Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Yritän vanhaan kotiini enkä löydä uuteen  (Luettu 3477 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« : 25.09.2007 15:47:38 »

Minulla on ollut viime aikoina taas tistuvina uniteemoina se, että olen menossa kotiini (matkalta, keskustasta ymv.) ja kun pääsen asuntoni oven taa muistan, että ei hittolainen, enhän minä täällä asukaan enää! Tässä talossa on jo uusi asukas ja minun uusi kämppä on ihan toisessa suunnassa.

En kuitenkaan koskaan näissä unissa ehdi tuonne uuteen asuntooni (yhtä unikertaa lukuunottamatta). Unohdan aina, missä se asunto sijaitsee, enkä yleensä edes muista miltä tuo uusi asuntoni näyttää. Saatan muistaa esimerkiksi kadun nimen tai talon ympäristön, mutta en tiedä miten pääsisin sinne tai missä päin tuo katu/mielikuvani ympäristö sijaitsee.

Kyseessä on aina kaupunki ja olen muuttanut kaupungin sisällä asunnosta toiseen. Muutto on aina hyvin tuore, tyyliin muutaman päivän sisään tehty. Ikään kuin olisin heti muuton jälkeen lähtenytkin matkalle/ostoksille/pois vähäksi aikaa ja sillä aikaa unohtanut muuttaneeni. Unen tunnelma on aina hämmentynyt ja joskus myös epätoivoinen. Olen yleensä aina yksin, eikä minulla ole ketään keneltä kysyä apua. Jos paikalla onkin joku, hän yleensä vain pyörittelee silmiään tyyliin "millainen dorka unohtaa oman asuntonsa....?"

Muutan tosielämässäni melko usein omasta halustani. Unen teemasta tiedän, että talo on minuus, mutta en osaa järkeillä omalle kohdalleni, mitä unet haluaisivat viestittää minulle. En ainakaan tietoisesti koe halua palata menneen minuuteeni ja unohtaa tuleva minuuteni. Etsinkö vielä jotain? Onko minut sysätty liikkeelle vanhasta minuudesta ja suunta uuteen minuuteen on ihan nenäni edessä, kunhan vain keksin miten pääsen sinne? Tavallaanhan minulla on se jo, omistan sen jo, mutta en vain löydä sinne.
« Viimeksi muokattu: 25.09.2007 15:50:40 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
julyette
Vieras
« Vastaus #1 : 26.09.2007 07:58:15 »




Kaupunki on ihmismielen vertauskuva. Kun liikkuu unessa kaupungissa, liikkuu omassa tajunnassaan. Kaikki kaupungissa olevat rakennukset ja ihmiset ovat osa unennäkijän tajuntaa ja kuvastavat loogista kykyä tiedostaa omaa elämäänsä.  Kaupunki kuvaa myös tietoista prosessia; unennäkijä voi olla esimerkiksi elämänmuutoksen kynnyksellä; vieras kaupunki edustaa muutoksia elämään tai kehottaa luopumaan vanhasta ja astumaan uuteen elämänvaiheeseen. Tuttu kaupunki taas symboloi turvattua elämää ilman halua suuriin muutoksiin tai jopa niiden välttelemistä ja pysymistä sitkeästi kiinni vanhoissa totutuissa kaavoissa.
Joku osa sinua on jo valmis uuteen elämänvaiheeseen, asiaan ja muutokseen, mutta tietoinen mieli pyrkii vielä sitkeästi pysymään vanhassa "osoitteessa" ja siksi et unessa vielä hahmottanut selkeää reittiä uuteen.
Unet ovat usein toistuvia silloin kun alitajunta koittaa viestittää jotakin tärkeää asiaa joka on ajankohtainen ja pitäisi huomata.
tallennettu
*yildirim*
Astroholisti
*****
Viestejä: 1922



Profiili WWW
« Vastaus #2 : 26.09.2007 08:10:41 »

olisin kanssa samaa mieltä että uusi elämänvaihe alkanut mutta jokin menneisyydessä vaan hankaa vastaan...olisiko jotenkin oma henkisyytesi nyt koetuksella...löytää uusia tapoja vanhan rinnalla ilman että sitä vanhaa tarvitsee kokonaan pois heittää...
tallennettu

Riitta
Astroholisti
*****
Viestejä: 2899



Profiili
« Vastaus #3 : 27.09.2007 01:53:45 »

Juliette vastasi sinulle tosi hienosti!
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: