Sivuja: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 24
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Unisymboleiden pieni ABC  (Luettu 1509044 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5328



Profiili
« Vastaus #105 : 06.10.2007 19:42:09 »

Ajaminen, Ajaa
Jos ajat jotein kulkuneuvoa unessasi on tämä suora viittaus elämäsi matkaan ja elämän polkuusi, jota pitkin kuljet. Uni kertoo sinulle miten matkaan ja navigoit läpi elämäsi. Jos ajat muttet näe tietä edessäsi, silloin se kertoo siitä, ettet tiedä minne päin olet menossa elämässäsi ja mitä oikeastaan edes tahtoisit tehdä. Jos ajat mutkaista tietä pitkin, kertoo se ongelmista joita kohtaat tavoitellessasi päämääräsi ja siitä johtua muutoksia.
Jos joku muu ajaa ja istut kyydissä kertoo se riippuvuudestasi kuskia kohtaan. Et hallitse elämääsi ja seuraat elämässäsi päämääriä, jotka ovat enemmänkin toisten kuin sinun omiasi. Jos ajat autoa matkustajan puolelta, silloin uni vihjaa, että yrität saada otetta omaan elämääsi ja siihen, minne elämä sinua kuljettaa. Olet alkanut tehdä omia päätöksiä.
Jos ajat takis tai bussia, kertoo se pienestä vaivasta joita tulee vastaan hyödyntäessäsi tilaisuuksia.
Jos pakitat autolla, koet elämässäsi suurta takapakkia tavoitteittesi suhteen. Jos satut unessasi ajamaan pakilla vieläpä veteen/rapakkoon, on se selvä viittaus siihen, että tunteesi estävät sinua etenemästä.
Jos ajat humalassa, kertoo se, että elämäsi ei ole hallinnassa. Jokin suhde tai henkilö dominoi sinua.
Jos ajat vuoristotiellä uni kertoo, että mitä korkeammalle kipeät elämässä, sen vaikeampaa on pysyä huipulla. Pidät hyvää asemaasi arveluttavana. Asemassa pysyminen vaatii kovaa työtä. Voit tuntea, ettet pysty mitenkään täyttämään toisten ihmisten sinulle asettamia tavoitteita ja vaatimuksia.

Risteys
Jos olet unessasi risteyksessä, uni kertoo siitä että olet saapunut elämässäsi pisteeseen, jossa sinulla on vaihtoehtoja, joista valita ja jotka tulevat viemään sinut eri päämääriin. Uni kehottaa sinua tekemään tämän tärkeän päätöksen valve-elämässä.

Poliisi
Unessa poliisi edustaa epäonnistumisia omien velvollisuuksiemme hoitamiseen tai kunnioittamiseen liittyen. Poliisisymboloi myös järjestystä, sääntöjä ja kontrollia. Unen poliisi voi olla suora kehotus rauhoittua ja välttää liian uhkarohkeaa käyttäytymistä.
Jos poliisi pidättää sinut, tunnet seksuaalisesta tai emotianaallisesta väsymystä syyllisyyden vuoksi.
Jos itse olet unessa poliisi, kertoo se moraalintajustasi ja tietoisuudestasi. Uni voi opastaa sinua kaidalle polulle. Jos näet toistuvasti unta, jossa olet poliisi, uni voi vihjata että menneet tekosi saavat sinut yhä tuntemaan syyllisyyttä. Tutki, kuinka käyttydyt ja toimit unessasi ollessasi poliisi.
Jos et meinaa saada yhteyttä poliisiin, sinua kehotetaan tiedostamaan oma auktoriteettisi johonkin tilanteeseen liittyen. Sinun on aika ottaa ohjat käsiisi ja komentaa elämällesi suunta.
Jos poliisi pysäyttää sinut (tien viereen), sinua kehotetaan hidasramaan tahtia ja rauhoittumaan pykälän verran.
Jos olet poliisi, joka jahtaa rikollista, valve-elämässäsi ilkeämpi ja kierompi puolesi iskee yhteen moraalisi kanssa.  

Viini
Viinin juominen unessa edustaa juhlavuutta, karkeloita ja kumppanuutta.
Jos hajotat viinipullon/pulloja, kertoo se omien halujesi ja himojesi hemmottellusta. Vaihtoehtoisesti se symboloi maskuliinisuutta.

Keskus
Jos uneksit olevasi jonkin keskellä, kertoo se uskostasi siihen, miten kaikki pyörii vain sinun ympärilläsi. Uni voi olla myös metafora oman keskuksen löytämiseen tilanteessa, josta et pääse pois. Jos olet poissa keskuksesta, kertoo uni siitä, että jokin elämässäsi ei ole tasapainossa.

Kaupunki
Kaupunki unessa on yhteisöllisyyden tajun ja oman sosiaalisen ympäristösi vertaus. Jos olet autioituneessa kaupungiss tai et tunne kyseistä kaupunkia, kertoo se, että tunnet tulevasi torjutuksi ympärilläsi olevien ihmisten toimesta.
Jos kaupunki on raunioina, unohdat omat sosiaaliset suhteesi ja annat niiden rappioitua.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5328



Profiili
« Vastaus #106 : 06.10.2007 19:43:38 »

Katson unien symbolien merkitystä laajasta englanninkielisestä nettiunisanakirjasta nimeltä Dreammood´s Dictionary Käännän aina unen symboleiden tulkinnat suomeksi, jotta sellaisetkin joilla englanti ei ole hallussa, saavat tietoa kysymyksiinsä Smiley
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5328



Profiili
« Vastaus #107 : 08.10.2007 01:55:20 »

Elwyn, unessasi esiintyy pettämisen teema. Siitä on ainakin tässä ketjussa aikaisemmin tulkinta, vilkaisepa valoittaisiko se yhtään unen sanomaa.

Tekstiviesti
Jos lähetät tekstiviestiä, uni kertoo yhteydestäsi toisiin ja ystävyyden verkostasi. Uni voi enteillä romanssiakin.

Ja laitan tähän vielä erikseen viestin merkityksen:

Viesti
Jos lähetät unessasi viestiä, varoittaa se sinua siitä, että joudut epämiellyttävään tilanteeseen.
Viestin saaminen kertoo muutoksista tehtävissäsi/suhteissasi.

Karkki
Jos näet unessasi karkkeja tai syöt niitä, symboloi se iloa ja erityisiä saamiasi pikkulahjoja elämässäsi. Karkit kuvastavat myös hemmottelua, sensuellisuutta ja/tai kiellyttyä nautintoa.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5328



Profiili
« Vastaus #108 : 12.10.2007 16:23:21 »

Koiranpentu
Koiranpentu unessa edustaa leikkisyyttäsi ja huoletonta luonnettasi. Se kuvastaa myös kukoistavaa ystävyyssuhdetta tai lupaa ystävyyssuhteesi vahvistuvan entisestään.
Jos näet pesueen tai vastasyntyneita pentuja kertoo uni siitä ajasta, jonka jokin ajatuksen syntyminen on kestänyt tai tulee kestämään. Kiinnitä huomiota pesueen kokoon/pentujen määrään arvioidaksesi kuluvan ajan (esim. 5 pentua = 5 päivää/viikkoa/kuukautta/puhelinsoittoa/mailia jne)
Jos pidät huolta koiranpennuista uni kertoo, että olet luotettava ja lojaali ystävä eteenkin vaikeina aikoina.

Kauppakeskus
Kauppakeskuksessa oleminen edustaa yrityksiäsi ja aikomuksiasi tehdä suotuisa vaikutus johonkuhun. Kauppakeskus symboloi myös materialismia sekä trendien, villitysten ja/tai uusimman teknologian mukana pysymistä
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5328



Profiili
« Vastaus #109 : 04.11.2007 02:35:38 »

Lumi
Lumi unessa kuvastaa estojasi, piilotettuja/ilmaisemattomia tunteita ja tunnekylmyyttä. Sinun on aika päästää nämä tunteet esille ja irrottaa otteesi estoistasi. Saatat myös tuntea olosi erilaiseksi, yksinäiseksi ja hyljeksityksi. Jos lumi sulaa uni vihjaa, että olet tiedostamassa tuo tukahdetut tuntemuksesi ja vapauttamassa niitä hiljalleen. Voitat pelkosi ja esteesi!
Likainen lumi edustaa viattomuuden menetystä, epäpuhtautta ja likaisuutta. Jokin osa sinusta tai tilanne elämässäsi on tahriintunut.
Jos katsot lumisadetta, symboloi se puhdasta alkua ja uutta, tuoretta näkökantaa. Uni kertoo henkisestä rauhasta ja seesteisyydestä.
Jos lekit lumessa, uni kehottaa sinua antamaan itsellesi aikaa hauskanpitoon ja rentoutumiseen.
Jos löydät lumesta jotain kertoo se siitä, että tutkit ja otat käyttöön Itsesi käyttämättömiä mahdollisuuksia, kykyjä ja taitoja. Olet löytänyt piilossa olleen kyvyn tai taidon Itsestäsi. Uni voi myös olla kehoitus antaa anteeksi itsellesi tai toisille.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5328



Profiili
« Vastaus #110 : 20.11.2007 02:00:22 »

Ladostahan täällä taisikin olla jonkinlaista juttua aiemmin. Jos ei löydy sillä,. niin eiköhän varasto-sanalla löydy!

Arkusta sanotaan näin:

Ruumisarkku
Arkku unessa on kohdun symboli. Tyhjä arkku kertoo, että kärsit leppymättömistä erimielisyyksistä.
Ruumis arkussa kertoo, että elät parhaillaan masennuskautta. Saatat tuntea itsesi rajoittuneeksi, sulkeutuneeksi ja kahlituksi. Valve-elämässäsi saattaa olla menossa kuollut tai kuolemaa tekevä tilanne, johon uni pyytää sinua kiinnittämään huomiosi. On aika päättää jokin asia tai suhde.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5328



Profiili
« Vastaus #111 : 22.11.2007 02:37:40 »

Turkoosi (kivi/väri)
Turkosi unessa lupaa onnea ja menestystä. Sanotaan, että turkoosikivi karkottaa pahan. Lisäksi turkoosi pitää sisällään parantavaa energiaa ja se toimii yhdistävänä siltana ilman ja maan henkien välillä.

Värinä turkoosi symboloi parantavaa voimaa ja luonnollista energiaa. Se yhdistetään usein myös aurinkoon, tuleen ja miehiseen voimaan.

Sipuli
Jos näet unessasi sipuleita tai syöt niitä, kertoo uni siitä, että sinun on päästävä eri kerroksien läpi voidaksesi paljastaa sen, mitä kätkeytyy kerroksien alle.  Jotain ongelmaa tai tilannetta on kaiveltava vähän syvemmältä.
tallennettu
a-jellona
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 26


Jaksan tänään.


Profiili
« Vastaus #112 : 28.11.2007 12:40:29 »

Koira
Koira unessa edustaa unohtamaasi taitoa, johon et ole kiinnittänyt huomiota aikaisemmin, mutta nyt se vaatii, että se huomioidaan.


 juu morjens taas !!!!mut entäpä sitten jos mä nään kaksi koiraa unessa ja toinen on valkonen ja sillä on vaalea liina kaulalla ja toinen on pieni musta aran oloinen ja samalla hymyilevä haukku ja ne molemmat on iloisia ja hyvätuulisia koiria.tää valkonen haukku tervehtii iloisesti häntää heiluttaen pystyasennossa ja pieni musta koiruli heiluttaa häntäänsä makuuasennossa?
onpas taas kumma uni? uglystupid2
tallennettu

a-jellona
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #113 : 29.11.2007 11:09:09 »

IIIIK, hiiri!  2funny
Eli tuo jyrsijä vipelsi viime yönä makuuhuoneessani, josta ajoin sen pois kissojen ruuaksi  Wink
tallennettu
Emisa
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 100


Profiili
« Vastaus #114 : 11.12.2007 08:39:16 »

Hei,
Talon rakentaminen...katto valmiina ja ilmeisesti jotain seiniäkin (muutama kantaseinä) pystyssä mutta olvat muovilla peitetty ??
Yritin etsiä mitä esim. rakentaminen tai katto tarkottaisi mutta ei ainakaan silmiini osunut ?
Osaisiko joku auttaa ?

Kiittäen

Emisa
tallennettu
*yildirim*
Astroholisti
*****
Viestejä: 1922



Profiili WWW
« Vastaus #115 : 11.12.2007 11:55:10 »

Hei,
Talon rakentaminen...katto valmiina ja ilmeisesti jotain seiniäkin (muutama kantaseinä) pystyssä mutta olvat muovilla peitetty ??
Yritin etsiä mitä esim. rakentaminen tai katto tarkottaisi mutta ei ainakaan silmiini osunut ?
Osaisiko joku auttaa ?

Kiittäen

Emisa

talonhan sanotaan kuvastavan sinua itseäsi...oletko viime aikoina joutunut kokoamaan itsesi uudelleen jonkin asian jäljltä tai onko itsessäsi vain tapahtumassa jotain muutoksia. se että osa oli peitetty muovilla voisi kuvastaa joidenkin asioiden olevan jo valmiina sisälläsi ne täytyy vaan paljastaa ja ottaa käyttöön.

katosta vielä erikseen sanotaan kuvaavan tietoisuutta itsestäsi ja siitä että olet ymmärtämässä jotain aivan uutta itsestäsi ja omista uskomuksistasi...
tallennettu

Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5328



Profiili
« Vastaus #116 : 14.12.2007 18:10:58 »

Veitsi
Jos kannat unessa veistä mukanasi kertoo se vihasta, aggressiosta ja/tai erosta. Elämässäsi saattaa olla jotain, joka sinun pitäisi leikata irti itsestäsi ja heittää menemään. Vaihtoehtoisesti veitsi symboloi jotain eripuraa elämässäsi aiheuttavaa asiaa. Olet ehkä aikeissa katkoa sidoksiasi tai irtautua jostakin ihmissuhteesta.
Tylsä veitsi unessa lupaa, että kova työsi ei saa ansaitsemaansa palkintoa. Et saa ehkä palkintoa lainkaan.
Jos haavoitut veitsestä symboloi se maskuliinista tai eläimellistä aggressiivisuutta.
Sähkökäyttöinen veitsi unessa kertoo, että sinulla on voimaa päästä perille asioiden todellisesta laidasta hyvinkin nopeasti.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5328



Profiili
« Vastaus #117 : 16.12.2007 15:18:23 »

Vuohi
Vuohet unessa edustavat arvionnin puutettasi ja herkkäuskoisuuttasi. Mietiskee myös sanontaa "syntipukki"
Jos vuohipukki puskee sinua varoittaa se siitä, että viholliset yrittävät saada bisnessuunnitelmasi näppeihinsä.
tallennettu
selkälokki
Vieras
« Vastaus #118 : 16.12.2007 17:34:17 »

Katson unien symbolien merkitystä laajasta englanninkielisestä nettiunisanakirjasta nimeltä Dreammood´s Dictionary Käännän aina unen symboleiden tulkinnat suomeksi, jotta sellaisetkin joilla englanti ei ole hallussa, saavat tietoa kysymyksiinsä Smiley

Ihanaa, että jaksat nähdä noin paljon vaivaa. Kiiiitos!!!
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5328



Profiili
« Vastaus #119 : 17.12.2007 19:18:12 »

Turkki/Karvoitus
Turkki unessa edustaa vaurautta. Vauraus ja onnekkuus suojelevat sinua. Uni voi olla myös symbolinen kuvaus animaalisesta ja vaistonvaraisen luonteesi osasta.


Jalka/Sääri
Jalat unessa kertovat siitä, että olet päässyt jälleen jaloillesi ja hallitset tilannetta/elämääsi. Se antaa viitteitä myös edistymisestä ja kyvystäsi navigoida läpi elämän. Jos jalkasi ovat heikot, saatat tuntea itsesi emotionaalisesti haavoittuvaiseksi.
Jonkun toisen henkilön jalat kertovat, että ihailet valve-elämässäsi jalkojen omistajaa. Sinun kannattaa ottaa mallia hänestä omaan elämääsi.
Jos jalkasi haavoittuvat, murtuvat tai nyrjähtävät, kertoo se tasapainon, itsemääräämisen ja itsenäisyyden puutteesta elämässäsi. Olet ehkä kykenemätön tai haluton seisomaan omilla jaloillasi. Sinulta saattaa ehkäpä puuttua siihen tarvittavaa rohkeutta ja siksi kieltäydyt ottamasta vastuuta.
Jos toinen jalkasi on toista lyhyempi, jotkin elämäsi osa-alueet eivät ole tasapainossa. Annat enemmän painoarvoa ja huomiota yhdelle asialle samalla, kun heität syrjään jonkin toisen asian, joka tarvitsisi huomiota yhtälailla.
Jos sinulla on kolme jalkaa tai enemmänkin jalkoja, uni varoittaa sinua siitä, että haalit itsellesi liikaa hommia, etkä selviydy työtaakan alla. Valitettavaa on, että jotkin haalimistasi projekteista ovat täyttä ajanhukkaa eivätkä tuota sinulle tulosta.

Kainalo
Oma tai jonkun toisen henkilön kainalo unessa edustaa sosiaalisisia yhteyksiäsi ja siteitäsi toisiin ihmisiin.  Se on ominaisuus ja persoonasi piirre, jonka salaat julkisuudelta.
Oman kainalon haistaminen unessa kertoo, että teet valve-elämässäsi jonkinlaista henkilökohtaista näkemystä päästäksesi helpolla jonkin tilanteen tai suhteen yli. Haistelet asioita toisinsanoen. Vaihtoehtoisesti uni viittaa siihen, että etsit hyväksyntää.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 24
  Tulostusversio  
 
Siirry: