Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 14
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut  (Luettu 458577 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Rusalka
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 59


kuulkaa korpien kuiskintaa


Profiili
« Vastaus #30 : 22.04.2007 09:33:34 »

Kiitos Rusalka selvennyksestä  smitten
Sain sielun pyrkimykseksi, kuin myös persoonallisuudeksi/minuus 1..
Vaikutelma/olemus ja elämänopetus 9.
Jotenkin osui  angel
Tulipa mielen mitä sanoisitte unesta, josta jäi mielen (vahvasti) nro.t 79-101? Valkoisella hieman kulahtaneella paperilla, vanhahtavilla kirjaimilla kirjoitettuna  Wink


Jaspis, ykkösiä ja ysejä, alkuja ja loppuja  Smiley...

Huu, tuommoiset unet on melkoisia mysteereitä, tulee mieleen että se on joku koodi, vaan kenpä sen ratkaisisi?  Huh Ehkä kuitenkin kannattaa painaa mieleen.
tallennettu

aurinko rapu askendentti kauris kuu kauris venus rapu mars vesimies
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #31 : 23.04.2007 09:14:31 »

Selvii ehkä uneni siis aikanaan  angel ja kyllä se on "syöpynyt" mieleeni kuvankaltaiseksi muistoksi, mikä sitten lienee  :Smiley
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5328



Profiili
« Vastaus #32 : 25.09.2007 21:32:05 »

Olen potenut flunssaa enkä ole jaksanut oikein ottautua mihinkään. Minulle iski kuitenkin hirveä kirjoituskärpänen, joten päätin kirjoittaa ystäväni hyllystä löytyneestä numerologian kirjasta lisää juttuja tänne (helppoa, kun ei tarvitse käyttää flunssaista päätään ajatteluun Grin)

Seuraavat kirjoittamani tiedot ovat siis Juha Janervan kirjasta "Numerologia ja rakkaus". Esittelyssä luvut 1-9 sekä lukujen ryhmäjaottelu.

YKKÖNEN
Elämänläksy:
Voittaa esteet omalla persoonallisella luovuudellaan.
Maali elämässä: Ilmaista itseään yksilöllisesti ja johtaa muita tai toimia muille tiennäyttäjänä. Elämänpolullaan ykkösen tulisi olla riippumaton, luottavainen, tehokas, keskittymis- ja havaintokykyinen sekä originaali.
Ykköset ovat avoimia, huomaavaisia, kekseliäitä ja heillä on hyvä mielikuvitus. Ura merkitsee useimmille paljon eivät he yleensä tarvitse muiden ihmisten kannustusta onnistuakseen jossain. Ykköset eivät ole mielellään tilivelvollisia kellekään. Heillä on syvä vastuuntunto, mutta he voivat olla jaoittain tuhlaavaisia ja aggressiivisia. Ykköset tekevät mielellään asioita hetken huumassa. He hallitsevat itsensä ja mielensä täydellisesti ja ovat usein dominoivia, suoria ja vaativia. Ykköset eivät ole erityisen ujoja, mutta sitäkin kärsimättömämpiä. He ovat tehokkaita ja aina valmiina kokeilemaan jotain uutta. Ykkösillä on usein joukko omia ideoita, joita he haluaisivat mieluusti kokeilla. He haluavat menestyä ja kaikki erilainen kiinnostaa heitä. Ykköset ovat myös voimakkaita, ylpeitä ja itsekkäitä. He ovat myös hyvin seksuaalisia, itsepäisiä ja kunnianhimoisia.
Jos joku ei pysty tekemään jotain siksi, että se on mahdotonta, niin eipä aikaakaan, kun joku ykkönen on jo hoitanut sen. He ovat pioneerihenkisiä ja haluavat kulkea omia polkujaan. Kaikki kritiikki tai heihin kohdistuvat neuvot kaikuvat tavallisesti kuuroille korville, olivatpa ne sitten miten positiivisia tai negatiivisia. Ykköset ovat ihmisiä, jotka selviytyvät katastrofeista voittajina. Tosin monet niistä ovat ykkösen itsensä aikaansaamia. Kun jokin idea syntyy heidän aivoissaan, se on pakko toteuttaa, sillä muuten he eivät saa rauhaa. ykköset voivat työskennellä väsymättä saavuttaakseen sen, mitä haluavat. Ykkösiä ihaillaan ja kunnioitetaan vaikkeivät he olekaan työelämässä aina niin pidettyjä. Kriisitilanteissa ykköset toimivat kuitenkin ihailtavan rauhallisesti lannistumatta koskaan vaikeuksien edessä. Oikeastaan vaikeudet näyttävät vain inspiroivan heitä. Avuttomuus on jotain sellaista, mitä ykköset eivät voi sietää.
Uranvalinnassa ykkösten tulisi huolehtia siitä, että heidän sisäinen luovuutensa ja originaalisuutensa pääsisi täyteen käyttöön. Ikävystyttävä rutiinityöt eivät heitä kiinnosta. Ykköset tarvitsevat paljon mahdollisuuksia, sillä ilman haasteita he menettävät pien kiinnostuksensa elämään. Monet ykköset ovat muotoilijoita, keksijöitä tai insinöörejä tavalla tai toisella. He haluavat mennä kaikkialle missä ihminen ei vielä ole ollut. Ykköset eivät ole varsinaisesti riitelijöitä, mutta silloin harvoin kun he riitelevät he sanovat taatusti viimeisen sanan. Jos ykkönen kohtaa vastustusta, hänestä voi tulla itsepäinen, dominoiva, kärsimätön, suvaitsematon ja oikea tyranni. Vanhuudessaan ykköset voivat olla jotenkin omituisia käyttäytymiseltään.
Naiset osaavat käyttää hyväkseen omaa viehätysvoimaansa eteenkin silloin, kun sen avulla voi saavuttaa hieman lisäetuja. He eivät ole perinteisiä kotirouvia, vaan heillä on oma ura, jota he haluavat rakentaa. Naiset tarvitsevat tasa-arvoa ja he osaavat kietoa usein miehet pikkusormensa ympärille. He tietävät myös sen, ettei maailmassa ole mitään, jota naiset eivät osaisi tehdä yhtä hyvin kuin miehet. Naiset eivät tyydy passiiviseen rooliin vaan monet heistä pitävät miehiään tossun alla. Naiset tarvitsevat kuumaverisen miehen tyydyttääkseen tarpeensa. Rutiinit ja velvollisuudet eivät kiinnosta näitä naisia. Mieluummin he palkkaavat jonkun muun tekemään ikävät työt puolestaan.
Miehet ovat usein melkoisia sovinisteja. He odottavat naisten palvelevan heitä ja pitävät siitä, että nainen on heille kuin mikäkin kotiorja. Välillä miehet ovat turhamaisia johtuen heidän massiivisesta egostaan, joka tarvitsee aika ajoin huoltoa. Miehet osaavat olla paksunahkaisia eivätkä he pidä siitä, että joku on koko ajan nalkuttamassa heille tekemättömistä töistä. Miehet viehättävät naisia usein karskilla tavalla. He ovat energisiä työnarkomaaneja, joille työ merkitsee enemmän kuin vaimo.
Ykkösien ongelma on yleensä se, että he ovat tottuneet saamaan kaiken haluamansa. Tämä ei kuitenkaan päde rakkaudessa, jossa he joutuvat tyytymään siihen, mitä he saavat. Tätä monen ykkösen on melkein mahdotonta ymmärtää.
Kun ykköset löytävät lopulta kumppanin itselleen, se tapahtuu usein vasta monen traumaattisen kokemuksen jälkeen. Avioliitossa ykköset ovat vastuuntuntoisia, omistautuvia ja lojaaleja. He haluavat osakseen ihailua, arvostusta ja imartelua, mutta myös täydellistä tottelevaisuutta.
Naiset pitävät loistosta ja he ovat hienostuneita, elegantteja ja älykkäitä. He ansaitsevat vain parasta ja jotenkin he tuntuvat myös saavan sen. Ainakaan torjutuksi tulemista naiset eivät pelkää, sillä jos he kiinnostuivat jostain henkilöstä, he tekevät rohkeasti aloitteita. Ei ole ollenkaan outoa, jos joku nainen pyytää miestä kanssaan ulos ja maksaa vielä tarjoamansa ruoatkin miehelle ravintolassa. Naiset tarvitsevat kuitenkin paljon huomiota osakseen ja pienikin syrjintä miehen puolelta voi johtaa siihen, että nainen tekee miehensä elämän kurjaksi. Naiset tarvitsevat voimakkaan miehen, joka osaa kesyttää heidät, sillä vasta sitten he jäävät miehensä luokse eikä elämä sen jälkeen tule olemaan ainakaan tylsää.
Molemmat sukupuolet ovat viehättäviä fyysisesti ja jännittäviä seksuaalisesti. Pioneerihenki heijastu myös heidän seksielämäänsä. Miehet voivat olla kiinnostuneita käsiraudoista tai köysistä ja naiset taas siitä, että saavat rakastelun aikana olla miehensä päällä.
Naiset kuvittelevat itsensä mieluusti mustissa sukkahousuissa ja saappaissa kantamassa ruoskaa ja esittämässä ankaraa opettajaa. Heille kelpaavat myös höyhenet, turkikset, hieromasauvat ja nahkavaatteet. Rakastellessaan he voivat huutaa, kirkua, raapia ja purra. Heitä voi myös kiehtoa kaikki kielletty. Vanhemmat naiset saattavat pitää nuoremmista miehistä, joita voi kouluttaa.
Miehet pitävät suuseksistä ja itseään vanhemmista naisista. Vanhempana heitä saattavat taas kiinnostaa nuoremmat tytöt. He haluavat rakastella sängyssä, tuolissa, pöydällä, sohvalla tai vaikkapa autossa. Jotkut miehet haluavat sitoa naisensa sänkyyn ja kiduttaa tätä sitten eroottisesti aina laukeamispisteeseen saakka.
Impotenssi voi olla miehelle kova pala, sillä hänen rakastelutapansa on yleensä näyttämistä, tavalla tai toisella. Se on tapa osoittaa miehuuttaan. Jotkut ykköset voivat olla kiinnostuneita myös insestistiä.
Erogeeniset alueet: Selkä, selkäranka, silmät


tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5328



Profiili
« Vastaus #33 : 25.09.2007 21:32:34 »

KAKKONEN
Elämänläksy:
Oppia antamaan ja ottamaan silloin kun ollaan tekemisissä toisten ihmisten kanssa.
Maali elämässä: Oppia työskentelemään ryhmän jäsenenä. Elämänpolullaan kakkosen tulisi osoittaa myötätuntoa, tahdikkuutta, diplomatiaa, ystävällisyyttä ja seurallisuutta.
Kakkoset ovat mukavia, myötätuntoisia, hiljaisia, mielikuvituksekkaita ja kotonaan viihtyviä. heillä ei ole kovin monia harrastuksia ja he voivat olla ujoja tai heiltä voi puuttua itseluottamusta. Kakkoset ovat mustasukkaisia eivätkä he ole kovin aloitteellisia, sillä he ovat luonteeltaan epäilijöitä. He masentuvat helposti ja joskus he voivat olla riitaisia ja vilpillisiä. Kakkosilla on usein ESP-kykyjä, sillä he ovat hyvin herkkiä ja vastaanottavaisia. He ovat myös hienotunteisia, tahdikkaita ja hyviä tuomareita. Kakkoset ovat luontaisia suostuttelijoita ja hyviä tuomareita. Päätöksen teko saattaa tuottaa heille vaikeuksia, sillä he muuttavat alituisesti mieltään. tämä johtuu osaksi siitä, että he pelkäävät tekevänsä vääriä päätöksiä. Kakkoset ovat pidättyväisiä ja tavanomaisia. He haluavat auttaa, ovat ymmärtäväisiä, helliä, romanttisia, mutta oikullisia. He taipuvat helposti muiden ihmisten tahtoon, sillä heille on tärkeää se, mitä muut heistä ajattelevat. Kakkosilla on muuttuva mieli ja muuttuvat emootiot. He pysyvät mieluusti kauan samoissa, vanhoissa raiteissa.
Kakkosilla on hyvin kehittynyt intuitiivinen varoitusjärjestelmä,  minkä johdosta he osaavat käyttää vaistojaan ja hyvin nuorena. He haluavat vain rauhaa ja hiljaisuutta. Vaikka kakkoset ovatkin hiljaisia, he ovat itse asiassa fantastisia luonteita. Siksi heidän ei tulisi piilotella sitä mitä heillä on ja millaisia je ovat. Jonkun muun on kuitenkin aina tehtävä aloite, sillä kakkoset eivät ole aloitteellisia. He ovat huumorintajuisia ja hauskoja, mutta välillä he voivat vetäytyä syrjään murjottamaan. Heillä on suuri turvallisuuden tarve ja siksi olisikin tärkeää, että heillä olisi joku, johon he voisivat aina turvautua, kun elämä tuntuu vaikealle. Jos jokin asia uhkaa kakkosta, hän voi joutua helposti vaikka sairaalahoitoon, sillä kakkosilla esiintyvät masennukset ovat aina yllättävän syviä. He eivät halua kasattavan päälleen vastuuta vaan työskentelevät mieluummin alaisina kuin johtajina. He ovat hyviä työntekijöitä ja onnellinen ympäristö merkitsee heille paljon. Siksi he toimivatkin parhaiten rauhallisessa ympäristössä. Stressi ja paineet eivät sovi kakkosille.
Monet kakkoset ovat valinneet ammatikseen pankkialan, vakuutusalan, kirjanpidon jne. Myös konttoristeina ja kirjakauppiaina tapaa heitä. Herkät kakkoset voivat olla myös lahjakkaita kirjoittajia, muusikkoja tai taiteilijoita mikäli he vain uskaltavat tuoda kykynsä esille.
Naiset voivat pitää tuhmista vitseistä ja heillä on erikoinen kyky hahmottaa ihmiset ensivaikutelman perusteella. Naiset eivät pidä itseään usein mitenkään viehättävinä. He ovat hyviä kutsuemäntiä ja he nostavat miehensä jalustalle palvoen ja palvellen heitä. He ovat myös parantumattomia romantikkoja ja erinomaisia vaimoja, sillä he omaksuvat välittömästi turvallisen ja passiivisen roolin missä tahansa asiassa. Naiset viihtyvät hyvin kotirouvina, he ovat kiintymystään osoittavia ja täydellisiä vaimoja kelle tahansa miehelle. Rahankäytössään he ovat huolellisia ja kokkeina mielikuvituksekkaita. Miesten mielestä kakkosnaiset ovat suloisia olentoja. Naiset toivovat ehkä salaisesti mikroaaltouunia tai monitoimikonetta, mutteivät koskaan mitään arvostettua työtä tai asemaa itselleen. He tarvitsevat itselleen suojelevan miehen, sillä he tuntevat olonsa helposti turvattomaksi. Välillä he ovat ylitunteellisia. Halailu auttaa usein asiaa.
Miehet ovat hyviä kuuntelijoita ja haluavat naisen, jonka kanssa jakaa onnensa. Heille käy hyvin säännöllinen päivätyö ja he ovat aina valmiita lopettamaan riitelyt ensimmäisinä. He osaavat tukea, olla sovittelevia ja ritarillisia. He ilmaisevat rakkauttaan sanoin ja hienostunein suudelmin. Miehet voivat haluta rakastaa myös välimatkan päästä ja he ovat jaloja. He haluavat aina miellyttää, palvoa ja helliä rakastettuaan. He eivät kuitenkaan ole mitenkään animaalisen intohimoisia.
Seksuaalisesti kakkoset ovat enemmän henkisiä kuin fyysisiä. Molemmat sukupuolet ovat romanttisia ja herkkiä ja siksi naisten seksuaalisuuden ilmaukset rakentuvatkin usein aistillisten seksivaatteiden varaan, joihin miehetkin ovat heikkoina. Naiset saattavat haluta pukeutua välillä viettelevästi ja he pitävät siitä, että heidän korviinsa kuiskutellaan kauniita asioita. Miehet voivat taas olla runollisia ja pitävätkin usein pitkiä puheita ennen rakastelun aloittamista. Koska kakkoset ovat ujoja, he haluavat usein rakastella pimeässä.
Naisia kiehtovat silkkipyjamat ja satiinilakanat. He pitävät siitä, kun saavat katsella miestensä riisuutumista. ihon silittäminen on myös asia, josta he pitävät. Jos kaikki tapahtuu hienovaraisesti ja hyvää makua osoittaen, niin kaikki on hyvin. Karkeus ja karskius saa heidän tunteensa aivan lukkoon.
Miehet haluavat ehkä leikkiä opettajaa, mutta kaikki muutkin harmittomat roolihahmot sopivat heille, sillä he ovat mielikuvituksekkaita. Tunnelma on kaiken A ja O. Miehet ovat usein oikeita mestarihyväilijöitä, jotka saavat aikaan ihmeitä pelkillä käsillään.
Erogeeniset alueet Rinnat, vatsa, sukuelimet
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5328



Profiili
« Vastaus #34 : 25.09.2007 21:33:00 »

KOLMONEN
Elämänläksy:
Oppia ilmaisemaan itseään vapaasti
Maali elämässä: Saavuttaa menestystä ja persoonallista vapautta kehittämällä luovia kykyjä. Elämänpolullaan kolmosen tulisi osata kehittyä, käyttää tilaisuuksia hyväksi itsensä kehittämiseen, työskennellä yksin ja osoittaa elämäniloa.
Kolmoset ovat teräviä, tarkkaavaisia, mielikuvituksekkaita ja monipuolisia. He ovat lahjakkaita, tuhlaavaisia ja vaihtelunhaluisia. Kolmoset ovat eläväisiä ja he tarvitsevat jatkuvasti stimulaatioita pysyäkseen vireessä. He ovat rohkeita, impulsiivisia, kekseliäitä, mutta myös pinnallisia ja tahdittomia sanoessaan joskus asioita niin suoraan, että ihmiset loukkaantuvat. Kolmosilla on nopea äly, he ovat lojaaleja, lämpimiä, riippumattomia ja aina täynnä uusia ideoita. Heidän pahin vikansa on usein se, että he eivät oikein osaa ottaa mitään vakavasti ja se voi joskus aikaansaada ongelmia heidän ihmissuhteissaan. Kolmoset tekevät asioita hetken huumassa, he ovat onnekkaita ja huolettomia ja kyllästyvät usein samoihin asioihin nopeasti. he ovat täynnä elämää ja he ilmaisevat itseään yleensä rohkeasti. Kolmoset saavat jatkuvasti uusia päähänpistoja eivätkä he ole ujoja. He ovat hienostuneita, taipuvaisia komenteluun ja joskus myös itsepäisiä. He tarvitsevat vapautta, koska he ovat muuttuvia ja koska he eivät pidä rajoituksista. Kolmosilla on tavallisesti paljon ystäviä ja harrastuksia. He ovat hauskoja, sanallisesti lahjakkaita, mutta myös levottomia ja kärsimättömiä. Koska he ovat kunnianhimoisia, he eivät lannistu helposti.
Kolmoset ovat taiteellisesti lahjakkaita, puheliaita ja muiden on usein vaikeata olla pitämättä heistä, sillä heissä on tietynlaista viehätysvoimaa, joka vetää ihmisiä puoleensa. Kolmoset osaavat keskittyä moniin eri asioihin samanaikaisesti ja tavallisesti he myös ovat askeleen edellä muita. He ovat optimistisia ja osaavat poimia taitavasti pääasiat kaikista asioista niin, että he pääsevät tavallaan helpommalla kuin muut. Kun muut lapset lukevat kotona läksyjään, kolmoslapsi harrastaa todennäköisesti juuri jotakin vailla huolta huomisesta. Kolmoset saavat muista ihmisestä parhaat puolet esiin mikäli he eivät käyttäydy liian vaativasti tai epäsympaattisesti. He rakastavat kutsuja ja juhlia. Sopivia ammatteja kolmosille ovat journalistin ja viihdyttäjän työ. Minkä alan kolmonen sitten valitseekin, tulos on yleensä aina sama: menestys, tunnustus ja valta. Kolmoset osaavat sopeutua mitä erilaisimpiin tilanteisiin.
Naiset ovat viehättäviä, fantastisia ja erottuvat taatusti massasta teatraalisen olemuksensa johdosta. Heidän kampaustyylinsä on usein dramaattista laatua ja heillä on usein pilke silmäkulmassa. Naiset ovat sensuelleja ja he käyttävät usein epätavallisia vaatteita, jotka kuitenkin ovat tyylikkäitä. He ovat vaativia ja heidän täytyy tuntea olonsa tyydytetyksi. He haluavat mennä ja tulla niin kuin haluavat ha heille on tärkeää se, mitä mieltä muut heistä ovat  Se ei silti välttämättä vaikuta heihin,. Naiset pitävät mielenkiintoisista miehistä, jotka ovat sitä niin henkisesti kuin fyysisestikin. Naisten pitäisi mennä naimisiin oikeanlaatuisen miehen kanssa, sillä muuten heistä tulee nalkuttajia, joilla mikään ei ole koskaan kyllin hyvin.
Miehet ottavat mielellään riskejä ja he ovat tavallisesti täynnä yllätyksiä. Välillä he voivat olla kuitenkin turhan ylpeitä. He ovat intohimoisia ja tekevät kaiken, mihin ryhtyvät aina hyvin. Heidän tulisi kuitenkin hillitä vähän nenäkkyyttään.
Seksuaalisesti kolmoset ovat jännittäviä ja omaperäisiä. Se, joka on kokenut kolmosen rakkauden huomaa pian, että seksuaalielämä onkin hyvin mielenkiintoista. He pitävät vaihtelusta ja inhoavat rutiinia. Rakastelukaan ei näin ollen muutu heillä koskaan rutiiniksi. Kolmosia voi kiehtoa erityisesti ryhmäseksi, sillä silloin he voivat nauttia monien ihmisten kehoista yhtä aikaa. Tanssi ja musiikki voivat kiihottaa heitä suunnattomasti. Myös edellisen illan rakastelun kuunteleminen nauhalta voi saada heidät syttymään nopeammin kuin mikään muu.
Naiset saattavat olla tiedostamattaan nudisteja. He liikkuvat mielellään kotona ollessaan vähillä vaatteilla. Miehet taas voivat olla erittäin kykeneviä krapulassa. Miehet ovat loistavia eroottisia hierojia ja heillä on tehokas kieli. Naisissa miehiä kiinnostavat erityisesti jalat. Jotkut miehet saattavat tuntea viehätystä pukeutuessaan naiseksi. Naiset pitävät siitä, kun rakastelu kestää pitkään ja he haluavat usein aloittaa ja lopettaa rakastelun useita kertoja ennen lopullista laukeamista.
Erogeeniset alueet: Lantio, reidet, jalat
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5328



Profiili
« Vastaus #35 : 25.09.2007 21:33:25 »

NELONEN
Elämänläksy:
Olla vastuuntuntoinen omia toimintoja kohtaan.
Maali elämässä: Rakentaa pysyviä perustuksia, olla käytännöllinen ja hyvä organisoija. Elämänpolullaan nelosen tulisi työskennellä kovasti, kiinnittää huomiota yksityiskohtiin, olla ottamatta turhia riskejä, olla kärsivällinen, oppia omista virheistään, olla tehokas ja kova, antamatta periksi vaikeuksienkaan edessä hyväksyen kuitenkin todellisuuden.
Neloset ovat kapinallisia, jotka näkevät kaiken toisin kuin muut. He ovat tarkkoja rutiini-ihmisiä ja heillä voi olla outoja ideoita kaikista sosiaalisista kysymyksistä ja uudistuksista. Rutinoituneet tavat tuovat nelosille turvallisuuden tunnetta. He ovat hyviä organisoijia, tehokkaita, rauhallisia, käytännöllisiä ja he osaavat käyttää rahaa viisaasti, sillä he tietävät ettei sitä kasva puissa. Neloset ovat realisteja ja he haluaisivat olla rakastettuja ja pidettyjä. Neloset pystyvät ilmaisemaan itseään myös fyysisesti ja ottavat tavallisesti elämän vakavasti. He ovat säästäväisiä ja heillä on usein paljon hauskoja juttuja kerrottavinaan. He tarvitsevat kuitenkin kiinteän pohjan, josta käsin he voivat operoida, sillä he ovat tavallaan hyvin riippuvaisia monista asioista. Neloset ovat teollisia ja energisiä ja työntekijöinä kunnioitettuja. Tarvittaessa he ovat valmiita kovaankin työhön.
Nelosilla on kekseliäs ja mekaaninen mieli ja yksityiskohdat kiehtovat heitä. He ovat uskollisia, mutta ajoittain melankolisia ja helposti loukkaantuvia. Neloset ovat usein oikeita mallikansalaisia sydämellisinä ja vaatimattomina luonteineen. He rakastavat kotiaan eivätkä he pidä riitelystä. He ovat myös melko vanhoillisia, sillä he eivät halua muuttaa asioita vaan haluavat niiden pysyvän entisellään. Neloset ajattelevat aina ensin ja toimivat vasta sitten.
Neloset eivät pelkää kovaa työtä vaikka se olisi tylsää tai ikävää. Heihin voi aina luottaa sillä he ottavat aina vastuunsa vakavasti. Heillä on usein tarttuva nauru, minkä johdosta muutkin unohtavat ongelmansa. He ovat kuitenkin hyvin epäluuloisia ja mustasukkaisia. Menestyksen he saavuttavat hitaasti, mutta varmasti.
Koska rahan käsitteleminen on heille niin luontaista, heitä tapaa usein kirjanpitäjinä, insinööreinä, kemisteinä, arkkitehteinä, sihteereinä, rakentajina, pankkiireina tai managereina.
Nelosille on tärkeää, että he saavat tuntea olevansa rakastettuja. Perhe-elämä merkitsee helle paljon ja he ovat diplomaattisia, herkkiä, sentimentaalisia, mutta joskus hieman kireitä. Varsinkin tämän luvun mestariluku kärsii usein hermojännityksestä (numero 22) Rakastelusta tulee nelosille helposti rutiinia, sille he pitävät järjestyksestä. Naisillakin on tavallisesti valmiina tietty lista, jonka mukaan viikko kuluu. Esim. maanantaina pyykit, tiistaina tiskit, keskiviikkona silitys jne. Kun nelonen tietää, mitä seuraavaksi tapahtuu, hän voi tuntea paremmin turvallisuutta. naiset pitävät miehistä, joiden kanssa voi elää tasapainoista elämää.
Miehet ovat usein malli-isiä. He ovat hyviä holhoojia ja he tarjoavat turvallisuutta ja pysyvyyttä puolisolleen. He eivät ole kovin intohimoisia, mutta seksuaalisesti maanläheisiä. jatkuva, tasainen seksi sopii heille. Miesten koti on aina siellä, missä on vaimo ja kotikin. Miehet haluavat rakkautta ja he ovat uhrautuvaisia. He eivät ehkä harrasta seksuaalisia kokeiluja, sillä he ovat aivan liian vanhoillisia siihen. He tekevät kuitenkin kaikkensa tehdäkseen naisensa onnelliseksi. Miehillä on tärkeää, että he saavat tietää mitä vaimo milloinkin tekee, sillä nelosluonne on aina hieman huolestunut.
Seksuaalielämässään neloset pystyvät osoittamaan kiintymystään sekä henkisesti että fyysisesti. Tosin rutiininomaisuus lyö pian leimansa seksiinkin, jolloin muutamista päivistä tulee aina niitä päiviä, jolloin on rakkauden aika. Sama asento, samana päivänä viikossa ja samaan kellonaikaan ovat nelosluonteen tavallisen järjestely. Heidän halunsa on maanläheinen eivätkä mutkikkaat seksuaaliset manööverit sovi heille. Oikea paikka seksille on aina oma makuuhuone.
Erogeeniset alueet: Jalat, sääret, nilkat
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5328



Profiili
« Vastaus #36 : 25.09.2007 21:33:53 »

VIITONEN
Elämänläksy:
Löytää oikea tapa käyttää vapauttaan
Maali elämässä: Arvostaa vapauttaan ja huomata, että mikään ei ole pysyvää. Elämänpolullaan viitosen tulisi olla progressiivinen, käyttää uusia ideoita, käsitellä ongelmiaan kekseliäästi, karttaa monotonisuutta ja paikoilleen juuttumista, oppia matkustamisen ja henkilökohtaisen kokemuksen kautta, käyttää rahaa viisaasti, kokea niin paljon kuin mahdollista ja etsiä vaihtelua.
Viitoset ovat sielultaan mustalaisia. He haluavat mennä kaikkialle, nähdä kaiken ja he tarvitsevat jatkuvasti uusia stimulaatioita. He asettuvatkin siksi pysyviin olosuhteisiin vasta lähempänä 30. ikävuotta. Heidän elämänsä koostuu tavallisesti pitkästä sarjasta erilaisia kokemuksia. He ovat arvaamattomia, nopeaälyisiä, seikkailunhaluisia, kyvykkäitä ja levottomia. Viitoset haluavat olla vapaita ja he haluavat kokeilla kaikkea, mikä on uutta ja erilaista. Viitoset vihaavat rutiinia ja he ovatkin impulsiivisia ja nopeita niin ajatuksissaan kuin teoissaankin. Viitoset ovat energisiä, mutta myös itsekkäitä, ajattelemattomia ja temperamenttisia. Välillä he ovat kriittisiä ja sarkastisia. He ovat individualisteja, lahjakkaita, luovia ja he haluavat tehdä kaiken tyylillä.   
viitoset tarkastelevat elämäänsä haasteina. Heidän täytyy saada jatkuvasti olla liikkeellä. Uravalinta voi kuitenkin tuottaa heille vaikeuksia, sillä he ovat tavallaan yleislahjakkuuksia, jotka osaavat kaikkea hiukan, mutteivät mitään kunnolla. He menestyvät missä tahansa, sillä he osaavat delegoida ikäviä tehtäviään muille ilman, että he silti pinnaisivat töistä tai vastuustaan. Sopivia ammatteja viitosille voisi löytyä esim. rahan, lääketieteen, taiteen tai tutkimuksen alueelta. Myös kommunikointi ja ihmissuhteet voisivat olla mielenkiintoisia.
Naiset haluavat nähdä ensin hieman maailmaa ja muutamia miehiä myös, ennen kuin he asettuvat pysyvään suhteeseen. He ovat seksuaalisia ja tarvitsevatkin kuumaverisen miehen tyydyttämään tarpeensa. He ovat nautinnonhaluisia, vaativia ja erittäin seksikkäitä. He tarvitsevat paljon huomiota osakseen ja osaavat tehdä tarvittaessa myös aloitteen. Vaikka he eivät sitoudukaan kovin mielellään, synnyttäminen ja lapsen kasvattaminen voi olla silti heille palkitseva kokemus. Ikävistä kotiaskareista he eivät kuitenkaan opi pitämään.
Miehet haluavat elää vaarallisesti, ottaa riskejä ja elää hermoillaan. He tarvitsevat itselleen naisen, joka olisi heille samalla äiti, sillä he tarvitsevat jonkun, joka katsoo heidän peräänsä. naisen tulee kuitenkin olla viehättävä. Miehet ovat uhkapelureita ja he rakastavat raa ´asti ja animaalisesti. He haluavat olla aina herroja talossa eivätkä he pidä komentelusta. Heidän asenteensa seksiä kohtaan saattaa säikyttää naiset tiehensä. Miehet rauhoittivat yleensä vasta vanhempina, sillä nuorina he saattavat olla oikeita naistenmiehiä. 
Viitoset voivat olla oikullisia, ajattelemattomia, itserakkaita ja kriittisiä. Rahan suhteen he voivat olla varsin huolettomia ja nautinnonhalu menee helle usein liiallisuuksiin aiheuttaen riippuvaisuutta tupakasta, alkoholista, seksistä tai huumeista
Seksuaalielämässään viitoset haluavat kokea kaiken. Mikään ei ole heille liian vierasta. He tuntevat usein kaikki asennot, rakastelevat erilaisissa paikoissa, kuten kotona, työpaikalla tai vaikka lentokoneen vessassa. Vierasta eivät ole myöskään apuvälineet, oppaat tai muut käsikirjat. Pääasia, ettei vaan mikään jää heiltä kokematta. Tässä värähtelyssä elävät ilotytöt ovat tavallisimmin nymfomaaneja, jotka tekevät työtä pelkästä himosta.
Naiset kuvittelevat itsensä mieluusti sidotuiksi silkkisin köysin, raajat haralleen jonka jälkeen heitä hyväillään, kunnes he pääsevät eroottisen fantasian huipulle. Kattopeilit kiihottavat heitä. Myös kokovartalo suudelmat, kielisuudelmat ja hyväilyt vetoavat heihin. Viitosien oikea lempiasento on varmasti 69, mutta he ovat mestareita keksimään myös omia asentojaan.
Miehet pitävät pornoelokuvista, cunnilinguksesta, fellaatiosta ja esileikeistä. Heillä n paljon omia eroottisia kikkoja ja jotkut viitoset saattavat käyttää myös lääkkeitä pidentääkseen erektionsa kestoa. Erilaiset elämykset ja jännitys kiehtovat heitä. Siksi ei olekaan ihme, jos viitosia tapaa paljon transvestiitteinä, homoseksuaaleina tai biseksuaaleina.
Erogeeniset alueet: Vatsa, kädet, käsivarret, olkapäät, sukuelimet.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5328



Profiili
« Vastaus #37 : 25.09.2007 21:34:19 »

KUUTONEN
Elämänläksy:
Oppia kantamaan vastuuta perheestään ja yhteiskunnasta.
Maali elämässä: Palvella ja auttaa muita. Elämänpolullaan kuutoset tulisi olla vastuuntuntoinen, osoittaa myötätuntoa ja ymmärrystä, olla rakastettava ja mukana, osoittaa sympatiaa ja toimia tuomarina.
Kuutoset ovat mukavia, rakastettavia, mielikuvituksekkaita ja miellyttäviä. Heillä on hieno maku ja he viihtyvät rauhallisessa ympäristössä. He nauttivat seurasta ja ovat romanttisia. Kuutoset harrastavat kuvanveistoa, musiikkia, maalausta sekä muita taiteenlajeja. Heillä on erityisen hyvin kehittynyt värisilmä ja heidän tuttavapiiristään löytyy useita kuuluisuuksia. He ovat tasapainoisia, hillittyjä ja he toimivat parhaiten jossakin luovassa työssä. Kuutoset ovat lojaaleja ja uskollisia, mutta he saattavat haluta tehdä muut riippuvaisiksi heistä. He eivät ole varsinaisesti kiinnostuneita rahasta, mutta ovat silti säästäväisiä.
Kuutoset ovat kuin luotuja perhe-elämään. He haluavat vain lastensa parasta ja ovat aina valmiita kuuntelemaan muita ihmisiä ja auttamaan heitä ongelmiensa ratkaisemisessa. Koska kuutoset ovat luotettavia he joutuvat usein jo aikaisin vastuullisiin asemiin ja heitä tapaamin ammateissa joissa palvellaan muita tavalla tai toisella. Tällaisia aloja ovat mm. sairaanhoito, hyväntekeväisyys, lääketiede, avioliittoneuvonta jne. Taiteen parissa tapahtuva työ sopii myös heille. Heidän tulisi välttää stressaavia ammatteja.
Naiset ovat yleensä taiteen asiantuntijoita, hyviä äitejä ja he ympäröivät itsensä kauniilla tavaroilla. He ovat synnynnäisiä emäntiä ja he hemmottelevat usein miehiänsä aivan liikaa. He ovat erinomaisia kokkeja ja he nostavat miehensä jalustalle, mutta ovat ehkä sittenkin enemmän ritarillisia kuin seksuaalisia. He ovat hyviä viihdyttäjiä ja erinomaisia suostuttelijoita. Henkisestä vireestä johtuen voi kuitenkin käydä niin, etteivät naiset pysty tyydyttämään miehiään seksuaalisesti, minkä johdosta he sallivat miehilleen satunnaiset syrjähypyt, mikäli vain tuntevat rakkauden perustan pysyvän paikoillaan.
Miehet ovat hyviä isiä ja he haluavat jakaa elämänsä vaimonsa kanssa. He ovat moraalisia, charmikkaita ja harmonisia. Miehet osaavat myös luoda oikean ilmapiirin tilanteeseen kuin tilanteeseen ja he ovat miehiä, joihin voi aina luottaa. He ovat älykkäitä ja kauneudentajuisia. He eivät ole mitään naistenmiehiä vaan pikemmin perheenisiä, ajattelevaisia, mutta ajoittain mustasukkaisia.
Kuutoset haluavat auttaa muita, että eivät itse halua apua. Niin kauan kuin kaikki menee hyvin ei rahalla ole heille suurta merkitystä. Joskus kuutoset voivat olla itsekkäitä, dominoivia ja he voivat tuputtaa toisille omia mielipiteitään ja apuaan liiankin kanssa. Sen tähden heidän olisi hyvä oppia erottamaan toisistaan auttaminen ja toisten asioihin sekaantuminen.
Molemmat sukupuolet ovat romanttisia. He haluavat pitää tiettyä välimatkaa seurusteluunsa ja he ovat uskollisia, lojaaleja ja lämpimiä. Naiset ovat äidillisiä ja kauneus saa heidän sydämensä sykkimään. Kynttilän valo, hieno musiikki, viini tai partavesi saa heidät syttymään. naiset haluavat usein, että heidät taivutellaan rakasteluun puhumalla. He haluavat miellyttää  miestään ja pukeutua joskus viettelevästi. He saavat mielihyvää siitä, kun näkevät miehensä nauttivan.
Miehiä viehättävät pitkät, laiskat rakastelut, joissa saa tehdä ”tutkimusmatkoja”. He haluavat naisen, joka ei vain tuoksu hyvältä, mutta myös maistuu sellaiselta. He rakastavat hidasta, aistillista hyväilyä ja hienotunteisuus ja äärimmäinen huomaavaisuus ovat heidän vahvin aseensa rakkaudessa.
Kuutoset rakastavat pitkiä esileikkejä ja vesisänkyä, jossa kaikki tapahtuu niin pehmoisen leppoisasti. Satiinilakanat ja turkikset voivat luoda vielä entisestään tunnelmaa. Kuutosissa on usein myös hiukan tirkistelijän ja ekshibitionistin luonnetta. Tässä värähtelyssä elävät ilotytöt tekevät työtään hyvää tarkoittavassa mielessä. He ovat mielestään alansa sairaanhoitajia, jotka auttavat poloisia ihmisiä, joilla ei ole ketään muuta. Sitä paitsi on parempi, että homma hoituu näin eikä muita ihmisiä raiskaamalla.
Erogeeniset alueet: Kaula, niska, kurkku, alaselkä, pakarat, sukuelimet
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5328



Profiili
« Vastaus #38 : 25.09.2007 21:34:39 »

SEISKA
Elämänläksy:
Kehittää mieltään saavuttaakseen viisautta ja ymmärrystä
Maali elämässä: Kyetä käyttämään viisauttaan ja tietouttaan opastaakseen muita ihmisiä. Elämänpolullaan seiskaihmisen tulisi opiskella, etsiä totuutta, yrittää löytää vastauksia ongelmiin, viettää aikaansa yksinäisyydessä jotta kasvaisi henkisesti. Lukea, ajatella ja mietiskellä.
Seiskat ovat älykkäitä, intellektuelleja ja salaperäisiä. Heillä on valtava tietoisuus erilaisista uskonnoista, elämän mysteereistä, filosofioista ja salatieteistä. He vihaavat riitelyä, ovat pidättyväisiä, luovia ja mielikuvituksekkaita. Heillä on taipumusta asioittensa salaamiseen ja he tarvitsevat yksinäisyyttä ajatustensa kirkastuttamiseksi. He ovat syvällisiä, kärsimättömiä, matkustushaluisia ja hiljaisia. Raha-asioiden hoito voi tuottaa heille vaikeuksia, sillä raha ei merkitse heille paljoakaan. Seiskoilla on usein ESP-kykyjä ja he hallitsevat itsensä ja tunteensa ihailtavan täydellisesti. He ovat ymmärtäväisiä, mutta joskus laiskoja, pessimistisiä ja sarkastisia, vaikka he ovatkin enimmäkseen tyytyväisiä.
Seiskat ovat hyvin erikoisia ja muiden voi olla vaikea ymmärtää heitä tai heidän tekemisiään. He eivät yleensä käyttäydy, puhu tai ajattele ollenkaan niin kuin muut vaan he haluavat viettää aikaansa yksinäisyydessä miettien. Heillä on kyky yhdistää teorioita ja käytäntöjä toisiinsa. He eivät usein välitä ulkonäöstään ja he voivat olla hyvin juomatta tai syömättä pitkiä aikoja. He ovatkin tavallaan erakoita ja askeetikkoja, joiden henki on ruumista vahvempi. Ystävyyssuhteet tuottavat usein seikoille vaikeuksia, sillä he eivät oikein osaa pitää suhteitaan muihin yllä.
Seiskat työskentelevät usein yksinään. Opiskelija, tutkija, arkeologi, tiedemies, astrologi, keksijä, psykiatri ja kirjoittaja ovat heille sopivia ammatteja.  Seiskoille sopivat lisäksi kaikki ammatit, joissa he voivat tavalla tai toisella olla alansa specialisteja. Ennen pitkää kaikki saa siirtyä pois filosofian tieltä.
Naiset käyttävät usein vanhoja vaatteita, jotka eivät ole enää muodissa. He eivät pelkää näyttää tunteitaan, mutta tilanne, jossa ne näytetään on aina kahdenkeskinen. Mitään kadullasuutelijoita seiskat eivät ole. He ovat sensuelleja ja kirjoittavat mielellään päiväkirjoja tms. He ovat intohimoisia, haastavia, saavuttamattomia ja miesten silmissä aina sieviä. Jossain elämänsä vaiheessa seiskat voivat työskennellä myös selvänäkijöinä, ennustajina tai parantajina.
Miehillä on voimakas tahto. He ovat viehättäviä, fantastisia ja seksuaalielämässään he kokevat kaiken monella eri tasolla. Rakastajina he ovat jännittäviä ja odottamattomia.
Joskus seiskat voivat menettää todellisuuden tajunsa mikäli eivät ole varovaisia kehittäessään henkisiä ominaisuuksiaan. He voivat myös elää fantasiamaailmassa ja ystävyys suhteet joutuvat usein koetukselle. Seiskojen tulisi valita uransa huolella, sillä vaikka heillä on hyviä ideoita, he harvoin tekevät niillä mitään. Avioliitto on seiskoille hyödyllinen siksi, että sen kautta he voivat pitää kiinnostustaan yllä myös materiaalisia asioita kohtaan.
Seksuaalielämässä moraalisäännöt eivät haittaa seiskoja, sillä he ovat varsin vapaamielisiä seksin suhteen. Tie vuoteeseen kulkee aina järjen kautta. Seiskat pitävät keskustelemisesta varsinkin, kun aiheena on seksi ja sen tuomat nautinnot. Nautintonsa seiskat kokevat monella eri tasolla samanaikaisesti.
Naiset pitävät kaikesta, mikä lisää nautintoa. Sellaista seksikirjaa ei varmasti löydykään, jota seiskaihminen ei olisi vielä lukenut. Naiset ovat hyvin kekseliäitä ja esim. saunassa rakastelu voisi tyydyttää heidän tiedonhaluista tutkijanluonnettaan, kun he saisivat tutkia, miten se eroaa tavallisesta rakastelusta.
Miehet eivät ole kiinnostuneita naisista seksiobjekteina. He osaavat myös mestarillisesti pitkittää rakasteluaan niin, että nainenkin ehtii mukaan. Miehet haluavat luultavasti kokeilla kaikkia asentoja, mutta myös omia variaatioita niistä. Monet miehet haluavat saavuttaa huippunsa kaksi kertaa: kerran oraalisesti ja kerran sukupuolisesti. Jotkut seiskat saattavat olla kiinnostuneita sadismista.
Erogeeniset alueet: Rinnat, jalat, varpaat
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5328



Profiili
« Vastaus #39 : 25.09.2007 21:35:00 »

KAHDEKSAN
Elämänläksy:
Oppia tulemaan materiaalisesti menestyväksi ja saada auktoriteettia
Maali elämässä: Osoittaa menestystä esimerkkien avulla: Elämänpolullaan kahdeksikon tulisi tehdä kovasti töitä, käyttää energiaansa rakentavasti, olla kunnianhimoinen, oppia olemaan tasapainoinen ja hillitsemään itsensä.
Kahdeksikot ovat sitkeitä, aggressiivisia, itsepäisiä ja he kaipaavat kipeästi menestystä. He tietävät tarkalleen, mitä elämältään haluavat ja myös sen, miten se saavutetaan. He ovat mustasukkaisia, käytännöllisiä, vahvoja ja vastuuntuntoisia. He ovat kovia työntekijöitä, hyviä organisoijia, säälimättömiä pyrkimyksissään ja he haluavat kaiken olevan täydellistä. Ajoittain kahdeksikot voivat olla itsekkäitä, ahneita ja dominoivia. He ovat mielikuvituksekkaita, väsymättömiä ja välillä oikeita tyranneja. he etsivät jatkuvasti tunnustusta ja käyttävät jokaisen tilaisuuden hyväkseen. Välillä he ovat kuitenkin ikävän synkkiä ja pahantuulisia.
Kahdeksikot ovat materialisteja ja tajuavat jo varhain sen, että heidän on tehtävä kovasti työtä saavuttaakseen maailmassa sen, mitä haluavat. He saavuttavatkin tavallisesti joko suuria voittoja tai suuria tappioita, sillä he ovat joko-tai luonteita. Joskus materian halu voi sokaista heidät täydellisesti henkiseltä elämältä mikäli he eivät ole varovaisia. Kahdeksikot pitävät mukavuuksista ja siksi he palkkaavat mielellään jonkun kuun tekemään puolestaan ikävät työt. Kahdeksikkoja tapaa yleensä korkeissa viroissa ja johtotasolla. Heidän organisointikykynsä pääsevät silloin oikeuksiinsa.
Naiset ovat jokseenkin oikullisia. Heidän luonteensa vaihtelee sympatiasta törkeyteen. Ulkoisesti he ovat viehättäviä ja aina valmiita uhrautumaan rakkaimpiensa puolesta. Tunteiden osoittaminen on kahdeksikolle aina vaikeaa ja siksi heidän rakkauselämänsä voi kärsiä. He etsivät kaikessa mukavuutta ja loistoa a pysyäkseen vireessä he tarvitsevat määrätyn määrän riitelyä päivässä, viikossa tai kuukaudessa. Kun he haluavat rakastella he tekevät sitä koko yön – tai sitten ei. Ja silloin kun he eivät halua rakastella, asiasta ei enää neuvotella.
Miehet ovat bisnesmieihiä, uskaliaita, aggressiivisia ja he voivat tehdä työtä yötä päivää saavuttaakseen kaiken haluamansa. Kahdeksikot ovat toisinaan kyynärpäätaktikkoja, häikäilemättömiä  ja liikenteessä aggressiivisia ajajia. He haluavat rinnalleen naisen, joka on edustava. Kahdeksikot tekevät kaiken suuressa mittakaavassa eivätkä he tarvitse muiden rohkaisuja onnistuakseen jossakin. Intiimihetket ovat usein vaikeita miehille, koska he ovat viileitä ja hieman välinpitämättömän tuntuisia. Oikeastaan he osaavat osoittaa kiintymystään vain lahjoittamalla materiaa. Elinkumppaneina kahdeksikot ovat tavallisesti vaikeita ja he tarvitsevat paljon ymmärrystä puolisonsa puolelta.
Kahdeksikkoja tapaa usein asianajan, pankinjohtajan tms. ammateissa, joissa vaaditaan johtotaitoa. He voivat olla myös mukana politiikassa. Vaikka kahdeksikot ovatkin viehättäviä, heidän kyynärpäätaktiikkansa pitää muut ihmiset loitolla heistä. Mustasukkaisuuden johdosta moni avioliitto rakoilee vaikka he itse ovatkin aina omistautuvia vanhempia, jotka eivät yritä pinnata velvollisuuksistaan.
Seksuaalisesti kahdeksikkojen halut ovat joko rajuja tai pehmeitä. Heitä voi kiihottaa eteenkin itsensä näkeminen, joten kattopeilit tai oman rakastelun videoiminen voi tuntua erityisen inspiroivalta. Tulisuutensa johdosta he voivat olla taipuvaisia sadomasokismiin
Naiset osaavat manipuloida miehiään taitavasti. Heillä ei ole mitään erityistä tarvetta olla originaali tai luova sängyssä. He haluavat rakastella valoisassa ja joskus jopa alistaa miehiään. Vanhempana naiset voivat hankkia itselleen nuoren rakastajan. Tässä värähtelyssä elävät ilotytöt pystyvät tekemään työtään täysin ilman omantunnon tuskia. Rahastahan sitä tehdään, muulla ei niin ole väliä.
Miehet voivat olla taipuvaisia täyttämään vain omat seksuaaliset tarpeensa. Silti he odottavat naisen tulemaan kiittämään heitä onnistuneen yhdynnän jälkeen. Miehiä kiehtovat bordellit, joiden vakioasiakkaina tapaakin usein kahdeksikkoja. Syynä siihen on kahdeksikkojen kontaktivaikeudet, mutta myös kiire. Bisnesmiehillä kun ei ole aikaa solmia suhteita.
Erogeeniset alueet: Suu, rinta, vatsa, kasvot
« Viimeksi muokattu: 25.09.2007 21:36:55 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5328



Profiili
« Vastaus #40 : 25.09.2007 21:35:24 »


YHDEKSIKKÖ
Elämänläksy:
Kehittää avoimuutta elämässä
Maali elämässä: Näyttää muille oikea tapaa elää ja ajatella sekä ilmaista universaalia rakkautta ja harmoniaa. Elämänpolullaan yhdeksikön tulisi palvella muita, osoittaa myötätuntoa ja ymmärrystä, oppia elämään ihanteidensa mukaan, olla kärsivällinen, olla jättämättä mitään puolitiehen ja tehdä kaikki niin kuin oikealta tuntuu.
Yhdeksiköillä on hyvä äly ja korkeat ihanteet. He ovat rakentavat kriittisiä ja hauskoja. He ovat hyviä kumppaneita,. joiden kanssa on helppo tulla toimeen. He ovat myös lojaaleja, taitavia keskustelijoita, epäitsekkäitä, rohkeita, uskaliaita, mutta joskus huolestuneita surren kaikkia asioita jo ennakolta. Yhdeksiköt ovat inhimillisiä ja idearikkaita, rehellisiä, inspiroivia, neuvokkaita ja he seisovat aina sanojensa takana.  He osaavat pitää lupauksensa ja tehdä kompromisseja huumorilla. Heillä voi olla myös jonkinasteisia ESP-kykyjä, sillä he aavistavat usein asioita ennalta, He ovat impulsiivisia, ja joskus hieman tyhmänrohkeita. Vaikka he ovatkin joskus toista mieltä, he eivät silti kanna vastustajilleen kaunaa.
Yhdeksiköt haluaisivat tehdä elämässään jotakin, mikä liittyy ihmisiin ja heidän hyvinvointiinsa. Yhdeksiköt ovat haaveilijoita ja idealisteja ja he haluavat tarkastella elämäänsä laajemmasta näkökulmasta. Johtajina he ovat karismaattisia, mutta kritiikin vastaanottaminen voi olla heille vaikeaa, sillä heillä on miltei aina korkeat mielipiteet. Yhdeksiköt osaavat ratkoa ongelmia intuitiivisesti he kokevat usein hetkittäisiä tajunnan avartumisia. He saattavat myös nähdä enneunia. Jotkut yhdeksiköt voivat joutua onnettomuuksiin, joihin liittyy tuli tai räjähdys.
Ammatinvalinta ei yleensä tuota yhdeksikölle vaikeuksia, sillä he tietävät jo nuorena mille alalle heidän tulisi sijoittua. Sopivia aloja ovat opettajan, lehtorin, diplomaatin tai poliitikon ura, mutta heitä tapaa myös taiteellisissa ammateissa, sillä yleensä yhdeksiköillä on jokin erityisen hyvin kehittynyt lahjakkuus.
Yhdeksiköt ovat harvoin mustasukkaisia ja he haluavat tehdä aina puolisonsa onnellisiksi. He täyttävät kaikki puolisoidensa toiveet ja he osaavat riidellä, mutteivät koskaan ihan tosissaan. He pitävät varmasti pitkään yhteyttä vanhoihin koulukavereihin ja suhteet vanhempiin ovat myös tavallisesti hyvät.
Naiset jäävät tuskin kotia hoitamaan, sillä heillä on oma mielenkiintoinen ura. He osaavat seistä omilla jaloillaan eivätkä pelkää näyttää tunteitaan. He osaavat myös tehdä omia vaatimuksia. Yhdeksikkönaiset toivovat usein, että he olisivat syntyneet miehiksi. Se johtuu tasa-arvosta, sillä kaikessa miehet ja naiset eivät ole ihan tasa-arvoisia. Naiset eivät ehkä ole klassisen kauniita, mutta heillä on suuri karisma ja tietty arvokkuus, joka ympäröi heitä. He ovat intohimoisia ja lämpimiä ja he osaavat näyttää tunteensa. He ovat myös hyviä luonteentulkitsijoita. Suuttuneena naisia on vaikea käsitellä.
Miehet ovat hyviä organisoijia ja he pitävät siitä, että heistä huolehditaan. he ovat suvaitsevaisia, jännittäviä, intohimoisia ja vakuuttavia. Heillä on myös kyky aavistaa puolisonsa mielentilat alitajuisesti. Yhdeksiköt ovat aina valmiita taistelemaan sen puolesta, mitä he pitävät oikeana. Pitkät työpäivät eivät pelota heitä. 
Naiset voivat olla joko nunnia tai nymfomaaneja, miehet Don Juaneita tai selibaatissa eläviä erakkoja. Yhdeksiköt oppivat seksin nopeasti ja saavat iloa mielihyvän tuottamisesta. Heistä tulee nopeasti seksuaalisesti asiantuntevia rakastajia tai rakastajattaria. He pitävät ehkä apuvälineistä, jotka kiihottavat ja kiusoittelevat. Ja he ovat valmiita kokeilemaan kaikkea ainakin kerran.
Naiset pitävät eroottisista esileikeistä ja elokuvista. He pitävät myös alan kirjallisuudesta. Kun mies ehdottaa heille jotakin uutta, he eivät koskaan sano ei, vaan ovat innolla mukana.
Yhdeksiköillä on voimakas mielikuvitus, minkä johdosta he voivat muuttaa kuvitelmansa todeksi taianomaisella tavalla. Alistaminen saattaa viehättää heitä alitajuisesti ja monilla yhdeksiköillä on usein voimakkaita masokistisia taipumuksia. Naiset voivat haluta leikkiä ilotyttöä, miehet rattopoikaa. Yhdeksiköt haluavat aina yllättää ja esittää kuvitelmiaan siten kun ne juolahtavat kulloinkin mieleen.  Heidän sukupuoli vietti voi kuitenkin vaihdella niin, että yhtenä yönä he ovat kyltymättömiä ja toisena taas lähinnä apaattisia. Tässä värähtelyssä elävät ilotytöt kokevat työnsä samoin kuin kuutosetkin: he ovat maailmanparantajia ja auttajia.
Erogeeniset alueet: Kasvot, korvat, huulet, varpaat, sukuelimet
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5328



Profiili
« Vastaus #41 : 25.09.2007 21:36:31 »

Ja jatketaan vielä samasta kirjasta eli numerologiset ryhmät.

Ihmiset voidaan jaotella numerologisesti karkeasti eri ryhmiin seuraavilla tavoilla:

1.   Parittomat ja parilliset numerot.
Parilliset ja parittomat luvut ovat keskenään fyysisessä yhteydessä, mutta eivät henkisessä, kun taas samaan luokkaan (parittomiin tai parillisiin) kuuluvat henkilöt ovat harmoniassa keskenään.
Ihmiset numeroilla 1 ja 4 eivät tule toimeen keskenään kovinkaan hyvin, koska 1 on pariton ja 4 parillinen. Sen sijaan henkilöt 1 ja 5 sekä 4 ja 6 tulevat toimeen keskenään, koska 1 ja 5 ovat parittomia ja 4 ja 6 parillisia lukuja.

2.   Älynumerot
Älynumeroita ovat 1, 5 ja 7. Heille luonteenomaista on älykkyys, koulutus ja ajattelu

3.   Luovat numerot
Luovia numeroita ovat 3, 6 ja 9. Heille on ominaista tunteellisuus, luovuus ja inspiraatio.

4.   Bisnesnumerot
Liike-elämän numeroita ovat 2, 4 ja 8. Heille ominaista on hyvä organisointikyky ja he työskentelevät usein johtotehtävissä.

Luvut voidaan jakaa ryhmiin myös tällä tapaa:
1, 4, 8 = Liike-elämä, järjestys, itsekeskeisyys
2, 6, 9 = Auttaminen, huolehtiminen
3, 6, 9 = Taiteellisuus, luovuus
7, 11, 22 = Hermojännitys
11, 22 = Erikoiset kyvyt, erikoislahjakkuudet

Syntymäpäivän perusteella tehty jaottelu on seuraavanlainen:

Taiteellinen ryhmä
Syntymäpäivä: 3-6-9-12-15-18-21-24-29-30
Näihin liittyvät mm. mainonta, musiikki, teatteri, taide, kirjoittaminen, tanssia, elokuva ja
lääketiede.

Tieteellinen ryhmä
Syntymäpäivä: 1-5-7-10-14-16-19-23-25-28
Näihin liittyvät mm. tietokoneet, opetus, myynti, markkinointi, tiede, ilmailu ja rakentaminen

Liike-elämän ryhmä
Syntymäpäivät: 2-4-8-11-13-17-20-22-26-29-31
Näihin liittyvät mm. suunnittelu, pankkitoiminta, hallinto, urakointi, kirjanpito ja ministeriö.
tallennettu
Yussra
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 176



Profiili
« Vastaus #42 : 25.09.2007 23:40:28 »

Miten se kohtalo laskettiinkaan? Aina ennen oon laskenu minuus, kohtalo ja elämänpolku: eikös se kohtalo ookkaan niin tärkeä vai sanoissako sekoilen...?
tallennettu

Asc Jousimies
Au Neitsyt
Kuu Kaksoset
Apina

Punainen kosminen maa
Elämänpolku 11
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5328



Profiili
« Vastaus #43 : 26.09.2007 00:21:24 »

Elämänpolku ja kohtalo ovat minusta sama asia. Se lasketaan syntymäpäivän mukaan. Tuossa Janervan kirjassa kerrottiin, että elämänpolku alkaa vaikuttaa siinä 20. ikävuoden jälkeen ja se kattaa 40% persoonastamme (seuraavaksi suurin on minuus eli sielumme, todellisen itsen luku, joka kattaa 30% persoonastamme. Minuuden lisäksi on vielä erikseen itse).
tallennettu
Tibetan
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 385



Profiili
« Vastaus #44 : 26.09.2007 00:37:41 »

Voi miten mielenkiintoisia nämä numerot ovat. Melkein harmittaa, että olen viitannut kintaalla pitkään kaikille näille, kun nuorena tutkin näitä innoissani. Mutta olinkin väliin eri sukunimellä ja niinpä numeroni johtivat toisin. Vuosien saatossa olen unohtanut lähes kaiken mutta nyt täytyy kerrata.

Onneissani tässä jo laskeskelin numeroitani, mutta pieni epävarmuus jäi tästä:

Muistakaa myös käyttää koko syntymänimeänne laskettaessa.

Niin todella koko nimeäkö? Eli etunimi, toinen nimi ja sukunimi, vai?
tallennettu

Katso vettä rakkaudella ja kiitollisuudella! Vesi, jota katsot, värähtelee samalla taajuudella kaikkialla muualla olevan veden kanssa ja rakkauden viestisi tavoittaa jokaisen maailmassa olemassaolevan ihmisen sielun.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 14
  Tulostusversio  
 
Siirry: