Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Henkimaailman ilmiöitä => Aiheen aloitti: Kurpitsa - 12.03.2012 21:30:16



Otsikko: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Kurpitsa - 12.03.2012 21:30:16
Miksi uusi shamanismi on parempi kuin vanha? Eikö shamaanin tarvitse enää olla luontoonkaan yhteydessä vaan riittää että kaupungin keskeltä tekee matkojaan? Vai tehdäänkö nykyään enää edes matkoja? Shamaanit ovat muuttuneet milloin ketuiksi milloin korpeiksi. Eikö modernit shamaanit enää kykene muuttamaan muotoaan?
http://www.thuleia.com/shapeshifting.html

Mihin uusi energia pystyy, johon vanha ei pysty? Kanssaluominen? Mitä se on? Mihin sillä pystyy?

Miksi nykyään ei tarvittaisi enää meditaatiota, paastoa, puhdistautumista, selibaattia ja vastaavia värähtelyiden nostatukseen? Ei kai nyt universaalit asiat niin paljoa voi muuttua? Mistä tietää että värähtelyt ovat nousseet?

Miksi mieluumin kanavointi kuin vanhat pyhät kirjoitukset?

Onko vanha konsti parempi kuin pussillinen uusia? Vanhassa vara parempi?

Vai meneekö evoluutio kuitenkin näin?
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/399687_10150476221158321_346272093320_8732976_670992197_n.jpg

Tässäpä ketjua tämän tapaisille aiheille.
Lisäilen aiheita kohtapuoliin.


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Eklektikko - 13.03.2012 10:35:09
Tässä näkemyksiäni asioista ja korostan että kyseessä on minun oma eklektisesti kokoonpantu hengellisyyteni, eikä mitään muuta.

Shamanismin kolme perusperiaatetta:
- Kaikki on yhtä
- Kaikki on energiaa
- Energia menee sinne minne huomio menee

Kun maailma muuttuu, muuttuu myös shamanismi sen mukana. Kun värähtelyt ovat nousseet, samat asiat joihin ennen tarvittiin tunti- tai päiväkausien rituaalit ja loveenlankeamiset, on tehtävissä kevyillä visualisaatioilla yms. helpommilla keinoilla. Samoihin asioihin, joihin shamaani ennen tarvitsi  tuntikausien rummutuksen tai paastoa ja kärpässieniä, saa nykyään aikaan hiljentymällä ja keskittymällä.

Toki on mahdollista jäädä kiinni vanhoihin energioihin, niin shamanismissa kuin kaikessa muussakin hengellisyydessä. Kyllähän esim. ortodoksijuutalaiset pitävät kokonaisuudessaan kiinni jokaikisestä määräyksestä joita heidän uskonhistoriansa aikana ovat jumalaltaan saaneet, niinpä sitten ohimokiharat liehuvat ja vaimoaan ei saa edes halata kuukautisten aikana, koska hän on saastainen. (Juutalaisnaiset yrittivät ensimmäistä kertaa kapinoida tätä vastaan jo 1300-luvulla). Otan tässä juutalaisuuden esimerkiksi sen vuoksi, että se on hyvä analogia, sillä juutalaisuuden piiristä löytyy tosi monenlaista suuntausta näistä ortodoksijuutalaisista aina niin vapaamielisiin suuntauksiin, että ovat jopa luopuneet poikien ympärileikkauksesta.

Samalla tavoin shamaani voi nykyisin toteuttaa hengellisyyttään vanhoin keinoin, tai voi luoda omat uudet rituaalinsa tai jopa olla ilman niitä. Shamanismissa on lopulta vain kysymys noista kolmesta perusperiaatteesta, joiden perussovelluksia voi sitten koristella millä tahansa tavoin. Samalla tavoin kristitty voi toimia vanhoin metodein, tai ryhtyä toteuttamaan hengellisyyttään uusissa energioissa. Ei tämä liity mitenkään mihinkään yhteen hengellisyyden lajiin, vaan ylipäätään planeettamme värähtelyjen nousuun.

Värähtelyjen nostamiseen ei enää välttämättä tarvita paastoa, selibaattia ja meditaatiota sen vuoksi, että värähtelyt ovat tällä hetkellä erittäin korkealla ja edelleen kovasti nousussa. Kaikkien värähtelytaso on siis korkeampi kuin ennen, silloin oli tarpeen tehdä em. asioita, jotta sai nostettua omaa värähtelytasoaan sen verran että sai tehtyä hengellisiä/engergeettisiä asioita. Tykkään analogioista, joten tässä taas yksi: Voit ajatella asiaa vaikka niin, että ennen tuli sähkötöpselistä tosi heikosti virtaa ja sitä piti ladata omaan akkuun näillä mainituilla keinoilla melkoisesti - mikä vei aikaa - ennen kuin pystyi käyttämään edes leivänpaahdinta. Nyt taas sieltä töpselistä tulee virtaa todella helposti ja reippaasti, mikä tarkoittaa sitä ettei tarvitse varastoida yhtään mitään, vaan tarvitun energian saa ihan vain sillä että laittaa töpselin seinään. Mutta ei huolta: Egonsa vallassa olevat harvoin pystyvät siihen ja koska vapaata tahtoa kunnioitetaan, kukaan ei voi tehdä näillä energioilla mitään vastoin toisten vapaata tahtoa.

Eikä tämä ole yksin shamaanien juttu, vaan ihan kaikkien ihmisten, hengellisyyden laadusta riippumatta.

Toki monet haluavat pitäytyä tutussa ja turvallisessa, niissä vanhoissa hyviksi koetuissa (joskin työläämmissä) keinoissa, joita on käytetty vuosisatoja, eli juurikin paasto, selibaatti, pitkät meditaatiot, pitkät rituaalit. Ne toimivat edelleen, ei siinä mitään. Tämä voi olla temperamentti- tai sukupolvikysymys, jotkut haluavat pitäytyä siinä mitä jo tuntevat. Toiset puolestaan ovat kokeneet hengellisen heräämisen/muistamisen vasta näissä uusissa energioissa, eli tässä inkarnaatiossa aloittaneet suoraan niistä. Ja sitten on niitä, jotka ovat aloittaneet vanhoin metodein ja siirtyneet niistä uusiin. Kaikki toimii, kyse on vapaasta tahdosta.

Uusi shamanismi ei ole parempi kuin vanha, eikä vanha parempi kuin uusi. Tällainen paremmuusvertailu on itsessään jo vanhojen energioiden juttu ja  lisäksi 4D harhaa. Kaikki on yhtä, kaikki on energiaa, energia menee sinne minne huomio menee. Ja näin muuten nykyään sanovat myös kvanttifyysikot.  ;)

Kun kontakti gaia-energiaan on riittävän hyvä, ei ole niin kovin tarkkaa missä muodossa se luonto esiintyy, vaan siihen voi saada kontaktin keskellä kaupunkiakin. Puisto tai kerran rakennettu, mutta sitten villiintynyt tontti käyvät yhtä hyvin. Heikkopa on kontakti luontoon/gaiaan, ellei koe yhteyttä kaupunkipuluihin tai puiston puihin. Minä tunnen. Minulle luonto on luontoa, olipa se sitten maalla tahi kaupungissa. Ja yhden monista toteemieläimistäni, variksen, näen kaupungissa hyvin usein. MInulle suhde luontoon on ennen kaikkea rakastava, minä lässytän rakastavasti kasveille ja eläimille ja tunnen niistä kumpuavan vastarakkauden ja ilon. Minun on helppoa kokea luontoenergiat jopa kotini ruukkukasvissa tai keittiössäni lentävässä banaanikärpäsessä.

Shamaaneiden kerrotaan muuttaneen muotoaan eläimiksi, mutta en näe tarvetta sille hommalle ainakaan tässä inkarnaatiossa ja voi olla että kyseessä on muutenkin symbolinen kuvaus, eikä suinkaan se että muotoa olisi oikeasti edes muutettu. . Olen kyllä muodonmuuttaja, mutta minä muutun erilaisiksi ihmisiksi, en suinkaan ihmisistä eläimiksi. En tunne tarvetta moiseen, paitsi henkimatkoilla ylisessä ja alisessa.

Tuo eläimeksi muuttuminen on vähän sama juttu, kuin mitä intialaisessa perinteessä sanotaan mahdollisista yliluonnollisista kyvyistä, joita ihmiselle ilmaantuu kun hän etenee meditaation ja hengellisyyden polulla: Ne ovat sivujuonne, sivuasia ja haittaavat kovasti itse prosessia jos niihin keskittyy sen sijaan, että ohittaisi ne ohimenevinä ja vähän turhanaikaisina ilmiöinä.

Kanssaluomisesta voit lukea täältä:
http://www.rosedalebooks.fi/kryon/doc.php?id=18&tila=c

Kaikki vanhat keinot toimivat edelleen niille, jotka niin haluavat. Niille jotka haluavat luoda itse omat rituaalinsa ja toimia vähemmän muodollisesti kuin ennen oli pakko toimia, on mahdollisuus tehdä niin. Kyse ei ole siitä että kumpikaan olisi parempi tai huonompi, vaan siitä että jokainen voi nykyään löytää itselleen parhaiten sopivat keinot toteuttaa hengellisyyttään.  Minäkään en kiistä sinun hengellisyytesi sopivuutta juuri sinulle, koen vain ettei se sovi minulle.

Kaikki pyhät kirjoitukset on kirjoitettu senhetkisten kirjoittajien kulttuurillisesta perspektiivistä. Sen vuoksi minua 2000-luvun ihmistä ei paljoa houkuta viimeisten muutaman vuosituhannen patriarkaalis-hierarkkiset järjestelmät. Ne joille ne sopivat, ovat edelleen vapaita elämään niiden mukaan, eikä se ole minulta mitenkään pois. Kuten se miten minä omaa hengellisyyttäni toteutan ei myöskään ole keneltäkään muulta pois. Vaikka reaktioista päätellen joskus tuntuu että toiset ovat sitä mieltä...  :D


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Kurpitsa - 13.03.2012 11:14:14
Lainaus
Värähtelyjen nostamiseen ei enää välttämättä tarvita paastoa, selibaattia ja meditaatiota sen vuoksi, että värähtelyt ovat tällä hetkellä erittäin korkealla ja edelleen kovasti nousussa. Kaikkien värähtelytaso on siis korkeampi kuin ennen, silloin oli tarpeen tehdä em. asioita, jotta sai nostettua omaa värähtelytasoaan sen verran että sai tehtyä hengellisiä/engergeettisiä asioita.

Reality check:

Jos värähtelytasoa tarkastellaan terveyden, syöpätilastojen, rikostilastojen, lääketilastojen jne valossa niin värähtelytaso taitaa olla erittäin alhaalla ja kovasti laskussa:

Eläinkuolemat yleistyneet:
http://koti.phnet.fi/petripaavola/elainkuolemat.html

Mielialalääkkeet yleistyneet:
http://www.terveydenjuuri.fi/?p=508

Rikollisuus karkaamassa käsistä:
http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/92439-maahanmuuttajien-rikollisuus-%E2%80%9Druotsin-kohtalo-uhkaa-suomea%E2%80%9D

Hedelmättömyys lisääntyy jatkuvasti:
http://www.mammaksi.fi/info_pages.php/asiatietoa-ovulaatio-hedemallisyys-lapsettomuus-i-17

Keskenmenot yleistyneet:
http://www.iltalehti.fi/perhe/200702155742814_pr.shtml

Mihin perustat kommentin että värähtelytaso olisi nousussa?

Lainaus
Tällainen paremmuusvertailu on itsessään jo vanhojen energioiden juttu ja  lisäksi 4D harhaa.
Ehkä uusi energia onkin harhaa, koska se ei manifestoidu mitenkään realimaailmassa?

Ei tuolta Rosendale-teksteistä oikein ottanut selvää kanssaluomisesta.. Oman elämän hallinnasta vain puhuttiin? Sitäkö se onkin? Voiko luoda saastuneet maa-alueen täyteen elämää? Onnistuuko Fukushiman säteilyiden hävittäminen?

Testi: kaadetaan bensaa nurmikolle ja luodaan siihen elämää? Onnistuuko uudelta energialta?


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Eklektikko - 13.03.2012 11:57:30
Reality check itsellesi vaan:
Saat lukea mediasta ja netistä enimmäkseen huonoja uutisia, koska aivojemme kivikautinen viritys on sellainen että huonot uutiset kiinnostavat enemmän ja siten myyvät paremmin. Tosiasiassa kaiken kamalan ohella tapahtuu enemmän hyvää kuin koskaan ennen. Lisäksi ennen tapahtui vielä enemmän ikäviä asioita kuin nykyisin, mutta ne jäivät paljolti piiloon. Esimerkiksi lasten seksuaalinen hyväksikäyttö oli vielä parisataa vuotta sitten enemmän sääntö kuin poikkeus, eikä siitä puhuttu yhtään mitään. Nykyään sen määrä on paljon aiempaa vähäisempi, mutta kun lähes kaikki nykyään tulee ilmi, tuntuu äkkiseltään että sen määrä olisi lisääntynyt. (Ellet usko tätä väitettä, lukaisepa Kaari Utrion moniosainen tietoteos eurooppalaisen naisen ja perheen historiasta...)

Ryytyneet hyviä uutisia kaipaavat ovatkin Englannissa perustaneet lehden joka julkaisee vain hyviä uutisia. Niitä on oikeasti aina vain enemmän, mutta kukaan ei oikein julkaisen niitä, koska ne eivät myy (tai eivät tuo mainostajia ilmaisille nettisivustoille). Netistä ja lehdistä näet mikä ihmisiä eniten kiinnostaa, et sitä mitä oikeasti tapahtuu.

Värähtelytaso ei näykään terveys yms. tilastoissa, sillä siitä ei ollenkaan ole kyse. Värähtelyjen nousussa on kyse siitä, että kun kaikkien ihmisten värähtelyt nousevat kun planeetan värähtelyt nousevat, nousee myös ihmisten kyky tehdä energeettisiä asioita, esim. valotyötä, hoitotyötä ja omaan elämään vaikuttavaa kanssaluomista. Juuri niin: Vapaan tahdon periaate tekee sen, että voin kanssaluoda ("kutsua luokseni") asioita, mutta en tehdä mitään mikä rikkoo toisten ihmisten vapaata tahtoa.

Olet käsittänyt väärin sen, mitä kanssaluominen tarkoittaa: Ei se tarkoita sitä, että minä luon saastuneen alueen täyteen elämää. Tai esimerkkiäsi siitä, miten kaadetaan bensaa maahan ja luodaan siihen elämää.  Se tarkoittaa sitä, että voin kutsua luokseni asioita, ihmisiä ja olosuhteita, joita tarvitsen omassa elämässäni ja/tai omaa hengellistä työtäni varten.  Tai vaikkapa katkaista ne luvattomat energiakytkökset sieltä selkäpuolelta. Kanssaluomisessa asiat tapahtuvat synkronismin voimalla. Nimi kanssaluominen tulee siitä, että kyseessä on aktiivinen prosessi verrattuna sitä edetävään 'anna olla ja anna Jumalan hoitaa' metodiin, jossa ihminen on passiivisemmassa osassa ja pyytää korkeampaa voimaa hoitamaan asian puolestaan. Se systeemi on myös edelleen toiminnassa niille, jotka sitä haluavat käyttää.

Se mitä minä aktiivisesti teen on valon kanavointi: Lähetän puhdasta valkoista valoa haluamiini kohteisiin ja se tekee sen että ihmiset eivät voi olla näkemättä mitä noissa kohteissa tapahtuu. Päätöksen siitä tekevätkö asialle jotakin he sitten toki tekevät oman vapaan tahtonsa perusteella, sillä vapaata tahtoa tietenkin kunnioitetaan edelleen. En voi pakottaa ketään tekemään mitään, mutta voin vaikuttaa asioihin niin että he eivät voi olla näkemättä mitä heidän ympärillään tapahtuu. Viime aikoina suosikkikohteitani ovat olleet mm. Suomen poliittinen ja taloudellinen eliitti, sekä kasinotalous kaikissa muodoissaan.

Uusi energia on manifestoitunut voimakkaasti omassa elämässäni. Se onkin kovin yksilöllinen juttu, koska jokaisen tulee itse mennä siihen mukaan, ei sitä voi toisten puolesta tehdä. Huomaan sen selkeästi synkronismin vasteaikojen lyhenemisenä, sekä siinä miten paljon voimakkaammin energia kulkee valotyössä, eli energiahoitoja antaessa ja valoa kanavoidessa. Hyvä motto on: Fyysinen taso huutaa, henki kuiskaa. Sinä tunnut kaipaavan huutoa neonvalojen kera siltä hengeltäkin, mutta ei se homma niin toimi. Se toimii yksittäisissä ihmisissä ja ns. sisäkautta.

Uusi energia manifestoituu myös siinä, että mikään väärinkäytös ei enää jää piiloon, vaan kaikki paljastuu tosi tosi nopeasti. Siitä sitten syntyykin helposti illuusio, että pahaa tapahtuisi enemmän kuin ennen. Tosiasiassa paha vain tulee esiiin paremmin kuin ennen ja hyvää tapahtuu paljon paljon enemmän kuin ennen. Mutta siitä ei uutisoida, sillä huonot uutiset ovat karkkia kivikautisille aivoillemme ja siten myyvät paremmin.

Summa summarum: Käsityksesi siitä, mitä uusi energia ja kanssaluominen ovat, oli jotain ihan muuta kuin mitä minä niillä tarkoitan ja mitä niillä kanavoinneissa tarkoitetaan. Ehkä tämä vähän selvensi asiaa?


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Eklektikko - 13.03.2012 12:42:00
Kiitos Marie, tuo olikin olennainen pointti jota en tullut maininneeksi, kun ajattelin omissa hommissani etupäässä tämän hetken tilannetta. Minulla ilmeni alkuun tämä uusi energia myös siinä miten vanhat asiat tulivat käsiteltäviksi ja sitä mukaa kun sain niitä pois systeemeistä, voimistuivat muut ilmiöt kuten synkronismi. Lopulta sitten aloin kanavoida valoa (tieto asiasta tuotiin eteeni juuri kun sitä eniten tarvitsin - sitä se synkronismi on) ja sitten aukesivatkin jo runsaan vuoden kuluttua ne energiahoitokanavat.

Tämä uusi energia tosiaan mahdollistaa omien solmujen aukomisen ja traumojen sun muun kökön putsaamisen itsestä helpommin kuin ennen. Ja kun vanhat asiat on putsattu pois, tulee tilaa uusille, mitä ne sitten kullakin ovatkaan, itselläni valon kanavointi ja hoitotyö.


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: ptv - 13.03.2012 13:13:41
Mahtava tietopaketti pähkinänkuoressa ja vielä selkokielellä. Kiitos Kurpitsa kysymyksistä ja Eklektikko ja Marie vastauksista.


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Kurpitsa - 14.03.2012 09:59:17
Tässä nyt menee vielä hieman sekaisin vanha ja uusi energia..
Siis vanha energia jota tässä tarkoitin = vanha tapa nostattaa energioita joka ei kuitenkaan ole sama kuin omassa kehossa olevat tukokset. Ehkä pitäisi puhua kanavoidusta energiasta.

Henkimaailmaan saa yhteyden vaikka sopivilla lääkkeillä, joten onko asiassa sittenkään kyse mistään yleisen värähtelytason noususta ja siitä että homma olisi jotenkin helpompaa? Ehkä se kertookin vain kemikaaleille altistumisesta?

Lääkkeitä saa nykyään niin helposti vaikka juomavedestä, vaikka niitä ei varsinaisesti käyttäisikään:
http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/usan-juomavedesta-loytyi-hormoneja-ja-masennuslaakkeita/2008/03/621900

Jos kanavoidulla energialla ei saa mitään näkyvää aikaiseksi tässä maailmassa (Matrixissa), niin tekeekö sillä mitään?
Ei edes bensan tuhoamaa ruoholänttiä saa kukoistamaan.

Perinteisin keinoin saavutetulla energialla sentää käveltiin tulen läpi, kestettiin ilman vaatteita pakkasta, syötiin nauloja, käveltiin vetten päällä ja kivien läpi, levitoitiin itseä ja kiviä, elettiin valoravinnolla.

Mitä hyötyä on sairaiden parantamisesta jos sairauden syyt (mm. lainvastainen ruokavalio) jäävät kuitenkin selvittämättä ja kohta ollaan uudestaan sairaita. Parantaja tienaa?

Yleensä äänien kuuleminen kertoo jostain ongelmasta?
http://hyvaterveys.fi/artikkelit/Vieraat-%C3%A4%C3%A4net-yst%C3%A4vi%C3%A4-ja-vihollisia/1017/
http://perheklubi.net/viewtopic.php?f=59&t=69100

Äänten kuulijoille on oma yhdistyskin:
http://www.moniaaniset.fi/

Tässä mielenkiintoisempia tapauksia moderneista ihmeidentekijöistä:
http://www.thedream.com/index.php?option=com_content&view=article&id=252
http://www.amazon.com/Chinas-Super-Psychics-Paul-Dong/dp/1569247153


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Eklektikko - 14.03.2012 10:25:06
Lainaus
Tässä nyt menee vielä hieman sekaisin vanha ja uusi energia..
Siis vanha energia jota tässä tarkoitin = vanha tapa nostattaa energioita joka ei kuitenkaan ole sama kuin omassa kehossa olevat tukokset. Ehkä pitäisi puhua kanavoidusta energiasta.

Tarkoitat varmaan, että sinulla menevät sekaisin nämä asiat. Ainakin tekstisi perusteella asia tuntuisi siltä.  ;)

Ennen energioita piti nostattaa (paasto, meditaatio, selibaatti), nykyään ei erillistä nostattamista edes tarvita, koska kyse on koko planeettamme värähtelytasosta.  Kyse ei ole mistään kanavoidusta energiasta, vaan siitä että koko planeettamme - itse asiassa koko aurinkokuntamme - värähtelytaso nousee. Se nousee ihan itsestäänkin, mutta tätä nousua kiihdyttää ja lisää lisäksi kaikki se valotyö (oman jumalan kipinän tunnistaminen itsessä, energiahoitotyö, valon kanavointi maailmaan), jota pieni osa ihmiskunnasta tällä hetkellä tekee.

Tätä korkeampaa värähtelytasoa voivat sitten hyödyntää ne, joita asia ylipäätään kiinnostaa, suurin osa ei ole hengellisistä asioista kiinnostunut, joten he eivät huomaa mitään muuta kuin että näyttääpä mediassa siltä että kauheasti väärinkäytöksiä tulee esiin ja tapahtuvatpa puolihuolimattomasti toivotut asiat yllättävän nopeasti.

Omassa kehossa olevat tukokset ovat omassa kehossa olevia tukoksia. Kyllä niitä ennenkin pystyi selvittelemään ja niitä on mahdollista selvitellä myös puhtaasti maallisin keinoin (psykiatria, erilaiset terapiat). Tällä hetkellä vain sille pienelle vähemmistölle, jotka ovat kiinnostuneita hengellisistä tavoista purkaa niitä samoja tukoksia, se on paljon helpommin mahdollista näissä uusissa energioissa, kuin mitä se oli aikaisemmin näillä hengellisillä keinoilla. Itse käytin tuossa 10 vuotta takaperin, jolloin asia oli minulle eniten ajankohtainen, maallisia ja hengellisiä keinoja rinta-rinnan ja koin että se oli kaikkein tehokkain ja monipuolisin tapa tehdä oma työni itseni kanssa.

Lainaus
Jos kanavoidulla energialla ei saa mitään näkyvää aikaiseksi tässä maailmassa (Matrixissa), niin tekeekö sillä mitään?
Ei edes ruoholänttiä saa uudelleenkukoistamaan.

Kanavoitu energia on sinun käsitteesi ja se ei minusta sovi millään tavoin yleisnimitykseksi tälle yleiselle värähtelytason nousulle. Hoitaessani ja valoa kanavoidessani minä toki kanavoin sitä energiaa lävitseni kohteisiin, mutta muuten se vain ON. Käytä sinä vaan itse keksimääsi käsitettä, jos haluat sekoittaa asioita, ole kuitenkin tietoinen siitä että ainakaan minä en koe käsitettäsi millään tavoin relevantiksi.

Yksi syy siihen, että kaikki väärinkäytökset tulevat nykyisin tosi nopeasti ilmi on se, että valotyöläiset kanavoivat valoa maailmaan. Ja sillä korkeampien värähtelyjen energialla minä ainakin teen energiahoitoja ja hoidettavani ovat tyytyväisiä niihin. Olen myös saanut omalla kohdallani aikaan paljon elämääni helpottavia asioita ja synkronistisia tapahtumia näiden korkeampien värähtelyjen avulla. Sinä voit vaatimalla vaatia että henki huutaisi neonvalojen kera ja pitää kaikkea mitä et itse ole kokenut merkityksettömänä. Entäs sitten? Minua se ei ainakaan haittaa yhtään, minä elän jo niissä uusissa energioissa, muut tekevät sitten ihan mitä lystäävät.

Lainaus
Perinteisin keinoin saavutetulla energialla sentää käveltiin tulen läpi, kestettiin ilman vaatteita pakkasta, syötiin nauloja, käveltiin vetten päällä ja kivien läpi, levitoitiin itseä ja kiviä, elettiin valoravinnolla.

Ehkä erilainen aikakausi tarvitsee erilaiset manifestaatiot energioille? Itse koen paljon hyödyllisemmäksi väärinkäytösten paljastumisen valon kanavoinnin seurauksena, kuin tuollaiset taikatemput, joilla ei ole mitään sirkusviihdettä parempaa hyötyarvoa. Tosin osaan kyllä itse haroa hehkuvia hiiliä paljain käsin saamatta palovammoja, mutta se on vain sirkustemppu ja perustuu sitä paitsi ihan fyysisen tason lainalaisuuksille, kuten hiilien päällä kävelykin.

Sirkustemppujen tekeminen on egon juoni, jolla ihminen saa muiden ihailua. Valon kanavointia teen ihan anonyymisti, enkä odota siitä mitään positiivista palautetta. Ja minä en ole yksin: Noin puoli prosenttia maapallon väestöstä tekee tällä hetkellä ihan samaa ja se riittää koko ihmiskunnan kollektiivisen tietoisuuden nostamiseen ennen pitkää.

Lainaus
Mitä hyötyä on sairaiden parantamisesta jos sairauden syyt (mm. lainvastainen ruokavalio) jäävät kuitenkin selvittämättä ja kohta ollaan uudestaan sairaita. Parantaja tienaa?

Minä (ja tämän allekirjoittavat KAIKKI tietämäni energiahoitajat) en paranna, minä hoidan. Minä kanavoin universaalia energiaa hoidettavaan ja se auttaa hänen kehoaan/mieltään parantamaan itse itsensä JOS hänellä on siihen oikea aika ja hän niin haluaa.

"Lainvastainen" ruokavalio on muuten päivän paras vitsi, kiitos! Tuomitseva narsistis-sadistinen raamatun jumala kuulostaa juuri tuolta: Antaa käskyjä, joiden noudattamatta jättämisestä joutuu ikuiseen kadotukseen.. Ei kiitos. Ihmisilllä saattaa olla sielunsuunnitelmassaan kokea joku sairaus ja kokea sitten myös esim. ruokavalion muutoksen tuoma parantuminen, mutta ei sillä ole mitään tekemistä minkään muun lain kanssa, kuin pikakarman: Kaikki mitä syön vaikuttaa tämänhetkiseen fyysiseen kehooni. Kannibalismi toki olisi lainvastainen ruokavalio,  se kun vaatisi laitonta tekoa eli murhaa. Salametsästetyn ruuan syöminen myös, samoin lain kieltämillä huumaavilla sienillä eläminen. Laki on ihmisen keksintö, minun Jumalani ei aseta lakeja, se vain rakastaa ehdoitta. Karma kyllä hoitelee sitten puntit tasan.

Lainaus
Yleensä äänien kuuleminen kertoo jostain ongelmasta?

Mihin tämä viittaa? Kuka on tässä keskustelussa sanonut kuulleensa ääniä sillä tavoin, kuin mitä asialla lääketieteellisesti tarkoitetaan? Onko tämä taas yksi olkiukko sinulta? Minä en kuule ääniä.


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Kurpitsa - 14.03.2012 14:08:52
*** no mikä on vanha tapa nostattaa energioita?

Niitähän tuolla jo lueteltiin: paasto, ravinto, meditaatio, jooga, selibaatti, jne..

Lainaus
Henkimaailmaan saa yhteyden vaikka sopivilla lääkkeillä, joten onko asiassa sittenkään kyse mistään yleisen värähtelytason noususta ja siitä että homma olisi jotenkin helpompaa? Ehkä se kertookin vain kemikaaleille altistumisesta?
*** mistä sinä sen tiedät, onko sinulla omakohtaisia kokemuksia?

Onhän näistä ollut jonkin verran juttuja:
http://www.laakarilehti.fi/uutinen.html?opcode=show/news_id=6813/type=1
http://keskustelu.skepsis.fi/Message/Message/176572

Lainaus
Jos kanavoidulla energialla ei saa mitään näkyvää aikaiseksi tässä maailmassa (Matrixissa), niin tekeekö sillä mitään?
Ei edes bensan tuhoamaa ruoholänttiä saa kukoistamaan.
*** miksi haet niitä ääritapauksia, pitäisikö ihminen nyt yhtäkkiä osata tuollaisia asioita?

Onko ympäristön puhdistaminen ja hoitaminen nyt sitten liikaa toivottu energian kanavoijilta?
Ilmeisesti on mahdoton tehtävä.

Lainaus
Oletko koskaan muuten ajatellut miksi näin ei osata tällä planeetalla?

Kiinalaisilla ihmelapsilla ainakin näytti olevan ihan mielenkiintoisia kykyjä jotka manifestoitui realimaailmaan.

Lainaus
Onko se todella henkisyyden merkki että osaa syödä nauloja?[/color]

Ei varmaan sellaisenaan, mutta täysin mielensä ja kehonsa hallitsevalle se voi olla testi muiden joukossa.
http://paranormaaliblogi.net/index.php/2010/05/16/mirin-dajo-hollantilainen-fakiiri/

Lainaus
Perinteisin keinoin saavutetulla energialla sentää käveltiin tulen läpi, kestettiin ilman vaatteita pakkasta, syötiin nauloja, käveltiin vetten päällä ja kivien läpi, levitoitiin itseä ja kiviä, elettiin valoravinnolla.
*** kuuluuko sinun mielestä henkiseen kasvuun osana osata syödä nauloja, mitä naulojen syömisessä on niin hienoa?


Ei varmaan kovin hienoa, mutta "mind over matter"-tilanne kuitenkin. Mieli hallitsee kehoa täysin.
Vähän sama kuin joogi pystyy olemaan yliluonnollisia aikoja hengittämättä tai pysäyttämään pulssinsa lähes täysin tai olemaan syömättä vuosia.

Lainaus
Mitä hyötyä on sairaiden parantamisesta jos sairauden syyt (mm. lainvastainen ruokavalio) jäävät kuitenkin selvittämättä ja kohta ollaan uudestaan sairaita. Parantaja tienaa?
*** mikä on lainvastainen ruokavalio?

Ruoka pitäisi syödä mahdollisimman luonnollisessa muodossa eli sellaisena kuin luontoäiti sen tarjoaa.
Kaikki kuumennus ja monimutkainen prosesointi tuhoaa siitä elämää antavan vaikutuksen ja seurauksena on sairauksia.
Vai mitä mieltä on eklektikko.. miksi syöt elävää ravintoa ja raakaa lihaa jos ei siitä kerran ole vaikutusta?

Lihakin on mahdollisesti lainvastainen, mutta siitä olikin Syömisen karma-ketjussa enemmän.
Kaikki muut kuten leipä, karkit, kuumennetut ruuat, alkoholi, pullat, herkut jne ovat lainvastaisia. Onko se sitten universaali laki tms.

*** mitä pahaa äänten kuulemisessa on? Satuitko muuten katsomaan sen dokumentin jossa haastateltiin näitä ääniä kuulevia ihmisiä? Minusta tässä yrität vain tuoda niitä henkilöitä huonoon valoon jotka kommunikoivat henkimaailman kanssa tavalla tai toisella. Toiset voivat olla selväkuuloisia ihan terveestikin eikä heillä ole diagnosoitu mitään sairautta. Mutta et ole koskaan tavannut esim psykoottista henkilöä, ainakaan siltä vaikuttaa koska silloin tietäisit mikä on ns tervettä ja mikä ei.

Tunnen kyllä ääniä kuulevan mielialalääkkeitä käyttävän henkilön. On tällä hetkellä jossain osastolla.
Onhan noita kaikenlaisia kirvesmurhaajia joita ääni kehoitti tekemään kuten tekivät.
Mutta ei kai kaikki äänet ole haitallisia.. ja kehoita tekemään kaikenlaista..
Joogit saattavat kuulla nadien äänen, musiikkia ja sen sellaista.

Sitten on toisenlaisia ääniä..
http://fi.wikipedia.org/wiki/Mijailo_Mijailovi%C4%87

ja tekniikalla tuotettuja ääniä:
http://www.wired.com/dangerroom/2008/05/army-removes-pa/

Mutta näistä olikin jo toisessa ketjussa.. menee off-topic.

Lainaus
Ja sillä korkeampien värähtelyjen energialla minä ainakin teen energiahoitoja ja hoidettavani ovat tyytyväisiä niihin.

Olen myös käynyt energiahoidoissa ja todennut ne tarpeettomiksi ja tehottomiksi. Erään jopa kivuliaaksi.


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Lizzy - 14.03.2012 14:36:08
Aihe sinänsä kiinnostava, mutta ei jaksa lukea aina näiden kahden (ie. Kurpitsa & Eklektikko) väittelyä.  :buck2:


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Hiisitär - 14.03.2012 14:42:53
Jos jatkettaisiin keskustelulinjaa, ei mielellään väittelyä. Ei mene ihan vuoropuheluksi siitä, kumman näkemykset ovat oikeassa ja kuka ehtii sanoa viimeisen sanan ::)


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Eklektikko - 14.03.2012 14:49:56
Lainaus
Onko ympäristön puhdistaminen ja hoitaminen nyt sitten liikaa toivottu energian kanavoijilta?
Ilmeisesti on mahdoton tehtävä.

Kun nyt ihan erikseen kysyit, niin olen antanut energiahoitoa Gaialle ja erikseen vielä Itämerelle säännöllisesti alkaen vuodesta 2004. Se, että kanavoin valoa kasinotalouteen, tuo sitä valoa myös siihen miten kasinotalous kohtelee luontoa, jolloin ihmiset eivät voi olla näkemättä mitä tapahtuu. He sitten päättävät omalla vapaalla tahdollaan mitä tekevät, siihen minä en voi vaikuttaa. Eli minä teen kaiken mitä minun tehtävissäni on näinä korkeiden värähtelyjen aikana. Enkä ole ainoa, joka kanavoi hoitoa Gaialle, hyvin monet valotyöntekijät tekevät niin.


Lainaus
Ei varmaan sellaisenaan, mutta täysin mielensä ja kehonsa hallitsevalle se voi olla testi muiden joukossa.
http://paranormaaliblogi.net/index.php/2010/05/16/mirin-dajo-hollantilainen-fakiiri/

Intialainen perinne itsekin myöntää, että nämä yliluonnolliset/kehonhallintakyvyt ovat sivutuote, joka on itse asiassa haitallinen sillä se ruokkii egoa ja vie huomion pois itse asiasta, eli siitä omasta henkisestä/hengellisestä kehityksestä. Vaikka en muutoin seuraa intialaista perinnettä, allekirjoitan silti tämän. Sirkustemput kuuluvat sirkukseen. Toki jos nämä testit tekee salaa itsekseen jolloin muiden ihailu ei kohota egoa ja pystyy olemaan egottelematta saavutuksistaan itsekseenkään, niin voihan sitä itseään tuolla tavoin testata. En näe siitä vain mitään erityistä hyötyä, minulle riittää olla valon ja hoidon kanavana ja pystyä kutsumaan  luokseni synkronismin avulla sitä mitä tarvitsen. Sirkustemput kuuluvat minusta lähinnä sirkukseen. Niiden esitteleminen muille voi lisäksi kutsua henkiselle tielle ihmisiä, joilla ei ole henkisiä tarkoituksia ja jotka haluavat vain oppia niitä sirkustemppuja.

Lainaus
Ruoka pitäisi syödä mahdollisimman luonnollisessa muodossa eli sellaisena kuin luontoäiti sen tarjoaa.
Kaikki kuumennus ja monimutkainen prosesointi tuhoaa siitä elämää antavan vaikutuksen ja seurauksena on sairauksia.
Vai mitä mieltä on eklektikko.. miksi syöt elävää ravintoa ja raakaa lihaa jos ei siitä kerran ole vaikutusta?

Ensimmäinen lause tuossa yllä on täysin totta: Pois kaikki einekset ja teolliset elintarvikkeet. Jos tekee itse ruokansa raaka-aineista, niin en näe kovasti merkitystä sillä valmistetaanko osa ruuasta esim. kuumentamalla, idättämällä tai maitohapattamalla. Tiedän että olet eri mieltä kuumennetusta ruuasta, olen samaa mieltä siitä että olemme asiasta eri mieltä.  ;)  Raakaa lihaa syön itse asiassa sangen harvoin. Jo ihmisen edeltäjä homo erectus käytti tulta, joten sen käyttö ei ole mitenkään luonnotonta kehittyneille kädellisille. Jos haluat jatkaa tästä aiheesta vääntämistä, niin voisiko sen tehdä syömisen karma ketjussa? Tai voisitko vaikka lukea vastaukseni siitä ketjusta uudelleen, jos tuntuu että on jotain epäselvää asiassa.

Elävää ravintoa (vihannekset, marjat, hedelmät ja kefiiri) syön, koska happo-emäs tasapaino on mielestäni ihan maallisella tasolla validi tieteellinen ajatus, vaikka valtavirta ei sitä hyväksykään. Mutta liian emäksisestikin voi syödä, happoa tuottavaa ruokaa tarvitaan oma osansa, suositeltu suhde emäs/happo taisi olla 4/1. Mitään hengellisiä vaikutuksia en koe elävän ravinnon erikseen antavan, nyt kun syön myös lihaa ja kuumennettua ruokaa elävän ravinnon ohella, olen paremmassa kunnossa kuin ennen ja kykenevämpi valotyöhönkin kuin ennen. Kukin tekee kuten hänen elimistölleen sopii. Tosin oman kertomasi mukaan olet kärsinyt esim. loisista, joten tuntuu etteivät sinun ruokailutottumuksesi (tai kommunikaatiosi oman immuunijärjestelmäsi kanssa) ole ihan yhtä hyvässä kuosissa kuin  minulle, joka en ole loisista koskaan kärsinyt.

Taas sanot, että liha on lainvastainen.
Ole hyvä ja avaa tätä lausetta: Minkä lain, kenen antaman lain, ketä koskevan lain vastainen? Ellet avaa tuota lainvastaisuusväitettäsi, se jää puhtaaksi heitoksi vailla mitään läpänheittoarvoa kummempaa.

Lainaus
Olen myös käynyt energiahoidoissa ja todennut ne tarpeettomiksi ja tehottomiksi. Erään jopa kivuliaaksi.

Jos energiahoito ei sovi sinulle, tarkoittaako se sitä että kukaan muukaan ei saa siitä mitään hyötyä? Kovin solipsistinen on sinun maailmankuvasi...  En minäkään sano, että kenellekään ei sovi vegaanisella raaka/elävällä ravinnolla eläminen. Minä vain sanon, ettei se sovi minulle.  ;)

Se on ihan totta, ettei energiahoidosta ole kaikille hyötyä. Osalle ihmisistä kuitenkin on ja olen saanut hoidettaviltani positiivista palautetta asiasta. Vanhat vammat yms. muuten kipuilevat hyvin yleisesti energiahoidossa; itsekin kun saan oikein tehokkaan energiahoidon, saattaa lukuisia vanhoja urheiluvammoja vihloa tms. Ja hoidon jälkeen ne ovat sitten paremmassa kunnossa kuin ennen  sitä. Myös tunnepuolen asioita voi tulla energiahoidon aikana esiin ihan fyysisenäkin kipuna. Tästäkin minulla on omaa kokemusta ja ne olivat hyvin  hyödyllisiä ja parantavia kokemuksia.


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Eklektikko - 14.03.2012 14:52:08
Aihe sinänsä kiinnostava, mutta ei jaksa lukea aina näiden kahden (ie. Kurpitsa & Eklektikko) väittelyä.  :buck2:

 Minä jo ehdotin että hän perustaisi 'Kurpitsa ruotii Eklektikkoa' ketjun tuonne Muut Jutut -osioon, sillä minusta tämä on hyvinkin huvittavaa ja viihdyttävää. Mutta ei kelvannut se vaihtoehto, vaikka se pitäisi homman edes yhdessä ketjussa.  ;)


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Kurpitsa - 14.03.2012 15:54:30
Taas sanot, että liha on lainvastainen.
Ole hyvä ja avaa tätä lausetta: Minkä lain, kenen antaman lain, ketä koskevan lain vastainen? Ellet avaa tuota lainvastaisuusväitettäsi, se jää puhtaaksi heitoksi vailla mitään läpänheittoarvoa kummempaa.

Oliskohan tuo Maaäidin laki. Siitä voit lukea tuolta tai suomeksi esim kirjaston "Essealainen rauhanevankeliumi"-kirjasta.
Se lienee jonkinlainen "Elävän ravinnon raamattu" josta Ann Wigmore elävän ravinnon kehitteli. :)

http://www.essene.com/GospelOfPeace/peace1.html

Lähteenä kuolleen meren kääröt. Eklektikon lienee turha lukea kun kaikkea kristinuskoon liittyvää vihaa.
vaikka se onkin täysin raamatun oppien vastainen:
http://koti.phnet.fi/petripaavola/essealaistenrauhanevankeliumi.html

Jotain pätkiä suomennoksesta myös tuolta:
http://www.teosofia.net/eriusk/esseal.htm

Lainaus
Minä jo ehdotin että hän perustaisi 'Kurpitsa ruotii Eklektikkoa' ketjun tuonne Muut Jutut -osioon, sillä minusta tämä on hyvinkin huvittavaa ja viihdyttävää. Mutta ei kelvannut se vaihtoehto, vaikka se pitäisi homman edes yhdessä ketjussa.

Ei tavoitteena ole ruotia Eklektikkoa vaan Vanhan ja uuden energian eroja. Minkäs minä sille voin jos Eklektikko pääasiassa vastailee. Tarvitseeko ottaa henkilökohtaisesti?


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Eklektikko - 14.03.2012 16:02:49
Eipäs panna sanoja suuhuni: Missään en ole sanonut vihaavani kristinuskoa!
Minä vain pidän sitä itselleni tarpeettomana vanhojen energioiden patriarkaalis-hierarkkisena systeeminä. Tiedän että moni saa siitä paljon omalle hengelliselle elämälleen.

Eli liha on siis lainvastaista vain niille, jotka ottavat nuo kirjoitukset osaksi omaa hengellisyyttään, ei muille. Kiitos kun kerroit, lähinnä ajattelin että on hyvä selventää tämän ketjun lukijoille, mitä se lainvastaisuus tässä tapauksessa on sillä voihan ketjua lukea myös niitä, jotka pitävät noita kirjoituksia arvossa.

Minä en ota  yhtään mitään henkilökohtaisesti, totesin sitäpaitsi että nämä keskustelut kanssasi ovat erinomaista viihdettä. Joku muu foorumin lukija on tainnut meihin kyllästyä, mutta ei sille voi sitten mitään. Ja kyllä olisi ihan mukava nähdä tässäkin ketjussa muitakin  kommentoijia, mutta ehkä muita ei kiinnosta tai sitten me ehdimme omine vastauksinemme ennen muita joilla on samat asiat sanottavana? Itse uskon, että tätä foorumia lukee varmaan yhtä moni sinun kanssasi samaa mieltä oleva, kuin minun kanssani samaa mieltä oleva.


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Kuuhilda - 15.03.2012 13:17:21
Hei WAU Solnishko!
Kuulostaa todi hienolta  :smitten:


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Kuuhilda - 15.03.2012 13:27:38
Thanks!

Just joku tommonen läpimurto kun tulis ittellekin  ::)


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Eklektikko - 15.03.2012 13:35:30
Hieno juttu Solnishko!

Tuo on muuten tyypillistä tälle uudelle aikakaudelle: Sitä energiaa on niin paljon tarjolla, värähtelyt niin korkealla, että moni joutuu pyytämään että hidastetaanpa hieman, kun asiat liikkuvat välillä liiankin nopeasti. Ja kannattaakin pyytää jos siltä tuntuu, sitä vapaata tahtoa tosiaan kunnioitetaan tässäkin asiassa.


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Kuuhilda - 15.03.2012 14:33:35
Mä olen nyt törmänny semmoseen juttuun, kun intohimoon; vailla kohdetta.
Ensin se tuli sillä alueella, mitä tahdon tehdä ja toteuttaa, luoda, elää todeksi. Oikein tuska suorastaan löytää se kohde ja kanava, ja nuo tuntemukset oli hankala hallita.
Siitä päästyäni ja rauhoituttuani törmäsinkin eroottiseen intohimoon vailla kohdetta. Kyse oli nimen omaan intohimosta intohimona..ei seksistä niinkään. Intohimon himo?  :idiot2:
Sitä en enää haltsannut, vaikka yritin, se oli melkoisen riipivää, ja pyysin, että viekää nyt tää pois ja antakaa sitten takasin kun sitä johonkin tarvitsen, ja sen jälkeen helppas.
En tiedä, liittyneekö tähän energioiden nousuun tämmönenkin  ???

Mutta en kyllä taida olla mitenkään tyyppillisen viilee  :vesimies:...tai sitten se on just siitä cooliudesta johtuvaa patoutumista, mikä tuollatavalla rätisee?


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Hiisitär - 16.03.2012 14:59:03
Intohimo on yksi hyveistä, jonka voi kanavoida itselleen parhaalla tavalla. Intohimo ei ole yhtä kuin seksinhimo, vaan se on paljon syvempää. Juurikin käyttämäsi sana eroottinen sopii kuvailemaan hyvin seksuaalisesti latautunutta intohimoa.

Intohimo on tietynlaista elämänpaloa. Halua elää, halua seikkailla, tabujen rikkomista omassa elämässään (joita ovat usein elämäämme rajoittavat hokemat "en voi koska", "en saa koska", "en pysty koska" jne.). Energioiden nousuun kuuluu omalla tavallaan intohimo, miten se sitten näkyy itse kullakin - sen ei tarvitse olla edes eroottisesti latautunutta intohimoa, vaan juurikin sellaista sisäistä paloa. Useinhan sanotaan, että jos jollekin asialle omistautuu kokonaan tai se herättää meissä suurta vastakaikua, että "Tämä on intohimoni" - "Matkustaminen on intohimoni", "Maalaaminen on intohimoni", "Naisten aseman parantaminen on intohimoni", "Työni on intohimoni", "Tango on intohimoni", "Ranskalainen keittiö on intohimoni".

Itse intohimoisena persoonana - sielun tarotkorttinikin on Intohimo - olen kanavoinut intohimon elämää ja taidetta kohtaan. Haluan nähdä ja seikkailla,  matkustella maailman ääriin. Oikein eroottisen latauksen kanavoin taiteeseen ja musiikkiin, sekä sitten aikoinaan tulevaan puolisooni. Minulla on myös ystävä, joka on voimakkaan eroottisesti intohimoinen, joka kanavoi tämän energian musiikkiin sekä muotiin. Muuten hän on (minun tapaan) malliesimerkki siveyden sipulista, jolle oma ja muiden seksuaalisuus on niin kunnioitettava asia, ettei niitä lähdetään jakamaan muun kuin kumppanin kanssa.

Eroottisen intohimonkin voi siis kanavoida mihin tahansa asiaan. Se ei tarkoita sitä, että ollaan kiimassa 24/7 ja etsitään jotakuta kenen kanssa hoitaa hommat pois ;D Tuollaisessa tapauksessa kääntyisin terapeutin puoleen seksiaddiktina!


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Kuuhilda - 16.03.2012 15:56:03
En tosiaan koe kaipaavani "päivakahviseuraa" joka päivälle, en usko että se auttaisi mitään, tuskin saan intohimolleni mitään tyydytystä vaikka elo olisi yhtä jyystöä sen 24/7.. :buck2:
Mutta mun elämä on tosiaan hyvin rajoittunutta oman itteni suhteen, sen; mitä minä haluan. Piirrän, kirjoitan, tanssin yms. ja eritoten huomasin tanssimisen toimivan tähän eroottisesti latautuneeseen intohimon tuskaan, mutta mikään ei kuitenkaan oikein riitä. Tai sitten en syystä tahi toisesta panosta mihinkään ihan loppuun asti. Elän jotenkin puoliliekillä koko ajan.
Tarvis jotenkin keksiä se, minkä puoleen mun sielu palaa ihan tosissaan, ja sitten vaan DO IT!
Ja tässä taidetaan tarvita just tuota tabujeni rikkomista, koska heti tulee mieleen monta "En voi koska..", "En pysty koska"..jne. :D
Äh.


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Indium - 16.03.2012 18:13:55
Solnishko, olipas ihan mielettömän toivoa antava tarina  :)  :smitten:


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Kuuhilda - 16.03.2012 23:01:41
Niin kirjoitit henkilökohtaista asiaa Solnishko.
Kiitos siitä  :smitten:

Toivoa antavaa kyllä.
Kyllä minäkin  :smitten:

I AM PO


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Mainad - 19.03.2012 18:41:11
Reality check itsellesi vaan:
Saat lukea mediasta ja netistä enimmäkseen huonoja uutisia, koska aivojemme kivikautinen viritys on sellainen että huonot uutiset kiinnostavat enemmän ja siten myyvät paremmin. Tosiasiassa kaiken kamalan ohella tapahtuu enemmän hyvää kuin koskaan ennen. Lisäksi ennen tapahtui vielä enemmän ikäviä asioita kuin nykyisin, mutta ne jäivät paljolti piiloon. Esimerkiksi lasten seksuaalinen hyväksikäyttö oli vielä parisataa vuotta sitten enemmän sääntö kuin poikkeus, eikä siitä puhuttu yhtään mitään. Nykyään sen määrä on paljon aiempaa vähäisempi, mutta kun lähes kaikki nykyään tulee ilmi, tuntuu äkkiseltään että sen määrä olisi lisääntynyt. (Ellet usko tätä väitettä, lukaisepa Kaari Utrion moniosainen tietoteos eurooppalaisen naisen ja perheen historiasta...)

Ryytyneet hyviä uutisia kaipaavat ovatkin Englannissa perustaneet lehden joka julkaisee vain hyviä uutisia. Niitä on oikeasti aina vain enemmän, mutta kukaan ei oikein julkaisen niitä, koska ne eivät myy (tai eivät tuo mainostajia ilmaisille nettisivustoille). Netistä ja lehdistä näet mikä ihmisiä eniten kiinnostaa, et sitä mitä oikeasti tapahtuu.

Värähtelytaso ei näykään terveys yms. tilastoissa, sillä siitä ei ollenkaan ole kyse. Värähtelyjen nousussa on kyse siitä, että kun kaikkien ihmisten värähtelyt nousevat kun planeetan värähtelyt nousevat, nousee myös ihmisten kyky tehdä energeettisiä asioita, esim. valotyötä, hoitotyötä ja omaan elämään vaikuttavaa kanssaluomista. Juuri niin: Vapaan tahdon periaate tekee sen, että voin kanssaluoda ("kutsua luokseni") asioita, mutta en tehdä mitään mikä rikkoo toisten ihmisten vapaata tahtoa.

Olet käsittänyt väärin sen, mitä kanssaluominen tarkoittaa: Ei se tarkoita sitä, että minä luon saastuneen alueen täyteen elämää. Tai esimerkkiäsi siitä, miten kaadetaan bensaa maahan ja luodaan siihen elämää.  Se tarkoittaa sitä, että voin kutsua luokseni asioita, ihmisiä ja olosuhteita, joita tarvitsen omassa elämässäni ja/tai omaa hengellistä työtäni varten.  Tai vaikkapa katkaista ne luvattomat energiakytkökset sieltä selkäpuolelta. Kanssaluomisessa asiat tapahtuvat synkronismin voimalla. Nimi kanssaluominen tulee siitä, että kyseessä on aktiivinen prosessi verrattuna sitä edetävään 'anna olla ja anna Jumalan hoitaa' metodiin, jossa ihminen on passiivisemmassa osassa ja pyytää korkeampaa voimaa hoitamaan asian puolestaan. Se systeemi on myös edelleen toiminnassa niille, jotka sitä haluavat käyttää.

Se mitä minä aktiivisesti teen on valon kanavointi: Lähetän puhdasta valkoista valoa haluamiini kohteisiin ja se tekee sen että ihmiset eivät voi olla näkemättä mitä noissa kohteissa tapahtuu. Päätöksen siitä tekevätkö asialle jotakin he sitten toki tekevät oman vapaan tahtonsa perusteella, sillä vapaata tahtoa tietenkin kunnioitetaan edelleen. En voi pakottaa ketään tekemään mitään, mutta voin vaikuttaa asioihin niin että he eivät voi olla näkemättä mitä heidän ympärillään tapahtuu. Viime aikoina suosikkikohteitani ovat olleet mm. Suomen poliittinen ja taloudellinen eliitti, sekä kasinotalous kaikissa muodoissaan.

Uusi energia on manifestoitunut voimakkaasti omassa elämässäni. Se onkin kovin yksilöllinen juttu, koska jokaisen tulee itse mennä siihen mukaan, ei sitä voi toisten puolesta tehdä. Huomaan sen selkeästi synkronismin vasteaikojen lyhenemisenä, sekä siinä miten paljon voimakkaammin energia kulkee valotyössä, eli energiahoitoja antaessa ja valoa kanavoidessa. Hyvä motto on: Fyysinen taso huutaa, henki kuiskaa. Sinä tunnut kaipaavan huutoa neonvalojen kera siltä hengeltäkin, mutta ei se homma niin toimi. Se toimii yksittäisissä ihmisissä ja ns. sisäkautta.

Uusi energia manifestoituu myös siinä, että mikään väärinkäytös ei enää jää piiloon, vaan kaikki paljastuu tosi tosi nopeasti. Siitä sitten syntyykin helposti illuusio, että pahaa tapahtuisi enemmän kuin ennen. Tosiasiassa paha vain tulee esiiin paremmin kuin ennen ja hyvää tapahtuu paljon paljon enemmän kuin ennen. Mutta siitä ei uutisoida, sillä huonot uutiset ovat karkkia kivikautisille aivoillemme ja siten myyvät paremmin.

Summa summarum: Käsityksesi siitä, mitä uusi energia ja kanssaluominen ovat, oli jotain ihan muuta kuin mitä minä niillä tarkoitan ja mitä niillä kanavoinneissa tarkoitetaan. Ehkä tämä vähän selvensi asiaa?


Tuli vain mieleen englannin kielen ilmaus "shed light to something", tai ihan suomeksikin sanotaan että  "valaisepas nyt tätä asiaa minulle", kielestä löytyy joskus niin ilmiselviä ja monitasoisia vastauksia :)

Olen täysin samaa mieltä Eklektikon kanssa tuosta median heittelemästä huonojen uutisten verkosta, se on yhtä suurta harhaa!


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Kurpitsa - 19.03.2012 21:34:20
Lainaus
Olen täysin samaa mieltä Eklektikon kanssa tuosta median heittelemästä huonojen uutisten verkosta, se on yhtä suurta harhaa!

Kyllä syöpään kuolleet ja sen kanssa taistelevat sukulaiseni ja tuttuni ovat ihan todellisia.

Tuolta löytyy muuten Maaäidin laki eli Essealainen rauhanevankeliumi suomeksi.

http://pastebin.com/j3tfQra2


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Eklektikko - 20.03.2012 11:17:14
Lainaus
Olen täysin samaa mieltä Eklektikon kanssa tuosta median heittelemästä huonojen uutisten verkosta, se on yhtä suurta harhaa!

Kyllä syöpään kuolleet ja sen kanssa taistelevat sukulaiseni ja tuttuni ovat ihan todellisia.

?? Miten syöpään kuolleet ja sen kanssa taistelevat sukulaisesi ja tuttusi liittyvät siihen, että media julkaisee oikeista tapahtumista riippumatta suhteessa enemmän huonoja uutisia, koska ne myyvät paremmin?  :o



Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Eklektikko - 20.03.2012 11:55:27
Se, että Essealaisten Rauhanevankeliumi olisi joku 'Maaäidin Laki' on kyllä Kurpitsan oma mielipide, ei mikään kiveen kirjoitettu tosiasia.

Olen asiasta erittäin eri mieltä. Minulle Jumala vain rakastaa ja hyväksyy, Gaia vain rakastaa ja hyväksyy.
Ja tämä ei tarkoita etteikö olisi hyvä pyrkiä toimimaan rakkaudellisesti sekä Gaiaa että muita ihmisiä kohtaan, mutta tuomitseminen ja pelottelu ei mitenkään edesauta kenenkään hengellistä kasvua. Se on nimenomaan niitä vanhan energian juttuja.

Minun hengellisyydessäni ei ole tuomitsevuutta, katson että kaikki tuomitsevuus hengellisyydessä on vain sitä että ihminen on heijastanut peri-inhimillistä tapaa tuomita muita omaan hengellisyyteensä: Ihminen on siis luonut jumalansa omaksi kuvakseen, jolloin se kuva on aikamoisen karmea (siis minun mielestäni karmea).

Minun maailmankuvassani henkimaailma on moniulotteinen (siis mm. Jumala ja Gaia-energiat ovat sitä) ja todellisessa moniulotteisessa universumissa ei ole tämän 4D harhan hyvä/paha, oikea/väärä, tuomio/armo harhojakaan. Ne ovat ihmismielestä kotoisin.


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Kurpitsa - 20.03.2012 21:10:03
Se, että Essealaisten Rauhanevankeliumi olisi joku 'Maaäidin Laki' on kyllä Kurpitsan oma mielipide, ei mikään kiveen kirjoitettu tosiasia.

Olen asiasta erittäin eri mieltä. Minulle Jumala vain rakastaa ja hyväksyy, Gaia vain rakastaa ja hyväksyy.

"Hän parantaa kaikki hänen vaivansa, eikä hän koskaan sairastu. Hän antaa hänelle pitkän elämän ja suojelee häntä kaikilta kärsimyksiltä, tulelta, vedeltä ja myrkyllisten käärmeiden puremilta."

No jos sairastuu niin ei maaäiti ei ole parantanut ja elää maaäidin lakien vastaisesti.
Jos tuli polttaa, niin ei ole saanut maaäidin voimaa osakseen.
Maaäiti näyttää suojelevan myös hukkumiselta.

Elävän ravinnon syöjän kyllä pitäis helposti havaita miten kypsennetystä (maaäidin vastaisesta) ruuasta tulee huono olo, päänsärkyä, tukkoinen olo, flunssat iskee tai vastaavaa. Tuon voi vaan niin helposti todeta tai sitten hakata päätä seinään. Toisista ruuista tulee sairaaksi ja toisista paranee. Asia vaan on näin ja sen voi pidempään elävällä ravinnolla ollut vahvistaa.
Villivihanneksia kun syö niin maaäidin energiat vaan säkenöivät ympäri kehoa.
Paastolla voi myös vahvistaa että Saatanan loiset todella poistuvat kehosta, olo paranee ja mieli kirkastuu.
En tiedä muita evankeliumeja jotka voisi vastaavalla tavalla itse vahvistaa toimivaksi, eikä tarvitse odottaa kuolemaan saakka totuutta.
Tuli polttaa vielä, mutta ehkäpä sekin päivä vielä koittaa kun ei enää polta.

Ei auta todeta että kyllä Jumala ja maaäiti rakastaa kun vetelee roskaruokaa ja sairastuu. Uppiniskaisuuttako?
Mutta kun alkaa elää kuten Jumala / maaäiti opastaa niin parantuu. Ehkä sitä voi sitten jo sanoa rakkaudeksi ja hyväksymiseksi.

Lainaus
Minun hengellisyydessäni ei ole tuomitsevuutta

Sairaushan (ja kuolema) on jo tuomio sinällään mutta sairaudesta voi parantua ja saavuttaa pitkän elämän (mahdollisesti kuolemattomuudenkin) kun alkaa elää oikein.

Lainaus
Voi minua syntistä Saatanan kurjaa, kyllä kova on ollut isien synnin taakka jo syntymässä kun tämän sairauden päälleni langetti.
Eikös tuosta ollut joku Kuopion yliopiston tutkimus miten reumaatikot olivat saaneet elävästä ravinnosta apua vaivaansa.


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Eklektikko - 21.03.2012 10:06:20
"Saatanan loiset?"   :D  ;D

Minun hengellisen käsitykseni mukaan sairaudet eivät ole mitään tuomioita kenenkään lakien vastaisesti elämisestä, vaan sielun itse itselleen valitsemia oppimiskokemuksia ja/tai omaan itseen omilla teoilla aiheutettua pikakarmaa.

Paaston puolesta voidaan kyllä sanoa yksi asia, mutta toisaalta sama on saavutettavissa ilman paastoa ketogeenisella (hiilihydraatteja alle 50 g päivässä) ruokavaliolla:

Ainoat solut elimistössämme jotka eivät pysty käyttämään ravinnokseen ketoneita (muokattu: Virhe ed sanassa korjattu) ovat syöpäsolut. Niiden mitokondriot ovat sillä tavoin vahingoittuneet, että ne pystyvät ottamaan energiansa vain sokerista, eivät vaihtoehtoisesti myös ketoneista kuten normaalit solut. Näinollen koska paasto tuottaa ketoositilan, syöpäsolut kuolevat nälkään. Mutta saman saa aikaan ilman lihas- ja luustomassan häviämistä myös ketogeenisella ruokavaliolla, joten paasto ei ole välttämättä tarpeen. Saksassa testataan parhaillaan terminaalivaiheen syöpäpotilailla (vapaaehtoisilla tietenkin) mitä tapahtuu kun ovat ketogeenisellä ruokavaliolla.

Reumaatikot saavat avun elävästä ravinnosta sen vuoksi, että idättäminen ja maitohapattaminen hajottaa ne viljojen myrkyt, joiden vuoksi metsästäjä-keräilijöillä ei ollut seuraavia autoimmunisairauksia, mutta maanviljelijöillä ne ilmaantuivat hyvin nopeasti: Nivelrikko, nivelreuma, selkärankareuma. Samaan pääsee ihan vaan lopettamalla maanviljelystuotteiden syömisen, kuten itse olen tehnyt. Vilja on ihan turhaa tavaraa minun keholleni, vaikka kuinka olisi idätetty ja maitohapatettu. Kaikki ikävä ei nimittäin hajoa millään, kuten esim. venhänalkion agglutiniini.

Mutta kyllä taas hämmentää että tämäkin ketju muuttui elävän ravinnon ja paastoamisen saarnaamiseksi Kurpitsan taholta. Eikös ollut tarkoitus keskustella uuden ajan energioista?

Tuomioilla, rangaistuksilla yms. pelottelu on muuten nimenomaan niiden vanhojen energioiden ominaisuus. Se on tapa yrittää hallita ihmisiä sen sijaan, että he saisivat itse vapaalla tahdollaan tehdä omat elämänvalintansa ja sitten kokea niiden seuraukset ja oppia niistä. Tästä syystä vanhat kirjoitukset ovatkin täynnä tavaraa, jonka pääasiallinen tarkoitus on se että valtaa pitävät pystyvät pitämään valtansa ja saavat alamaisensa tottelemaan.



Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Indium - 22.03.2012 12:57:32
Minä tämän tiedän, koska olen 4-vuotiaana ensimmäisen kerran seissyt suuressa valkeassa teltassa mustapukuisen saarnamiehen edessä kokemassa ihmeparannusta samalla kun 300 harrasta uskovaista rukoili syntisen sieluni puolesta armahdusta Jumalaltaan. Ei muuten tuntunut missään. Ja syy oli saarnamiehen mukaan siinä, että Saatana sisälläni oli hänellekin liian voimakas. Uskoni ei ollut tarpeeksi vahva ansaitakseni parannusta Jumalan armosta.

4-vuotiaalle tommosta sanoi? :o :uglystupid2:

Itsekin taistelen kroonisten kipujen kanssa - tällä hetkellä olen onneksi ihan hyvin niskan päällä ja koko ajan suuremman osan aikaa kipulääkkeistä vapaa, mutta sain Solnishko viestistäs ihan kiehtovan lisäoivalluksen poikasen siihen liittyen, kiitos sulle siitä. :)

(Voin yksärillä kertoa enemmän jos tahdot tietää.)


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Indium - 22.03.2012 21:34:49
Viesti pistetty  :)


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Eklektikko - 23.03.2012 11:01:39
Siinä mielessä meillä jokaisella on todella mahdollisuus uudestisyntyä hengellisesti ja jättää kaiken tuollaisen pois joka ei palvele sydämen tietä, sillä en usko hetkeksikään että jumalalla tai edes maaäidillä on tuollaisia menetelmiä pitää huolta ihmisistä.
Kunpa vain joku kirjoittaisi tuon roskan tilalle uuden kirjan joka toisi ihmisille uudenlaisen luottamuksen jumalaan ja maaäidin todelliseen olemukseen!  :knuppel2:

Kaikki 'pyhät kirjat' ovat ihmisen kirjoittamia.
Kaikki uskonnot ovat oikeassa siinä, kun ne sanovat että niiden kautta vilpittömästi etsivä voi saada kontaktin Jumalaan. Ne kaikki ovat väärässä aina, kun väittävät että ovat ainoita joiden kautta se on mahdollista.

Uuden energian yksi ominaisuus on se, että me kaikki voimme kohonneiden värähtelyjen ansiosta nykyään helposti saada ihan ikioman kontaktin Jumalaan sisäkautta, korkeamman minämme kautta. Siis sen saman kontaktin, joka on ollut ihan jokaikisellä noita 'pyhiä kirjoja'  kirjoittaneillakin. Jokainen voi kirjoittaa - tai vain aistia - itselleen sopivimman hengellisyyden tavan eikä ole enää tarvis turvautua kenenkään muun aikoja sitten muistiinkirjaamin ilmestyksiin.

Mikä tahansa uskonto käy, mutta ellei sopivaa löydy, voi luoda itse oman hengellisyytensä puitteet ilman mitään ulkopuolista määrittelyä. Hiljentymistä se toki vaatii, sillä fyysinen taso huutaa mutta henki kuiskaa.

Itse pidän kaikkia aiempia muistiin kirjattuja ilmestyksiä ja pyhiä kirjoja niiden kirjoittajien henkilökohtaisen korkeampi-minä kontaktin tuotteina. Näinollen, kuten mittatilauskenkä, ne sopivat vain niiden muistiinkirjaajille. Kaikille muille käy, kuten käy kun rupeaa käyttämään toisen ihmisen jalan mukaan tehtyä mittatilauskenkää: Tulee henkisiä/hengellisiä känsiä, liikavarpaita ja vaivasenluita. Ja lopulta koko henkinen/hengellinen selkäranka voi mennä pahaan virheasentoon niin että kipuilee niskaan asti...  ;)

En tarkoita sitä, etteikö vanhoista kirjoituksista voisi ottaa itselleen sen, mikä itselle tuntuu sopivalta. Mutta jonkun ihmisen määrittämä hengellisyys ei kovin todennäköisesti sovi toiselle ihmiselle, varsinkin jos se on kirjattu muistiin esimerkiksi pari tuhatta vuotta sitten, jolloin kukaan ei tiennyt mitään mikrobeista ja tartuntataudeista, vaan kaikki mahdollinen katsottiin 'Jumalan rangaistukseksi' tai 'pahojen  henkien' hyökkäykseksi.

Henkilökohtainen mielipiteeni asiasta on tämä:
Vaikka en kovasti paljon arvosta nykyistä lääketehdas-vetoista lääkekeskeistä lääketiedettä, osaan silti arvostaa modernia erittäin kehittynyttä anatomian ja mikrobiologian tuntemusta, joten en ole lääketieteellisiltä näkemyksiltäni tuhansia vuosia vanhojen taikauskojen varassa. Jos minulle ei kelpaa pari tuhatta vuotta vanha lääketiede, miksi minulle kelpaisi pari tuhatta vuotta vanha hengellisyyskään? Molemmat ovat nimittäin oman aikansa, kulttuuriympäristönsä ja väärien luulojensa summa, eivätkä sen vuoksi enää oikein käy yksiin nykyisin saatavissa olevan tiedon, tai ylipäätään modernin maailmamme kanssa. Voin ottaa niistä sen, minkä katson sopivan itselleni/tähän aikaan (miksi keksiä pyörää uudelleen...) ja jättää vanhentuneet, barbaariset, taikauskoiset ja/tai patriarkaaliset jutut ihan vaan huomiotta.


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Kurpitsa - 24.03.2012 22:02:16
Mutta kyllä taas hämmentää että tämäkin ketju muuttui elävän ravinnon ja paastoamisen saarnaamiseksi Kurpitsan taholta. Eikös ollut tarkoitus keskustella uuden ajan energioista?

Ei vaan tarkoitus oli vertailla vanhaa ja uutta energiaa.. mm menetelmiä niiden saavuttamiseksi.

Johtopäätös:

Uusissa energioissa näyttää riittävän että kommunikoidaan vain henkien kanssa, leijutaan energiakikseissä ja tehdään rahaa energiahoidoilla? Mitään potentiaalia esim. sairauksista parantumiseen ei ole.
Maaäidin energioihin pyrittäessä voitetaan sairaudet, voitetaan kuolema, myrkkykäärmeet, luonnonvoimat jne.
Maaäidin energiat ovat todellisia ja havaittavissa (maa, ilma, vesi, tuli,..,)

Se, että Essealaisten Rauhanevankeliumi olisi joku 'Maaäidin Laki' on kyllä Kurpitsan oma mielipide, ei mikään kiveen kirjoitettu tosiasia.

Miten niin? Tuollahan se lukee itsessään evankeliumissa. Et tainnut lukea sitä lainkaan?

Lainaus käyttäjältä: Amithir
Muistutan tässä vaiheessa että pysytään asiassa. Harvoinpa pitää ketjun aloittajaa omasta aiheestaan muistuttaa.

Mikäs nyt meni taas aiheen ohi?

Kysymys: Miten olette saaneet uusia energioita osaksenne? Itse en koe sellaisten lisääntymistä lainkaan.
Napsuttelin sormia, kutsuin Mikael-enkeliä, henkiä jne mutta mitään ei tullut. :)
Lisääntyivätkö uudet energiat esim. sikainfluenssapiikin jälkeen tms?


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Eklektikko - 25.03.2012 12:29:18
Lainaus
Uusissa energioissa näyttää riittävän että kommunikoidaan vain henkien kanssa, leijutaan energiakikseissä ja tehdään rahaa energiahoidoilla? Mitään potentiaalia esim. sairauksista parantumiseen ei ole.


Niinhän sinä luulet.  ;)  Luulosi ei vastaa ainakaan minun henkilökohtaista todellisuuttani. Ei ole pelkästään 'potentiaalia sairauksista paranemisesta' vaan todellisia paranemisia. En listaa tässä kaikkia tietämiäni, niitä on hirveä määrä, kerronpa vain omasta kokemuksestani ja yhdestä jossa olen saanut olla auttamassa:

Minä parannuin monista henkisistä solmuista, usean vuoden kroonisena vaivanneesta iskiaksesta, sekä toisesta lihasperäisestä selkävaivasta sen ansiosta että sain energiahoitoa jolloin kehoni paransi itse itsensä. Osasta hoitoja maksoin mielestäni kohtuullisen summan. Hoitoja minulle maksusta antanut ihminen elelee aivan köyhyysrajoilla ja iso osa rahasta meni hoitotilan vuokraan ja matkakuluihin, kun hän tuli 200 km päästä minua hoitamaan. Ison osan toipumistani auttaneista hoidoista sain kuitenkin aivan ilmaiseksi.  Olen itse antanut energiahoitoja vain ja ainoastaan ilmaiseksi. Saan harvoin palauttetta, mutta yhden ihmisen polvet paranivat pysyvästi kroonisista kivuista sen jälkeen, kun ihan ilmaiseksi olin antanut hänelle muutaman lyhyen energiahoitosatsin. Ja en edes kuullut tätä häneltä itseltään, vaan yhteiseltä tutulta, jolle hän oli kertonut kokemuksestaan.

Kukaan hoitaja ei paranna, ihmisen keho parantaa itse itsensä hoidossa saadun energian avulla, jos sairauden tuomat oppiläksyt on opittu ja ihminen on itse halukas parantumaan. En voi kylliksi toistaa tätä, että energiahoitaja hoitaa, ei paranna.

Mitä tarkoitat 'energiakikseissä leijumisella?'  :o :idiot2:
Täysin vieras käsite minulle. Olen nykyään tasapainossa, onnellinen ja rakkaudellisten ajatusten täyttämä. Tunnen opassoppani lähelläni, tunnen miten he ottavat minua kädestä kiinni tai silittävät päätäni. Jalkani ovat silti maassa. Tämän ajan suuri haaste on nimenomaan maallisen ja hengellisen yhdistäminen niin, että hengellisyys on osa jokapäiväistä arkipäivää. Se on minun tapani olla hengellinen ja sopii minulle. Ehkä joku toinen leijuu? En tiedä, toiset kertokoot puolestaan.


Lainaus
Miten niin? Tuollahan se lukee itsessään evankeliumissa. Et tainnut lukea sitä lainkaan?

En lukenut tarkkaan, sillä jo pikavilkaisu näytti niin pahaa vallankäyttöä pelottelulla, että ei sovi minun hengellisyyteeni. Mutta sittenpä voinkin muuttaa lauseeni näin: Se että Essealaisten Rauhanevankeliumi olisi joku 'Maaäidin Laki' ei ole mikään kiveen kirjoitettu tosiasia, vaan ainoastaan tuon evankeliumin kirjoittajan/kirjoittajien omaa keksintöä.  ;D KAIKKI 'pyhät' kirjoitukset ovat ihmisten kirjoittamia ja soveltuvat yleensä vain rajoitetulle joukolle ihmisiä, ei suinkaan kaikille.

Minä en anna yhtään enempää arvoa tuhansia vuosia sitten kirjoitetuille - ihmisten kirjoittamille - teksteille, kuin annan nykyajassa elävien ihmisten omille henkilökohtaisille hengellisille kokemuksille. Molemmat ovat yhtä vähän tai paljon pyhiä. Kun ihminen oman korkeimman minänsä kautta saa kosketuksen jumalan kipinään itsessään, on se tieto mitä hän sitä kautta saa hänelle yhtä pyhää, kuin sinulle ovat tuhansia vuosia sitten kirjoitetut taikauskoiset, uhkailevat ja manipuloivat tuomiokirjoitukset.

Lainaus
Kysymys: Miten olette saaneet uusia energioita osaksenne? Itse en koe sellaisten lisääntymistä lainkaan.
Napsuttelin sormia, kutsuin Mikael-enkeliä, henkiä jne mutta mitään ei tullut.


Ihminen saa kontaktin korkeampaan minäänsä sitten kun on sen aika hänen sielunsuunnitelmassaan. Se tapahtuu hiljentymällä ja antamalla lupa sen tapahtua. Tämä lupa on tärkeä, koska vapaata tahtoamme kunnioitetaan. Sormia napsuttelemalla ja käskemällä ei tapahdu yhtään mitään.  :D  Lue vaikka Kryon-kirjoja (kirjastosta löytyy suomennettuina ihan ilmaiseksi lainaan) tai ehkä joku tällä palstalla osaa kertoa enemmän, minä en osaa pukea sanoiksi mitään muuta kuin: Hiljenny ja anna itsellesi lupa saada kontakti Jumalaan joka on sisälläsi.  

Minä tein niin vuonna 2000 ja tunsin paitsi hengen kosketuksen myös iloisen  ja kiitollisen tervetulotoivotuksen. Me molemmat osapuolet tuota kontaktia olimme yhtä kiitollisia tapahtuneesta, sekä maallinen minä, että se Jumalan kipinä minussa jonka kautta olen yksi solu Jumalan ruumiissa kuten me kaikki olemme.

Mutta yksi juttu on tosi olennainen: Eri ihmiset tarvitsevat eri tapoja päästäkseen tuohon kontaktiin. Toisten täytyy saada hokea mantroja, toisten laskea rukoushelmiä, toisten vaikka paastota. Meillä jokaisella on oma tapamme, eikä yhden tapa välttämättä sovi toiselle. Jokaiseen tapaan kuitenkin sisältyy hiljentyminen ja luvan antaminen sille että kontakti korkeimpaan minään tapahtuu.

Pelon valllassa, tuomion uhkaamana ainakin minun olisi vaikea saada mitään kontaktia yhtään mihinkään. Minulle olennaista on se, että dualismi hyvä/paha, oikein/väärin, synti/armo, ovat 4D illuusioita ja ihmisen keksintö. Todellisuudessani on vain rakastava jumala jonka osasia me kaikki olemme.


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Rakkauden valo - 25.03.2012 16:00:09
Jos jatkettaisiin keskustelulinjaa, ei mielellään väittelyä. Ei mene ihan vuoropuheluksi siitä, kumman näkemykset ovat oikeassa ja kuka ehtii sanoa viimeisen sanan ::)

 :smitten:


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Kurpitsa - 25.03.2012 20:31:51
Lainaus
Mitä tarkoitat 'energiakikseissä leijumisella?'  :o :idiot2:

Sellaisia saa välillä lukea palstalla.

Lainaus
Minä parannuin monista henkisistä solmuista, usean vuoden kroonisena vaivanneesta iskiaksesta, sekä toisesta lihasperäisestä selkävaivasta sen ansiosta että sain energiahoitoa jolloin kehoni paransi itse itsensä.

Oletko sitten sitä mieltä ettei 20v vuoden työskentelysi maaäidin energioiden kanssa (Elävä ravinto) ole saanut aikaan mitään?
Kaikki kreditti kuuluu vain energiahoidoille. Elävää ravintoa ei lasketa energiahoidoksi?

Lainaus
Täysin vieras käsite minulle. Olen nykyään tasapainossa, onnellinen ja rakkaudellisten ajatusten täyttämä. Tunnen opassoppani lähelläni, tunnen miten he ottavat minua kädestä kiinni tai silittävät päätäni.
Ymmärrän kyllä lapsien paijaamisen, mutta ehkä jotkut ovat henkisesti niin heikkoja ja eksyksissä että tuota täytyy tehdä aikuisenakin. Itse en tunne edes tarvitsevani mitään oppaita ja päähän taputtelijoita. Intuitio on riittävän vahva. Ehkä kuten sanoit.. jotkut tarvitsevat. Koen enemmän olevani itse opas/päähäntaputtelija täällä oleville eksyneille.

Lainaus
yhtälailla
Lainaus
Miten niin? Tuollahan se lukee itsessään evankeliumissa. Et tainnut lukea sitä lainkaan?
En lukenut tarkkaan, sillä jo pikavilkaisu näytti niin pahaa vallankäyttöä pelottelulla, että ei sovi minun hengellisyyteeni. Mutta sittenpä voinkin muuttaa lauseeni näin: Se että Essealaisten Rauhanevankeliumi olisi joku 'Maaäidin Laki' ei ole mikään kiveen kirjoitettu tosiasia, vaan ainoastaan tuon evankeliumin kirjoittajan/kirjoittajien omaa keksintöä.  ;D
Mistäs omien oppiesi mukaan sairaudet sitten johtuvat?

Lainaus
KAIKKI 'pyhät' kirjoitukset ovat ihmisten kirjoittamia ja soveltuvat yleensä vain rajoitetulle joukolle ihmisiä, ei suinkaan kaikille.
Yhtähyvin kanavoinnit voivat olla kuolleiden ihmisten sanelemia? :)

Lainaus
Minä en anna yhtään enempää arvoa tuhansia vuosia sitten kirjoitetuille - ihmisten kirjoittamille - teksteille, kuin annan nykyajassa elävien ihmisten omille henkilökohtaisille hengellisille kokemuksille. Molemmat ovat yhtä vähän tai paljon pyhiä. Kun ihminen oman korkeimman minänsä kautta saa kosketuksen jumalan kipinään itsessään, on se tieto mitä hän sitä kautta saa hänelle yhtä pyhää, kuin sinulle ovat tuhansia vuosia sitten kirjoitetut taikauskoiset, uhkailevat ja manipuloivat tuomiokirjoitukset.

Montakos kertaa tuo pitää rautalangasta vääntää. En usko tuomitsevaan Luojaan. Olen tuomioita (sairauksia) tielleni saanut ja se todistaa sitä että täällä operoi joku toinenkin taho kuin Luoja. Jos Luojan "ohjeista" lipsuu eli kääntää Luojalle selän, niin se toinen Kuoleman jumala saa silloin enemmän valtaa meihin.

Lainaus
Pelon valllassa, tuomion uhkaamana ainakin minun olisi vaikea saada mitään kontaktia yhtään mihinkään. Minulle olennaista on se, että dualismi hyvä/paha, oikein/väärin, synti/armo, ovat 4D illuusioita ja ihmisen keksintö. Todellisuudessani on vain rakastava jumala jonka osasia me kaikki olemme.

Sitten täällä ei olisi pelkoa, sairauksia, yötä ja päivää, kylmää/kuumaa, kesää/talvea, elämää/kuolemaa jos eläisimme vain yhdessä polariteetissa. Toki jos polariteetissa on enemmän valoa ja toisessa enemmän pimeyttä, jolloin näyttää/tuntuu siltä kuin eläisimme monismissa. Miksi sitten tuot valoa kertomalla ruuan hinnan manipuloinnista jos et usko valoon/pimeyteen?


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Eklektikko - 26.03.2012 09:30:51
Lainaus
Oletko sitten sitä mieltä ettei 20v vuoden työskentelysi maaäidin energioiden kanssa (Elävä ravinto) ole saanut aikaan mitään?
Kaikki kreditti kuuluu vain energiahoidoille. Elävää ravintoa ei lasketa energiahoidoksi?

Ruokavalio on minulle ruokavalio, maallinen asia, ei hengellistä toimintaa.  Ei, elävää ravintoa en laske energiahoidoksi. Energiahoidoksi (yllätys yllätys!) lasken vain energiahoidon.  ;D  Energiatyöskentely on tietoista työskentelyä energioiden kanssa. Syöminen ja ruokavalion valinta ovat syömistä ja ruokavalion valintaa. Näin minulle, muilla asia saattaa toki olla toisin.

(Ja minulle elävä ravinto ainoana ravintona ei tosiaan sopinut ollenkaan, jos olet unohtanut sen lue 'syömisen karma' -ketju uudelleen, sillä en näe tarpeelliseksi alkaa vääntää asiasta myös tässä ketjussa. Voin huonosti syömällä pelkästään elävää ravintoa, joten eipä ollut hoitona mitenkään kummoinen eikä ollut myöskään energiatyöskentelyä. Pelkästään ruokavalio.)

Yksi uusien energioiden ilmentymä, josta myös pitää mainita on se, että saamme kanavoitua tietoa: Tiedon siitä, mikä puutos aiheutti hiustenlähdön (sinkki), tuli minulle kanavoituna. Kysyin asiaa kanavalta joka on erikoistunut terveydellisiin asioihin. Myös kuolleita ihmisiä voi tosiaan kanavoida - jotkut sielut valitsevat jäädä sillä tavoin liepeillemme auttamaan meitä - ja tämä henkilö jolta kysyin kanavoi vuonna 1918 kuollutta lääkäriä. Ilman tuota kanavoituna saatua tietoa olisin pähkäillyt paljon pidempään miksi tukka lähtee.

Lainaus
Ymmärrän kyllä lapsien paijaamisen, mutta ehkä jotkut ovat henkisesti niin heikkoja ja eksyksissä että tuota täytyy tehdä aikuisenakin. Itse en tunne edes tarvitsevani mitään oppaita ja päähän taputtelijoita. Intuitio on riittävän vahva. Ehkä kuten sanoit.. jotkut tarvitsevat. Koen enemmän olevani itse opas/päähäntaputtelija täällä oleville eksyneille.

(Googlaapa piruuttaan 'vahvuuteen sairastuminen' ja katso mitä löytyy.  ;) Hengen kosketusta onkin hankala tuntea - kerroit että kokeilit sormia napsauttamalla yms -  jos kokee olevansa täysin omavoimainen ja erillinen.)

Minä uskon näin:
Oppaat, kutsun opassopaksi koska moniulotteisena ovat yhtaikaa yksi ja äärettömän monta, ovat meidän dna:mme magneettisissa säikeissä  (10 magneettista säiettä 2 fyysisen säikeen lisäksi) asuva kontaktimme verhon toiselle puolelle. Opassoppamme sisältää omaa sielunenergiaamme, edesmenneiden läheistemme sielunenergiaa, sekä sellaisten läheisten sielujen sielunenergiaa, jotka eivät tällä hetkellä ole inkarnoituneina fyysiselle tasolle.

Kyse ei ole siitä että olisin heikko tai eksyksissä, enkä nimestä 'oppaat' huolimatta pyydä opassopalta opastusta yhtään mihinkään. Oppaat ovat vain rakastava läsnäolo, minun perheeni verhon toiselta puolelta, joiden läsnäolo tukee minua omalla tielläni. Ymmärrän, että sana 'oppaat' saattaa hämätä, mutta se mitä saan oppailtani on Jumalan rakkaus. Minä ja Jumala ja oppani olemme yhtä perhettä. Oppaiden kautta Jumalan rakkaus tuntuu minulle rakastavana kosketuksena täällä fyysisellä tasolla. Se missä opassoppa etupäässä minua auttaa, on synkronististen tapahtumien järjestäminen.

Synkronismi onkin yksi asia uuden energian jutuista, jonka unohdin edellisestä viestistäni: Sitä saa mitä tilaa ja nykyisin todella nopeasti. Saan 'tilattua' luokseni tietoa ja ihmisiä, joita tarvitsen hengellisellä polullani. Tosin myös maallisempia elämää edesauttavia asioita järjestyy, kuulemma synkronismin avulla löytyy vapaa parkkipaikka kun sitä tarvitsee. Itse en autoile, mutta autoilevat valotyöntekijät kyllä puhuvat parkkipaikkaenkeleistä.  ;D

Lainaus
Mistäs omien oppiesi mukaan sairaudet sitten johtuvat?

Sisälukutaito hoi! Kerroin jo tässä ketjussa yhden kerran, että minun hengellinen näkemykseni on että sairaudet ovat sielun itselleen tilaamia oppiläksyjä. Niistä parannutaan sitten, kun sairauden tuomat opetukset ovat menneet perille. Aina tämä ei edes onnistu yhden inkarnaation aikana, vaan sama sairaus voi tulla eteen toistekin, vaikka välissä olisikin 'lepoelämä' siltä osin. Osa sairauksien opetusta on se, että pikakarmaa saa itselleen omilla elämäntavoillaan: Niillä tuotetaan sairauksia saman inkarnaation aikana, jotta opittaisiin miten elämäntavat vaikuttavat fyysiseen kehoon.

Toisaalta kun se läksy on kerran opittu niin sitä ei enää tarvitse oppia uudelleen: Tämä todennäköisesti selittää ne alkoholia juovat ja tupakkaa röyhyttelevät ihmiset, jotka kaikesta huolimatta elävät 120-vuotiaiksi.  ;D
(Tässä yksi: http://fi.wikipedia.org/wiki/Jeanne_Calment)

Lainaus
Montakos kertaa tuo pitää rautalangasta vääntää. En usko tuomitsevaan Luojaan. Olen tuomioita (sairauksia) tielleni saanut ja se todistaa sitä että täällä operoi joku toinenkin taho kuin Luoja. Jos Luojan "ohjeista" lipsuu eli kääntää Luojalle selän, niin se toinen Kuoleman jumala saa silloin enemmän valtaa meihin.

Minun hengellinen näkemykseni on tämä:
Dualismi on fyysisen tason harha. Todellisuus on moniulotteinen, ei dualistinen. Mutta fyysiselle tasolle inkarnoituneena ihmisellä on suuri taipumus dualismiin eli juurikin Jumala/kuoleman jumala, hyvä/paha, oikein/väärin, synti/armo jne. tyyppiseen ajatteluun. Tämä on ihmisaivojen tuote, eikä vastaa todellisen universumin moniulotteista todellisuutta. Dualistinen ajattelu tuo automaattisesti tämän tuomion mukaan kuvaan, vaikka se sitten tulisikin mukaan tuollaisessa muodossa kuin se sinulla tulee. Tuomio on tuomio, vaikka sen voissa paistaisi. Jos luojajumala on luonut kaiken, hän on luonut myös kuoleman jumalan, muutoinhan hän ei olisi kaikkivoipa. Sellaisen 'jumalan' kanssa en halua olla missään tekemisissä, kiitos vaan. Minun universumissani on vain rakastava Jumala.

Lainaus
Sitten täällä ei olisi pelkoa, sairauksia, yötä ja päivää, kylmää/kuumaa, kesää/talvea, elämää/kuolemaa jos eläisimme vain yhdessä polariteetissa. Toki jos polariteetissa on enemmän valoa ja toisessa enemmän pimeyttä, jolloin näyttää/tuntuu siltä kuin eläisimme monismissa. Miksi sitten tuot valoa kertomalla ruuan hinnan manipuloinnista jos et usko valoon/pimeyteen?

Kaikki yllämainittu on ihmisiä varten, ihmissielujen oppimiskokemuksia varten, ei suinkaan sen vuoksi että Jumala ei olisi täysin hyväksyvä ja rakastava. Ellei olisi vastoinkäymisiä ja dualismin harhaa, ei tänne kannattaisi inkarnoitua, koska täällä ei silloin oppisi yhtään mitään. Toinen mitä ihmissielut tulevat tänne oppimaan on se, miten he voivat omilla toimillaan kohottaa planeettamme värähtelyjä. Valotyön tekeminen on osa tätä värähtelyjen kohottamista.

Siellä verhon toisella puolella, todellisessa universumissa, elämmekin suorassa yhteydessä Jumalaan, soluina Jumalan ruumiissa. Siellä ei ole polariteettien harhaa ja siellä olemme ikuisia kuten Jumalakin. Täällä keinotekoisessa 4D universumissamme, joka on eräänlainen todellisessa universumissa oleva pienenpieni koekenttä, meininki on toinen jotta voimme saada ne oppimiskokemuksemme.




Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Eklektikko - 26.03.2012 11:06:15
Uudet energiat on omasta mielestäni sitä, että oppii kuuntelemaan itseään, omaa kehoaan, omaa hengellisyyttään ja saada kosketuksen siihen kauniiseen ja monipuoliseen sydämen tietoisuuteen, jolla on armoa ja ymmärrystä, hyväksyntää ja paljon, paljon rakkautta. Niillä eväillä on ihanaa elää  :smitten:

Tosi hyvin ilmaistu Marie.  :smitten:
Samaa minäkin olen koettanut sanoa kun olen puhunut siitä, miten uusissa energioissa jokainen voi rakentaa itselleen sopivan hengellisyyden ihan itse. Itsensä kuunteleminen on tosiaan iso osa sitä.


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Kurpitsa - 28.03.2012 21:12:30
Tämä Seulaslaisilta (Pleiadians) kanavoitu tieto tuntuu resonoivan enemmän kohdallani kuin Kryonin tieto..
http://video.google.com/videoplay?docid=2573748716651941643
www.mediafire.com/?s7l29l9srtc0c8o

Ihmiset ovat siis olleet alunperin korkeita kosmisia olentoja, mutta maa vallattiin joskus satoja tuhansia vuosia sitten, DNA:n säikeet katkaistiin (2 jäi jäljelle) että ihmiset eivät saisi valoinformaatiota ja olisivat paremmin kontrolloitavissa. Ihmiset ovat siis tunnetasolla energiaruokaa noille jumalille jotka nyt eivät ymmärtäneet rakkautta.

Henkinen kehittyminen reinkarnaatioiden kautta lienee siis noiden liskojumalien vanhoja opetuksia joiden kautta kontrolloidaan ihmisten tietoisuutta.. siis vanhaa energiaa.


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Kurpitsa - 30.03.2012 10:03:56
Lainaus
Mistäs omien oppiesi mukaan sairaudet sitten johtuvat?
Sisälukutaito hoi! Kerroin jo tässä ketjussa yhden kerran, että minun hengellinen näkemykseni on että sairaudet ovat sielun itselleen tilaamia oppiläksyjä. Niistä parannutaan sitten, kun sairauden tuomat opetukset ovat menneet perille. Aina tämä ei edes onnistu yhden inkarnaation aikana, vaan sama sairaus voi tulla eteen toistekin, vaikka välissä olisikin 'lepoelämä' siltä osin. Osa sairauksien opetusta on se, että pikakarmaa saa itselleen omilla elämäntavoillaan: Niillä tuotetaan sairauksia saman inkarnaation aikana, jotta opittaisiin miten elämäntavat vaikuttavat fyysiseen kehoon.

Kryonin mukaan osa sairauksista johtuu keinotekoisia magneettikenttiä tuottavista sähkölaitteista joita varmasti Helsingissäkin on yllin kyllin. Ruokahan myös prosessoidaan myös keinotekoisilla magneettikentillä: uuni, hella, mikro.

Tässä mielessä siis Kryon on kaukana teknologiasta asumisen ja prosessoimattoman elävän ravinnon kannalla   :smitten:
Jääkaappikin lienee haitallinen ruuan magneettikentälle.

Tästä tarkemmin kohdasta "KEINOTEKOISET MAGNEETTIKENTÄT"
http://www.kolumbus.fi/reinochrisse/html/kryon.html


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Eklektikko - 30.03.2012 12:16:51
Kyllä me olemme magneettisia olentoja, ihan kova tiedekin on todennut dna:mme tuottavan heikkoa magneettikenttää (ne 10 magneettista säiettä 2:n fyysisen ohessa, vaikka tiede ei sitä vielä tiedäkään...) ja fotoneja, eli valoa.

Lainaus linkittämiltäsi sivuilta:
"Sähköä on kaikkialla ympärillämme. Kryon kehottaa suojautumaan kaikilta keinotekoisilta magneettikentiltä koska osa hyvinvointiyhteiskunnan sairauksista on suoraa seurausta niistä. Hän toteaa miten ihmiset ovat jo vuosia tienneet, että mielen perustoiminnot ovat sähköisiä (kiinalaiset ovat tienneet sen jo vuosituhansia). Silti annetaan erilaisten sähköisten aparaattien häiritä fyysisen kehon ja sen elimien tasapainoa. Hän varoittaa erityisesti nukkumapaikan sähköhuovista, vesisänkyjen lämmittimistä, sähkökelloista ja televisioista. Kaikki sähkölaitteet pitäisi poistaa kolmen metrin etäisyydeltä vuoteesta."

Siinä kaikki,  ei ruuanvalmistusvaroituksia, ei jääkaappivaroituksia.

Sinä elät mielenkiintoisessa maailmassa jos:
Kaikki sähkölaitteet pitää poistaa kolmen metrin etäisyydeltä vuoteesta = kaukana teknologiasta asuminen ja prosessoimaton elävä ravinto.

  ;D :idiot2: :D

Mutta keksi sinä vaan omasta päästä ihan mitä lystäät, vaikka alkaa vaikuttaa siltä että ruokavaliopropagandasi laarissa alkaa niinsanotusti pohja paistaa, kun et tuon parempaa enää saa aikaiseksi, vaan joudut vääristelemään toisten sanoja omakeksimiesi asioiden mukaisiksi.


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Kurpitsa - 30.03.2012 12:29:57
Noilla keinotekoisilla magneettikentillä ilmeisesti pyritään pystyttämään ihmisten ympärille taajuusmuuri, jotta valo ei pääsisi kulkemaan ja kehittämään 12-säikeiseksi muutettavaa DNA:tamme ja valeluojat pääsisivät jatkamaan taas uusien uskontojen parissa (= ilmeisesti tuleva maailmauskonto). Valeluojat ovat harhojen ja uskontojen luonnin mestareita. Siksi meidän täytyykin ankkuroitua tähän maailmaan mahdollisimman vahvasti ja kehittää itsemme vahvaksi tässä maailmassa jotta saisimme kaikki 12 DNA-säiettä käyttöön johtamaan valoa tähän maailmaan palauttaaksemme maan sen alkuperäisen suunnitelman mukaiseksi.

Rakkaus = luomista ja valo = informaatiota.

Taidat elää juuri tuossa valeluojien ja valeoppaiden harhaisessa maailmassa kun väität että sairaudet johtuvat edellisistä elämistä ja täytyy syntyä uudelleen ja uudelleen useita kertoja että voisi valaistua. Tuossa on otettu kontrolli pois itse yksilöltä. Se on edelleen sitä ikivanhaa energiaa jolla ihmiskuntaa on kontrolloitu vuosituhansia!

Kyllä sairauksista parantuminen on itse kunkin omassa hallussa jos vain haluaa sen kontrollin itselleen ottaa.


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Eklektikko - 30.03.2012 13:20:53
[Disclaimer: Minä en halua sinänsä tehdä tästä mitään Kryon-ketjua, varsinkin kun on toisessa ketjussa esitetty valheellisiakin väitteitä siitä, mitä puhun Kryon-kanavoinneista (oman intuitioni mukaan ne sopivat minulle, kaikki muut kanavat ovat ihan yhtä valideja). Nyt se oli Kurpitsa, joka toi Kryonin tähän ketjuun. Vastailen, koska olen kuunnellut kaikki Kryon kanavoinnit viime vuoden loppuun asti ja niistä varhaisimmista lukenut niistä kirjoitetut kirjat, joten tietoa nyt vaan sattuu olemaan.]

Lainaus
Noilla keinotekoisilla magneettikentillä ilmeisesti pyritään pystyttämään ihmisten ympärille taajuusmuuri, jotta valo ei pääsisi kulkemaan ja kehittämään 12-säikeiseksi muutettavaa DNA:tamme ja valeluojat pääsisivät jatkamaan taas uusien uskontojen parissa (= ilmeisesti tuleva maailmauskonto). Valeluojat ovat harhojen ja uskontojen luonnin mestareita.

 :D ;D Klassista foliohattu ja salaliitto-tavaraa, vau! Sähkölaitteiden magneettikentät ovat ihan maallisen teollisen ja kaupallisen tavarantuotannon sivutuote ilman mitään salaliittoja. Se ainoa salaliitto (eikä edes kovin salainen) on että isot firmat haluavat meidän ostavan paljon turhaa tarvaraa. Mikä ei tarkoita sitä, etteikö olisi ihan hyvä välttää sähköhuovan alla nukkumista ja tuntikausien föönin käyttöä (sähkölaitteet, joissa on nopeasti pyörivä osa, ovat eräs ihmisen magneettikenttää voimakkaasti häiritsevä asia).

Eikä muuten kannata asua etelä- tai pohjoisnavallakaan, eikä olla maan kiertoradalla kovin pitkiä aikoja: Ihmiskeho on sopeutunut siihen, että sitä suojaa maapallon magneettikenttä. Navoilla se on heikompi ja avaruudessa ei ollenkaan, mikä altistaa esim. syövälle. (Kryonilta tämäkin; ennakoi että avaruusmatkailua varten olisi syytä pystyä tekemään keinotekoinen maan magneettikenttää vastaava alukseen, jotta voitaisiin olla pitkiä aikoja avaruudessa.)

Olet tainnut keksiä tuon ihan itse, mukaan lukien oudon käsitteen 'valeluoja' josta voisit kertoa mitä sillä oikein tarkoitat. Itse olen puhunut siitä, että me kaikki ihmiset olemme luojajumalia, koska meissä on kaikissa se Jumalan kipinä. Tämä ilmenee nyt korkeampien värähtelyjen aikana mm. synkronismina, sekä myös siten että voimme pyytää kehoamme etsimään sieltä DNA:n 10:stä magneettisesta säikeestä tarvittavan tiedon esimerkiksi paranemista varten, tai muistaaksemme aiemmissa inkarnaatioissa opittuja asioita. Mitään kun ei tarvitse oppia kuin kerran, seuraavissa inkarnaatioissa vain muistetaan kerran jo opittu.

Uusi maailmanuskonto on se, että jokainen voi tehdä itselleen oman hengellisyytensä, tai vaihtoehtoisesti noudattaa mitä tahansa jo olemassa olevaa hengellisyyden lajia, kukin itselleen sopivinta ja sitä mitä haluaa. Ja niiden kaikkien kautta vilpittömästi etsivä voi löytää Jumalan itsessään/ kontaktin Jumalaan sisäkautta. Ja jokainen uskonto/systeemi, joka väittää olevansa ainoa jonka kautta tämä on mahdollista on väärässä. 'Uusi uskonto' on sitä että jokainen voi olla oma mestarinsa, ellei erikseen halua itselleen ulkopuolista mestaria. Aika vaikea on kenenkään silloin hallita ketään.  ;)

Edelleen Kryonin mukaan, kun nyt kerran Kryonin otit itse puheeksi:
Se DNA:mme on JO 12-säikeinen, on ihan jokaisella syntymästä asti. Niissä 10 magneettisessa säikeessä asuu mm. tieto kaikista aiemmista inkarnaatioistamme ja myös niiden inkarnaatioiden kehojen ominaisuudet. Ja se, mitä fyysisen 2 DNA-säikeen osalta nykytiede pitää 'roska-DNA:na' on itseasiassa mekanismi siihen, miten pääsee käsiksi niihin 10:n magneettisen säikeen sisältämään tietoon.

Lainaus
Eklektikko, taidat elää juuri tuossa valeluojien harhaisessa maailmassa kun väität että sairaudet johtuvat edellisistä elämistä ja täytyy syntyä uudelleen ja uudelleen useita kertoja että voisi valaistua. Tuossa on otettu kontrolli pois itse yksilöltä. Se on sitä ikivanhaa energiaa!

Älä sano väärää todistusta lähimmäisestäsi! (Tai opettele parempi sisälukutaito...) Minä en ole sanonut noin. Siteeraan tässä itseäni, jos vaikka nyt KOLMANNELLA toistamalla menisi jakeluun:

Lainaus
Sisälukutaito hoi! Kerroin jo tässä ketjussa yhden kerran, että minun hengellinen näkemykseni on että sairaudet ovat sielun itselleen tilaamia oppiläksyjä. Niistä parannutaan sitten, kun sairauden tuomat opetukset ovat menneet perille. Aina tämä ei edes onnistu yhden inkarnaation aikana, vaan sama sairaus voi tulla eteen toistekin, vaikka välissä olisikin 'lepoelämä' siltä osin. Osa sairauksien opetusta on se, että pikakarmaa saa itselleen omilla elämäntavoillaan: Niillä tuotetaan sairauksia saman inkarnaation aikana, jotta opittaisiin miten elämäntavat vaikuttavat fyysiseen kehoon.

Toisaalta kun se läksy on kerran opittu niin sitä ei enää tarvitse oppia uudelleen: Tämä todennäköisesti selittää ne alkoholia juovat ja tupakkaa röyhyttelevät ihmiset, jotka kaikesta huolimatta elävät 120-vuotiaiksi.  Grin
(Tässä yksi: http://fi.wikipedia.org/wiki/Jeanne_Calment)

Tästä lauseestasi olen kyllä Kurpitsa samaa mieltä:
"Kyllä sairauksista parantuminen on itse kunkin omassa hallussa jos vain haluaa sen kontrollin itselleen ottaa."

Aivan, niin minäkin tein. Otin selvää asioista, sain kanavoidun tiedon sinkinpuutteesta ja nykyisellä ruokavaliollani voin paremmin kuin koskaan ennen.

Marie:
Onneksi on tullut litteät näytöt ja telkkarit! Se on se vanha putkimallinen näyttö/tv joka on varsinainen magneettikentän tuottaja, eli asiat ovat menossa pikkuhiljaa parempaan suuntaan. Sähkölaitteet jotka eivät ole päällä eivät tuota magneettikenttää ja se telkkari/tietsikka kannattaa jo virransäästösyistäkin laittaa ihan oikeasti off-tilaan, eikä vain virransäästötilaan.

Minä olen, kun valitsin kaupunki-asukkaaksi inkarnoitua, valinnut myös kehon joka ei pienistä hätkähdä modernin teknologian suhteen, mutta siinäkin on rajansa: Putkinäytön ja litteän näytön välillä olen huomannut kyllä suuren eron olossa ja silmienkin kunnossa.


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Kurpitsa - 30.03.2012 13:52:35
:D ;D Klassista foliohattu ja salaliitto-tavaraa, vau! Sähkölaitteiden magneettikentät ovat ihan maallisen teollisen ja kaupallisen tavarantuotannon sivutuote ilman mitään salaliittoja.
Ihan tavallista Pleiadian-kanavointia.

Lähteen jo mainitsinkin: http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=46581.msg343967#msg343967

Lainaus
Olet tainnut keksiä tuon ihan itse, mukaan lukien oudon käsitteen 'valeluoja' josta voisit kertoa mitä sillä oikein tarkoitat. Itse olen puhunut siitä, että me kaikki ihmiset olemme luojajumalia, koska meissä on kaikissa se Jumalan kipinä.

Emme me pysty luomaan muuta kuin toisia ihmisiä ja ajatuksia. Seulaslaisten dokumentti puhuu oikeastaan liskoluojista jotka kontrolloivat ihmiskunnan tietoisuutta. Prime Creator = pääluoja, sitten on erilaisia apuluojia jotka kokeilevat kaikenlaista. Liskoluojat puolestaan kokeilevat mitä saadaan irti pelon luomisesta ja toisten kontrolloinnista tällä vapaan tahdon vyöhykkeellä. Hyödyllisiä opettajia ovat varmaan. Eli siinä mielessä pimeyskin on Luojasta peräisin. Kaikella luodulla on sijansa. Liskoluojilla vaan eivät luo rakkaudella. (= "uninformed" kirjan mukaan, koska eivät muusta tiedä).

Patsaitakin heistä löytyy:
http://www.bibliotecapleyades.net/sumer_anunnaki/reptiles/images/reptile17a_02a.jpg

Lainaus
Se DNA:mme on JO 12-säikeinen, on ihan jokaisella syntymästä asti. Niissä 10 magneettisessa säikeessä asuu mm. tieto kaikista aiemmista inkarnaatioistamme ja myös niiden inkarnaatioiden kehojen ominaisuudet. Ja se, mitä fyysisen 2 DNA-säikeen osalta nykytiede pitää 'roska-DNA:na' on itseasiassa mekanismi siihen, miten pääsee käsiksi niihin 10:n magneettisen säikeen sisältämään tietoon.

Pleiadian-tiedon mukaan 10 säijettä on katkaistu liskoluojien toimesta ja meidän tehtävämme on kytkeä ne takaisin jotta pääsemme taas valoon (=tietoon) käsiksi.

Liskoluojat siis ottavat elämänvoimansa pelkoenergioista ja ilmankos niitä täällä pallolla tehotuotetaankin.

Lainaus
Minä olen, kun valitsin kaupunki-asukkaaksi inkarnoitua, valinnut myös kehon joka ei pienistä hätkähdä modernin teknologian suhteen, mutta siinäkin on rajansa: Putkinäytön ja litteän näytön välillä olen huomannut kyllä suuren eron olossa ja silmienkin kunnossa.

Olen itsekin syntynyt kaupunkiin, mutta nykyään en viihdy siellä juuri yhtään. Sielu huutaa puhtaan luonnon ääreen.


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Eklektikko - 30.03.2012 14:50:36
(HUOM: En voi katsoa mitään videoita netissä (rajoitteinen kone), löytyykö tekstinä, englantikin kelpaa? Perustankin nyt käsitykseni asiasta siihen, mitä sinä viestissäsi sanot ja mitä muut välillä paniikin partaalle noiden uhkakuvia sisältävien 'kanavointien' perusteella säikähtäneet ihmiset ovat minulle niistä puhuneet.)

Minun intuitioni sanoo, että tuo Pleiadi kanavointiei ole todellista tietoa, vaan kanavansa omien maallisten ominaisuuksien värittämää tietoa.  Ja ennen kaikkea sen vuoksi, että minun maailmankäsityksessäni on vain yksi rakastava jumala, ei mitään sivujumalia. Dualismi hyvä/paha, oikein/väärin jne. on tämän fyysisen tason harhaa. Aina kun sitä eksyy kanavointeihin, voi olla aika varma että kanava (=kanavoiva ihminen) vaikuttaa kanavoinnin sisältöön.

Eläimenpäisiä ihmishahmoja on ollut ihmiskunnan mytologiassa vaikka kuinka kauan. Ne ovat minusta luonnollinen inhimillisen mielikuvituksen tuote, eivät todiste liskoluojien olemassaolosta. Muutenhan egyptiläisten jumalhahmojen perusteella olisi myös haukkajumala, kissajumala, koirajumala jne.  :D

Lainaus
Liskoluojat siis ottavat elämänvoimansa pelkoenergioista ja ilmankos niitä täällä pallolla tehotuotetaankin.

Liskoluoja kanavointi on itsessään omiaan tuottamaan pelkoa ja sen vuoksi intuitioni myös sanoo sen olevan ihmiskanavansa värittämää, eli epätotta. Ne kanavoinnit jotka tulevat korkeimmasta, ovat aina ainoastaan rakkaudellisia, eivät koskaan pelottelevia/pelottavia. Eivätkä myöskään dualismin harhan vallassa. Tuo liskohommelihan on ihan vaan modernisoitu versio kaikista ihmiskunnan dualismin harhan läpitunkemista "hyvä jumala / paha jumala" uskoista, eli ihan sitä samaa vanhaa tavaraa. Onpa vain väännetty modernimpaan new-age muotoon, mutta edelleen sitä samaa dualismin harhaa.

Ymmärrän tosin nyt paljon paremmin sinun asenteesi asioihin, jos olet sitä mieltä että tuo on totta. Ja on myös niin, että jokaisen pitääkin kuunnella intuitiotaan näissä asioissa, eli sinun tuleekin toimia sen mukaan, minkä kanavoinnin intuitiosi sanoo olevan todellista tietoa. Samoin minun ja niinpä tästä keskustelua voivat jatkaa kanssasi ne, joiden intuitio sanoo pleiadilais kanavoinnin todeksi, sillä ei ole mitään mieltä siinä, että väittelisin asiasta johon en usko. Sama juttu toisinpäin, ei siinäkään ole mieltä että sinä väittelet kanssani Kryonista, ellet siihen usko.  Haaskattaisiin vain molempien aikaa väittelemällä siitä kumpi on totta, joulupukki vai hammaskeiju...  :D

Ellet viihdy kaupungissa, et ole sitten varmaan valinnut tähän inkarnaatioon sielunsuunnitelmaa ja kehoa jotka olisivat kaupunkia varten ja onkin hyvä että pystyt noin selvästi kuuntelemaan itseäsi ja löytämään oman paikkasi. Minä muodonmuuttajana viihdyn sekä kaupungissa että luonnon helmassa ja olenkin valinnut joustavan ja sopeutuvan kehon ja mielen, jotka viihtyvät molemmissa.


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Eklektikko - 30.03.2012 15:21:17
Minä näen asian niin, että vapaan tahdon laki on ehdoton. Ihmiset voivat puuttua toistensa vapaaseen tahtoon, mutta siitä sitten räpsähtää karmavelka. Toisilla tasoilla olevien olentojen osalta tuo laki on puolestaan niin ehdoton, että edes ne omat oppaat (=enkelit jne) eivät voi auttaa ihmistä, ellei niille ihan joka kerta erikseen anna siihen lupaa. Ei voi edes antaa sellaista yleiskattavaa 'saatte auttaa aina kun se on tarkoituksenmukaista' -lupaa, vaan ihan joka asiaa varten pitää erikseen antaa lupa.

Tutkia toki muiden tasojen yms. olennot voivat ihan miten paljon haluavat, mutta vain tyyliin 'katsoa saa mutta ei koskea.'  ;D

En kiellä ollenkaan sitä, etteikö valon ohella olisi myös pimeyttä, mutta minun näkemykseni mukaan asia on näin:
Sekä pimeys, että valo ovat elävissä ihmisissä ja vain elävissä ihmisissä. Ihminen sitten projisoi sitä itsensä ulkopuolelle, niinkuin hänellä on tapana projisoida ihan kaikkea mitä itsessään kieltää ja tukahduttaa. Toisin sanoin sanottuina: Sekä taivas että helvetti ovat täällä maan päällä ja ne ovat toisissa ihmisissä. Verhon toisella puolella kaikilla on suora yhteys Jumalaan, kaikki ovat soluja Jumalan ruumiissa. Moniulotteisuudessa ei ole valo/pimeys dualismia, vain se jumala/jumaluus. Tämä meidän universumimme on keinotekoinen 4D 'kupla' todellisessa universmissa.


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Eklektikko - 30.03.2012 16:16:39
Kaappausjutuista:
Jenkeissä ilmestyi jossain vaiheessa kirja, jossa hölmösti kuvailtiin ufo-abduktioksi ruumiistairtoamisen tyypilliset oireet (ei pysty liikkumaan, eli menee kroppa ikäänkuin palikaksi, kuuluu surinaa, hahmoja sängyn vieressä). Ei mitenkään yllätä, että tämän jälkeen alkoi tulla järjetön määrä ufoabduktio-raportteja porukoilta.

Minulle nimenomaan käy niin, että ruumiista irrotessa en liiku enkä lentele, vaan jään leijumaan ihan siihen osittain oman kropan sisään (se tosi vahva maadotus varmaan). Näin myös oikein kivoja ystävällisiä olentoja kerran, veikkaan että olivat omia oppaita tai kotihenkiä kotonani. Mutta ikävässä ympäristössä kun tuo tapahtuu, kokemus on karmea: Edellisessä kämpässäni kun  oli seinän takana  ihan maallinen perhehelvetti naapuriperheellä, niin alkoi aina kuulua ryskettä kuin joku olisi ollut tulossa väkisin ulko-ovesta läpi ja sellaista pahantahtoista säksätystä. Naapurit eivät tykänneet minusta(kaan, ei kyllä kenestäkää muustakaan..), veikkaanpa että ruumiista irronneessa tilassa on herkkä aistimaan kaikenlaista, kuten vaikkapa naapureiden ei-niin-tasapainoiset energiat, vaikken  muutoin kenestäkään moista aisti.

Minulla ruumiistairtoaminen on stressireaktio joka tapahtuu vain, kun olen yhtaikaa yliväsynyt ja ylivirittynyt ja stressihormoni kortisoli jyllää. Jos stressi aiheuttaa muillakin tällaista, niin enpä ihmettele että niitä 'abduktiokokemuksia' sitten on vaikka kuinka paljon.

Ja minä EN nyt tässä dissaa kaikkia abduktiokokemuksia, mutta jos oireet ovat alussa kuvailemani kaltaiset, kyseessä on ruumiistairtoaminen ihmisellä joka ei niitä normaalisti saa, jolloin kokemus voi olla sekä oman että ympäristön epätasapainon vuoksi epämiellyttävä ja hyvin hyvin pelottava.

Monet herkät ihmiset aistivat varmaan kaikenlaista ihan oikeastikin herkkien aistittavissa olevaa, mutta muistuttaisin myös, että monet mielen häiriöt aiheuttavat harha-aistimuksia. Veikkaan itse, että kaiken raportoidun seassa on osa myös niitä. Sitä en mene arvailemaan kuinka suuri osa. Mutta yksi psykoosin ja  harha-aistimusten nimenomainen oire on myös puuttuva sairaudentunto, eli kaikki koettu tuntuu täysin todelliselta ja loogiselta.

Sitten on se nainen, joka kertoo tulleensa abduktoiduksi tusinoittain kertoja, myös ulkomailla matkaillessaan. Ja aina, ihan aina homma on se että universumin tms. pelastamiseksi hänen on harrastettava seksiä jumalaisen komeiden ufomiesten kanssa.  :D On minullakin aika skifejä fantasioita välillä, mutta en silti mene raportoimaan niitä totena.  ;)


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Indium - 30.03.2012 20:09:07
Eiköhän sekin jo jotain auta, ettei jätä niitä makkarissa sijaitsevia masiinoita valmiustilaan vaan sammuttaa kunnolla ja vaikka tökkelikin seinästä, tai jatkoroikasta nappula off-asentoon?  :)


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Kurpitsa - 02.04.2012 08:37:14
(HUOM: En voi katsoa mitään videoita netissä (rajoitteinen kone), löytyykö tekstinä, englantikin kelpaa?
Tuosta pitäisi pompata pdf:nä tuo ensimmäinen kirja:
www.mediafire.com/?s7l29l9srtc0c8o

Äänikirjana on vaan huomattavasti mukavampi. Jotain sivuja oli myös joilla youtube-sivun sai käänneytksi mp3:ksi..

Lainaus
Minun intuitioni sanoo, että tuo Pleiadi kanavointiei ole todellista tietoa, vaan kanavansa omien maallisten ominaisuuksien värittämää tietoa.  Ja ennen kaikkea sen vuoksi, että minun maailmankäsityksessäni on vain yksi rakastava jumala, ei mitään sivujumalia.

Kryon kyllä esittäytyy Magneettikentän luoneena olentona. Kryon muuten mainitsi Pleiadit ihmiskunnan historiassa.
Pleiadait olivat antaneet DNA:tansa osaksi maapallolle luotujen ihmisten perimäksi eli ovat siis meidänkin esi-isiämme.

Lainaus
Dualismi hyvä/paha, oikein/väärin jne. on tämän fyysisen tason harhaa. Aina kun sitä eksyy kanavointeihin, voi olla aika varma että kanava (=kanavoiva ihminen) vaikuttaa kanavoinnin sisältöön.

Ehkä tämä ole mitään harhaa vaan väärinymmärrystä. Pahanteko on vain väärinymmärrystä. Kuten Jessekin sanoi "Antakaa heille anteeksi sillä he eivät tiedä mitä he tekevät.." :) Sinuako pelottaa jo niin että haluat mieluumin paeta täältä maailmasta henkimaailmaan kuin ruveta muuttamaan täällä asioita?

Lainaus
Eläimenpäisiä ihmishahmoja on ollut ihmiskunnan mytologiassa vaikka kuinka kauan. Ne ovat minusta luonnollinen inhimillisen mielikuvituksen tuote, eivät todiste liskoluojien olemassaolosta. Muutenhan egyptiläisten jumalhahmojen perusteella olisi myös haukkajumala, kissajumala, koirajumala jne.  :D

Tuolla mainittiin myös lintujumalia..

Lainaus
Lainaus
Liskoluojat siis ottavat elämänvoimansa pelkoenergioista ja ilmankos niitä täällä pallolla tehotuotetaankin.
Liskoluoja kanavointi on itsessään omiaan tuottamaan pelkoa ja sen vuoksi intuitioni myös sanoo sen olevan ihmiskanavansa värittämää, eli epätotta. Ne kanavoinnit jotka tulevat korkeimmasta, ovat aina ainoastaan rakkaudellisia, eivät koskaan pelottelevia/pelottavia.

Liskotkin on luojan luomia. Miksi niitä pitäisi heti pelätä? Miksi pelottelevia pitäisi pelätä? Ennemmin antaa valoa heillekin?

Kanavointi ei ollut kyllä mielestäni mitenkään pelottelevaa. Kertovat vain miten asia on ja miten sen kanssa kannattaa toimia. Erittäin valaisevaa ja ylöspäin nostavaa tietoa oli itseasiassa. Auttaa ymmärtämään monia asioita täällä.

Pleijadit sanoivatkin ettei tarkoituksena ole peloitella vaan INFORMOIDA. Että näin asia vaan on.

Lainaus
Ymmärrän tosin nyt paljon paremmin sinun asenteesi asioihin, jos olet sitä mieltä että tuo on totta. Ja on myös niin, että jokaisen pitääkin kuunnella intuitiotaan näissä asioissa, eli sinun tuleekin toimia sen mukaan, minkä kanavoinnin intuitiosi sanoo olevan todellista tietoa.

Teksteissä tuntuu kiteytyvän moni asia jonka intuitioni on tiennyt jo kauan. Siinä se vain kirkastuu edessä lopultakin :)
Ihan kaikesta en tiedä olenko samaa mieltä, mutta aika näyttää.

Lainaus
Samoin minun ja niinpä tästä keskustelua voivat jatkaa kanssasi ne, joiden intuitio sanoo pleiadilais kanavoinnin todeksi, sillä ei ole mitään mieltä siinä, että väittelisin asiasta johon en usko. Sama juttu toisinpäin, ei siinäkään ole mieltä että sinä väittelet kanssani Kryonista, ellet siihen usko.  Haaskattaisiin vain molempien aikaa väittelemällä siitä kumpi on totta, joulupukki vai hammaskeiju...  :D

Nyt kiinnostaisi yhteneväisyydet Kryonin kanssa esim. ihmiskunnan historiasta jne.
Pleiadeilla on vain erilainen näkökulma kun ovat ihmisiä hekin ja antaneet DNA:tansa. Kryon taas on enemmän magneettikenttien kanssa puuhastellut eikä sillä ole ihmisinkarnaatioita.

Lainaus
Ellet viihdy kaupungissa, et ole sitten varmaan valinnut tähän inkarnaatioon sielunsuunnitelmaa ja kehoa jotka olisivat kaupunkia varten ja onkin hyvä että pystyt noin selvästi kuuntelemaan itseäsi ja löytämään oman paikkasi. Minä muodonmuuttajana viihdyn sekä kaupungissa että luonnon helmassa ja olenkin valinnut joustavan ja sopeutuvan kehon ja mielen, jotka viihtyvät molemmissa.

Juu meitä on varmaan hyvin monenlaisilla taustoilla. Jotkut keskittyneet enemmän toisenlaisiin energioihin kuin toiset.


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Eklektikko - 02.04.2012 10:22:41
Juu Kryonin mukaan Pleiadilaiset 'avaruussisaruksemme' tosiaan olivat ne, jotka laittoivat meille ne 10 magneettista DNA-säiettä niiden kahden fyysisen oheen, samoin kuin heille oli aikanaan ne laitettu ja kuten ihmiskunta tekee joskus tulevaisuudessa joillekin seuraaville olennoille kunhan olemme ns. saaneet omat hommamme täällä valmiiksi.

Tämä ei tarkoita kuitenkaan, että Pleiadilaiset eli Seulaslaiset hallitsisivat tai kontrolloisivat meitä yhtään millään tavoin: Heitä sitoo sama vapaan tahdon laki, kuin kaikkia muitakin planeettamme ulkopuolisia tahoja. Näinollen he eivät voi edes näyttäytyä meille, vaikka he voisivatkin saapua tänne ihan fyysisesti. Jokusen sukupolven kuluttua ihmiskunta on edistynyt sitten sen verran, että nämä avaruusveljemme ja -sisaremme voivat tulla moikkaamaan meitä ihan oikeasti. Huomaa: Veljet ja sisaret, sisarukset: Suhde on tasa-arvoinen, ei sellainen että he hallitsisivat meitä. Heidän lahjansa meille oli vain ne 10 magneettista DNA-säiettä, joissa se jumalan kipinä asuu, sen jälkeen he eivät ole saaneet puuttua ihmiskunnan vapaaseen tahtoon millään tavoin. Näin siis Kryon-kanavoinneissa.

Lainaus
Ehkä tämä ole mitään harhaa vaan väärinymmärrystä. Pahanteko on vain väärinymmärrystä. Kuten Jessekin sanoi "Antakaa heille anteeksi sillä he eivät tiedä mitä he tekevät.." Smiley Sinuako pelottaa jo niin että haluat mieluumin paeta täältä maailmasta henkimaailmaan kuin ruveta muuttamaan täällä asioita?

Älä edelleenkään lue rivieni väliin! Minua ei pelota pätkääkään, koska en usko tuohon lisko-kanavointiin pätkääkään. Mutta olen joskus jutellut lähes paniikin rajoille kyseisestä kanavoinnista pelästyneen ihmisen kanssa ja etäisesti kykenenkin ymmärtämään, että ajatus ihmiskunnalla kokeita tekevistä ei-pelkästään-hyvistä lisko-olennoista voi olla dualismin harhassa elävälle ihmiselle hyvinkin pelottava.

Minua ihan oikeasti ei vaan kiinnosta keskustella kanavoinnista, jota en pidä todellisena kanavointina vaan pelottelevana dualismin harhassa olevana puppana. Mitä järkeä minun on inttää asiasta, johon en usko? En minä haaskaa aikaani hammaskeijun olemassaolostakaan juttelemiseen.

Sinänsä ymmärrän oikein hyvin, että tuo liskokanavointi voi olla kiinnostava monellekin ihmiselle jotka siihen uskovat. Eikö sinustakin olisi odotettavissa hedelmällisempää keskustelua sellaisen ihmisen kanssa, joka myös uskoo siihen? Mieti nyt, haluaisitko itse keskustella jonkun kanssa asiasta johon et usko pätkääkään. Kun silloin ainoa argumentti mitä voi järkevästi sanoa on aina se sama "niin, mutta kun minä en usko tuohon pätkääkään."  Sinänsä aiheeltaan tuo liskokanavointi sopii tähän keskusteluketjuun oikein hyvin, mutta en näe järkeä omalle osallistumiselleni sen osalta.

Minä näen asian näin:
Dualismin harha, eli hyvä/paha, oikein/väärin, on nimenomaan ominainen meidän 4D universumillemme. Jokainen kanavointi joka sisältää väitteitä siitä että dualismia olisi missään muualla kuin meidän 4D universumissamme - esim Jumala/paholainen jne - on kanavoivan ihmisen oman dualismiharhassa olon värittämä eikä siten puhdas kanavointi.


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Kurpitsa - 02.04.2012 15:02:14
En minäkään tajua tätä Kurpitsan lähes pakonomaisen tarpeen olla Eklektikon kirjoituksiin vastailemassa vaikka varsin hyvin pitäisi jo tässä vaiheessa tietää mikä on Eklektikon kanta näihin asioihin.
Eklektikkohan tässä jatkuvasti vetää pelkokorttia.. Missä lisko, siellä pelko.
Vaikka olisikin jonkun toisen pelko.  Nytkin yleisti koko kanavoinnin sitä lukematta liskokanavoinniksi.

Liskoista ei tuossa kanavoinnissa ollut montaakaan sivua joten ei voida puhua mistään liskokanavoinnista. Enemmän tuossa oli historiastamme (antarktis, inkat ,..) , pyhästä geometriasta, miten nostaaa värähtelytasoamme (mm. hengitysharjoitukset, hapensaanti jne), mitä ylläpitää sitä, miten ottaa yhteyttä luontoon (kommunikoida mm. eläinten, kasvien, veden kanssa ja ottaa niitä opettajaksimme), mitkä tekijät häiritsevät valon tuloa (=moderni teknologia), miten maksimoida valon tulo, mistä olemme tulleet maaplaneetalle (fyysisesti/henkisesti) ja mikä on ihmisten tehtävä täällä (= palauttaa tänne Elävä kirjasto, living library) jne.

Lainaus
Heidän lahjansa meille oli vain ne 10 magneettista DNA-säiettä, joissa se jumalan kipinä asuu, sen jälkeen he eivät ole saaneet puuttua ihmiskunnan vapaaseen tahtoon millään tavoin. Näin siis Kryon-kanavoinneissa.
Ihmisrodut ovat siksi erilaisia että eri rotujen DNA on eripuolelta universumia tänne lahjoitettu.
Ymmärsin että myös biologinen perimämme on osin Pleiadeilta.

Lainaus
Minua ihan oikeasti ei vaan kiinnosta keskustella kanavoinnista, jota en pidä todellisena kanavointina vaan pelottelevana dualismin harhassa olevana puppana. Mitä järkeä minun on inttää asiasta, johon en usko
Et ole edes lukenut koko kanavointia vaan vedät suoraan omat johtopäätökset että se on puppaa.
Niin mitä järkeä on väitellä asiasta johon toinen ei ole edes tutustunut.
Skeptikot ovat hieman samanlaisia. Vaikka heille laittaa linkkejä, niin eivät ne niihin tutustu vaan sanovat vain että en usko. :)


Oleellisempaa tässä nyt oli kuitenkin se että uskotaanko vanhojen energioiden mukaisia asioita kuten että valaistuaksemme täytyy reinkarnoitua tänne useita kertoja (=vanhaa kontrolloivaa energiaa kuten useimmat uskonnot) / rakennellaanko vanhoista kontrolliuskonnoista jotain uusia vai onko alkuperämme kenties jotain korkeampaa jo alunperin ja voimmeko saavuttaa valaistumisen jo tämän elämän aikana!



Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Eklektikko - 02.04.2012 15:28:28
Kryonin mukaan fyysinen DNA:mme on tältä planeetalta ja ne 10 magneettista säiettä puolestaan Seulaslaisilta (eli Pleiadeilta) ja ne 10 magneettista säiettä samanlaisia kuin heilläkin. Ulkonäöltään kuitenkin kuulemma muistuttavat meitä hyvin paljon.

Voi ihan hyvin olla, että osa tuosta Pleiadilaiskanavoinnista on ihan samaa tavaraa kuin Kryonilla, mutta minä en tunne tarvetta lukea samaa tavaraa toiseen kertaan maustettuna sen kanavoineen ihmisen fyysisen tason harhalla. Viiden minuutin pikasilmäys paljasti jo kyseisestä pdf-tiedostosta monta kohtaa, jotka tekevät siitä minulle vähintäänkin sellaisen, että kanava on vaikuttanut kanavointiin tuomalla siihen aika paljon fyysisen tason harhaa. Kaksi esimerkkiä, jotka tosiaan löytyivät muutaman minuutin pikasilmäilyllä: Ensimmäisenä ne  hierarkiat, joista Kryon on ihan selkeäsanaisesti viime vuoden kanavoinneissa sanonut: Verhon toisella puolella ei ole hierarkioita. Hierarkiat ovat 4d harhassa elävän  mielen juttu. Toinen on se, että planeetastamme olisi käyty jotain kosmisia sotia: Me kaikki olemme soluja Jumalan ruumiissa, me olemme itse olleet mukana luomassa tätä planeettaa.  ;) Ei todellakaan ole niin, etteivät edes Pleiadilaiset voisi olla yhteydessä siihen ''Prime Cereatoriin,' vaan me kaikki olemme kun palaamme kotiin (eli kuoltuamme) ihan suorassa kontaktissa siihen, koska olemme sen pikku osasia ihan joka ihminen.

Summa summarum: Ko. Pleiadilaiskanavointi sisältää varmaan paljon samaa tavaraa kuin Kryon-kanavoinnit, mutta minun näkökulmastani myös fyysisen tason harhaa, jota kanavana toimivat ihmiset usein aivan tahtomattaan ja viattomasti tuovat kanavointeihin. Sodat ja hierarkiat eivät kuulu verhon toiselle puolelle ja piste. Näin siis minun mielestäni, mutta kuten aiemmin totesin, tämä aihe sopii hyvin tähän ketjuun, minun henkilökohtaisesti on vain ihan turha siitä keskustella, koska en usko siihen.

Näitä kanavointeja on nykyään paljon, jotta kaikki voivat löytää itselleen sopivan. Minä olen jo löytänyt sen nimenomaisen, jonka minun intuitioni sanoo oikeaksi ja se riittää minulle. Minulle on ihan se ja sama, minkä/mitkä kanavoinnit joku muu kokee itselleen sopivimmiksi.

Ihmis'roduista:'
Geenitutkimus on osoittanut, ettei pitäisi edes puhua 'roduista' ollenkaan, kun puhutaan ihmisistä.  Esim ihonväri yms. fyysiset piirteeet eivät edes näy ihmisen genomista kunnolla (sieltä näkyy sitten muita 'rotuja' erottavia piirteitä), vaan pikimustalla ja vitivalkoisella voi olla huomattavasti samanlaisempi fyysinen DNA, kuin kahdella pikimustalla keskenään tai vitivalkoisella keskenään. Tämä on semmoinen alle 10 vuotta vanha löydös, joka kävi ilmi kun ihmisen fyysinen DNA tuli lopullisesti kartoitettua ja se onkin hämmentänyt tieteentekijöitä kovasti. Mutta vaikuttaa kuitenkin siltä, että ihmisten osalta 'rotu' on siellä ihmisen päässä eikä genomissamme. Toki fyysiset ominaisuudet periytyvät, mutta pelkkää DNA:ta katsomalla et voi ollenkaan päätellä ihmisen ihonväriä yms. eli 'rotua.'

Tämä toki potuttaa monia vanhoillisia ryhmittymiä kovasti, yli-ihmisteoriat ja rasismi jäävät ennen pitkää unholaan sen ansiosta.  :D

Minä en muuten usko ollenkaan, että meidän täytyy inkarnoitua tänne monta kertaa valaistuaksemme. Minä uskon, että me haluamme inkarnoitua tänne ihan vain sen vuoksi, että tämä elämän peli, sen mukana tapahtunut oppiminen ja mahdollisuus sen yhteydessä nostaa planeettamme värähtelyjä vain miellyttää meitä niin kovasti. :) Täällä fyysisessä inkarnaatiossa voi ihminen toki kokea kärsivänsä , mutta heti kun palaamme verhon tuolle puolelle, suunnittelemme jo innolla seuraavaa inkarnaatiotamme. Minusta se, että ihmiseksi inkarnoituminen tuntuu kurjalta ja tuntuu ettei tänne enää halua palata, on vain merkki siitä että on vielä läksyjä opittavana - siis ei kenenkään toisen meille pakolla antamia läksyjä, vaan sielujemme täysin vapaaehtoisesti valitsemia oppitunteja. Vapaa tahto, se on mukana tässäkin.

Tässä asiassa ei ole yhtään mitään kontrolliuskontoa, ei ole uskontoa ollenkaan. On vain se sielun ihan oma vapaaehtoinen valinta, vaikka sitä ei moni koekaan mahdolliseksi ihmiseksi inkarnoituneena, koska ei ole vielä ymmärtänyt, että kipu on pakollista mutta kärsimys on vapaaehtoista.


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Metsänkeiju - 02.04.2012 15:32:45
Mielenkiinnolla luin ketjun. :)

En usko minäkään tuohon liskot- teoriaan, vaikka mielenkiinnosta olen siihenkin vähän tutustunut. Kaikki nää erilaiset näkemykset on usein mielenkiintoisia, ja monia tunteita herättäviä. Kaikenlaista "täsmennettyä tietoa" alkuperästämme/nykyisyydestämme ja tulevaisuudestamme on, eri keinoin, kanavoituna tai ei, ja mun henkilökohtainen uskoni menee niin, etten voi paljoakaan nyt justiin tietää. Varsinkaan "nippelitietoja", joilla tarkoitan vaikka oikeaa ruokavaliota kuinka kuuluisi tarkalleen syödä tai muinaisen eläinpatsaan merkityksestä tai pleiadialaisten olemassaolosta saati tarkoituksesta. Ja monet monet muut "nippelitiedot" -kuten itse niitä nimitän, jotka kertovat laajojen kokonaisuuksien yksityiskohtia - mä en tiiä niistä mitään. Enkä oikein haluakaan, koska en tee niillä tiedoilla mitään, ne saattaisivat jopa sekoittaa päätäni, laittaen ajatukseni jonkinlaiseen "ajatuslaatikkoon" jonka mukaan sitten ajattelen (sen mukaan mitä uskon -> jalostan kaikki ajatukseni) ja se köyhdyttäisi ajatteluni rajattomia mahdollisuuksia, jos kaikki olisi jo minulle määritelty, miten ne varmasti menee! ::)

Itte uskon hyvin laajoihin asioihin, kuten jonkinlaisiin energioihin, sieluun/jonkinlaiseen jatkumoon fyysisen elämän jälkeen, vapaaseen tahtoon/kokemusten merkitykseen, ja että jos meillä on luoja, se on pelkkää rakkautta eikä tuomitse. Tämä 4D-harha mistä Elektikko puhui.

Ja edes näitä asioita en mene sanomaan itselleni täysiksi totuuksiksi. Minä olen niin tietämätön, kuten on jokainen muukin ihminen, ja erehtyväinen, sitä olemme kaikki. Ja kun usein omat asiat (pelot, toiveet ym.) sekoittuu siihen uskoon/asiaan niin vahvasti, ettei niitä sitten enää erota. Hyvin kirjoitit Elektikko tuosta ihmisen kirjoittamasta tiedosta, näin se on. 

Parasta minulle on, kun kuuntelen vaan intuitiotani elämässä eteenpäin menoon, uskon ennen kaikkea, että jokaisen sydän on yhteydessä siihen korkeampaan, luovaan energiaan, josta saa niitä "vinkkejä" oikeaan suuntaan elämässä. Sen lisäksi tutkin mahdollisimman paljon asioita itse. Se onkin osittain tätä uutta energiaa/aikaa, että ei uskota enää vanhoja "johtajiamme" vaan etsitään itse tietoa asioista ja muodostetaan mielipiteitä, otetaan "ohjat omiin käsiin" -ajatusten tasolla. Että ajatuksemme ovat todella omiamme, ja vaivalla ;D ajateltuja. Siitä on hyvä lähteä tekoihin sitten. Aikamme tasa-arvo ja suvaitsevaisuus ym. ovat uusien energioiden "työtä". Missä me ollaankaan 50 vuoden päästä, jos ja kun kehitys tätä vauhtia kehittyy? :angel: :smitten:

Intuitio -sanakin on nykyään ihmisille ihan tuttu, kuin yksi "tieteellinen aisti" nykyään!  :smitten:

Mä olen tosi vapaa elämässäni, kun tiedän että sydän/intuitio johdattaa mua oikeeseen elämässä.  Paljon muusta mun ei tarvikkaan tietää. ;D ;) :smitten: Mutta kivahan niitä on pohtia, saada näkemyksiä muilta. (Vänkääminen on tosin eri kuin rakentava keskustelu, se voi turhaan viedä aiheen sisällöltä huomiota. :) )



Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Kurpitsa - 02.04.2012 20:57:54
Lainaus
Mikä (mitä) on sinun mielestä valaistuminen?
Olisko vaikka mitä useampi chakra ja vastaava DNA-säie aktivoituneena, sitä valaistuneempi..


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Eklektikko - 03.04.2012 11:27:49
Olen onnekas siinä mielessä, että olin aiemmin iloinen agnostikko ja sitten kun hengellinen heräämiseni tapahtui, menin suoraan niihin uusiin energioihin, eli minulla ei ole lainkaan omakohtaista kokemusta vanhojen energioiden kanssa työskentelystä.

Vielä hieman valaistumisesta ja chakroista:
Valaistumisesta on tosi monta käsitystä ja siitä on taidettu jossain ketjussa keskustellakin. Minulle se on on/off tila, eli samalla tavoin kuin ei voi olla pikkuisen raskaana, ei voi olla myöskään pikkuisen valaistunut: Sitä joko on tai ei. Minun valaistumiskäsitykseni on se Kryonin sellainen, eli valaistunut on kuka tahansa, joka tietää olevansa siellä verhon toisella puolella kotona soluna Jumalan ruumiissa, eli ymmärtää että täällä ihmiseksi inkarnoituneenakin on osanen luojajumalaa valepuvussa, sisältää sen Jumalan kipinän.

Niistä 12:sta (2 fyysistä 10 magneettista) on paljon Kryon-kanavointeja. Netistä löytyi tällaisia koosteita näin äkkiseltään:
http://www.sunhealer.com/12strands.html
http://www.kryon.com/k_chanelsandiego06.html

Chakrojen aktivoitumisella ei ole minulle mitään tekemistä valaistumisen kanssa. Se ymmärrys siitä että olen solu Jumalan ruumiissa tuli minulle vuosina 2000-2003, mutta suurin osa chakrojen aktivoitumisesta on tapahtunut tuon jälkeen. Tällä hetkellä minulle on auennut 7 'perinteisen' chakran lisäksi siihen kehon keskilinjalle 7 chakraa lisää, joista suurin osa tuntuu vielä pyörivän melko pieninä (tai ehkä ne vain ovat pienempiä luonnostaan?). Tuohon kun vielä lasketaan mukaan ns. sielun istuin eli se 8. chakra noin puoli metriä päälaen yläpuolella, pystyn tuntemaan tällä hetkellä juurichakrasta sinne asti yhteensä 15 chakraa.

Sydänchakran ja kurkkuchakran välisestä universaalin rakkauden chakrasta (miellän vastaavan kateenkorvaa) on puhuttu jo vuosia ja se aktivoitui minulla hienokseltaan muutamien vuosien aikana jo jokin aika sitten. Kolmea, jotka sijaitsevat kurkkuchakran ja kolmannen silmän välillä aloin aktivoida itse tietoisesti kuultuani niiden olemassaolosta Kryon-kanavoinnissa joitakin vuosia sitten. Ne vastaavat aivorunkoa, aivolisäkettä ja hypothalamusta fyysisessä kehossa. Kun ne olivat aktivoituneet, aktivoitui alempana kehossa itsestään vielä kolme chakraa lisää 'päächakrojen' välille. Yllätyin kokemuksesta suuresti, mutta luonnolliselta se sitten lopulta tuntui, sillä muutoin tasapaino energiajärjestelmässä ei olisi varmaankaan säilynyt.

Miten sitten tiedän, että kaikki nämä uudet ovat aktivoituneet? Siten, että kun päivittäin tasapainotan chakrani, aloin yksinkertaisesti tuntea uusia energiapyörteitä niiden vanhojen lisäksi kehon keskilinjalla. Siitä en tiedä mitään mitä ne tekevät, enkä edes piittaa. Minä vain tunnen ne aina kun käyn keskilinjan chakrat läpi ja luotan siihen, että systeemi toimii kyllä niinkuin pitää vaikken tiedäkään älyllisesti mitä oikeastaan tapahtuu.  :D

Mutta en minä tätä chakrajärjestelmän 'laajenemista' pidä minkäänlaisena osoituksena valaistumisesta, vaan ainoastaan luonnollisena seurauksena siitä, että planeettamme ja sen asukkaiden värähtelyt nousevat parhaillaan rajusti, mikä tekee sen että kun vain antaa asioille luvan tapahtua, ne tapahtuvat tavattoman helposti ihan tavalliselle ihmisellekin. Edellytyksenä tähän toki oli se, että tunnistin sen Jumalan kipinän itsessäni, mutta en koe sen muutoin liittyvän asiaan.

DNA-asioita olen tutkinut vähemmän, vielä ei ole niin vahvasti sen aika minulle, luotan niidenkin juttujen osalta siihen, että asiat tapahtuvat ihan tasan niinkuin niiden tuleekin tapahtua.  ;) Juttelen kyllä DNA:lleni, mutta niin kyllä juttelen muullekin kropalleni, olen jutellut jo pari vuosikymmentä.  :smitten:


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Eklektikko - 03.04.2012 13:29:34
Marie ja Solnishko, tuosta tunteesta että on elänyt useampia elämiä jo tämän yhden aikana:
Se taitaa olla myös tälle ajalle tyypillistä. Sielut etenevät nopeammin kuin ennen työskentelyssään oppimisen kanssa.

Eli kun ennen elettiin aika staattisesti, oli yksi ammatti tai asema ja yksi avioliitto per inkarnaatio, niin nyt ihminen voi kokea monta ammattia, parisuhdetta ja elellä jopa yhden elämän aikana useilla eri mantereilla aivan erilaista elämää. Yhdessä inkarnaatiossa on nyt siis mahdollista kokea enemmän erilaisia asioita ja siten enemmän oppimista kuin koskaan aikaisemmin.

Tästä oli jo vanhemmissakin kanavoinneissa muistaakseni, eli Michael-kirjoista muistan hämärästi asiasta lukeneeni joskus aikaa sitten ja Kryon on myös puhunut tästä samasta asiasta. Vähän sama fiilis täälläkin, että vähintään noin kolmas elämä jo meneillään tässä elämässä.

Minä en ole ajatellut terapiaa ja/tai itsetyöskentelyä omien solmujen kanssa ollenkaan vanhan energian juttuna, pikemminkin ei-ollenkaan-energiajuttuna vaan maallisena työskentelynä. Minä käytin rinta rinnan maallisia ja hengellisiä/energeettisiä asioita toipumisessani, mutta koen että kaikki hengellinen/energeettinen oli minulla jo tätä uuden energian systeemiä sillä se oli jo alkanut ennen kuin minä edes vuonna 2000 kiinnostuin näistä asioista.


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Eklektikko - 03.04.2012 13:56:25
(Tähän väliin yksi "jännä" juttu muuten minkä silloin huomasin kun aloin toipumaan ja voimaan paremmin: jos jää odottamaan apua ja pelastusta ulkopuolelta on uhri. Jos tarttuukin härkää sarvista ja pelastaa itse itsensä on itseriittoinen.  :idiot2: Useat ihmiset ympärilläni ahdistuivat ja suuttuivatkin siitä, että aloin voida hyvin. tajusin, että pahimpinakin aikoinani olin ollut monelle "auttaja" sillä vääristyneellä tavalla että olin aina se jolla menee vielä helvetisti paljon huonommin kuin itsellä. )  >:(
Joo! Oon huomannut ihan saman. :idiot2: Mitä ilosempi ja itsevarmempi oon ollut, sitä enemmän oon saanut sitä "oletpa ylimielinen/itsekäs/tympeä" tai "miten susta on tullut tuollanen, olit ennen paljon kivempi!" -palautetta. Varmaan monet aattelee, että oon ylpistynyt tai jotain, kun en välttämättä enää pidäkään mölyjä mahassani tai sanon EI. Onneksi on myös niitä, jotka tukee ja kannustaa, ja kertoo, että on ihan ok kieltäytyä asioista ja ottaa oma tila.
Herkempi saattais miettiä, että tekeekö tässä nyt sitte jotain väärin, mutta onneks tiedän ite parhaiten. :smitten:

Tuttua tuo sama minullekin. Mutta ymmärrän hyvin niitä arvostelijoita sillä 'saavutetuista eduista' luopuminen oli heille kova paikka, sillä he eivät voineet enää:
1) Tuntea omaa oloaan paremmaksi nähdessään minun huonon oloni
2) Manipuloida/syyllistää minua sanomaan kyllä silloinkin kun halusin sano ei, eli lakkasin olemasta palvelusautomaatti

Lisäksi sisältä rikkinäinen ihminen - sanotaan nyt vaikka läheisriippuvainen - jossain perheessä/yhteisössä kuuluu sellaisenaan sen perheen/yhteisön dynamiikkaan. Koko enemmän tai vähemmän toimintahäiriöisen perheen/yhteisön tasapaino horjuu, kun yksi ihminen alkaa toipua mutta muut säilyvät ennallaan. Sen vuoksi esim. perheitä usein hajoaa kun vaikka yksi perheenjäsen raitistuu tai muutoin toipuu.


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Kurpitsa - 05.04.2012 07:28:26
Pleiadialaisten kanavointien mukaan sairaudet johtuvat myös pitkälti ympäristömme kemikaaleista.
Joita on paljon todettukin: http://wwf.fi/jarjesto/viestinta/uutiset-ja-tiedotteet/Suomalaisperheen-veren-kemikaalicocktail-osoittaa--etta-nykyisissa-kemikaalisaadoksissa-on-myrkyn-mentavia-aukkoja-46.a



Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Kurpitsa - 10.04.2012 10:16:52
Eivätkö Kryonin opit puhu mitään myrkkyjen puhdistamisesta / myrkyistä sairauksien aiheuttajana?
Pleiadien oppeihin kuuluu että kannamme jatkuvasti ruokakaupasta myrkkyjä kehoomme jotka haittaavat henkisiä kuvioita.


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Eklektikko - 10.04.2012 10:42:23
Minä olen vähentänyt kemikaalikuormaani ihan maallisista syistä.

LD50 on se määrä kemikaalia jonka annettaessa puolet koe-eläimistä kuolee. Jokaisen kemikaalin LD50 on hyvin helppo tutkia ja annetut turvarajat perustuvat niihin, eli turvarajat ovat pieniä murto-osia LD50 luvusta. Tämä on kuitenkin täysin järjetöntä tästä syystä:
Kukaan ei pysty tutkimaan mitä tapahtuu, kun ihminen saa vuosikymmenten ajan koktailia joka sisältää hyvin pieniä - selvästi turvarajan alittavia - määriä satojen erilaisten kemikaalien kombinaatiota. Varsinkin kun jokaisen oman kombinaatio on omanlaisensa riippuen siitä missä elää, mikä on lempishampoo, mikä on oma kasvovoide-suosikki, mikä on oma suosikkihammastahna, mikä on lempikaramelli, mikä on lempieines... Asiaa on mahdotonta tutkia ja niinpä nimenomaan kemikaalien yhteisvaikutukset niissä 'turvallisissa' määrissä ovat täysi arvoitus. Ja koska asiaa on mahdotonta tutkia, on ainoa turvallinen tapa elää se, että pyrkii minimoimaan henkilökohtaisen kemikaalikoktailinsa. Itse olen jo tehnyt näin siinä määrin kuin kaupunki-asukkaalle ylipäätään on mahdollista.

Hengelliseltä ja energeettiseltä kannalta katsoen:
En muista Kryonin sanoneen mitään erikseen kemikaalien vaikutuksesta tai myrkkyjen puhdistamisesta, mutta ehkä ei vain ole jäänyt mieleen.

Tämä terveyteen vaikuttava juttu sen sijaan on Kryon-kanavoinneista ja pätee tähänkin asiaan:
Kun ihminen oppii kommunikoimaan oman DNA:nsa kanssa, antamaan sille käskyjä, keho pystyy korjaamaan ihan minkä tahansa epätasapainotilan tai sairauden ihan itse. Siellä DNAn magneettisissa säikeissä on tieto kaikista aikaisemmista kehoistamme ja paljon muutakin tietoa. Joka kerran kun solu jakautuu, se kysyy DNA:lta näin: "Samanlainen vai erilainen?" Jos sen DNA:nsa kanssa osaa kommunikoida niin voi käskeä sitä sanomaan solulle: "Erilainen: terve, puhdas, pitkillä telomeereilla varustettu."

Tehokkaimmin ko. systeemi toki toimii kun pyrkii parantumaan jostain ihan tietyistä vaivoista, sillä silloin asia on ikään kuin helpompi kohdistaa. Sieltä omista akaasisista arkistoista DNA:n magneettisista säikeistä löytyy malli terveelle versiolle mistä tahansa kehon solusta ja DNA:nsa voi ohjeistaa antamaan soluille käskyn tulla sellaisiksi kun ne jakautuvat.

Toinen mitä mietin siinä vaiheessa kun valoravinnosta puhuttiin paljon muutama vuosi sitten on tämä: Jos on mahdollista ottaa ravinto toisilta tasoilta 'valoravintona' on käänteisesti mahdollista myös lähettää kehostaan kaikki ei-toivottu pois sinne toisille tasoille. Olen itse tehnyt tätä jo vuosikausia, minä sanon kaikelle ei toivotulle 'hyvää matkaa rakkaat' ja lähetän mielikuvissani ne sinne missä niitä eniten tarvitaan. Kun ulottuvuuksia on monia, on kaikelle sellaisellekin mille minulla ei ole tarvetta tarvetta jossakin. Kun ensi kerran aloin tehdä näin, tunsin sangen voimakkaita tuntemuksia myös kehon tasolla.

Että tämmöisiä. Mikään ylläoleva ei tietenkään toimi niin kauan kun kyseessä on sairaus/vaiva, jonka on valinnut tähän inkarnaatioon niiden henkisten/hengellisten opetusten vuoksi joita siitä voi saada. Paraneminen tapahtuu sitten, kun läksyt on opittu. Ehkä tämä selittää monia spontaaneja paranemisia, tai tämä yhdessä sen kehon oman paranemisen kyvyn kanssa?


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Kurpitsa - 10.04.2012 11:05:59
Lainaus
Kun ihminen oppii kommunikoimaan oman DNA:nsa kanssa, antamaan sille käskyjä, keho pystyy korjaamaan ihan minkä tahansa epätasapainotilan tai sairauden ihan itse. Siellä DNAn magneettisissa säikeissä on tieto kaikista aikaisemmista kehoistamme ja paljon muutakin tietoa. Joka kerran kun solu jakautuu, se kysyy DNA:lta näin: "Samanlainen vai erilainen?" Jos sen DNA:nsa kanssa osaa kommunikoida niin voi käskeä sitä sanomaan solulle: "Erilainen: terve, puhdas, pitkillä telomeereilla varustettu."

Samantapaisella linjalla ovat Pleiadianitkin, mutta täytyykö ensin tehdä jotain muuta että saa kehoansa komennettua ja sen saa regeneroitumaan. esim. kuunnella nauhalta itsepsyykkausta päivästä toiseen (regeneroidun regeneroidun regeneroidun)? :) Itsehypnoosia?

http://www.wikihow.com/Perform-Self-Hypnosis

Yhtälailla voimme käskeä kroppaamme elämään vaikka 10000 vuotta. Kuoleminenkin on vain ohjelmoitu juttu.
Samoin käden vahingoittuminen tuleen työnnettäessä.

Pleiadithan käskevät olemaan katsomatta tv:tä, uutisia, sanomalehtiä, koska silloin manifestoimme mm. pelkoenergioita tähän maailmaan.

Moniulotteisesta elämästä ei kai Kryon kauheasti puhu. Pleiadien mukaan yhtenä tavoitteenamme on pystyä moniulotteiseen elämään eli voidaan tästä hypätä maapallon rinnakkaismaailmaan jossa asiat menevät hieman eri rataa kuin täällä (ihmisten luonteenpiirteet esim hieman erilaisia).. Tämä hyppy ulottuvuudesta toiseen tapahtuisi siis fyysisessä kehossa.

Ja eikun psyykkaamaan "I am a multidimensional being.." :)
http://ascension-temple.com/about-emanuehl-melchizedek-method.html


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Eklektikko - 10.04.2012 11:22:03
Kyse ei ymmärtääkseni ole itsehypnoosista, vaan siitä että saa kontaktin kehoonsa ja juttelee sen kanssa. En itse ainakaan ole kuunnellut yhtään mitään nauhoja aiheesta (tiedonsaannin lisäksi siis, tietoa toki tulee kanavoinneista, mutta loput teen itse), sillä uskon että jokainen löytää itse parhaiten sen oman tapansa jutella kroppansa kanssa. Olen muutenkin jutellut kropalleni jo kauan ennen kuin uskoin mihinkään hengellisiin/energeettisiin juttuihin, aloitin jo lähes 30 vuotta sitten.

Itse asiassa Kryon sanoo, että ne raamatun jutut 800 ja risat vuotta eläneistä ihmisistä kuten Metusalemista ovat tositarinoita: Silloin joskus ennen ihminen todellakin oli kroppansa pomo. Siitä nimenomaan on kyse: Keho on palvelijamme ja tekee kuten käsketään, kunhan vain osaa käskeä oikealla tavalla. Minulle se tapa on rakkaudellinen söpöily-höpöttäminen käytännön ohjeistamisen ohella.  :)

Moniulotteisuus tarkoittaa Kryon-kanavoinneissa sitä, että oikea todellinen maailmankaikkeus on moniulotteinen (12-ulotteinen itse-asiassa) ja tämä 4D universumimme (3 ulottuvuutta + aikaulottuvuus) on vain keinotekoinen 'kupla' todellisessa maailmankaikkeudessa, eräänlainen koekenttä meitä varten. Niin ja tietenkin harhaa, kun se todellisuus on jotain ihan muuta kuin tämä 4D. Kun on inkarnoituneena tänne, on tavallaan sidottu tähän 4D hommaan jo sen takia, että kehomme on tarkoitettu tänne 4D universumiin ja tänne ei esimerkiksi voi ottaa mukaan kuin pienen osan sielunenergiaa, koska muuten ihmiskeholta niin sanotusti palaa käämit. Mutta täälläkin ollessa voi pyrkiä moniulotteiseen tapaan ajatella, siinä määrin kuin se on ihmisaivoille mahdollista.  Mutta ihmiskeho ei voi hypätä moniulotteiseen universumiin sellaisenaan, koska se on tätä 4D universumia varten tehty ja sen tuote.

Minun ei tarvitse psyykata: Minä tiedän olevani moniulotteinen olento joka on vain pelaamassa tätä elämän peliä täällä 4D universumissa, koska satun nyt vain tykkäämään kovasti tästä fyysisestä tasosta ja valotyön tekemisestä täällä. Moniulotteinen ajattelu on tuntunut minulle aina helpolta, vaikka Kryon kanavoinneissaan aina mainitseekin että se voi olla se hankalin asia ihmisen kehossa olevalle, koska olemme siinä harhassa että olemme yksi (todellisuudessa yksittäinen ihmissielukin on ajatusryhmä, ei yksi yksilö) ja siinä harhassa että aika on lineaarinen, koska fyysinen keho on sidottu lineaarisen ajan harhaan.

Kryon ei puhu moniulotteisesta elämästä ihmiskehossa sitä lukuunottamatta että asia kannattaa ajatustasolla hyväksyä sen vuoksi, että kun fyysinen keho on 4D universumimme tuote, ei se sellaisenaan voi siirtyä moniulotteiseen todellisuuteen. Sielusta suurin osa sen sijaan on siellä koko senkin ajan kun olemme ihmisiksi inkarnoituneena täällä fyysisellä tasolla, sillä se sieluenergia ei tosiaan mahdu tähän pieneen ihmiskroppaan kokonaan.

Eräs tapa jolla toteutan moniulotteista ajattelua on se, että kun lähetän kaukohoitoa tai kanavoin valoa, jaan itseni useammaksi Eklektikoksi joista jokainen lähettää valoa tai hoitoa omaan kohteeseensa. Joudun lineaarisen ajan asukkina toki tekemään sen jakamisen yksi kerrallaan ja perä perää, mutta ei se haittaa, homma tuntuu toimivan oikein hyvin ja tehostaa mahdollisuuksiani tehdä valotyötä.


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Kurpitsa - 10.04.2012 12:18:40
Lineaarisen ajan harhasta puhuttiin Pleiadien teksteissäkin. Meidän tulisi elää ennemmin luonnon syklien perusteella kuin kellon. Kuten pakanat aikanaan elivät kuunvaiheiden, yms luonnonrytmien mukaan.
Kellot, tietokoneet ja elämänrytmi tekevät tästä sen harhaisen. Luonnonrytmit ovat silti aina taustalla vaikuttamassa.

Maan rinnakkaisuniversumeihin voidaan hypätä ihan fyysisesti. Sieltä sitten latautuu sen universumin muistot meihin ja ylisielu tekee meistä tähän universumiin kopion joka jatkaa täällä oloa.

Fyysinen aikamatkustuskin on mahdollista ja menneisyyden muuttaminen..
http://naturalplane.blogspot.com/2008/10/swedish-man-discovers-time-travel.html

Ajan pysäyttäminen ja hidastaminen on myös mielenkiintoisia ilmiöitä.

Lainaus
Minä tiedän olevani moniulotteinen olento joka on vain pelaamassa tätä elämän peliä täällä 4D universumissa, koska satun nyt vain tykkäämään kovasti tästä fyysisestä tasosta ja valotyön tekemisestä täällä.

Ainahan voit laajentaa toimintaasi rinnakkaisuniversumeihin. Ei tule maapallon rajat vastaan lasten teossakaan kun rinnakkaisuniversumeissa on varmasti tilaa :)


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Eklektikko - 10.04.2012 12:34:36
Juu, vuonna 1992 kanavoidussa (se vuosiluku oli ainakin linkittämäsi pdf-tiedoston dokumentin kannessa) on paljon samoja asioita, kuin on Kryon kanavoinneissa jotka alkoivat vasta niihin aikoihin ja jotka jatkuvat edelleen monta kertaa vuodessa. Mieluummin kuuntelen ajankohtaisia uutisia, kuin uutisarkistoa matalampien energioiden ajasta 20 vuotta sitten.  :)

Mutta lineaarisen ajan harha on jotain aivan muuta, kuin luonnon syklien mukaan eläminen: Ne luonnon syklitkin kas kun ovat lineaarisessa ajassa, lineaarisen ajan harhassa. Koko tämä 4D universumimme on sidottu lineaarisen ajan harhaan, myös ne luonnon syklit.  ;) Itse sana sykli on jo lineaarinen käsite. Todellisuudessa, siellä todellisessa moniulotteisessa universumissa, aika on yksi niistä ulottuvuuksista.

Minä uskon näin:
Fyysinen keho ei kestä edes sitä että sielunenergiaa ottaisi tälle tasolle fyysiseen kehoon enempää kuin noin neljänneksen. Loppuosa sielustamme onkin siellä verhon toisella puolella tekemässä ihan muita asioita sillä aikaa kun se neljännes sielunenergiaa ympäröi (se neljänneskään ei mahdu kroppaan kokonaan, ulkopuolella oleva osa on se mikä näkyy ns. aurana) tätä 4D universumin fyysistä kehoa. Minä en usko 4D rinnakkaisuniversumeihin. Lineaarisen ajan universumissa 'tulevaisuudessa' voi olla lukemattomia potentiaaleja, mutta kun yksi niistä on 'valittu' eli tapahtunut, ne muut lakkaavat sillä hetkellä olemasta. Muut voivat toki halutessaan uskoa toisin, minä uskon näin.

Lähettämäsi linkin kuvaus voi olla esim. aistiharha, valveuni, henkimatka tai psykoosi. Tai sitten se voi olla todellista aikamatkailua. Kukin lukija tekee omat johtopäätöksensä, minä en sitoudu yhteen mahdollisuuteen (eli aikamatka ainoana vaihtoehtona) ainoastaan tuon ihmisen oman kertomuksen perusteella.

Subjektiivinen kokemus ajasta vaihtelee toki paljon. Adrenaliini saa ajan hidastumaan huomattavasti, minulla on tästä lukuisia omia kokemuksia. Parhaimmillaan (tai pahimmillaan, yleensä sellaiset adrenaliinimäärät tulee vain oikeissa vaaratilanteissa) aika 'hidastuu' ihan käsittämättömän paljon. Kyse ei kuitenkaan ole ajan hidastumisesta, vaan oman kokemuksen nopeutumisesta, johon verrattuna ulkomaailma alkaa tuntua tosi hitaalta. Kokemuksena se on kuitenkin erittäin mielenkiintoinen.

Kuten sanottua, en usko rinnakkaisuniversumeihin ollenkaan ja tässä universumissa on minulle ihan tarpeeksi valotyötä tehtäväksi, kiitos vaan. Hengellisen elämän suuri haaste on nimenomaan maallisen ja hengellisen yhteensovittaminen: Jos ryhtyy kiinnittämään liikaa huomiota tämän inkarnaation ja tämän planeetan ulkopuolelle, menevät tämän inkarnaation mahdollisuudet hukkaan. Se on vähän niinkuin matkustaisi Intiaan, mutta viettäisi koko matkan ajattelemalla vain Italiaa. Siitä matkasta ei silloin saa irti kaikkea sen potentiaalia. Ei kiitos.  ;)


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Kurpitsa - 10.04.2012 13:04:22
Etkö ole huomannut mitään eroa energioissa esim. täyden kuun aikaan? Monet jutut esim. ormuksen valmistus onnistuu vain täydenkuun aikoihin. Noitajuttujakin tehtiin käsittääkseni monesti nimenomaan täydenkuun energioissa.
Ihmissudet liikkuivat täydenkuun aikaan jne.

Ehkäpä kosmisia (esim täydenkuun) energioita ei sitten aisti kaupungissa samalla tavalla kun on ne sähkömagneettiset kentät häiritsemässä(?)

Itsellä vaan on ollut useita unia rinnakkaistodellisuuksista joissa asiat ovat hieman eritavalla, kaveripiirit erilaisia jne, joten en epäile niitä :)

Lainaus
Jos ryhtyy kiinnittämään liikaa huomiota tämän inkarnaation ja tämän planeetan ulkopuolelle, menevät tämän inkarnaation mahdollisuudet hukkaan.
Toisaalta tämä inkarnaatio voi olla vaikka 10000v..100000v jos niin haluaa. Miksi inkarnoitua aina vain uudestaan ja unohtaa kaikki kun voi kerralla elää tuhansia vuosia? Lisäksi aika on venyteltävä, joustava, manipuloitava käsite :)


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Eklektikko - 10.04.2012 13:26:40
Olen shamaani, eli noita, mutta en ole sidottu mihinkään kaavoihin toiminnassani eikä minun tarvitse tehdä edes samaa rituaalia samalla tavoin kahtena eri kertana. En noudata kenenkään muun keksimiä rituaaleja, systeemejä yms. vaan luon omani sitä mukaa kun ne tarvitsen. Minulle tärkeimpiä ovat ne shamanismin kolme perusperiaatetta, jotka taisivat olla jo tämän ketjun ekalla sivulla. Kuuntelen vain ja ainoastaan omaa inutitiotani siinä, miten energeettisiä asioita teen. Tämä menee yksiin sen uskoni kanssa, että olemme kaikki luojajumalia. Minä luon ne rituaalit yms. joita tarvitsen silloin kun tarvitsen.

Huomaan syklisiä eroja elämässä vuodenkierron mukaan, mutta kuten sanottua, jo syklisyys on lineaarisen ajan käsite. Ei-lineaarinen aika on ulottuvuus, eli jokainen ajan kohta on olemassa yhtä aikaa ja niiden välillä voi liikkua vapaasti. Mutta ei siis täällä 4D universumissa, jonka kokemukseen kuuluu kokea lineaarisen ajan illuusio.

Täysikuu ei ole koskaan vaikuttanut minuun millään tavoin, edes silloin kun olen kokenut sen yöpyessäni erämaa-alueella ulkona, eli kaupungilla ei ole asiaan vaikutusta minun kohdallani. Tämä lienee ihan vain henkilökohtainen ominaisuus: Minä en ole valinnut tähän inkarnaatioon voimakasta kokemusta kuun vaiheiden vaikutuksesta, joten kroppani ei siihen reagoi. Jollain toisella asia voi olla aivan toisin, jos hän on sen itselleen valinnut.

Ihmissudet, eli lykantropia, ovat minulle satuolentoja ja symbolisia hahmoja, eivät todellisuutta. Jälleen kerran asia voi olla jollekulle toiselle aivan toisin.

Unista minulla on tällainen käsitys: Unia on monenlaisia, mutta usein ne esittävät nimenomaan meidän alitajuntamme tulkintaa siitä maailmasta jossa elämme päivätajunnassa. Minunkin unissani on Helsinki, jota kutsun myyttiseksi Helsingiksi, koska se on hieman kuin oikea Helsinki mutta ei aivan. Koen sen kuitenkin olevan oman mieleni tuotetta, en minkään todella olemassaolevan rinnakkaistodellisuuden. Minulla on siis lukuisia unia - lähes joka yö, sillä uneni ovat hyvin realistisia - maailmasta joka on melkein kuin tämä mutta ei aivan, mutta ne minä niitä minään rinnakkaistodellisuuksina pidä.  Olen erottanut omasta unimaailmastani kolmenlaisia unia: Ennusunia, symbolisia suur-unia, sekä unia jotka ovat ihan vain niinkuin levyn eheytys on tietokoneelle: Tiedostojen järjestely joka tapahtuu öisin nukkuessa, jotta aivot toimisivat kunnolla hereillä ollessani. Suurin osa unistani on levyn eheytysunia, aina silloiin tällöin vain tulee niitä enemmän merkityksellisiä. Tosin kun aloitin hengellisen/henkisen työskentelyni vuonna 2000 niitä merkityksellisiä unia oli siitä eteenpäin monen vuoden ajan tosi paljon, sillä silloin tarvitsin niitä. Nyt on jo niin seesteistä, ettei niitä ole tarpeen tulla enää kovin usein. Jälleen kerran: joku muu voi kokea unensa aivan eri tavoin kuin minä.

Minä inkarnoidun mielelläni uudestaan sen sijaan että jatkaisin aina samassa kehossa, sillä eri kehoilla on erilaiset ominaisuudet ja niillä voi siten tehdä aivan erilaisia asioita, jolloin saa erilaisia kokemuksia ja oppii erilaisia asioita. Minulla on muistikuvia menneistä elämistä aivan erilaisista kehoista ja asioista joita niillä voi tehdä, mutta tällä nykyisellä ei voi. Samoin voin tällä kehollani tehdä asioita, joita jollain muilla en voi. Tämä mahdollisuus vaihtaa kehoa inkarnaatiosta toiseen on minulle yksi niistä asioita, jotka tekevät tästä reinkarnaatioprosessista niin kovin mielenkiintoisen. Samoin se unohtaminen ja uudelleen muistaminen on hauska prosessi. Mitään ei tarvitse oppia kahta kertaa: Jos joku asia on opittu aiemmassa inkarnaatossa, uudessa se vain muistetaan, eikä opetella alusta asti uudelleen. Ne ovat juuri niitä kokemuksia joissa ihmettelee kuinka nopeasti oppi jonkin asian, jonka muka piti olla niin vaikea. Niinpa, kun ei joutunut oppimaan, ainoastaan muistamaan.  :) Erityisen helposti tämän huomaa käden taidoissa, minulla on tässä elämässä ollut monia tällaisia kokemuksia.


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Kurpitsa - 16.04.2012 16:59:24
Pleiadien kanavoinneissa kehoitettiinkin tutustumaan lukuun 13, koska se on voiman luku.

Tässä joitakin havaintoja sen johdosta:

12 DNA-säijetta vaikuttaa aika oudolta, koska lukua 12 ei esiinny luonnossa eikä fibonaccin sarjoissa.

http://www.maths.surrey.ac.uk/hosted-sites/R.Knott/Fibonacci/fibnat.html
http://britton.disted.camosun.bc.ca/fibslide/jbfibslide.htm
http://www.goldennumber.net/hand.htm

Maailma on keinotekoisesti asettanut luvun 12 esim. kuukausiin, kellonaikoihin jotta ihmiset on saatu epätahtiin luonnon kanssa.

Kuukausiakin pitäisi olla 13 kuten on kuulla vaiheita:
http://kalender-365.de/kuukalenteri.php

Alunperin olikin 13 kuukautta:
http://www.katajala.net/viikinkiaika/ajanlasku/suomalainen_kalenteri.html

12:aa on väkisin väännetty horoskooppimerkkeihinkin vaikka niitä pitäisi olla 13 kpl..
http://www.teknolelu.fi/tiede/horoskooppisi-saattoi-juuri-vaihtua/

Jeesuksella oli 12 opetuslasta..

13 sen sijaan onkin pyhä luku eikä epäonnen luku, kuten yleisesti väitetään?
http://www.thevesselofgod.com/thirteen.html

Joten herääkin kysymys onko tämä 12 DNA:ta juttu taas joku yhtä keinotekoinen viritelmä kuin 12 kuukauttakin..
Miksi luoja olisi yhtäkkiä tehnyt kummallisen poikkeuksen tässä asiassa kun kaikessa muussa näkyy fibonaccin lukujen kädenjälki?


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Kurpitsa - 17.04.2012 09:45:20
Pleiadien kanavoinneissa mainittiin sairauksien aiheuttajana myös astraalimaailman tarrahenget.
Kryon ei taida ottaa kantaa niihin..?


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Eklektikko - 17.04.2012 10:08:48
Pleiadien kanavoinnista ja sen luotettavuudesta olen kertonut mielipiteeni jo aikaisemmin.  ;) Astraalimaailman tarrahenkiin uskon itse yhtä paljon kuin siihen hammaskeijuun. :)  Ja ovat myös ristiriidassa sen vapaan tahdon lain kanssa: Muilta tasoilta ei voi sössiä ihmiskunnan vapaata tahtoa: Katsoa saa, vaan ei koskea...  Jos joku haluaa välttämättä uskoa siihen, että astraalimaailma voi puuttua meidän vapaaseen tahtoomme, niin omapa on sitten ahdistuksensa. Itse näen käytännön elämälle hyödyllisempänä pitää tärkeimpinä terveyteeni vaikuttavina tekijöinä pikakarmaa, eli tämän inkarnaation elämäntapoja, sekä sitten tähän inkarnaatioon sieluni itselleen valitsemia oppitunteja. Niihin asioihin kas kun voin vaikuttaa itse, johonkin astraalimaailman sössijöihin en voi. Miksi uskoisin ei-voimaannuttavaa sanomaa, varsinkin kun se on kanavalta jossa näkyy muutenkin kanavan ihmisinkarnaation vaikutus kanavoinnin sisältöön ja joka on lisäksi noin 20 vuotta vanha, mikä on tänä nopeiden värähtelyjen nousun aikana tosi pitkä aika.

Kuukalenterissa niitä kuukausia on todellakin 13 ja risat (ei mene tasan). Mutta maapallolla asuttaessa täytyy ottaa huomioon myös aurinkovuosi, jos halutaan että esim. kevät- ja syyspäiväntasaukset sekä talvi- ja kesäpäivänseisaukset pysyvät oikeilla paikoillaan eivätkä lähde vaeltamaan pitkin kalenteria. 12 kuukauden vuodessa ei siis ole mitään salajuonta luonnollisten rytmien sekoittamiseksi, vaan tämänhetkinen kalenterimme karkausvuosineen sattuu nyt vain olemaan paras tähän mennessä kehitetty kalenteri siinä suhteessa, että siihen ei kerry virheitä ihan tuotapikaa. Joustavasti ajatteleva ihminen kykenee kyllä ymmärtämään kuu- ja aurinkokalenterin erot, eikä esimerkiksi minua ollenkaan haittaa että aurinkovuosi ja kuukalenterin vuosi ovat hieman erilaiset. Niinä vuosisatoina kun hommaa yritettiin kuukalenterilla, meni meininki aivan naurettavaksi. Ja esim. ramadan-kuukausi islamilaisessa kalenterissa vaeltaa koko ajan eri paikkaan vuotta juuri sen vuoksi että siinä on käytössä kuukalenteri. Nykyinen kalenterimme on kompromissi jonka tarkoitus on lähinnä, ettei tarvitse tehdä muutaman vuosisadan välein korjausliikettä kun kuukalenteri ja aurinkovuosi eivät mätsää yhteen.

Kryonin mukaan ulottuvuuksia on moniulotteisessa todellisuudessa 12, mutta itseäni eivät numerologiset ja laskeskelujutut ole koskaan kiinnostaneet, temperamenttikysymys varmaan tai sitten ei ole tässä inkarnaatiossa ajankohtainen juttu minulle.

Perjantai 13. päivän epäonnen maine johtuu siitä, että 1300-luvun jossain vaiheessa temppeliritareita tapettiin yhtenä päivänä oikein reippaampi joukko ja se sattui olemaan juurikin perjantai 13. päivä. Ellei ole temppeliritari, ei ole siis mitään huolenaihetta.  :D

13 on alkuluku, mikä on kyllä aina jotenkin viehättävää. Alkuluvut, nuo numeromaailman individualistit.  :)


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Kurpitsa - 17.04.2012 10:33:33
Mikäpäs sen voimaannuttavampaa kuin kertoa että näin asiat on jos ne kerran ovat niin, tehkää vaikka näin.
Asioiden kieltäminen tai salailu on voiman poisottamista.

Millä lailla ihmisinkarnaation vaikutus näkyy Pleiadeissa, mutta ei muka Kryonissa?
Toki Pleiadit ovat lähenmpänä meitä koska pohjaudumme heistä kun taas Kryon on enemmän konemainen ja tekninen.

Kyllä 20v vanha kanavointi voi olla ajankohtaisempaa ja luotettavampaa varsinkin jos kanavan lähteet ovat aikamatkustajia. Jos tämä väite taajuusmuurista (energiakehoja häiritsevien sähkölaitteiden lisääntymiset, tietoliikenneverkot jne) pitää paikkaansa niin luotettavan tiedon kanavointi voi olla hankalampaa nykypäivänä kuin mitä se oli 20v sitten.

Kun ikuisuuden kanssa ollaan tekemisissä niin joku 2000 vuotta sitten maahan kätketty ja kiviin piirretty tieto voi olla hyvinkin Suuren suunnitelman mukaan tarkoitettu tulemaan esiin juuri nyt.

Lainaus
Astraalimaailman tarrahenkiin uskon itse yhtä paljon kuin siihen hammaskeijuun.

Miksi sitten aloitit ketjun luvattomista kytkeytymisistä?

Pleiadien teksteistä saa kyllä sen kuvan että kulissien takana väännetään ihmiskunnan kehitystä enemmän ja vähemmän eri suuntiin. Vapaan tahdon alueella ei ole mitään rajoituksia, sen vuoksi kaikki onkin mahdollista.


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Eklektikko - 17.04.2012 11:28:22
Lainaus
Mikäpäs sen voimaannuttavampaa kuin kertoa että näin asiat on jos ne kerran ovat niin, tehkää vaikka näin.
Asioiden kieltäminen tai salailu on voiman poisottamista.

Ei minulta voimaa ota pois sekään, että kiellän hammaskeijun olemassaolon.  ;D Ja joulupukin olemassaolon myös.
Kuka salailee mitä? Sinä esität avoimesti ja salailematta väitteen astraalimailmasta meitä sössivistä tarrahengistä ja minä aivan yhtä avoimesti kerron, etten usko sellaisiin sillä se rikkoisi vapaan tahdon periaatetta. Jos olemme asiasta eri mieltä, sitten vain olemme asiasta eri mieltä. Entäs sitten?

Voimaannuttavaa on minulle se, että tavalla tai toisella terveyteni on vain ja ainoastaan itsestäni kiinni: Joko tämän elämän elämäntavoista, tai sitten mahdollinen terveysongelma on sieluni itse itselleen valitsema oppimiskokemus, josta toipuu sitten kun ne sen opettamat läksyt on opittu. Ulkopuoliset sössijät eivät kuulu tähän kuvioon.

Lainaus
Millä lailla ihmisinkarnaation vaikutus näkyy Pleiadeissa, mutta ei muka Kryonissa?

Tästä kirjoitin jo aikaisemmin tässä ketjussa kun kommentoin Pleiadilaiskanavointia, se oli jokunen sivu sitten ja kerooin siinä ne perustelut jotka ovat mielestäni olennaisia asiassa. Lue siis se viestini uudelleen, vastaukseni ei ole muuttunut miksikään sen jälkeen. Olet toki itse vapaa muodostamaan oman käsityksesi asioista ja se voi olla hyvinkin erilainen kuin minun.

On tullut selväksi, että sinä pidät Pleiadilaiskanavointia luotettavana ja minä en. Minä taaws pidän Kryon kanavointeja luotettavina ja sinä et. Onko jotain järkeä jauhaa eipäs-juupas jauhantaa enää siitä asiasta, kun se on tehty jo monta kertaa?

Lainaus
Miksi sitten aloitit ketjun luvattomista kytkeytymisistä?

Taas kerran joudun pyytämään sinua lukemaan tekstejäni huolellisemmin. Kerron ko. ketjussa aivan selkeästi heti alussa, että kyseessä ovat ELÄVIEN IHMISTEN väliset kytkökset. Ja että ne on voitu aikaansaada aikoinaan molempien suostumuksella, tai ihan ei-tietoisella toiminnalla ja ovat sitten vaan jääneet turhaan jäljelle, vaikka niille ei enää ole tarvetta. Toisilta tasoilta ei ole lupa sössiä elävien ihmisten vapaata tahtoa. Ihmiset voivat sitten kyllä koettaa sössiä toistensa vapaata tahtoa tällä fyysisellä tasolla, mutta siitä räpsähtää karmaa. Tämän käsitykseni asioista olen kertonut jo lukuisia kertoja eri ketjuissa, mutta jos nyt sitten vielä tähän, siinä toivossa että asia vihdoin menisi jakeluun.

Ihmisen vapaa tahto on rajoittamaton vain niin kauan kun hän ei puutu sillä toisten ihmisten vapaaseen tahtoon. Ja vain ihmiset voivat koettaa puuttua toistensa vapaaseen tahtoon, eivät mitkään astraalimaailman ökkömönkiäiset. Ihmisetkin lopulta lakkaavat edes yrittämästä puuttua toisten ihmisten vapaaseen tahtoon, kun ovat omassa inkarnaatiokierrossaan huomanneet että siitä räpsähtää karmaa.  Toisilta tasoilta - sieltä sinun 'tarrahenkien' 'astraalitasoltasi'  esimerkiksi - ei pysty puuttumaan tälle tasolle ihmisten vapaaseen tahtoon. Mutta kuten sanottua, jokainen uskoo kuten haluaa, minä vain kerron tässä miten itse uskon. Ja jälleen en näe eipäs-juupas väittelyä asian tiimoilta toisin uskovan ihmisen kanssa hedelmällisenä tai hyödyllisenä toimintana.



Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Kurpitsa - 17.04.2012 12:51:12
Kyllähän maailma on täynnä kaikenlaisia energian imijöitä (hyttyset, paarmat, mäkärät, iilimadot, loiset,..), joten olisi aika outoa jos astraalimaailmassa ei olisi vastaavia.

Tietoisuutta laajentavia sieniä harrastavat kommentoivat muuten aika usein nähneensä kaikenlaisia tarrahenkiä ihmisiin kiinnittyneinä ja ihmisten "kuljettajina".

http://forum.davidicke.com/archive/index.php/t-123555.html

Eli vahvistavat toisinsanoen Pleiadien kanavoinnin sisällön:
http://www.erowid.org/experiences/exp.php?ID=45249

Lainaus
Toisilta tasoilta - sieltä sinun 'tarrahenkien' 'astraalitasoltasi'  esimerkiksi - ei pysty puuttumaan tälle tasolle ihmisten vapaaseen tahtoon.
Mikseipä näinkin moninaisessa maailmankaikkeudessa kaikki olisi mahdollista. Oppimismielessäkin.


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Eklektikko - 17.04.2012 13:28:11
Lainaus
Kyllähän maailma on täynnä kaikenlaisia energian imijöitä (hyttyset, paarmat, mäkärät, iilimadot, loiset,..), joten olisi aika outoa jos astraalimaailmassa ei olisi vastaavia.

Juu, fyysisellä tasolla fyysisen tason olennot voivat olla monenlaisessa vuorovaikutuksessa keskenään. Ehkä astraalitasolla voivat sitten imeskellä muilta astraalitason olennoilta? Minun pointtini kuitenkin oli, että se vapaan tahdon laki tekee sen, että muiden tasojen olennot eivät voi sössiä meidän fyysisen tason olentojen kanssa, vain toiset fyysisen tason olennot voivat. Ihminen=fyysisen tason olento, hyttynen=fyysisen tason olento. Mutta jos tykkäät siitä ajatuksesta, että sinun vapaaseen tahtoosi voi puuttua tämän tason ulkopuolelta, niin ole hyvä vaan ja usko.

'Tietoisuutta laajentavia aineita' käyttävät ihmiset näkevät kaikenlaisia asioita, jotka ovat heidän oman tietoisuutensa tuotteita. Kaikki käsittelemättömät traumat voivat esimerkiksi tulla monenlaisissa symbolisissa muodoissa esiin. En pidä hallusinaatioita todisteena mistään muusta kuin siitä, että hallusinoivan henkilön käyttämä tietoisuutta laajentava aine tehosi häneen hyvin.  ;D

Kaikenlaisia harhoja ja hallusinaatioita voi ihmisillä olla, joko tietoisuutta laajentavien aineiden käytön seurauksena, tai sitten ihan omaehtoisesti. Se ei kuitenkaan todista muusta, kuin ihmisen kyvystä saada hallusinaatioita. Mutta kyllähän kaikenlaiset pelottelijat ja maailmanlopunennustelijat, sekä harhojen vallassa olevat ihmiset toki ovat suoltaneet vaikka mitä minkä voi ajatella todistavan Pleiadilaiskanavoinnin oikeellisuutta. Minä en silti usko.

Marie:
Sieltä omasta piilotajunnasta voi löytyä vaikka mitä ja joissain olosuhteissa voi tuntua että kyse on jostain ulkopuolisesta. Oman käsitykseni mukaan ihmisen suojista voi tulla läpi vain, jos hän antaa tulla niistä läpi ihan vapaalla tahdollaan. Se että uskoo jonkun voivan tulla omista suojista lävitse on minulle tavallaan luvan antamista se usko siihen että se on mahdollista on se lupa läpi tulemiseen. Ihan sen vuoksi yksiselitteisesti kieltäydyn uskomasta että ilman minun lupaani minun suojistani voisi tulla läpi. Se ei-uskominen on siis itse asiassa osa sitä suojausta.  :D


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Kurpitsa - 17.04.2012 13:37:32
Lainaus
Ehkä astraalitasolla voivat sitten imeskellä muilta astraalitason olennoilta?

Meillähän on moniulotteisina olentoina keho sekä fyysisellä tasolla että astraalitasoilla + monilla muilla tasoilla..

Lainaus
'Tietoisuutta laajentavia aineita' käyttävät ihmiset näkevät kaikenlaisia asioita, jotka ovat heidän oman tietoisuutensa tuotteita.

Nuohan pitäisi olla shamaanien peruskamaa. :)


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Eklektikko - 17.04.2012 13:51:39
Lainaus
Meillähän on moniulotteisina olentoina keho sekä fyysisellä tasolla että astraalitasoilla + monilla muilla tasoilla..

Jaa, minulla on kyllä fyysinen keho vain tällä fyysisellä tasolla ja siihen mahtuu noin neljännes sielunenergiastani. Ne loput kolme neljännestä ovat siellä todellisessa 12-ulotteisessa universumissa toimittelemassa ihan muita asioita. Täällä fyysisen tason harhassa elävät ihmiset toki ovat taipuvaisia kehittämään kaikenlaisia teorioita erilaisista kehoista, joita voi olla tämän fyysisen lisäksi. Se ei tarkoita että niitä olisi olemassa. Moniulotteisessa todellisuudessa koko käsite 'keho' menettää merkityksensä, sillä siellä kaikki on todella yhtä.

Lainaus
Nuohan ovat shamaanien peruskamaa rumpujen ja muiden ohellla. Smiley

Vaikka tajuntaa laajentavat aineet ovatkin olleet shamaanien vakiovarustusta, ei niiden vaikutuksen alaisena nähdyillä hallusinaatioilla ole silti todistusarvoa mistään muusta kuin siitä, että olipa aine tehokasta ja löytyipä sieltä sen nauttijan alitajunnasta mielenkiintoista tavaraa.  ;D

Niiden tajuntaa laajentavien aineiden, rumpujen ja kaikenlaisen muunkin vastaavan tarkoitus onkin nimenomaan päästä käsiksi sinne käyttäjänsä alitajuntaan, jossa on suuria voimavaroja joihin 'normaalissa' tietoisuudentilassa ei pääse käsiksi.

Marie:
Se on aika uskomatonta mikä määrä 'pimeitä kerroksia' voi löytyä ihan tavallisesta ihmisestä itsestään aina siihen asti, kunnes suurimmat solmut ja ongelmat on käsitelty. Minusta tuntuu että se suurin harha tähän asti on ollut se, että etsitään vikaa oman itsen ulkopuolelta, kun avainasemassa olisi nimenomaan se vastuun ottaminen omasta itsestä ja niiden omien solmujen availu ihan itse. Siihen hommaan voi sitten käyttää joko maallisia tai hengellisiä keinoja, tai vaikka sekä että.


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Kurpitsa - 17.04.2012 14:26:41
Lainaus
Meillähän on moniulotteisina olentoina keho sekä fyysisellä tasolla että astraalitasoilla + monilla muilla tasoilla..
Jaa, minulla on kyllä fyysinen keho vain tällä fyysisellä tasolla ja siihen mahtuu noin neljännes sielunenergiastani.

Okoo eli sinulla on tuossakin asiassa ihan omat oppisi..
http://www.selftransform.net/Light%20Bodies.htm

Mistäs tuo "neljännes sielunenergiasta" tulee?

Lainaus
Nuohan ovat shamaanien peruskamaa rumpujen ja muiden ohellla. Smiley
Vaikka tajuntaa laajentavat aineet ovatkin olleet shamaanien vakiovarustusta, ei niiden vaikutuksen alaisena nähdyillä hallusinaatioilla ole silti todistusarvoa mistään muusta kuin siitä, että olipa aine tehokasta ja löytyipä sieltä sen nauttijan alitajunnasta mielenkiintoista tavaraa.  ;D

Niiden tajuntaa laajentavien aineiden, rumpujen ja kaikenlaisen muunkin vastaavan tarkoitus onkin nimenomaan päästä käsiksi sinne käyttäjänsä alitajuntaan, jossa on suuria voimavaroja joihin 'normaalissa' tietoisuudentilassa ei pääse käsiksi.

Niin kuten näkemiskyvyn laajentaminen. Sitähän tuo vain on. :)

Ei kai ne sieltä alitajunnasta tyhjästäkään tule?


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Eklektikko - 17.04.2012 15:17:32
Minulla on kuule ihan kaikessa omat oppini. Sitä se nimimerkkinikin tarkoittaa.  :)
Mutta se mitä yritin sanoa on, että KEHO on fyysisen tason harhaan kuuluva asia. Ei meillä mitään kehoja ole siellä moniulotteisessa todellisuudessa. Sillä perusteella kaikki spekulointi muilla tasoilla kuin tällä tasolla olevista kehoista on minulle fyysisen tason harhaa.

Vilkaisin linkkiä jonka laitoit viestiisi. Kaikki ne kehot joista siinä puhutaan, ovat minun näkemykseni mukaan tämän fyysisen tason ilmiöitä. Eli tähän fyysiseen kehoon tällä fyysisellä tasolla liittyy paljon sellaista, mikä ei ole silmin nähtävissä tai millään mittarilla mitattavissa, mutta on silti tämän fyysisen tason ilmiöitä. Näin itse asiasta ajattelen.

'Noin neljännes' sielunenergiasta on taidettu sekä Michael-kanavoinneissa että Kryon-kanavoinneissa mainita näppituntuma-arviona siitä, kuinka paljon sielunenergiaa 'mahtuu' mukaan fyysiseen kehoon inkarnoituessa. Jos yrittää ottaa sitä mukaan enemmän, kone niin sanotusti leikkaa kiinni. Muualla kanavoinneissa on myös mainittu siitä, että kaikki sieluenergia ei mahdu tähän fyysiseen kehoon, mutta ilman että olisi määritelty muuta kuin että 'vain pieni osa mahtuu.' Sillä ei itse asiassa ole lainkaan väliä, paljonko sitä sielunenergiaa mukaan mahtuu, pointti oli lähinnä se, että aika vähän - eli se muu osa sielua on edelleen siellä todellisessa moniulotteisessa universumissa toimittelemassa ihan muita hommia sillä aikaa, kun yksi pieni osa sielusta on täällä fyysisessä kehossa joka on pelaamassa tätä elämän peliä täällä meidän 4D-harhassamme. Moniulotteisessa todellisuudessa se sielu voi tosiaan toimitella useita asioita yhtä aikaa. Eikä se sielukaan ole edes yksi yksilö, vaan eräänlainen ajatusryhmä, yhtaikaa yksi ja äärettömän monta. Se että olemme yksi ja olemme erillään on harhaa.

 Joku taisi joskus naureskella niinkin, että ei sielu asu ruumiissa, vaan ruumis sielussa, koska ei se sielu edes mahdu kokonaan ruumiiseen (edes se pieni osa sitä). Se osa joka ei mahdu kehoon lilluu siinä kehon ympärillä ja herkät ihmiset näkevät sen. Sitä kutsutaan auraksi.

Alitajunta on valtava varasto kaikenlaista tietoa, tunteita, muistoja, tukahdutettuja muistikuvia, traumoja, haluja,  pelkoja jne. Siellä on myös se aistien kautta saatu tieto, joka ei ole tietoisissa muistikuvissa, esim. minkä väriset verhot oli jossain huoneessa jonka läpi kuljit nopeasti, niin ettet painanut niiden väriä mieleen. Vaikka tietoinen mieli ei muista, se muistikuva on siellä alitajunnassa tallessa. Alitajunta on täynnä tavaraa, joka on kerätty tämän yhden inkarnaation aikana. Tässä kohtaa kannattaa ymmärtää, että tietoinen mieli pystyy käsittelemään vain murto-osan siitä informaatiosta jota aistiemme kautta saamme. Mieli rakentuukin siten, että tietoiseen tajuntaa tulee asioita, jotka ovat jokapäiväisen elämän kannalta välttämättömiä ja alitajunnasta löytyy sitten kaikki se, mitä ei ollut tietoisella mielellä kapasiteettia ottaa vastaaan ja/tai käsitellä.

 Rummuttelu, psykoaktiiviset kasvit, heiluri, tarot-kortit, riimut - nämä ovat kaikki keinoja 'huijata' alitajunta paljastamaan tietoiselle tajunnalle asioita, joita se ei muuten paljasta. Nimenomaan sieltä ihmisen omasta mielestä on peräisin KAIKKI mikä saadaan esiin näillä erilaisilla keinoilla. Eli ei sinne alitajuntaan tyhjästä tavaraa kerry, sinne kertyy sitä elämän elämisestä.  :) Edelleenkään mikään mitä kukaan hallusinoi ei ole minulle todiste mistään muusta kuin hänen oman mielensä tuotoksista.


Otsikko: Vs: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?
Kirjoitti: Kurpitsa - 25.04.2012 08:38:55
Tässä näkyykin hyvin Pleiadien kanavoinnissa mainitun sähkömagneettisen säteilyn (taajuusmuuri) vaikutukset:
http://img687.imageshack.us/img687/7197/steilyarvoja.jpg

Schumannin resonanssi n. 7.86 Hz (maapallon rytmi) jää aika heikoksi noiden keinotekoisten rinnalla.
http://en.wikipedia.org/wiki/Schumann_resonances

Muita vastaavia taajuuksia:
http://www.lunarsight.com/freq.htm