Sivuja: [1] 2
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: 8. huone ja sen merkitys  (Luettu 21478 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
mc82
Astro-nauttija
****
Viestejä: 872


Lunar Leo - GROARRR!!!


Profiili
« : 12.04.2008 16:09:04 »

Rupesin tässä pohdiskelemaan, että mikä merkitys 8. huoneella ja siinä sijaitsevilla planeetoilla on ihmisen persoonaan/elämään?

Itselläni 8. huoneen kärki sijoittuu  vaaka ja ko. huoneesta löytyy  saturnus skorpioni ja  pluto vaaka (Pluto on ihan vaa'an ja skopun rajapisteessä ja Saturnus 0 astetta skopussa).

Lisäksi ko. planeetoille tulee seuraavat aspektit:  pluto aspect_squ mars kaurispluto aspect_con saturnuspluto aspect_sex neptunus jousimiessaturnus aspect_squ marssaturnus aspect_sex neptunus

Osaisikos joku tulkita tuota - ainakin omaan silmään nuo 8. huoneessa sijaitsevat, varsin vahvat planeetat ja erityisesti haastavat neliöaspektit  mars kanssa näyttävät aika hurjalta.. Sad
tallennettu

Aurinko 10-Merkurius 11-Venus 11-Uranus 10-Neptunus 11-Pallas 10-Ceres 11 Jousimies
Kuu 7 Leijona
Mars 1-Juno 1-Lilith 1 Kauris
Jupiter 9-Saturnus 8 Skorpioni
Pluto 8 Vaaka
Chiron 3 Härkä
Vesta 1 Vesimies
Vertex 7-PF 7 Neitsyt
Noususolmu 6 Rapu
AC Kauris (DC Rapu)
MC Jousimies (IC Kaksonen
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #1 : 14.04.2008 13:48:09 »

Googletin tähän pari määritelmää 8. huoneesta noin niin kuin alkajaisiksi.

8.HUONE

Persoonan halu liittoutua ja sulautua toisten kanssa voiman, vaikutusmahdollisuuksien lisäämiseksi. Syvät ja peruuttamattomat kokemukset, kriisit avioliitossa ja tunne- ja seksuaalisuhteissa sekä yhteiset psyykkiset ja materiaaliset energiat. Kuolema, psyyken rajakokemukset, alitajuiset halut ja primitiiviset yllykkeet.

Tässä huoneessa kysymys kuuluu: Millaiset elämykset saavat syvimmät tunteeni hereille?

(Raimo Nikula)


8th House – Loss and Common Property

The eighth house shows how we relate to communal goods and how we deal with material loss. The taxes levied on us each year are a good example for this and show how closely related these areas are. Traditional astrology maintains that this house has an affinity to death and all things metaphysical. Death would then be the ultimate material loss. Amongst other things, the study of metaphysics can be a very differentiated way of dealing with this loss, which inevitably comes to us all.


The Eighth House - House of Sex

The Eighth House is commonly referred to as the House of Sex. This House delves into relationships -- interactions with another and how certain aspects of those interactions can take on a more communal nature. It speaks to what our relationships will bring us and how we can get the most out of them...


Täällä lisäksi vähän humoristisempi lähestymistapa 8. huoneeseen (engl.): http://thezodiac.com/8thHouse.htm

Eli 8. huone on melkoisen voimakas huone tulkittavaksi siinä mielessä, että siihen liitetään monia sellaisia asioita, joista ei ole tapana keskustella ihan joka kahvipöydässä. Intiimit asiat kuten seksi, psykologia, rajatieteet, toisten rahat, valta-asetelmat, kuolema ja syvälliset muutokset...ylipäänsä kaikenlainen sellainen, joka kätkeytyy pintaa syvemmälle. Merkeistä se liitetään Skorpioniin.

Tuo huoneesi kärki Vaa'assa varmasti hieman keventää huoneen teemoja, mutta Saturnus sijaitsee jo Skorpparin merkin puolella. Myöskin Pluto on täällä "omassa huoneessaan". Kysyisin ehkä tässä, miten itse suhtaudut noihin em. teemoihin jotka 8. huoneeseen liitetään? Plutohan planeettana kuvaa syvällisiä, psykologisia muutoskokemuksia elämässä, Saturnus taas auktoriteettia, mutta myös mm. rajoituksia ja pelkoja.
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #2 : 14.04.2008 18:14:15 »

Mitä mahtaa tarkoittaa 8.huoneessa  saturnus skorpioni ja  pluto  vaaka ? Molempien edessä on vielä pikkuinen R-kirjain, onko se sitten tämä tiukasti piilossa oleva "komeron" merkki.
tallennettu
mirka222
Vieras
« Vastaus #3 : 14.04.2008 18:49:33 »

Mulla on 8.huoneessa  aurinko oinas ja  kuunsolmu harka...eli vissiin pitäis tottua jatkuvaan muutokseen..
tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #4 : 14.04.2008 19:34:09 »

Itselläni ei 8. huoneessa ole planeettoja, mutta parilla tuttavallani tämä huone on varsin hyvin edustettua. Moderaattoreistamme Emelialla on painava 8. huone, halunneeko kommentoida?

Eräällä naispuoleisella ystävälläni on Venus ja Saturnus tässä huoneessa. Seksuaalisuus on ainakin korostunut hänellä ensin yltiopäisenä hurjasteluna enimmäkseen naimisissa olevien miesten kanssa, ja myöhemmin - huvittavaa kyllä - mentyään naimisiin, olemattomana ja surkeana seksinä (Saturnuksen rajoittavaa vaikutusta kaiketi). Ihmettelen, että ystäväni ylipäänsä meni naimisiin tämän miehen kanssa, kun intiimi puoli ei toiminut edes alussa. Hän on jopa työskennellyt jonkun aikaa ulkomailla maksettuna seuralaisena (Saturnus viittaa työhön hyvin usein). Nykyinen työ on siveellisesti opetuksen parissa.  Wink Yliluonnollisista asioista ja hengellisyydestä hän on ollut kiinnostunut jo nuoresta pitäen, mitä ei ainakaan heikennä Auringon sijainti Kaloissa ja Pluton sijainti tarkasti askendentilla. Pääsääntöisesti hän on ennustamispalvelujen suurkuluttaja. Omaan hengelliseen kasvuun paneutuminen näyttää olevan hänellä kuitenkin todella vaikeaa kaikesta saamastaan tiedosta huolimatta.

Eräällä toisella tuttavanaisella on peräti 6 planeettaa 8. huoneessa, 4 niistä Vaa´assa, 2 Neitsyessä. Vaikka onkin nousu-Kauris, hän on ulkoisesti tyypillistäkin tyypillisempi Vaaka, joka on myös hänen Aurinkomerkkinsä.
Uskon, että tämä nainen on saanut kamppailla uskottavuusongelmien kanssa valittuaan hyvin miehisen opiskelualan ja mentyään sitten töihin edelleen hyvin miehiselle energia-alalle. Hän on edennyt kuitenkin työssään päällikköasemaan, jossa on käytettävä ainakin jonkin asteista valtaa. Tuskin hän olisi edes edennyt tuohon asemaan ilman tarvittavaa kunnianhimoa.
Tuttavani on perinteisellä tavalla naisellinen ja viehättävä (Kylie Minoguen ja Marilyn Monroen risteytys), joten miehistä hänellä ei ole pulaa, mutta hänellä on vaikeuksia solmia pysyviä ihmissuhteita - rakkausrintamalla tuntuu olevan ainainen draama päällä. Hän on aikoinaan jopa tunnustanut, ettei pysty rakastumaan ns. kunnollisiin miehiin, vaan ajautuu aina suhteisiin, joihin sisältyy pakkomielteisyyttä, sairaalloista mustasukkaisuutta, kontrollointia ja jopa väkivaltaa. Tälläkin hetkellä hänellä on meneillään oikeusprosessi pahoinpitelystä. Keskimäärin hänen suhteensa kestävät pari vuotta.

Toistaiseseksi en ole kuullut tämän naisen olevan kiinnostunut ns. huuhaasta. 8. huoneessa olevat planeetat ovat hänellä  aurinko merkurius jupiter uranus  vaakavenus ja  pluto  neitsyt
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
noname
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 186


Profiili
« Vastaus #5 : 14.04.2008 23:16:29 »

Kiinnostava aihe, opiskella, sillä astro-ymmärrykseni on vielä vähäistä.

itselläni 8. huoneessa  aurinko  jousimies

ja paljon neliöitä  Huh esim.  aurinko aspect_squ saturnus hurjan pitkän tekstin löysin, mutta Huh! onpas myös paljon asioita, joita tunnistan  Shocked

laitan vain linkin, koska teksti on niin pitkä

http://www.astrologyweekly.com/astrological-aspects/sun-square-saturn.php

tallennettu
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #6 : 15.04.2008 10:51:46 »

Mitä mahtaa tarkoittaa 8.huoneessa  saturnus skorpioni ja  pluto  vaaka ? Molempien edessä on vielä pikkuinen R-kirjain, onko se sitten tämä tiukasti piilossa oleva "komeron" merkki.

Heips Atha, sinullakin siis samat planeetat 8. huoneessa kuin alkup. kysyjällä ja vielä samoissa merkeissäkin?

R-kirjain planeetan yhteydessä tarkoittaa sitä, että ko. planeetta on ollut syntymähetkelläsi peräytyvä, eli näyttänyt maasta katsottaessa liikkuvan takaperin. Peräytyvien planeettojen energian tulkitaan olevan enemmän "sisäänpäinkääntynyt" kuin etenevien ja ne liitetään esoteerisessa astrologiassa myös karmaan. Tässä englanninkielinen linkki peräytyvien planeettojen tulkintaan: http://www.skyviewzone.com/astrology/retrogradeplanets.htm
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
Starwind
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 96



Profiili
« Vastaus #7 : 15.04.2008 11:15:37 »

Minulla on 8. huoneessa "vain" perääntyvä saturnus ravussa (huoneen kärki  kaksoset).  saturnus aspect_squ pluto (vaaka 11. huone) ja  saturnus aspect_tri uranus ( vaaka 12. huone). Lisäksi olen nousu skorppari, joten kasi huoneen ja pluton teemat ovat olleet hyvinkin esillä elämässäni. Dramatiikkaa ja nopeita käännöksiä elämässä nimenomaan parisuhteiden alueella on riittänyt ja alusta on tullut aloitettua useamman kerran. Helppoa se ei ole, mutta kokemuksesta voin sanoa, että se kasvattaa  Cheesy Ja kun jotain oppii, niin kyllä se elämäkin helpottaa ja ylä-/alamäet ainakin loivenevat   Grin
Yksi oppiläksy on se, että seksi ilman rakkautta ei ole mitään  coolsmiley angel smitten Tämä koskee siis etenkin skorpparia ja kasi huonetta.
tallennettu

Au jousimies, kuu vesimies, nousu skorppiooni, mc leijona
Keltainen yliääni ihminen
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6581


Profiili WWW
« Vastaus #8 : 15.04.2008 20:03:10 »

8 huoneessa ( rapu, leijona, neitsyt)
 kuunsolmu, kuu, mars, uranus,
asteroideja
 pallas ja  ceres
pienempiä mielenkiintoisia pallukoita
Logos,tyttären nimiasteroidi,Atlantis,Karma ja child
ja
 mars aspect_squ :skorpioni:stellium,
että josko tuossa ois omiks tarpeiks..
tätä (8.huone) on ruodittu pari vuotta sitten 7 sivun verran täällä,ei taija jaksaa ennää..
Paolo Coelho on jo kirjoittanut "tästä" kirjan,
Veronika päättää kuolla,
just lukemassa, mars liikkuu 8 huoneessa..
tallennettu
mirka222
Vieras
« Vastaus #9 : 15.04.2008 20:13:40 »

oih, voih  Embarrassed, ote luonneanalyysistäni:

AURINKO 8. HUONEESSA

Luovuutta, perusidentiteettiä ja elämän tietoista päämäärää kuvaava Aurinko pakollisten muutosten ja jatkuvan henkisen uudistumisen huoneessa tuo elämään syvyyttä ja vakavuutta. Toteutat luovuuttasi koskettavien ja usein pakonomaisten muutosten kautta. Saatat itse pyrkiä tasapainottamaan elämääsi ja rakentamaan sitä säännöllisemmäksi, mutta ihmeellinen levottomuus valtaa mielesi heti kun elämä asettuu tuttuihin ja turvallisiin uomiinsa. Sinä etsit elämästä syvempää tarkoitusta ja se voi löytyä vain jatkuvan sisäisen uudistumisen kautta. Asiat, joista sinä innostut, pitävät aina sisällään melkoisesti ulkoisia järjestelyjä ja muutoksia. Uskalla silti innostua uudelleen ja uudelleen sillä juuri näiden pakollisten muutosten keskellä voit lopulta löytää rauhan ja varmuuden elämääsi.

Miten voi löytää rauhan ja varmuuden jatkuvan muutoksen keskellä? tickedoff knuppel2

Uranus sulkeutuva kolmio Aurinko

Kosmista uudistumista edustavana planeettana Uranus painottaa vapauden ja riippumattomuuden merkitystä ehtona henkisten päämääriesi toteutumiselle. Aiempien elämiesi seurauksena olet saanut aivan yltäkylläiset mahdollisuudet olla jatkuvasti aikaasi edellä tämän elämäsi kaikissa ratkaisuissa. Avaimet menestykseen helisevät taskussasi eikä sinun tarvitse muuta kuin lähteä toteuttamaan ideoita, jotka pyörivät päässäsi. Oivalluskykysi avulla selviät helposti sellaisillakin alueilla, joiden kanssa et ole tähän mennessä ollut missään tekemisissä. Ellet syystä tai toisesta käytä tätä ainutlaatuista mahdollisuutta hyväksesi tunnet olosi tyhjäksi ja merkityksettömäksi, sillä jossain syvällä sisimmässäsi tiedät miten paljon olet tehnyt töitä valmiutesi eteen joskus paljon aikaisemmin. Jos tässä elämässä on jotain mitä haluat, niin sinulla on myös keinot sen hankkimiseen, joten eiköhän olisi korkea aika pistää tuulemaan ja tehdä unelmistasi totta. Jos käy niin,ettei joku hyväksy menettelytapojasi niin kysymys on puhtaasta kateudesta, sillä sinun ratkaisusi kyllä toimivat kunhan idea ja tavoitteet ovat takuulla omiasi ja tunnet puhdasta iloa siitä mitä teet.

Eli siis, jos on Uranus Jouskarissa 4.huoneessa ja tekee kolmiota Auringolle, joka on 8. huoneessa, tarkottaa siis jotain sinnepäin etten viihdy tavanomaisessa vakaassa perhe-elämässä ja tunnen tyhjyyttä tällaisessa ympäristössä...Olen onnellinen vasta kun riuhtaisen itseni irti näistä kaavoista(ko)? Joku kaukosuhde kenties jonkun ulkomaalaisen kanssa? Huoh, kuuhärkäni on niin itsepintaisen turvallisuudenhakuinen, mikä aiheuttaa ristiriidan tämän toisen puoleni kanssa... 
 

« Viimeksi muokattu: 15.04.2008 20:24:13 kirjoittanut N222 » tallennettu
Neela
Astroholisti
*****
Viestejä: 1096



Profiili
« Vastaus #10 : 15.04.2008 21:38:56 »

Minulla 8. huone Kalojen ja Oinaan merkeissä.
Ainoa mitä sieltä löytyy on  chiron ja se tekee  aspect_opp   merkurius sekä  jupiter, että  uranus kanssa.

CHIRON OINAASSA

Sinun kartallasi Chiron sijaitsee Oinaan merkissä ja painottaa silloin ihmisen luonnonmukaista oikeutta toteuttaa välittömiä uudistuksia omassa lähiympäristössään säilyttääkseen sekä henkisen että fyysisen terveytensä. Ellei tällaista uudistumisvalmiutta ole , tulee ihminen auttamattomasti menettämään yhteytensä luontoon ja luonnon rytmeihin. Jokaisella meistä on oma parantajan ja opettajan roolimme suhteessa kanssaihmisiimme. Sinun tehtäviisi kuuluu toteuttaa omassa elämässäsi välittömiä oivalluksia ja aloituksia sekä sitä kautta kannustaa ja opastaa muitakin toimimaan samalla tavalla. Parantava energiasi tulee parhaiten esille rohkaistessasi lähelläsi olevia ihmisiä toteuttamaan suunnitelmiaan ja luottamaan omaan sisäiseen fiilikseensä muilta kyselemisen sijaan. Sikäli kun tunnistat omassa kehossasi parantavia energioita kannattaa sinun kohdistaa niitä pään ja ohimoiden alueelle. Sinulla saattaa olla paljon annettavaa migreenistä, päänsärystä ja silmäsäryistä kärsiville ihmisille. Huomioi kartallesi tulevat Chironin aspektit etsiessäsi omaa sisäistä opastasi ja tehtävääsi.

Chiron oppositio Merkurius
Olet luontainen okkultisti kunhan opit vapauttamaan mielesi ja ajattelusi muiden odotusten siteistä. Sinulla on voimakas aiemmista elämistä juontuva pyrkimys korjata läheisten ihmistesi sisäiset ongelmat korkean tietoisuutesi avulla, mutta tämänkertainen elämäntehtäväsi on keskittyä ensin oman elämäsi järjestelyyn. Oman elämäsi tutkimisen kautta oivallat ensin oman tietämättömyytesi ja vasta sitten olet kypsä opastamaan läheisiäsi kuuntelemaan sydämensä ääntä (Ei siis sinun sydämesi ääntä). Vasta vapauduttuasi liian ajattelun ja järkeistämisen kahleista pääset käsiksi salattuun tietoon itsessäsi. Tämän joskus tuskallisenkin vapautumisen jälkeen huomaat olevasi vihitty korkeampaan tietoon.

Chiron oppositio Jupiter
Viisaus tiivistyy Jupiterin ja Chironin välisessä aspektissa sellaiseen muotoon, että sitä olisi jo pakko toteuttaa sosiaalisella tasolla. Vaihtoehtoisten hoitojen, telepatian, luonnon rytmien tai esoteeristen oppien mukaan ottaminen kaikkeen sosiaaliseen toimintaan on sinun suuri mahdollisuutesi menestyä tässä elämässä. Alitajuinen pakko ohjaa sinua ensin henkisen tiedon erilaisille lähteille ja sen jälkeen sellaisiin tilanteisiin, joissa tiedoillesi on käyttöä. Oppositio on vaativa aspekti, joka ei anna sinulle rauhaa ennen kuin pystyt ottamaan itsellesi kuuluvan aseman auttamiseen, parantamiseen tai opettamiseen liittyvissä sosiaalisissa rakenteissa. Alitajuinen pakko ajaa sinua kohti omaa kohtaloasi ja sitä kautta myös loistavaa menestystä omalla alallasi. Menestys ei kuitenkaan tule ilmaiseksi, sillä se edellyttää sinulta omien näkemystesi rohkeaa ja ehdotonta kunnioittamista vaikka et alkuvaiheessa voi saada niille juuri lainkaan hyväksyntää. Saat varmasti monia mahdollisuuksia myös rahan tekemiseen, mutta suunnitelmasi menevät myttyyn yksi toisensa jälkeen kunnes hyväksyt sisäisen ideologiasi siitä, että itse tekeminen on tärkeämpää kuin tulokset. Kun raha on ensin menettänyt merkityksensä niin sitten sitä kyllä tulee riittämään.

Uranus oppositio Chiron
Uranuksen ja Chironin välinen aspekti kuvaa aina jonkun sukupolven hoidettavaksi tulevaa tehtävää ihmiskunnan siirtyessä eteenpäin henkisessä kehityksessään. Henkilökohtaista ideaa tälle aspektille ei ole helppo määritellä, mutta koetan antaa lyhyen määritelmän juuri sinun aikalaisillesi osuvasta aspektista. Opposition aikana syntyneet joutuvat omiin kokemuksiinsa pohjautuen kyseenalaistamaan auttamiseen ja parantamiseen liittyviä menetelmiä. Sinäkin tulet todennäköisesti törmäämään joihinkin epäilyttäviin ilmiöihin omaa polkua etsiessäsi, mutta et huomaa siinä mitään erikoista koska muille tapahtuu samalla tavalla. Olet kuitenkin osaltasi vaikuttamassa siihen, että toimimattomat uuden ajan systeemit menettävät asemansa ja korvautuvat uusilla ilmiöillä.

Hyvät hyssykät! On siinä minun sisäisellä parantajalla oppositiota.
Ensin pitäisi parantaa itsensä ja sittenkö ryhtyä itse parantajaksi?  Shocked

Mitäs näille vielä huoneen 8. ja 2. kanssa tapahtuu?
« Viimeksi muokattu: 15.04.2008 21:43:53 kirjoittanut Neela » tallennettu

Hyvin menee, mutta menköön Afro
Ave^^
Vieras
« Vastaus #11 : 19.04.2008 13:22:26 »


AURINKO 8. HUONEESSA

Luovuutta, perusidentiteettiä ja elämän tietoista päämäärää kuvaava Aurinko pakollisten muutosten ja jatkuvan henkisen uudistumisen huoneessa tuo elämään syvyyttä ja vakavuutta. Toteutat luovuuttasi koskettavien ja usein pakonomaisten muutosten kautta. Saatat itse pyrkiä tasapainottamaan elämääsi ja rakentamaan sitä säännöllisemmäksi, mutta ihmeellinen levottomuus valtaa mielesi heti kun elämä asettuu tuttuihin ja turvallisiin uomiinsa. Sinä etsit elämästä syvempää tarkoitusta ja se voi löytyä vain jatkuvan sisäisen uudistumisen kautta. Asiat, joista sinä innostut, pitävät aina sisällään melkoisesti ulkoisia järjestelyjä ja muutoksia. Uskalla silti innostua uudelleen ja uudelleen sillä juuri näiden pakollisten muutosten keskellä voit lopulta löytää rauhan ja varmuuden elämääsi.

wau, onpa osuva teksti. pitää minulla täysin paikkansa.  Cheesy on siis kasihuoneessa  aurinko  jousimies

mutta hei, eihän tuo ole mitenkään huono juttu, vaan todella hieno asia. elämä on jatkuvaa kiertokulkua, ja kun sen hyväksyy, pystyy nauttimaan siitä täysillä.  Grin
minulle ainakin paikalleen jääminen tarkoittaisi kehittymisen lopettamista ja jotain todella kamalaa.  Smiley
tallennettu
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #12 : 09.05.2008 09:44:32 »

Tsekatkaapas tämä, uusi juttu 8. huoneen merkityksestä Astro.comin sivuilla!
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #13 : 31.05.2008 17:23:37 »

Kiitos N222:lle!

Tämä pitää kyllä paikkansa minullakin! Kamala hinku on nyt tehdä jotakin ja ahdistus, kun 'pitää olla paikoillaan'.  Cheesy

Lainaus
AURINKO 8. HUONEESSA

Luovuutta, perusidentiteettiä ja elämän tietoista päämäärää kuvaava Aurinko pakollisten muutosten ja jatkuvan henkisen uudistumisen huoneessa tuo elämään syvyyttä ja vakavuutta. Toteutat luovuuttasi koskettavien ja usein pakonomaisten muutosten kautta. Saatat itse pyrkiä tasapainottamaan elämääsi ja rakentamaan sitä säännöllisemmäksi, mutta ihmeellinen levottomuus valtaa mielesi heti kun elämä asettuu tuttuihin ja turvallisiin uomiinsa. Sinä etsit elämästä syvempää tarkoitusta ja se voi löytyä vain jatkuvan sisäisen uudistumisen kautta. Asiat, joista sinä innostut, pitävät aina sisällään melkoisesti ulkoisia järjestelyjä ja muutoksia. Uskalla silti innostua uudelleen ja uudelleen sillä juuri näiden pakollisten muutosten keskellä voit lopulta löytää rauhan ja varmuuden elämääsi.
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
july
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 20



Profiili
« Vastaus #14 : 14.06.2008 15:33:52 »

 Nämä merkit ovat minulla siinä 8. huoneessa merkurius mars aurinko venus

Osaisiko/jaksaisiko joku tulkita mitä ne tarkoittavat?
tallennettu

Cancer
Sivuja: [1] 2
  Tulostusversio  
 
Siirry: