Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: unta vai totta?  (Luettu 2975 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
sarese
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 131



Profiili
« : 26.09.2007 13:59:04 »

Tässä eräs uni minkä näin monta vuotta sitten. Välillä se palaa mieleen ja nyt kun muistan kysyä siitä niin kysynpä täältä, jos joku osaisi kertoa mitä se mahtoi tarkoittaa.

Asuin silloin kerrostalossa. Nukuin sängyssäni ja vieressä nukkui silloinen poikaystäväni. Heräsin unessa kun joku tuijotti (tai en tiedä heräsinkö oikeasti). Katsoin ympärilleni, miesystäväni nukkui. Sängynpäässä meitä tuijotti joku mies. Miestä voisi kuvailla ehkä vähän lasten trollien näköiseksi Grin. Iso pää, isot korvat ja sekainen tukka. Mies hymyili ja oli rauhallisen näköinen. Kehoitti vaan nukkumaan. Jatkoin nukkumista.

Vähän tämän jälkeen näin silloisella työpaikallani uneni miehen kaltaisen ihmisen. Hän oli tosin enemmän ihmismäinen, kun unessa oli jotenkin irvokas, mutta silti ystävällinen. Tämä mies joka kävi työpaikallani ei reagoinut minuun mitenkään erikoisesti.

Olinko nähnyt unta vai oliko meille tullut poikkeamaan joku hiippari? Jos tuo oli unta, mitä se tarkoitti?
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1 : 26.09.2007 14:09:32 »

Kuulostaisi hiipparin kohtaamiselta Grin Ehkä samainen mies tuli astraalikehonsa kanssa tervehtimään sinua (koska mahdollisesti sieluntasolla tuntee sinut jollain tapaa), mutta ei enää muistanut/tunnistanut sinua päivätietoisuudessa tavatessanne työpaikallasi.

Emme kuitenkaan ole IHAN prikulleen samannäköisiä astraalikehoina, emmekä eteenkään Korkeamman Itsemme hahmoissa, mitä olemme tässä fyysisessä kehossa. Korkeampi Itse voi poiketa paljonkin siitä, mitä fyysinen kehomme näyttää. Se voi kasvattaa itselleen vaikkapa enkelin siipiä, jos niin haluaa Wink
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #2 : 26.09.2007 14:21:36 »

Mie veikkaan, että unitasolla on menossa vilkkaampi kausi tai elämässäsi on jotain, joka heiluttelee paljon tunteitasi. Itselläni ainakin juuri tuollaisina kausina unet ovat vahvoja, selkeäpiirteisiä, mutta samaan aikaan hyvin sekavia. Niiden sanomasta on vaikeaa ottaa selvää, mutta aamulla herätessä on olo, että niillä on kuitenkin jotain tärkeää sanottavaa. Yleensä yritän silloin muistella, mikä kutkuttaa unen symboleista ja tapahtumista eniten ja etsin sille tulkinnan.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: