Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 9
1  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Illuminati ja New World Order : 22.02.2012 22:22:40
Ja mistä tuon tiedon olet saanut, että käyttäisin ylenpalttisesti nuita, hmm? Smiley

Viimeisen kerran sienien syönnistä lienee jo lähes vuosi. Ja samoin hampusta. Käytän niitä itse meditoinnin vahvistamiseen silloin tällöin.

Alkoholi supistaa tajuntaa ja tappaa aivosoluja. Hamppu laajentaa tajuntaa ja itseasiassa auttaa aivosolujen uusiutumisessa myöskin.
2  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: [:] Lännen Valkoinen Tiikeri pyytää neuvoa [:] : 22.02.2012 22:07:02
Tervehdys,

nauhoitin hieman ajatuksiani:

http://www.youtube.com/watch?v=VPVyFPrR2ng

- Kiltamestari
3  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Illuminati ja New World Order : 22.02.2012 22:04:57
Minä olen ensimmäinen ratsastaja, elämme lopun aikoja: nimeni on voitto, valloitus. Ja minä en ole erityisen paha.. Voittoni on moraalinen ja symbolinen tästä saatananpalvojien vetämästä babylon systeemistä. Mutta seuraava ratsastaja on sota. Alan yhä enemmän kallistua sille kannalle, että Obama on seuraava ratsastaja joka aloittaa kolmannen maailmansodan.

http://www.youtube.com/watch?v=AhvfCFCfdNk
4  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Illuminati ja New World Order : 21.02.2012 23:59:19
Arto Lauri:

921. VERIplutoniumi

 1978 TVO käynnisti ensimmäiset reaktorinsa. Heti alkuvuosistaan asti alkoi suunnattomasti ihmetyttää eräs merkittävä vaiettu yksityiskohta. Voimalaitoksien polttoainetta kuluu normaalisti 100t/v/ reaktori vauhtia, koska uraanipolttoaine on maailman ydinreaktoreissa pakko vaihtaa joka vuosi uuteen. Mutta TVO alkoi vaihdattaa polttoaineitaan alati harvemmin. Ensi vuodet malliksi muuttolatauksiin toki koko 86t/v erät/ laitos. Mutta varsin pian joka toinen vuosi, pian joka kolmas vuosi. . Lopulta TVO kertoi polttavansa uraanipolttoaineensa loppuun vain joka viides vuosi! Revisiolataavansa ainoastaan 20 % vuosittaiserästään.

 Kvanttiydinfyysisesti luonnollisesti totaalisen mahdoton yhtälö! U-235 pitoisuus on uudessa polttoaineessa 3,5 % - 4,5 % luokkaa. Siitä palaa ensimmäisenä vuona pois 2/3 osa 2,5 %. Tämän lisäksi reaktorin U- 238 polttoaineesta muodostuu uutta 2 % Pu-239 polttoaineestaan. Josta palaa vuosittain pois - 1 %. Reaktorin polttoaineen massasta palaa vuodessa pois nuo yhteen laskien - 3,5 % fissiopalamiseen, mutta...! Mitä voi enää fissiohaljeta seuraavana vuona, koska Pu-239 tuotanto on sama 2 % vuodesta toiseen!? On t ä y s i n mahdotonta väittää, että 1 % plutoniumpoltto tuottaisi alkuunkaan saman energian määrän kuin alkuvuoden 3,5 % uraanipoltto 1 % plutoniumeineen!
 --
 Arctic sea niminen suomalais, pietarsaarelainen, venäläisalus tuli julkisuuteen pari vuotta sitten kun sen ydinmateriaalilastia kaapattiin ja katosi mystisesti myöhemmin. Kukaan vaan ei oikein kertonut m i s t ä sen vuodesta toiseen Loviisasta, Olkiluodosta ja pitkin Euroopan rannikon ydinvoimaloista kokoamat mystiset ydinjätteet saatiin alukseen? Laivassa oli monta outoutta. Se esim. kulki vain 7-9 solmua. Kun normaalisti sen kokoisen laivan pitäisi kulkea 16- 17 solmua? Aluksen alla oli jotain sellaista jarruttavaa erikoisesti varastoitua "sukellusvenevarastoa" joka säteili sisältöineen tappavasti. Mutta ennen kaikkea oli hengenvaarallisena pakko pitää merivedessä irti miehistöstä myös. Kuulema 4m vettä ydinjätteen ja miehistön väliin oli minimissään saatava. Ydinjätettä pohjabulpissaan siis mitä muutakaan. 3,6miljardia/ t maksavaa suomalaista ydinjätekaupan kamaa! Alus risteili Pietari, TVO, Ranska le Havre, Englanti Sellafield, Etelä- Afrikka, Israel, Arabian maat, (Pohjois- Korea, Pakistan) väleillä vuosikaudet.
 --
 TVO kertoo säilyttävänsä ydinjätteitään 40 vuotta vesialtaissaan. Toisaalta parhaimman ydinaseen Pu-239 pitoisuus pysyy uraanijätteessä vain 3-5 vuotta. Jonka jälkeen tuo Pu-239, 1 % pitoisuus alkaa huolestuttavan nopeasti laskea romuttuen spontaanisti. TVO:n ydinvoimaloista plutoniumasetehtaisiin pitkin Lähi-idän maksavien asiakkaitten listallaan laatu laskee plutoniumin verirahamarkkinoita ajatellen. Nyt kuuluu keskeinen kysymys. Miten TVO junailee 4kpl reaktorin OL-1 , OL-2 ja Lo-1, Lo- 2 laitoksista vuosittain saatavan 2,5 tonnin verisen uraanikaupustelun niin ettei kuljetuksia huomata?

 Miten kuljettaa uraanitonnistonsa vuodesta toiseen maksukykyisille ydinase- asiakkailleen Lähi-itään? Varsinkin kun ydinjätettä pitää jäädä Olkiluotoon lumeeksi Suomen SAINT himoamat ainakin 20 % myös TVO:n KPA varastoihin. Ettei katoavia uraanitonnistoja aleta ihmetellä liikaa julkisuuteen? Tässä tarvitaan uskalluksen kivijalka STUK lahtari Laaksosen kaltaista venäläiskontaktin veriplutoniumkaupan ammattimaiset rikolliset. Voitelemaan niin IAEA, poliisit, armeija, poliitikot, hallinto, GTK kuin venäläiset, kuin Lähi-idän ostajat! Koko hurmeisen plutoniumkaupan mustanrahan bisneksen vuotuisen 8 miljardin anastajaosakkaat!
 ---------

 PUREudutaan yksityiskohtiin

 Suomen koko verisen plutoniumkaupan perusta, kivijalka lepää Mauno Koiviston ja Arevan Ranskan edustajan F. Mitterrandin 1986 solmittuun valtioliittosopimuksiin ja EU:hun liittymisemme perusteisiin. Sovittiin, että TVO saa välittää Posivan avulla OL-1, -2 ja Lo-1, -2 laitoksien tuottamaan 2* 86t+ 2* 37,4t = 246 800kg/v eriä. Joista TVO varastoi kosmeettiseen julkisuuteen KPA ydinjätevarastoonsa salaisen sopimuksen mukaan Suomen armeijan lisätarpeisiin - 20 % = 49,36t/ v. Näin ollen venäläissuomalaiseen verisen ydinjätteen plutoniumkaupan volyymin nykyreaktoreilla toimitellaan 200 000kg/ v peruskauppa.

 Tämä koko shoppailu pitää sisällään koko Suomen virkamiesportaitten, politikkojen, Koiviston, sisäministeriön, poliisien, armeijan ja erinäisten paikallishallintojen saamat massiiviset lahjusvolyymit. Ostajamaista lähinnä Israel, Saudiarabia, Arabiemiraatit, Kuwaitit maksavat Mauno Koiviston vaateet 3,6miljardin perusmaksut j o k a i s e s t a ostajamaihin ohi valtioiden ja IAEA:n kirjanpitojen toimitettuun plutoniumasetonniinsa! Nätti summa varsinkin tuollainen 7,2miljardin ulkomaalaisvolyymi kaupassa vetää korruptiosummana vertoja suurempiin summiin tottuneitten suut vehnäselle.

 Suomen armeijan TVO:n KPA ydinjätevarastossa nyt olevat 1 200 000kg ydinjätteet. Puhtaana plutoniumina laskien arvo liikkuu mustassa "katukaupassa" päälle huikean 43,2miljardin lisäpotentiaalit. Suomi on tehnyt Pu- 239 kauppojaan aggressiivisella maksimivolyymeillaan Lähi- itään nämä yli 26 vuotta. Tuotto ja ohi kirjanpidon mennyt 100 % puhtaan plutoniumin laivaus, erityisesti Arctis sean kaltaisilla venäläisaluksilla on tältä ajalta luokkaa 52 tonnia= . Rahaa, nimenomaan kaupustelun rahatuottona on korruptoitu osakkaitaan muhkealla 3,6miljardia/t* 52t= 187,2miljardilla.

 Erikoiskiitos poliitikolle Angelica Skywolfille joka osaa tuotattaa mm. USA:n huippudataa avukseni. Erityisesti USA:n veriplutoniumkauppojen tiedostoja. Ulof Palmen ja lukuisien Ruotsin murhattujenkin ydinmateriaalin kaupustelijoiden TVO / Asea- atomin ydinasekauppojen osaa lainkaan tässä peittelemättä. Kokoomuksen osuutta erityisesti nykyisissä viimeisimmissä likaisissa ydinasekaupan kiemuroissa unohtamatta, SDP:täkään lainkaan myös unohtamatta. Eurajoen kunnanisien korruptiomeriä muistellen. SUPO, tunnetusti niin ikään maailman korruptoitunein suomalaisosasto murskaavalla volyymeillaan on näissä alati mukana. Samoin kasvavasti SAINT ja koko Suomen plutoniumkaupassa rypevä korruption armeijakuntansa. FIN- armeijastamme ollaan tätä 21.2.2012 kirjoittaessani tekemässä pelkkää TVO/Posivan verisen Pu-239 plutoniumkaupan valtiomafiosojen ydinjätebisneksen monopolia!
5  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Illuminati ja New World Order : 21.02.2012 23:46:20
kyllä pitää päässä olla vika, että haluaa lasten juovan myrkyllistä aspartaamia.

http://www.mtv3.fi/makuja/hyvaolo.shtml/tama-tuttu-lisaaine-luokiteltiin-kemialliseksi-aseeksi?1282185

http://www.elinahytonen.fi/2011/02/aspartaami/

Sehän siis tehdään geenimanipuloitujen bakteereiden avulla:

http://www.naturalnews.com/030918_aspartame_GM_bacteria.html

Geenimanipuloitu ruoka on myrkyllistä, tiesittehän. Ja gm-perunaa kasvatetaan jo Suomessakin, mikä tulee saastuttamaan luonnolliset kannat:

http://www.naturalnews.com/aspartame.html

http://ilonpisara.blogspot.com/2010/04/aspartaami.html


Geenimanipuloitu sekasikiö luodaan siis yhdistämällä viruksen, bakteerin ja kasvin geenit. Jonka takia geenimanipuloitu aines voi kulkeutua ekosysteemissä, kuin bakteerit esim. maaperässä.

Koska tiede ei ymmärrä geneettistä koodia, niin geenimanipulointi on kuin sokea ihminen kokoaisi palapeliä pikaliimalla: lopputulos on ennalta arvaamaton.

Haluatko, että jälkikasvullasi alkaa kasvamaan karvoja suussa? Sitten kannattaa syödä geenimanipuloitua ruokaa esim. luomusoijassakin on muutamia prosentteja jo geenimanipuloitua ainesta, koska luonnolliset kannat ovat lähes sata prosenttisesti saastuneet!

http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/50361-gm-ruoka-massaehkaisyvaline-arvioi-venalainen-tutkimus
6  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Illuminati ja New World Order : 21.02.2012 23:33:11
Hampun kieltolaki taitaa johtua juurikin siitä syystä, että se on erittäin lääkinnällinen kasvi, parantaa mm. syöpää ja Alzheimerin tautiakin. Amerikassahan tämä luonnon kieltolaki on edennyt jo siihen pisteeseen, että siellä SWAT tiimit ratsaavat luomukauppiaita.. Ja natsi-eu:ssa on myös olemassa jo lainsäädäntö tätä varten, mihin pikkuhiljaa siirrytään, että mm. valkosipuli on huumetta mitä ei saa kasvattaa kuin isot multikansalliset yritykset. Mutta illuminati toteuttaa nämä suunnitelmansa aina ensin Amerikassa, mikä on vapaamuurareiden pesäpaikka.

Jokaisella ihmisellä on synnyinoikeus nauttia luonnon antimista parhaaksi katsomallaan tavalla. Suomenkin valtio, valitettavasti, on pelkästään tämän oikeuden varastamisesta järjestäytynyt rikollisuus.

http://www.magneettimedia.com/?p=5803

Suosittelen tutustumaan tähän opukseen:

http://emperor.wikidot.com/

Syövän parantavista ominaisuuksista löytyy vaikka millä mitalla tietoa, googleen hakusana "cannabis cancer"

http://www.youtube.com/watch?v=WfzYXN_MuwI
7  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Illuminati ja New World Order : 21.02.2012 21:48:49
Onko liskoruhtinas loukkaus? Eikö se pikemminkin tuollainen ruhtinas ole kohteliaisuus? Wink

http://www.youtube.com/watch?v=3IpjS9s3hHk
8  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: [:] Japanin kansa uhraa itsensä planeettamme puolesta [:] : 10.02.2012 11:44:35
Me ei tosiaan tarvita ydinpommeja sähköntuotantoon. On paljon erilaisia tapoja tuottaa sähköä. Mutta tosiaan niitä ei haluta rakentaa, koska se tarkoittaa sitä, ettei eliitti saa enää niin paljon rahaa.

Me emme tarvitse ydinvoimaa. Teollisuus tarvitsee ydinvoimaa. Me emme tarvitse teollisuutta, sitä tarvitsee eliitti. Suurin osa teollisuudesta on täysin merkityksetöntä ihmiskunnan edun kannalta.

http://www.co2-raportti.fi/index.php?page=ilmastouutisia&news_id=3303

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=9&id=2339

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=2515

http://www.youtube.com/watch?v=aGg0ATfoBgo

http://www.youtube.com/watch?v=OZ1O6q6JFK8

http://www.rexresearch.com/
9  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / [:] Japanin kansa uhraa itsensä planeettamme puolesta [:] : 09.02.2012 20:58:16
Tervehdys,

Japanissa räjähti ydinvoimala. Koska ihmisten on aika tajuta, että meidän on aika muuttaa planeettaa tuhoava toiminta. Sen takia eläimet ja mehiläiset ovat massakuolleet jo useita vuosia, koska se on luonnon viesti meille kaikille.

Ihmiskunnan kollektiivinen tietoisuus on päättänyt, että Japanin ydinvoimala räjähtää. Jotta ihmiset heräävät ydinilluusiosta. Ja jotta kaikki näkevät, että valtiot salailevat tietoa. Ja suoraan valehtelevatkin.

Tästä hyvänä esimerkkinä oman säteilyviranomaisemme toiminta, kun Fukushiman jälkeen nettisivut suljettiin viikoiksi. Ja samalla vaivihkaa poistettiin tämä valhe sivuilta ja ajateltiin ilmeisesti, että ketään ei huomaisi sen poistamista:

http://i293.photobucket.com/albums/mm60/anakin_eiktiwan/18405.jpg

Jos STUK on valehdellut kerran niin eikö ole syytä olettaa, että valehtelevat myös muustakin esim. säteilylaskeumasta Suomessa?

Akira Kurosawa on nähnyt tämän ydintuhon ennalta. Ja hänen elokuvastaan dreams tässä pätkä:

http://www.youtube.com/watch?v=-fN_q4ztE8g

Missä demonit vaikeroivat ydintuhon jälkeen.

Koko Japani on pahoin saastunut ydinjätteestä.

Halusin vain tuoda tämän asian jälleen esille. Jotta mahdollisimman monet ihmiset heräisivät siihen karuun todellisuuteen, että valtioita johtavat varjoiset.

Vuosi 2012 on intergalaktinen joulu. Kun planeettamme siirtyy neljänteen ulottuvuuteen. Mutta kuten Jeesus Kristuksen uhrauskin, on kaunis asia. Mutta hyvin surullinen samalla. Niin on myös tämä Japanin tekemä uhraus. Omalla samurai-tavallaan kaunis. Ja silti niin surullinen.

Länsimainen barbaarikulttuuri ei tätä ymmärrä. Eivätkä ymmärrä sellaiset ihmiset yleensäkään, ketkä eivät ole henkisesti orientoituneita. Mutta minä olen Lännen Valkoinen Tiikeri, universumi itse on minut todistanut kun tein ennustuksen mikä johti Japanin ydintuhoon. Ja minä ymmärrän, että nyt tarvitaan vahvoja johtajia. Johtamaan Suomenkin kansa pois sorron mustasta yöstä. Johtamaan ihmiset takaisin luonnonmukaiseen elämään, luonnon kunnioittamiseen, toisten ihmisten kunnioittamiseen.

Lopulta ei johtajia tarvita. Koska jokainen on todella oman onnensa seppä. Mutta nyt suuri osa ihmisistä on niin alistuneessa tilassa. Että jonkun pitää herättää nämä ihmiset.

Ja minä pyydän nyt jokaista ihmistä. Että otatte työksenne herättää niin paljon ihmisiä, kuin vain aikanne riittää.

Japanin uhraus ei saa mennä hukkaan. En salli, että tätä lakaistaan maton alle.

Occupy Finland. Itketään sitten myöhemmin. Mutta nyt ei ole aika itkeä. Ennenkuin varjoiset on poistettu vallasta. Sen jälkeen voimme itkeä. Ja nauraa onnesta. Kun meillä on oikea yhteiskunta. Missä ei ole ydintuhon vaaraa joka hetki roikkumassa yllämme. Eikä ole kemikaalivanoja. Eikä pakkohoitoja jos puhut. Ei valtiota. Vaan yhteinen kunta.

Namaste.

- Kiltamestari
10  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: [:] Ninjat & Ninjutsu [:] : 06.02.2012 20:17:43
mielestäni on hyvin tärkeää, että puhutaan tällaisesta asiasta kuin sananvapaus. kun tosiaan sitä ei monella sivustolla ole. mikä on todella sääli. kun internetin idea on nimenomaan tiedon vapaa kulku. ja omasta mielestä tulevat ajatukset ovat myös tietoa. mutta ehkä tätä sananvapautta koskien voisi perustaa oman ketjunsa? Smiley

mitä tulee tähän ninja juttuun. niin en usko, että sinä ekle pystyt mitenkään todistamaan omia väitteitäsi. se ei ole mitään todistamista, että sanot "no kun tämä tyyppi sanoi olevansa ninja ja minä uskon häntä". ei se todista mitään muuta kuin sen, että sinä itse uskot sitä tyyppiä ja sen kertomuksia.
11  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: [:] Ninjat & Ninjutsu [:] : 03.02.2012 20:13:57
olen sanonutkin, että tosi tieto tulee sisältä. ei siis ainakaan minun teksteistäni. Wink
12  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: [:] Ninjat & Ninjutsu [:] : 03.02.2012 19:08:41
no mikä hemmetti ihmisiä oikein vaivaa? ei kai se mun syy ole jos jollain menee raivoaivoksi olotilat sen takia, että joku kirjoittelee netissä? kyllä silloin on omassa päässä se ongelma kun ei tavallista ihmistä saa raivoihinsa tuollaiset asiat, kun mieli on kondiksessa. internetin idea on vapaa tiedon kulku. ja mielestäni kaikilla ihmisillä on oikeus tietää näistä asioista esim. säteilylaskeumasta Suomessa. meillä on yhteinen vihollinen, olitte sitten ninjoja, shamaaneja, astrologeja tai lampaita. kai tunnette sanonnan viestintuojasta ja sen ampumisesta? missään tapauksessa ylläpidon ei pidä taipua sensuuriin. vaikka sitä vaatisi koko maapallo. koska sensuuri on ikäänkuin väkivaltaa täällä internetissä. sananvapaus on aika tärkeä asia. ja siitä ei voida tinkiä. ugh.

tällaisia ninja aiheita teen, koska haluan esittää myös tällaisista asioista oman mielipiteeni. onko oman mielipiteen tuominen esille jotenkin kiellettyä tällä foorumilla jos se on liian erilainen? eikö tämän foorumin pitäisi pikemminkin olla vaihtoehtoisen ajattelun mekka täällä Suomessa?
13  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: [:] Suomessa on säteilyvaara & korruptiota [:] : 03.02.2012 15:40:12
Tässä vielä Fukushima laskeuma:

http://www.youtube.com/watch?v=0Fx8x5hkLMM

Mutta video on vanha. Laskeuma on siis levinnyt tosin samanlailla tänne Suomeenkin jo kohta vuoden. Uusia laskeumavideoita viranomaiset eivät julkista. Ja Norjan viranomaiset poistivat jo oman videonsa. Jesuiittamafian painostuksesta. Ja Japanin myöskin. Ranskan video on vielä jäljellä. Sekin tosin 3/2011 eli aika vanha. Mutta samalla tavalla ne saasteet sieltä siis edelleen leviää. Mutta viranomaisethan sanovat että "ei koske Suomea". Ei tänne juu mitään tulee mistään:

http://www.irsn.fr/FR/popup/Pages/irsn-meteo-france_Film-Global_8avril.aspx

Niin ja shit just got real:

http://www.stuk.fi/stuk/tiedotteet/fi_FI/news_714/

Mistä tuo jodi on peräisin arvon korruptiolonkero STUK? Miksi koko Suomessa on radioaktiivista jodia?

Tiukasti vaietaan siitä, että Amerikassa on tapahtunut ainakin 3 ydinonnettomuutta. Eikö toinen nimi tällaiselle toiminnalle ole kansanmurha?


14  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: [:] Suomessa on säteilyvaara & korruptiota [:] : 03.02.2012 14:23:32
niin ja ainakin yhdessä voimalassa on nyt löydetty, että 800 putkea on paskana. lähes uudet putket vielä kaiken lisäksi. notta mitä ihmettä tääkin taas on? miten tällaista voi tapahtua tällaisissa ydinpommeissa, häh?

http://enenews.com/local-paper-news-could-be-catastrophic-san-onofre-nuke-plant-calif-800-tubes-show-damage-multiple-pipes-burst-determine-size-leak
15  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: [:] Suomessa on säteilyvaara & korruptiota [:] : 03.02.2012 14:17:20
Tervehdys,

Suomessa oli vielä eilen säteilyvaara. Mutta tänään säteily on mystisesti kadonnut kartalta.

http://hisz.rsoe.hu/

http://i293.photobucket.com/albums/mm60/anakin_eiktiwan/suomi.jpg

Vähän sama kuin Fukushiman aikaan STUK-korruptiolonkeron mittarit eivät värähtäneetkään. "Poissa silmistä, poissa mielistä."

Mitä tässä siis on tapahtunut, niin Amerikassa on ainakin 3 ydinvoimalaa mennyt paskaksi. Ja niistä on vuotanut määrittelemätön määrä radioaktiivisia aineita ilmakehään.

Viranomaiset hokevat vain, että eivät tiedä kuinka paljon, mutta missään nimessä SÄTEILYLASKEUMA EI OLE VAARAKSI TERVEYDELLE. Uskokaa. Alistukaa. Ostakaa. Salkkarit. Lampaat.

Missään lehdessä, STUK: julkaisuissa, ei ole mitään mainintaa, että Amerikassa on mitään edes tapahtunut. Eikö ole vähän kummallista? Onko ydinonnettomuudet nykyään niin yleisiä, että niistä ei tarvitse edes säteilyviranomaisten raportoida?

STUK lasketteli omat lorunsa, että radioaktiivista jodia on niin vähän, että se on terveellistä. Mutta tämä on vale. Koska jos on radioaktiivista jodia ydinonnettomuudesta, niin on myös muita radioaktiivisia aineita. Ehkä jopa supervaarallista plutoniumia ilmassa. Mutta MITÄÄN MUITA AINEITA EI MITATA! Koska niitä kyllä löytyisi. Mutta missään nimessä ei voida tällaista raporttia julkaista. Joten niitä yksinkertaisesti ei vain mitata.

Kysykää itseltänne, miks STUK ei käskenyt ihmisiä suojautumaan sisälle? Miks ehkä käyt töissä ja annat tällaiset loisen imeä elinvoimaasi? Miksi tuet työlläsi rikollisuutta siis?

Ihmisten on aika herätä. Siihen karuun todellisuuteen, että meitä kustaan raskaasti linssiin. Fukushima ei ole todellakaan ohitse. Sieltä vuotaa edelleen järkyttäviä määriä ydinjätettä ilmakehään ja mereen. Ja sulaneet ytimet vain odottavat, että sulattavat itsensä pohjaveteen. Jolloin voi syntyä uusi räjähdys.

Muistakaa, että ennen Tshernobyliä viranomaiset sanoivat, että ydinonnettomuus on MAHDOTON. Ennen Fukushimaa viranomaiset sanoivat, että reaktori EI VOI RÄJÄHTÄÄ. Nyt viranomaiset sanovat, että säteilylaskeuma on itseasiassa TERVEELLISTÄ.

Uskokaa mitä uskotte. Mutta suosittelen kaikkia liittymään Suomen occupy-liikkeeseen. Jotta voimme syrjäyttää korruptio eliitin. Ja perustaa oikean yhteiskunnan. Tulevien sukupolvien takia.

http://yhdenlaki.wordpress.com/

http://www.facebook.com/groups/torikokous/

- Kiltamestari
Sivuja: [1] 2 3 ... 9