, hakkaaminen ja monet muut seikat tallentuvat kärsivällisten kivien muistiin. Ne joilla on kyky, kykenevät puhumaan kivien kanssa ja tiedustelemaan tapahtumia.
Monesti olen saanut tietoa mm. ratsujoukoista, kivilinnakkeiden suojassa olleista leireistä ja nuotioista tietoa.

Surulliset kivet

Hyvin usein voi havaita surullisia kiviä. Epätoivoisen kauan valon tulemista odottaneita kiviä. Kertokaa kiville valon paluusta ja koskekaa käsin niihin. Ne tuntevat ihmisen eloperäisen käsien lämpimän energian ja haluavat sen välittämän informaation. Kivet eivät missään tapauksessa ole kuolleita tai kuollutta ainetta. Kuten kiviin erikoistuneet ihmiset tietävät, niiden erilaiset tiheydet, rakeisuudet ja kiteytymät ovat erilaisia energiavärähtelyiltään ja siten moneen kykenevät. Niille, sen paremmin kuin kasvikunnan edustajillekaan, ei kuulu ihmisen pahuus tai sen jättämät häiriöjäänteet.  Ihmiskunnan pahuus tai sen jättämä elomaailmanjäte ei kuulu minkään luomakuntain ylle, tai sen päälle jätettynä kauheutena tai epämääräisyyksien repaleisuutena eteeriolemuksina tai muina henkijättöinä.  Siksi kaikki siunataan, sairauksiin kuolleet vainajat, väkivalloin tapetut, taistelussa henkensä menettäneet jne. Kaikki tulee siunata suurella rakkaudella. Sillä se mikä oli elävä ja elämään syntynyt, täytyy saada tuntea rakkaus, edes olemuksellisuuden lähtönsä jälkeen. Se on kokemusmaailman laki.


Rakkaat Suomeni sisaret ja veljet, toivon teidän käyvän yli tämän maan ja vapauttavan, puhdistavan ja rakastavan enemmän, kuin uteliaasti tirkistellä menneen henkiä ja ihmispahuuden jäänteitä kauhistellen kaikkea. Mikään paikka maanpäällä ei ansaitse ihmiskunnan elementaalien ja häiriöhenkien jumiutunutta jäännettä ja kauhisteltuna yhä uudelleen paikalle kutsuttuna ja siten voimistettuna elämäänsä vääryyden sfäärissä, aineessa ja olevassa jatkavana. Ymmärrättehän tämän?

Joskus vapauttaminen tarvitsee kärsivällisyyttä ja toistamista. Aikanaan alamme toistaa hyvää, emme pahaa. Alamme ajatella hyvää, emme pahaa. Alamme etsiä hyvää, emme pahaa. Havaita hyvää, emme pahaa. Se voi olla jo nyt.


Teresia Weiss

Ajatuksia Olevaisuuteen, nro 36.
http://www.elisanet.fi/silverweiss/Ajatuksia%20Olevaisuuteen.htm
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #1 : 01.12.2009 10:41:27 »

onko muuta energiapuhdistuksesta? koetan etsiä palstalta.. sain itselleni apuvälineen, jota ei ehkä kaikki käytä  angel

Elämänilolla näkyi olevan Feng Shui tyyppistä tavaraa, laitan ystävälle.

Enkelien pyytäminen uniisi löytyi Aaviisuiselta, senkin kerron.  laugh 
« Viimeksi muokattu: 01.12.2009 11:13:08 kirjoittanut ^^^mīla sztár^^^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #2 : 01.12.2009 11:34:18 »

jep, tarkoitin yleistä energiapuhdistusta, jos on esimerkiksi ongelmia kasaantunut, sairautta itsellä tai tuttavilla tms. (itse aika paljon välitän tätä muille) > voihan talossakin olla jtn pielessä, mitä putsata.

Enkelijuttu oli aika hyvän kuuloinen.

http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=11970.0

http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=16697.0

Kaukoparannus, energiahoito ovat sittenkin se mitä ystäväni äiti
voisi tarvita.

« Viimeksi muokattu: 01.12.2009 11:40:08 kirjoittanut ^^^mīla sztár^^^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Poka
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 1


Profiili
« Vastaus #3 : 01.12.2009 20:29:36 »

Onkohan mahdollista että itse toimii jonkin sortin imurina epämääräisille henkiasioille.

Itselleni tulee käsittämättömiä pahan olon tunteita/masennuskohtauksia ja väsähtymisiä
kesken päivää kotona ja muuallla ja joskus käsittämättömiä tunteen purkauksia, niin että tulee ääretön ikävä jotakin (en pysty oikein kuvailemaan) kauhea tunne ihan kuin olisi menettänyt jotain suuresti rakasta ja kaipuu olisi mieletön -  olo on silloin ihan tippaa vaille itku.Ilman mitään ymmärrystä että mistähän tämä nyt johtuu

Lähes tulkoon aina auttaa jos hokee mielessäään
"Jumalan, Jeesus kristuksen nimeen käsken henkiä poistumaan minusta ja minun mielestäni."
Olo kohenee todella paljon ihan sekunneissa.

En tiedä miksi minulle tulee näitä fiiliksiä vähän väliä,
mutta kantapään kautta olen oppinut että em.
lause auttaa suhteellisen tehokkaasti ainakin meikäläistä.

Onko mitään tapaa puhdistaa itse itsensä, ilman muiden apua.?
Muutenkin onko tapaksessani mitään tolkkua mistä on kyse, jos asiaa tarkistellaan
henkisen maailman silmin.

Kiitos
Poka
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #4 : 01.12.2009 22:24:24 »

Energioiden tipahtelut, väsähtelyt, itkukohtaukset ja muut epämääräiset tunnemylläkät kuuluvat tämän hetkiseen energia-aikaan. Vanhaa puhdistetaan pois ja usein se ilmenee juuri noin fyysisellä tasolla. Joku voi menettää paljonkin materiaa, ihmissuhteita, rahaa tai vastaavaa, toisella muutokset ja puhdistumine tapahtuvat enemmän energiatasolla, joka vielä lisää entisestään tuollaista mielen heittelemistä. Itselleni alkusyksy oli puhdistautumiskautta, jolloin elämässä oli kaikki hyvin ja mukavasti, mutta silti sain kauheita itku- ja vihakohtauksia, myös keskellä päivää niin, että halusin vaan nukkua neljän seinän sisällä. Olen kuitenkin kiitollinen, että puhdistuminen tapahtui tuollaisella tiedottamalla tasolla henkimaailman energioiden puolella sen sijaan, että olisin murtanut jalkani, joutunut vararikkoon, hajoittanut tietokoneeni, menettänyt ystäviäni tai saanut huonot välit aikaiseksi naapureiden kanssa.

Mikään henkiolentohan EI voi viedä sinusta energiaa, jos et anna sille lupaa. Itsensä voi suojata esimerkiksi pyytämällä avuksi arkkienkeli Mikaelia. Tämän voi tehdä eteenkin silloin, jos tietää joutuvansa tekemisiin ihmisten kanssa, joiden seura väsyttää ja kuluttaa energiaa. Omaa energiaa ei tarvitse antaa toisille.

Oma mielentila ja taso vaikuttaa siihen millaisessa energiatasossa liikkuu, eli jos mieli on maassa, energiatasokin tipahtaa. Tiedäthän sen, kun sanotaan jostakin vihastuneesta tai surullisesta ihmisestä, että ihan kuin musta pilvi leijuisi tuon henkilön pään päällä? Toiset vain aistivat hänen tipahtaneet energiatasonsa, eivät muuta. Samankaltainen vetää puoleensa samankaltaista, joten jos kauheasti masentaa ei ole ihme, jos kotikin alkaa tuntua masentavalta. Kodin energia sopeutuu sinun energiaasi ja vedät puoleesi samalla energiatasolla olevia ihmisiä ja tapahtumia, halusit tai et.

Matalat energiat eivät kuitenkaan ole mikään paha, jota vastaan taistella. Jos tulee päiviä tai hetkiä, että energia tippuu, kiukuttaa, väsyttää, uuvuttaa, ahdistaa, masentaa, sen täytyy antaa tulla ulos. Levätä ja ottaa rauhassa.
Jos tilanne jatkuu pitkään samana (esim. vuosia), kannattaa pohtia kääntymistä jonkun auttajan puoleen.
tallennettu
indiima
Astroholisti
*****
Viestejä: 1647



Profiili
« Vastaus #5 : 02.12.2009 00:39:18 »

Itse olen varmaan liian laiska käyttämään "energianpuhdistusrituaaleissa" mitään "materiaalista", vettä, suolaa.. tms vastaavaa. Olen ajatuksissani ohjaillut valoon, esim. jos kuulen jtn kolahduksia, rasahduksia, naputtelua tai mitä vaan "hullua" Shocked ja pakko myöntää, että nuo yölliset "säikyttelyt" on ainakin jollain tasolla vähentyneet. Itse koen tarpeelliseksi tehdä tuota suojausta aika useasti, angel sillä kyllä täällä maanpäällä on niin paljon semmoista energiaa, jonka ei halua itseensä vaikuttaa. Varsinkin lapsena noita karkeavärähteisiä energioita aisti hyvin voimakkaasti. Se oli aivan kauheaa ja pelottavaa, Shocked kun tuntui, että yöllä (ja päivälläkin yksin ollessa) tulee nuo "möröt" kiusaamaan/ahdistamaan ja vielä kun joutui yksin olemaan noitten pelkojensa kanssa. Cry

Kuulostipa kuvailusi todella tutulta. Itselläni on tällä hetkellä menossa kausi, jossa koen noita "lapsen" fiiliksiä tosi paljon. Olen nyt koittanut suitsukkeilla, hyvillä ajatuksilla, rukouksilla, suojauksilla ja pulsatillalla puhdistaa päätä, mieltä ja sydäntä ja tuntuu, että ne auttavat. Täysikuu juuri tällä hetkellä vetää vielä varmaan enemmän pelkoja ja painajaisia  esiin, mutta kuten Athamaarit aiemmin totesi, olen myös tyytyväinen, että energiamuutokseni on tällaista, eikä esim. suhteiden rikkoontumista tms. fyysisen maailman mellakkaa. Aamen.
tallennettu

askendentti leijona   aurinko jupiter neptunus kauris  kuu mars kalat  merkurius uranus jousimies   venus vesimies  saturnus pluto skorpioni  chiron kaksoset MC  kuunsolmu  harka
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #6 : 09.12.2009 07:30:13 »

vai että vieläkin energiatason hoitoa, ehdottaa minulle parantaja.. siis lapsen tilanne, tosin lapsi ei ole ollutkaan vielä enkelihoidossa, samalla energiaa virtaa vanhempaan. en ollut osannut tuota nähdä.. nyt sitten koko suvun energiat parannukseen samalla. no olen tiennyt että vanhemmissani on vanhaa energiaa, kuulin että vaikka eivät itse pyydä niin energiaa voi alkaa lähettää. ehkä elämä pakottaa heidätkin energiatasolla muuntumaan, vahvistumaan ja sielun silmät avautumaan.

olen iloinen että minulla on parantajia niin paljon ympärillä; joku voisi jopa palauttaa kaiken kokemuksen alkusyyn itseeni, mutta sitähän eivät tavalliset hoitajat/lääkärit näkisi henkisellä tasolla. ehkä se tästä vielä iloksi muuttuu.

ystäväni äidin syöpäasiat käsittelyssä huomenna; neuvoin heti hänelle energiahoitajia kun kuulin lääke-ym kiemuroista, taatulla on väsyttävää.  
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
mirka222
Vieras
« Vastaus #7 : 09.12.2009 10:25:52 »

Hmmm, tämä aihe tuli kuin tilauksesta Grin poikaystäväni muutti hiljattain minun luokseni asumaan...Hänen entisessä kämpässään oli todella ahdistava tunnelma, hän itsekin sanoi, että tuntui, että talossa oli joku, tavaroita katosi, ilmestyi tyhjästä...Itse olin aina väsynyt, masentunut ja ärtyinen poikaystävän luona ja tunnelma oli jotenkin todella painostava, riitelimme myös todella paljon hänen tykönään..Noh, nyt kun hän toi kamansa tänne, niin täällä on alkanut tapahtua tuota samaa tavaroiden ilmestymistä/katoamista, putoilua kesken yötä...Nyt olen alkanut pelätä yksin nukkumista poikaystäväni lähdettyä töihin..Olen siis lähes koko ikäni pelännyt nukkua yksin, mutta kun muutin tähän kämppään ensin yksin, uskalsin hyvillä mielin nukkua ilman seuraa, olin siitä ihan ihmeissäni, täällä on kyllä aina ollut "hyvä energia"...Onko mahdollista, että nuiden poikaystäväni tavaroiden mukana on tullut jotain epämääräistä energiaa tänne?

Hänellä kyllä on ollut itsellään aika myrskyinen elämä, ainakin naisasioiden suhteen, vanhaan juuttumista, salailua, väkivaltaa, pettämistä yms ihan naisten ja hänen itsenkin puolelta..Jos nuo matalat energiat ovat sitten juuttuneet nuihin tavaroihinkin..
tallennettu
mirka222
Vieras
« Vastaus #8 : 09.12.2009 10:31:50 »

Tuli nuista kivistä mieleen, että aina kun olen vieraillut joissain vanhoissa linnarakennuksissa niin olen monesti laittanut käteni kiviseinien yms. päälle aistinut kivistä jotain ihmeellistä "vanhaa energiaa/tapahtumia" En osaa tätä paremmin selittää, yleensä en omaa mitään kovinkaan yliluonnollisia kykyjä mutta tämä nousi mieleeni Athan juttuja lukiessani...Esim. Suomenlinnan sokkeloissa pystyin aistimaan kivistä paljonkin erilaisia energioita
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #9 : 09.12.2009 15:46:44 »

no, vähän väärä keskustelu mutta energioista kuitenkin. eipä ole talojen kummitukset toistaseks vaivanneet.

Mitä jos hakisimme apua sillä asenteella, että haluan saada tämän oppiläksyni katsottua nyt – voitko auttaa minua tekemään sen? Tärkeänä osana siihen kuuluu myös vastuunottaminen käynnistyvästä prosessista hoidon jälkeenkin. Saadulla avulla ja vinkeillä on tehtävä jotain myös hoitotilanteen jälkeenkin, sillä se ei vielä riitä, että asiat ymmärtää mielen tasolla; ne on otettava osaksi elämää. Muuten seuraavassa hoitosessiossa tuleekin ilmi samoja asioita ja asiakas ihmettelee, että miksi niitä toistetaan. Muutokset eivät tapahdu ilman omaa aktiivisuutta tai tehdyt muutokset häviävät mikäli hoidettava palaa takaisin vanhaan toimintatapaansa hoidon jälkeen. Hoitajan tehtävä on usein valmistella asiakas oppiläksyä varten, poistaa turha painolasti ja selkeyttää asian ydin kirkkaaksi, jotta kukin voi siihen tarttua.
Henkinen kehitys ei myöskään ole sellaista mikä merkitään kalenteriin – torstaina käyn meditoimassa, viikonloppuna on aikaa ajatella ja ensi viikolla käyn energiahoidossa. Henkisyyttä on se, miten elämme koko ajan. Henkisyyttä on se, miten katsomme elämää ja edessämme näyttäytyviä oppiläksyjä. Henkisyyttä on vastuun ottaminen omasta polusta.
Tiedämme, että se mistä emme tiedä tai ota selvää ei lakkaa olemasta. Kenenkään ei tarvitse myöskään teeskennellä, että oppiläksymme olisivat aina mukavia ja helppoja, tai vahvat henkiset tai fyysiset puhdistusoireet miellyttäviä. Siksi koemme vastustusta ja välillä asioihin tarttuminen on kovan ponnistuksen takana. On hyvä huomioida missä kohdassa vastustaa ja pyytää eritoten siihen apua. Luotamme myös siihen, että meille tuodaan ainoastaan ne läksyt, mitä olemme valmiita suorittamaan, vaikkakin se saattaa olla välillä vaikeaa ja kestää pitkän aikaa. Vaikka jokin asia tuntuisikin ylitsepääsemättömältä - se on edessämme juuri oikeaan aikaan.
Voimme ummistaa silmämme, mutta elämällä on keinonsa niiden avaamiseen. Siksi kannattaakin suosia tietoista tietä, sillä se avaa elämämme eteemme aivan uudella tavalla. Tunnemme innokkuutta ja uudenlaista tarmoa tarttua härkää sarvista. Loppu on kuitenkin kiinni tahdosta ja halukkuudesta ryhtyä siihen, sillä se odottaa meitä niin kauan kunnes vihdoin taivumme siihen – jopa seuraavassakin elämässä. Ainoa mitä meidän tulee tehdä on olla halukkaita muuttamaan näkökulmaamme elämään ja pyytää apua. Kenenkään ei tarvitse selviytyä yksin.
Nautinnollista matkaa omaan itseen!
Suvi Konttinen
« Viimeksi muokattu: 09.12.2009 15:56:15 kirjoittanut ^^^mīla sztár^^^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Riitta
Astroholisti
*****
Viestejä: 2899



Profiili
« Vastaus #10 : 09.12.2009 17:04:09 »

Naista energiapuhdistuksista minakin olen hiukan tietoinen ja todella taloihin kaytetaan taallakin juuri siunattua vetta, suitsukkeita ja todella Tiibetin kellot ovat nakojaan jokapuolella maailmaa.
Halusin lisata vain kivista, etta Turkoosihan on kaytetty kaikkialla maailmassa imemaan negatiivisia energioita, senhan voi laittaa itselleen joko koruna tai ihan kivena kotiin.
Luottakaa vain valoon-sen voima on ihmeellinen, valoa voi imea meditaatiossa navan kautta koko kehoon ja ymparoida astraalikehonkin samalla valolla-varmasti tepsii.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: