Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Vaihtoehtohoidot => Aiheen aloitti: Sister of Night - 12.02.2006 18:33:33



Otsikko: Allergioista eroon?
Kirjoitti: Sister of Night - 12.02.2006 18:33:33
Heipä hei astro-toverit!  :D

Päätin nostaa tänne keskusteluun aiheen, joka on mieltäni askarruttanut pitkään, ja nyt tuntuu nousevan minulle vaan entistä ajankohtaisemmaksi ja tärkeämmäksi. Kyseessä on siis allergiat ja niistä eroon pääseminen.

Olen kärsinyt erilaisista allergioista koko ikäni, ja joudun käyttämään lääkitystä niihin ympäri vuoden. Pahimpia oireita aiheuttavat tavallinen huonepöly (ja siinä asustava pölypunkki) muutamat heinät, sekä kissa. Varsinkin tuo kissa-allergia riipii sydäntäni, koska suurena kissaystävä en mitään muuta lemmikkiä itselleni haluaisikaan.  :-[ :-[

Muutenkin tuo Zyrtecin nappailu ympärivuotisesti jurppii, kun yleensäkään noista pillereistä perusta. Mutta jos olen monta päivää ilman, niin nenä alkaa heti vuotaa, aivastuttaa, ja aamulla herätessä joutuu niistämään tunnin ennenkuin toiminta taas normalisoituu.

Nyt olenkin siis vain päättänyt, että haluan päästä allergioistani eroon. Onko teillä kokemuksia, neuvoja, kotikonsteja, selviytymistarinoita, mitä tahansa? Itselleni tuli mieleen, että ainakin homeopatia voisi ehkä auttaa...?

Lämmöllä,
S  :smitten:


Otsikko: Re: Allergioista eroon?
Kirjoitti: maarita - 12.02.2006 20:11:16
Heippa Sister of Night! :)

On hienoa,että olet jo ajatellut homeopatiaa avuksesi.
Tyttäreni oli teini-ikään asti erittäin allerginen kaikelle.
Elämä ainakin kesäisin oli tukalaa kun melkein kaikki ärsytti.

Kunnes hän meni klassiselle homeopaatille ja sai kuurin ja myöhemmin lisää homeopaattisia lääkeaineita.
Niiden tarkoitushan on, että ihmisen oma keho alkaa löytää parannuskeinoja  sisältä ulospäin.
Toisin kuin muut lääkkeet painavat sairauden oireet sisäänpäin.

Tyttäreni parantui melkein täysin oireettomaksi, joskus saattaa tulla pientä
niistämistä jostain pölystä.
Siitä on kymmenkunta vuotta, kun hän sai avun.Suosittelen, siitä on apua samalla moneen muuhunkin asiaan kuin allergiaan.

        :smitten:    maarita          :smitten:


Otsikko: Re: Allergioista eroon?
Kirjoitti: Sister of Night - 12.02.2006 21:08:40
Hei Maarita!

Ja kiitos paljon kannustavasta vastauksesta. Todella hieno juttu, että tyttäresi pääsi homeopatian avulla eroon niiskutuksesta!!  :)

Mulla on homeopatiasta aika vähän henkilökohtaisia kokemuksia. Saako siitä ihan jonkun pidemmän  kuurin, vai vaan yhden pillerin? Osaisitteko suositella jotain hyvää homeopaattia pääkaupunkiseudulta?

Tosi hienoa kuulla, että tässäkin asiassa on toivoa!  :D

Lämmöllä,
S


Otsikko: Re: Allergioista eroon?
Kirjoitti: maarita - 12.02.2006 21:52:27
Hei Sister of Night! :)

Homeopatia on energialääketiedettä.
Homeopaattisesti hoidetaan ihmistä kokonaisuutena.
Minun homeopaattini ainakin antaa useita eri aineita otettavaksi, yleensä 5 raetta/annos 1-2 päivän välein. Pillerit ovat pieniä, nuppineulanpään kokoisia nappeja. Ne saa vastaanotolla heti mukaansa ohjeiden kera.

En osaa sanoa pääkaupunkiseudulla olevista homeopaateista.
Kuitenkin kannattaa valita klassinen homeopaatti.
Kyllä niillä kaikilla on yleensä hyvä koulutus ja osaavat asiansa.



Tietääkö joku hyvän klassisen homeopaatin pääkaupunkiseudulla?
Toivotaan, että löytyy.

                :smitten:   maarita        :smitten:


Otsikko: Re: Allergioista eroon?
Kirjoitti: Elämänilo - 15.02.2006 17:10:58
Nyt olenkin siis vain päättänyt, että haluan päästä allergioistani eroon. Onko teillä kokemuksia, neuvoja, kotikonsteja, selviytymistarinoita, mitä tahansa? Itselleni tuli mieleen, että ainakin homeopatia voisi ehkä auttaa...?

Hei "Sister of Night"

Tarvitset ns. homepaattisen puhdistuskuurin
sekä allergiaa aiheuttavan vastavalmisteen.

Tietysti tarvitset ns. elimistöäsi vahvistavan valmisteen,
joka valitaan tarkan haastattelun perusteella.

Yhteys paikkakuntasi homeopaattiin ja asia on sillä selvä.

http://www.homeopaatit.org/

Kissan, koiran, hevosen, kanan, ymv.
epiteelisekoitteista tehtyä valmistetta löytyy,
joka myös toimii.


 :smitten:  Elämänilo   :smitten:


Otsikko: Re: Allergioista eroon?
Kirjoitti: Sister of Night - 15.02.2006 21:06:21
Kiitos teille avusta!  :smitten:

Etsin, ja löysin mielestäni itselleni hyvän homeopaatin täältä Helsingistä. Hän on mm. kirjoittanut paljon noista allergioista, ja muutenkin tuntui meillä "vibat" kohtaavan.

Mulla on hänelle aika ensi viikolla, joten sitä nyt vaan jännityksellä odottelen. Toivon todella, että saisin työstettyä tämän ongelman pois. En mä nyt ihan vielä ole kissojen talosta lemmikkiä menossa hankkimaan..mutta kuiteskin haaveilen... :) miauuuh.

Lämmöllä,
S


Otsikko: Re: Allergioista eroon?
Kirjoitti: Linn - 15.02.2006 21:32:38
Hei Sister of Night,

Olisi kiva, jos voisit kertoa myöhemmin tuloksista. Minäkin olen nykyisin kissaton vastoin tahtoani, koska oireet ovat niin pahat. Sain itse asiassa kerran yhdeltä homeopaatilta kissojeni karvojen avulla tehtyä liuosta, joka silloin toimi suunnilleen yhtä hyvin kuin Duactit (en ollut mitenkään "yliallerginen" vielä silloin). Sen loputtua palasin tavallisiin lääkkeisiin, mutta niiden teho heikkeni heikkenemistään (tai allergia paheni pahenemistaan).

Tämä homeopaatti, joka minua silloin auttoi (oireet eivät siis kuitenkaan poistuneet kokonaan) oli vanhempieni kanssa silloin työasioiden takia yhteydessä ollut unkarilainen tyyppi, jonka yhteystietoja minulla ei enää ole.

Olisin valmis vaikka mihin, jos vain voisin vielä pitää kissoja. Tuntuu hullulta, että tässä nykymaailmassa, jossa kaikki tuntuu olevan mahdollista, ei ole keksitty tehokasta parannuskeinoa allergiaan. Liekö siihen sitten syynä allergian luonne, eli "vastaisku" koko modernia maailmaa vastaan?

Linn


Otsikko: Re: Allergioista eroon?
Kirjoitti: Sister of Night - 16.02.2006 10:54:49
Heippa Linn!

Mullakin tuntuu oireet vaan pahenneen tässä iän myötä. Jostain olen lukenutkin joskus, että monet yliherkkyydet ja allergiat johtuisi todellakin siitä, että nykyään kaikkialla on niin kliinistä ja tavallaan "liian" puhdasta. Eli siinä mielessä nämä allergiat voi olla just niinkuin sanoit; vastaisku modernia maailmaa vastaan..

Mutta ilman muuta ilmoittelen käynnin saldoa ja tuloksia heti jos ja kun (TOIVOTTAVASTI) niitä alkaa tuntua.  :D


Otsikko: Re: Allergioista eroon?
Kirjoitti: marzukka - 16.02.2006 11:56:02
Hei Sister of night...
Ilmoittele ihmeessä sillä minäkin ("kaikelle" allergisena) olen miettiny hoitoa itselleni...Nyt joudun kyllä siirtämään homeopaatille menemistä rahan takia. En halua mennä siedätyshoitoon jostain syystä ja minä en edes lääkkeitä suostu syömään, mutta eipä mulla enää mitkään zyrtekit tms autakkaan. :tickedoff:


Otsikko: Re: Allergioista eroon?
Kirjoitti: Mirjam - 16.02.2006 11:59:58
Heippa!

Itse tulin juuri lastenlääkäriltä 10v. tyttäreni kanssa, jolle alkoi tulla allergisia oireita noin vuosi sitten.
Ensin silmien punotusta ja kutinaa iholla.
Nyt parin viime kuukauden aikana on tullut hengenahdistus kohtauksia ja ensimmäisestä menimme päivystävälle lääkärille, joka ohjasikin meidät heti keskus sairaalaan lasten lääkärille, kun ahdistuskohtaus oli niin voimakas ja keuhkot kramppasi, eikä kortisoonit ja muutkaan 'myrkyt' laukaisseet tilannetta.

Tänään sitten vastaanotolla lääkäri kirjoitti kuusi eri lääkettä reseptille..hurjaa...ventolinea, kortisoonia, zyrteciä, jotain muuta vielä ja kaiken lisäksi se ns.'adrealiini-piikki'  ::)
Sairaanhoitaja kun katsoi reseptejä sanoi, että huhuhu..älkää hakeko näitä kaikkia, tämä on sairaalan ainut lastenlääkäri, joka esim määrää tuota 'piikkiä', mikä on akuuttiin 'hengen lähtö lähellä' tilanteeseen...muutenkin hän neuvoi hiukan ehkä terveemmän käytön ja määrän lääkkeille, mitä lääkäri innoissaan kirjoitteli..
Sitä en tiedä miten vaikutti se, että lääkäri ei ollut suomalainen ja miten ihastunut hän oli tähän 'suomen lääketeollisuuteen'...(en silti ole rasisti, kunhan tuli mieleen, tuosta lääkenäkökulmastaan....)

Ja kun tilanne on se, että kotona tytöllä ei koskaan ole oireita tai hengen ahdistusta, vaan tasaisesti kahden viikon välein, viikonloppuna...silloin kun hän viettää viikonlopun isänsä luona...ja nyt on tullut tuo 'hengen ahdistus kohtaus' jo viitenä kertana peräkkäin ja sieltä suoraan olen tytön polille vienyt ekalla hurjalla kerralla.

Nyt siis pyytäisinkin tietoa ja ajatuksia siitä, MIKÄ ON HENGENAHDISTUKSEN SYNNYIN SYY? Mitkä henkiset tekijät aiheuttaa hengenahdistusta ja astmaattisia oireita ja allergioita?
Sillä ainahan siellä on joku tunnepuolen syy takana..
En haluaisi lääkitä tyttöäni vain poistaakseni oireita.

Ja yleensähän näihin on saman tyyppisiäkin 'alkusyitä' mitä saamme astrologiassa lukea esim. valonlapsitulkinnoista, vanhemipien haasteiksi...
Mikä on 'haaste' vanhemmille astma ja allergia ja hengenahdistus oireissa??? Sillä sekin on olemassa...
Olen ainakin itse valmis kohtaamaan itsessäni 'jotain' mitä se sitten onkin, kunhan hieman tietäisin tarkemmin...mitä se voisi olla... (Luule Wiilmaako??)  :)

Itselläni on kyllä 'vakkari' homeopaatti, jonka valitsemaa hoitoa tulen käyttäämään tässä tukena, mutta jos todella haluan päästä 'syyhyn' kiinni, olisi päästävä liki sitä alkusyytä, eli tunnepuolen asioita....?

Ja sinällään kinkkinen tilanne, että siellä missä oireet syntyy, siellä vaaditaan kovaa synteettistä lääkitystä ja minulle ollaan vihaisia, kun en ole kortisooni tabletteja sinne antanut mukaan, jotta voisivat niitä jokatoinen viikonloppu tytöllesyöttää zyrtekin ja ventolinen ohella.

Kotona näitä lääkkeitä ei ole tarvittu, koska oireet häipyy aina parissa päivässä, kun hän saapuu kotiin.

Kiittäen jo kaikkia, joilla on antaa tietoa ja vinkkiä näiden 'sairausten' henkisistä ja tunnepuolen alueista!
 :smitten:


Otsikko: Re: Allergioista eroon?
Kirjoitti: Alcedo - 16.02.2006 14:29:30
Oikeita lääkkeitä allergioihin ei ole keksittykään, jos puhutaan esim. pillereistä ja puristeista. Sen sijaan jokaisella on oma parantaja sisällään, joka oikein ajateltuna parantaa kaikki vaivat ja sairaudet.  :smitten: :smitten: :smitten:

Kerronpa tässä minun allergiahistoriani: Kävin pikkupoikana tutkimuksissa, joissa tutkittiin kotieläimet ja siitepölyt ja tulos oli ainakin kissa ja koira, pujo ja heinät (kirjallista faktaa ei ole enää olemassa). Muutama vuosi sitten kävin uudestaan testeissä, ja tulos oli seuraava: pujo (isoin mahdollinen paukama; 8 kahdeksan askelmaisella asteikolla), kissa ja koira (4-5/8), heppa (ei paukamaa; ihahaa  :smitten:), heinät, koivu, leppä (4-5/8), persilja ja sinappi (4-5/8). Eli olen ollut pujolle erittäin allerginen ja aika allerginen näille muille. Esim. pikkupoikana, kun olin tehnyt pujokeihäitä jouduin lääkäriin hengitysvaikeuksien takia, kun olin heinätöissä, niin hengitys meni lukkoon ja jouduin lähtemään pellolta lääkäriin. Koivu on perinteisesti tukkinut koko pään. Kissat ovat turvottaneet ja punanneet silmäni jne.

Tajusin jossain vaiheessa, että allergiat ovat viime kädessä hoidettavissa käsittelemällä ne tunteet, joita siellä taustalla on. Myöhemmin sain käsiini Marja Holmin MuurahaisTohtori-kirjan, jossa sanotaan mm. seuraavasti: "Allergiat tarkoittavat aina, että on allErginen jollekin toiselle muurahaiselle tai asialle. Yleensä muurahaiselle. Pelkäätkö ja raKastatko samaa murkkua? Pelkäätkö kesää, koska MUilla on silloin hauskaa ja sinulla ei... Kenelle olet allerginen, selvitä se. Sitten et enää tarvitse keppihevosta itsellesi. Katselehan ympärillesi, kuka se allergian aiheuttaja on. Se on hyvin lähellä. Niin lähellä, että sinua HirviTtää sanoa se ääneen. Joku, jota rakastat... joku, jota sinun piTäisi rakastaa, mutta se on vaikeaa." "Allergiat  erilaisille Otuksille tarkoittavat, että hommataan SyntiPukki jostain Olennosta. Joskus toiselle muurahaiselle allergisena oleminen vie niin paljon voimia, että kaikki voima menee toiseen muurahaiseen Suhtautumiseen. Sellainen voi aiheuttaa allergiaa; on todella allerginen toiselle. Koska tätä ei voi sanoa ääneen, sanotaan mieluummin, että on allerginen vaikka Kis-Salle. Kissasta tehdään SyntiPukki." [Muurahainen näissä kirjoissa tarkoittaa jotain elävää olentoa, ei pelkästään muurahaista. Isot kirjaimet sanojen keskellä ovat siinä kirjassa. :)]
Nämä asiat olen elänyt todeksi. Tältä pohjalta olen "hoitanut" jo ensiksi koivuallergian - kahtena edellisenä toukokuuna ei ole ollut oireita, vaikka aina edellisinä vuosina olen joutunut syömään lääkäriltä haettuja lääkkeitä. Viime kesänä olin töissä pujopuskissa (kirjaimellisesti) - ei mitään oireita, vaikka vielä pari vuotta sitten testissä se aiheutti 8/8-paukamat! Tällä hetkellä minulla on työn alla vapauttaa kissat tuosta syntipukin tehtävästään. Koirat täytyy vapauttaa sen jälkeen, kun se luontevasti tulee mahdolliseksi.
Mainittakoon, että olen energioin hoitanut itseäni kolmatta vuotta (Reiki ym.). Antihistamiinit - täytyi käydä tässä välissä oikein katsomassa laatikossa olevaa Telfast-pakettia: viimeinen käyttöpäivä mennyt umpeen viime vuoden elokuussa ja paketista oli syöty vain muutama pilleri (yllä mainitun allergiatestin jälkeen söin paketillisen antihistamiineja siitepölyaikaan ja tuo paketti siis jäi kesken, koska niitä ei ole nyt pariin vuoteen tarvittu!).

Kerron tämän jos siitä jollekin on jotain hyötyä ajattelussaan. Jos joku ärsyyntyy tästä tekstistä, niin samasevväliäo. Tarkoitan sitä, että tässä on minun "totuus" ja voitte käyttää sitä haluamallanne tavalla - jos haluatte.  :) :) :)
 :smitten: :smitten: :smitten:


Otsikko: Re: Allergioista eroon?
Kirjoitti: Mirjam - 16.02.2006 14:37:07
Kerron tämän jos siitä jollekin on jotain hyötyä ajattelussaan. Jos joku ärsyyntyy tästä tekstistä, niin samasevväliäo. Tarkoitan sitä, että tässä on minun "totuus" ja voitte käyttää sitä haluamallanne tavalla - jos haluatte.  :) :) :)
 :smitten: :smitten: :smitten:

Eikun todella hieno kertomus oli Christian !  :smitten:
Sain siitä kyllä miettimisen aihetta...
Tosin en tiedä 'mistä sitä muurahaista' etsisin.
Omasta keostani vai toisten?
Omaan kekoonhan sitä olisi ainan ensin sohaistava eikä muiden.
Sen olen jo saanut tuta.  :-[

Mutta, mutta, kun on niin pienestä ihmisestä kyse...
Kiitos kuitenkin vastauksestasi...mahtaisikohan tuota kyseistä kirjaa löytyä jostain....
Jos vaikka antaisi sinne toiseenkin 'kekoon' lahjaksi... ;D


Otsikko: Re: Allergioista eroon?
Kirjoitti: Lake - 16.02.2006 14:44:08
Eräällä tutun tutulla allergiaoireet helpottivat kun alkoi syödä elävää ravintoa.
Öiseen aikaan helpotusta toi myös vehnänorasviljelmä yöpöydällä.


Otsikko: Re: Allergioista eroon?
Kirjoitti: Alcedo - 16.02.2006 14:51:06
Nyt vasta luin tuon Mi-Olean tekstin hengenahdistuksesta lapsellaan.  :-[

Laitanpa tästä kirjasta (Marja Holm: MuurahaisTohtori: Kaiken Maailman Vaivat. Kirja on loppuunmyynnissä www.muurahaiskeko.fi:ssä, jollei ole jo loppunutkin) joitain kohtia tähän lainauksena sovellettavaksi:

"HenGitys= EläMän VastaAnOttaminen, HenkitysVaikeus=ElämänPelko, Lapsen Astma=Lapsi ei uskalla olla OleMassa, Lapsi vetänyt Itkun SISään."

"Hengitysvaikeudet ovat AnTamisen ja OtTamisen sotimista ja epätasapainoa. Jos MuuRahaisella on esim. R Áhat niin väHissä, että sillä on huoNo omanArvonTunto tai AlemMuudenTunto itsessään, henGitys sujuu huoNosti VaIkeaSti ja MuuRahainen ottaa ilMaa vasta, kun muut ovat ensin ottaneet, se ottaa Sen ilMan, mikä jää muilta jäljelle. Kaikille OlenNoille on tarkoitettu Hengitys, mutta AlemMuudentunToisten hengitysilmaa kuluu vähemmän. Siksi niille voi tulla kipeät hengitysTiet ja keUhkot. Jotkut ottavat ilmaa taas ahneesti ja tiheästi ja pinnAllisesti. Ne elävät ahneesti, tiheästi ja pinnAllisesti. Hengitys ei pääse alas asti kiireestä johtuen. Siksi niille tulee kipeät henGityseLimet, kun hengitys ei ole rentoa vaan ahnehTivaa. Nämä muuRahaiset pelkäävät, että ilma loppuu, jos sitä ei ota heti ja kiihkeästi."

 :smitten: :smitten: :smitten:


Otsikko: Re: Allergioista eroon?
Kirjoitti: Mirjam - 16.02.2006 14:51:21
Eräällä tutun tutulla allergiaoireet helpottivat kun alkoi syödä elävää ravintoa.
Öiseen aikaan helpotusta toi myös vehnänorasviljelmä yöpöydällä.

Menneppäs sitten tuollaiset ohjeet antamaan sinne missä lapsi oirehtii  :D   ;D

Sitä on toimittava niin, että sen on mahdollista toteutua siinä todellisuudessa ja niissä 'arvoissa' ja kuitenkin toistenkin elämää kunnioittaen, eikä jotain ihan täysin siihen 'todellisuuteen' sopimatonta ehdotellen...meneee pohja pois niiltäkin vähiltä, mitä on 'läpi saanut' menemään..

Tosin peruspohjan ja terveyden tyttö saa täällä kotona arjessa...siihen minä voin vaikuttaa omilla valinnoillani...
Ja minä voisin kokeilla vaikka 'elävää ravintoa', jos kokisin sen lapsen terveydelle hyväksi ja sitä täysipainoisesti tukevaksi.

Näin niinkuin omalta kohdaltani ja tilantestani käsin katsottuna. :)


Otsikko: Re: Allergioista eroon?
Kirjoitti: Mirjam - 16.02.2006 15:03:03
Voi tuo 'pätkä' jonka nyt viimeksi Christian kirjoitit muurahaisesta, oli kuin suoraan tästä pienestä keiju-tytöstäni... :-\

Hän on todella pieni ja siro tyttö, vaikka onkin jo juuri kohta 10-vuotias. Kokonsa puolesta menisi eskarilaisesta.
Sellainen aina tukkapörrössä ja risuja täynnä ja suuret tähtisilmät. Täysin hetkessä elävä ja koulussakin taas 'rytisee' ja opettaja soittelee harvase päivä...unohduksia, unohduksia...satoja unohduksia..
Opettaja sanoi, että. "tytön pitäisi saada heräämään tähän todellisuuteen"  :coolsmiley:
Tjaa...ajattelin, että vai meidänkö heräämään hänen todellisuuteensa... ::)
Mutta opettajalla ei ollut aikaa eikä halua puhua muulla tavoin asiasta.

Tämä metsänkeiju on syntymästään asti ollut samanlainen 'liihottelija' ja ihastuttanut ja vihastuttanut ympärillään olijoita. Enimmäkseen ihastuttanut.  :smitten:
Kovin on taiteellinen ja piirtää ja muovaa jotain häkellyttävän kaunista ja kirjoittelee omia kirjoja.  ;)
Mönkii mullassa, leikkii sisiliskojen ja lintujen kanssa jne..
Aina hiukan suttaisen näköinen 'peikko-tyttö'.  :)
Laulaa paljon...rakastuu ja ihastuu mennen tullen...
Ja kun itku tulee, se tulee syvältä ja koko maailma kaatuu ja kyyneleet on pingispallon kokoisia...(lievästi karrikoiden).

Voi kun ymmärttäisin, mikä vie/ahmii tämän keijun hengitys ilmaa... :'(


Otsikko: Re: Allergioista eroon?
Kirjoitti: K-NRJ - 16.02.2006 15:15:08
Tosi mielenkiintoista, Christian!  Herätti paljon ajatuksia minullakin ja tilasin juuri tuon Muurahaiskirjan!  ;)

Minulla on aika samanlainen historia eli lapsena olin allerginen ja silmät vaan vuoti ja henki salpautui ja käsiä raavitutti... Nyt aikuisena kaikki on jäänyt pois ja joskus keväisin tarvitsen enää lääkettä koivuallegiaan. Voi Christian kun pystyisit kertomaan miten siitäkin pääsisi eroon?

Meillä oli lapsena NIIN STERIILIÄ NIIN STERIILIÄ että isä melkein seurasi perässä pikkuimurin kanssa.  Tuostahan on ollut paljonkin juttua viime aikoina että jos lapsi kasvaa liian steriilissä ympäristössä niin miten se luontainen vastustuskyky voisi kehittyä?

Minun allergiani hävisivät kun muutin kauas lapsuudenkodistani. Mikä se muurahainen siis olisi?


Otsikko: Re: Allergioista eroon?
Kirjoitti: Mirjam - 16.02.2006 15:22:06
Meillä oli lapsena NIIN STERIILIÄ NIIN STERIILIÄ että isä melkein seurasi perässä pikkuimurin kanssa.  Tuostahan on ollut paljonkin juttua viime aikoina että jos lapsi kasvaa liian steriilissä ympäristössä niin miten se luontainen vastustuskyky voisi kehittyä?

Tuosta tulikin mieleeni, että meillä ei ainakaan ole striliydestä kiinni. Noh, tietysti pölyistä on kohtuudella huolehdittava ,mutta yleisesti ottaen tyttö on sellainen, että mieluiten edelleenkin söisi sormin, noh, jos jotain jännempää ruokailuvälinettä keksii kuin perinteiset haarukat ja veitset, se menettelee kyllä. (esim. kahvimitta, 5ml mitalusikka, tai joku hyvin koristeellinen kahvilusikka)  ;D
Käsien pesu on vähän niin ja näin kun aina hän kesäisin varsinkin mullassa mönkii ja kuopii...
Rokotettukaan tätä lasta ei ole, jotan sekään ei ole immuunijärjestelmää ollut sotkemassa..

Jostain syvemmästä tunnepuolen jutusta meillä vanhemmilla tässä kai on kyse, eikä sitä parannetta ulkoisin keinoin... :idiot2:


Otsikko: Re: Allergioista eroon?
Kirjoitti: Solina2 - 16.02.2006 15:49:09
Hei kaikille!

Eläinpöly- ja siitepölyallergioihin löytyy paljon tepsiviä konsteja ns. vaihtoehtoisesta ja täydentävästä lääketieteestä/hoitomuodoista. Akupunktio, kiinalainen lääketiede, shiatsu, osteopatia, fytoterapia, suolahuonehoidot, homeopatia jne.

Homeopatiassa voi kyllä kestää ennen kuin homeopaatti löytää sopivan aineen ja/tai potenssin - tai sitten ei. Olen kuullut, todistanut ja lukenut monia parantumisia mutta myös pettymyksiä. Tietty mitä kauemmin vaiva on kestänyt, sen sitkeämmässä sen purkaminen ja parantuminen usein on. Kärsivällisyyttä siis kaivataan esim. homeopatiassa.

Monilla allergikoilla näkyy myös syntymäkartassa tuo allergiataipumus, eikö totta?

Mitenhän tämä Chiron ja sen vahva vaikutus  nyt vaikuttaa ylipäätään parantumiseen ja siitä keskusteluun juuri nyt? Hämmästyin kun huomasin aiheen ja ehkä siis eniten kun kukaan ei ole vielä miettinyt sitä astrologian kannalta (kun tämä nyt on sellainen lista  ;D) Allergiat ovat nimittäin tuttu juttu.

Tuo Muurahaiskirjan  teksti - sivuja olen kyllä kuullut kehuttavan - on kyllä minusta luotaantyötävän raskasta luettavaa noiden IsojEn kiRjaiNten vuoksi. Ei jaksa salakieliä enää  ::)

Mutta tuo teoria siitä että hengitysvaikeudet ovat haluttomuutta/kyvyttömyyttä elää, elämänpelkoa, surua, ahdistusta ("Hengen Ahdistus"...) on kyllä vanha juttu ja useimpien vaihtoehtohoitomuotojen (ja esim. itselleni salarakkaan kiinalaisen lääketieteen ) antama oireiden taustalla oleva Perimmäinen Syy. (Nyt kyllä hieman yksinkertaistin kiinalaista lääketiedettä, mutta ymmärtänette yskä :knuppel2:)

Tunneperäinen stressi on yksi syy tuollaiseen lapsi-on-etävanhemman-luona-ja-saa-siellä-kohtauksen. Tai sitten joku allergeeni ko. paikassa joka laukaisee allergisen hengenahdistuskohtauksen. Mutta tuossa "keijukaistapauksessa" veikkaisin että suru vanhempien erosta (kahdesta kodista) varmaan on vahvasti oireiden taustalla. Kiinalainen lääketiede yhdistää surun ja suhteet auktoriteetteihin ja isään Keuhkoihin (metallielementti), huoli, syöminen tai oikeastaan ruoansulatus Äiti Maahan   8) eli Maa-elementtiin ja äitiin, hoivaan, hoivan antamiseen ja vastaanottamiseen.

Omalla lapsellanin mm. Pluto 6.ssa huoneessa, siellä konjuktio Chironiin, joka Jouskarissa (siellä myös Ceres ja Vertex) sekä Kuu. Chiron ja Pluto oppositiossa Asc...

Ja Aur huoneessa 10. keskitaivaalla Vesimiehessä. Neptunus  siis Vesimiehessä ja yhtymä keskitaivas.

Lapsi  siis Aur Vesimies, Asc Kaksoset ja Kuu Vaa'assa - kaikki ilmaa.


Käsittääkseni juuri tuo Chiron 6. huoneessa viittaa ruokailuongelmiin (!), tuo Pluto vahvistaa sellaista sisäistä heikkouden tunnetta, alitajuntaista pelkoa, pelkoa ehkä ilmaista itseään vapaasti - "kakista se ulos" - ja tekemistä myös syntymän, kuoleman ja lääketieteen kanssa.

Vaikeasti ruoka-aineallerginen, mutta muuten kai terve, kätkettyä surumielisyyttä - joka selvästi vähenemässä, vaikka muuten  vaikuttaa ah, niin iloiselta. Selvästi vanha sielu, jotain opettamassa, koen vahvasti. Keijukainen hänkin.

Homeopatia, osteopatia, kukkatipat ja nykyisin shiatsu ja sitä kautta tuo kiinnostus kiinalaiseen lääketieteeseen. Mutta muutos lähtee lapsesta itsestään - sitä joko tukee tai estää. Eli _itse_ yritän katsoa peiliin... Mutta astrogiselta kannalta tämä pohdiskelisin mielelläni tässä foorumisissa ja kuulisin vinkkejä. Juuri eilen ajattelin rahatilanteen hieman parantuessa tilata lapsestani tulkinnan, on hän sen verran erikoinen tapaus  8)

-Solina, Aur Rapu, Asc Jousimies, Kuu Kauriissa


Otsikko: Re: Allergioista eroon?
Kirjoitti: Elämänilo - 16.02.2006 15:56:51

Nyt siis pyytäisinkin tietoa ja ajatuksia siitä, MIKÄ ON HENGENAHDISTUKSEN SYNNYIN SYY? Mitkä henkiset tekijät aiheuttaa hengenahdistusta ja astmaattisia oireita ja allergioita?
Sillä ainahan siellä on joku tunnepuolen syy takana..
En haluaisi lääkitä tyttöäni vain poistaakseni oireita.

Itselläni on kyllä 'vakkari' homeopaatti, jonka valitsemaa hoitoa tulen käyttäämään tässä tukena, mutta jos todella haluan päästä 'syyhyn' kiinni, olisi päästävä liki sitä alkusyytä, eli tunnepuolen asioita....?

Kotona näitä lääkkeitä ei ole tarvittu, koska oireet häipyy aina parissa päivässä, kun hän saapuu kotiin.


Hei "Mi-Olea"

Selvästikin lapsesi oireilee jostakin henkisen tason jutusta
Sen ymmärsit itsekin
- mietinkin mitä asioita voi liittyä
  ennen lapsen isän luo menoa / isän luona olon aikana / isän luota tulon jälkeen
  - tapahtuuko kotona / isän luona jotakin niin erilaista / pelottavaa, että lapsi näin reagoi
    - onko vanhempien välit pelottavan eripuraiset / jännitteitä liikaa tmv.
      - kuuleeko / aistiiko / näkeekö / kokeeko / salaako lapsi jotakin

Psykosomaattisestihan ihminen voi kehittää itselleen mitä oireita tahansa;
esim. huomion puutteesta / pelosta / eroikävästä äidistä / isästä jne.
- alan ihmisenä ymmärrät tämänkin

Tietysti tulee mieleen myös mahdollinen kosteusvaurio; home itiöt - myös kukkien multa  / pölypunkit / pesuaineet / hajusteet tmv. isän luona tai jonkin eläimen epiteelin tai heinien/purun tmv. altistuminen
- esim. kaverin kotona jokin eläin tmv.
  - oireet puhkeavat tietyn altistusajan jälkeen ja aina isän luota tulon jälkeen
    - tällä välillä on se altistava tekijä - MIKÄ SE ON - tyttäresi voi kertoa sinulle jotakin



 :smitten:  Elämänilo   :smitten:


Otsikko: Re: Allergioista eroon?
Kirjoitti: Mirjam - 16.02.2006 16:33:04
Kiitos Solina2 ja Elämänilo vastauksistanne!

Minulla tosiaan on tuo valonlapsi-tulkinta tästäkin lapsesta, mutta tuntuu, että olen niin paljon sen kautta 'katsonut peiliin' kuin mihin ymmärryskykyni ja voimavarani tällä hetkellä antavat mahdollisuuden.  :-\
Mutta valmis olen kohtaamaan lisää, kun vain 'pieni pääni' se jonkun tajuaa...millä avata itsensä näkemään kokonaan 'sen jonkin'...

Lainaus
Mutta tuossa "keijukaistapauksessa" veikkaisin että suru vanhempien erosta (kahdesta kodista) varmaan on vahvasti oireiden taustalla. Kiinalainen lääketiede yhdistää surun ja suhteet auktoriteetteihin ja isään Keuhkoihin (metallielementti), huoli, syöminen tai oikeastaan ruoansulatus Äiti Maahan    eli Maa-elementtiin ja äitiin, hoivaan, hoivan antamiseen ja vastaanottamiseen.

Tuo on siis täysin totta. Tämä lapsista on se, joka vielä 3kk:tta sitten oli ihan varma, että äiti ja isä vielä muuttaa yhteen. Isä ajaa 'uuden naisen' pois 'tyyliin' (ja äitikin uuden miehen tai hän voi tulla vaikka mukaankin  :D  )ja äiti lapsineen palaa sinne kotiin, missä kaikki olimme yhdessä joskus.  :-\
N.3kk:tta sitten alkoi nämä rajut hengen ahdistuskohtaukset isän luona...., jotka ovat siitä lähtien toistuneet joka kerta.  :idiot2: Silloinko siis alkoi olla hajanaisia vihjeitä ilmassa, että isä on menossa uusiin naimisiin... :idiot2:
Ja koska siellä päässä ei asiasta lainkaan lapsille kerrottu ja minä sitten suoraan asiaa kysyin kuultuani epämääräisiä vihjeitä, niin, lapset saivat tietää päivää ennen isälle menoaan, että ovat menossa isänsä häihin...ja siellä taas tuli raju hengen ahdistus kohtaus...

Voisikohan tämä jotenkin tässä vaikuttaa...*miettii* Kiitos Solina2 tuosta 'muistuttamisesta'. En osannut yhdistää/muistaa, että todellakin tämä tyttö on kärsinyt paljon äidin ja isän erosta ja odottanut vielä 3 vuoden jälkeenkin, että palaamme kaikki 'kotiin' isän luo.

Asiasta toiseen, tuo onkin jännää, että tyttö tosiaan haluaa syödä mieluiten sormin tai sitten jollain eriskummallisella välineellä...ja syö kuin pieni lintu...
Mitähän se kertoo äiti suhteestaan  :idiot2:   :-[

Ja tosiaan siis tytöllä todettiin että allergia arvot olivat nousseet silloin 3kk:tta sitten kun olimme ensiavussa ja oli lievä kissa ja koira allergia.
Koiria on isän luona. (nyt ei enää) ja kotonakin yksi ja jopa kaksi kissaa. (toistaiseksi, etsivät uutta kotia vielä)
Tuosta homevauriosta on kyllä myös ollut puhetta...mutta sen tutkimiset kai tulee eteen, jossei mikään muu auta...

Tyttö on  :aurinko:  :rapu: ,  :askendentti:  :neitsyt:     :kuu:  :jousimies:,  :venus: :merkurius:  :mars:  :kaksoset:,  :ceres:  :jousimies:

 :smitten:

Sitäpä vielä tässä pohdin, että miten paljon vaikemapaa on nähdä oman perheensä asioita ja miten paljon vaikempaa on käyttää niitä avujaan ja taitojaan omien lastensa ja suhteidensa hoitoon, kuin mitä esim käyttää muiden 'hoitamisessa' tai avustamisessa...kumma juttu...


Otsikko: Re: Allergioista eroon?
Kirjoitti: Linn - 16.02.2006 16:50:51
Voi kun olisikin hienoa, jos löytyisi joku henkinen vaiva, joka aiheuttaa nämä allergiaoireet! Siis edellyttäen, että saisin sen selville ja pystyisin sen käsittelemään paremmaksi..  8)

Meilläkin oli/on vanhempien luona lähes ylisiistiä, enkä siksi yhtään ihmettele allergian puhkeamista. Se tosin tapahtui vasta asuttuani pari-kolme vuotta omillani, enkä tuolloin todellakaan ollut itse mitenkään erityisen siististi asuva ihminen (nyt alkavat vanhempien opit tulla enemmän läpi, heh).

En myöskään ihan heti keksi, mikä olisi tuolloin laukaissut oireet henkisenä tekijänä. Vietin ihan mukavaa ja aika ongelmatonta elämää silloin. Vaikea myöskään kuvitella, että olisin valinnut kissat jonkinlaiseksi syntipukiksi ongelmiini... Mutta en sulje pois mitään mahdollisuuksia.

Minulla oli kissoja vielä viitisen vuotta oireiden puhkeamisen jälkeen, mutta sitten jouduin luopumaan niistä muista syistä. Oireet ovat pahentuneet vain lisää luovuttuani kissoista ja nyt olisi tosi vaikea ajatus enää elää kissataloudessa, niin paljon kuin sitä haluaisinkin. Hengenahdistusta minulla on vain harvoin, mutta olen niin tukossa ja vuotava kuin ihminen vain voi olla. Lisäksi kurkku ja silmät kutisevat hillittömästi. Se vaikuttaa myös suhteeseen kissojen kanssa, koska varon hellimästä niitä liikaa etten saisi kohtausta.  :'(

Ruoka-aineallergioita minulla ei ole ikinä ollut (vaikka Chiron on 6. huoneessa), mutta ihottumia tai paremminkin herkkä iho oli jo lapsena. Mutta allergiset ihmiset ärsyttivät minua aina, koska niin moni mielestäni liioitteli oireitaan ja perusteli esim. eläinpelkoaan tai -vihaansa niillä. Olen kyllä vieläkin jossain määrin samaa mieltä ja pyrin olemaan tekemättä omasta allergiastani numeroa. Mielestäni allergisten ihmisten ei pitäisi kahlita muiden elämää esim. kieltämällä eläimien tuomisen milloin minnekin tai vaatimalla ihmisiä olemaan käyttämättä hajusteita. Itsekin siis allergisena olen sitä mieltä, että se joustaa, jolla on ongelma.

Ohoh, anteeksi - meni vähän aiheen viereen ja jopa paasaamiseksi.  :angel:

Linn


Otsikko: Re: Allergioista eroon?
Kirjoitti: Elämänilo - 16.02.2006 17:18:58

N.3kk:tta sitten alkoi nämä rajut hengen ahdistuskohtaukset isän luona...., jotka ovat siitä lähtien toistuneet joka kerta.  :idiot2: Silloinko siis alkoi olla hajanaisia vihjeitä ilmassa, että isä on menossa uusiin naimisiin... :idiot2:
Ja koska siellä päässä ei asiasta lainkaan lapsille kerrottu ja minä sitten suoraan asiaa kysyin kuultuani epämääräisiä vihjeitä, niin, lapset saivat tietää päivää ennen isälle menoaan, että ovat menossa isänsä häihin...ja siellä taas tuli raju hengen ahdistus kohtaus...

Asiasta toiseen, tuo onkin jännää, että tyttö tosiaan haluaa syödä mieluiten sormin tai sitten jollain eriskummallisella välineellä...ja syö kuin pieni lintu...
Mitähän se kertoo äiti suhteestaan  :idiot2:   :-[

Ja tosiaan siis tytöllä todettiin että allergia arvot olivat nousseet silloin 3kk:tta sitten kun olimme ensiavussa ja oli lievä kissa ja koira allergia.
Koiria on isän luona. (nyt ei enää) ja kotonakin yksi ja jopa kaksi kissaa.
Tuosta homevauriosta on kyllä myös ollut puhetta...mutta sen tutkimiset kai tulee eteen, jossei mikään muu auta...

Tyttö on  :aurinko:  :rapu: ,  :askendentti:  :neitsyt:     :kuu:  :jousimies:,  :venus: :merkurius:  :mars:  :kaksoset:,  :ceres:  :jousimies:

Sitäpä vielä tässä pohdin, että miten paljon vaikemapaa on nähdä oman perheensä asioita ja miten paljon vaikempaa on käyttää niitä avujaan ja taitojaan omien lastensa ja suhteidensa hoitoon, kuin mitä esim käyttää muiden 'hoitamisessa' tai avustamisessa...kumma juttu...

Hei "Mi-Olea"


Ainakin meille kaikille selkis, että isän naimisiin meno on yksi laukaiseva tekijä.
- mitä muuta tähän liittyy; lapsi pettyi, etteivät vanhemmat muutakkaan enää yhteen jne.
  - tässä oma homeopaattisi voi teitä auttaa  :coolsmiley:

Olen kuullut sanottavan, että ihminen on allerginen elämälle.

"Suutarin lapsilla ei ole kenkiä." 

Tämän olen myös itse todennut.  Omien perheenjäsenten sekä itsensä hoitoon on liian sokea. 

Perheneuvolassa käynti voisi selkeyttää myös tätä tilannetta

- keskustelu auttaa lasta ymmärtämään asian todellisen tilan

Perheneuvoloissa on ns. sururyhmiä ymv. myös lapsille.

- suru puhalletaan ilmapalloon :'(  ja palloon kirjoitetaan surua :'( aiheuttavia asioita
   - sitten pallo puhkaistaan ja kaikki on hävinnyt   :smitten:
     - jotain tämän tapaista olen kuullut
 

 :smitten:  Elämänilo   :smitten:


Otsikko: Re: Allergioista eroon?
Kirjoitti: Solina2 - 17.02.2006 10:27:01
Ruoka-aineallergioita minulla ei ole ikinä ollut (vaikka Chiron on 6. huoneessa), mutta ihottumia tai paremminkin herkkä iho oli jo lapsena. Mutta allergiset ihmiset ärsyttivät minua aina, koska niin moni mielestäni liioitteli oireitaan ja perusteli esim. eläinpelkoaan tai -vihaansa niillä.
Linn
Lainaus

Tyttärelläni, jokka on tuo Chiro 6. huoneessa jne, oli tapana reagoida ennen kaikkea ihollaan sopimattomiin ruokiin (aiemmin vaikea atooppinen ihottuma). Ja helposti sanoo  "minua ärsyttää"  - huomasithan että sinäkin käytit ilmaisua "ärsyttää" - kuulemma iho-oireisten tapa... (vrt. ihoärsytys).

Uskon että ihmiset ilmaisevat itseään kertoen samalla alitajuntaisesti myös missä mättää. Tiedämme, muttemme tiedä tietävämme.

Luulen, että tälläisten "ärsytys" ihmisten tulisi oppia kasvattamaan kykyään olla välittämättä ulkoisista ärsykkeistä ovatpa ne sitten henkisiä, emotionaalisia tai fyysisiä. Helpommin toki sanottu kuin tehty.

Mutta jos kaikella on tarkoituksensa....

- Solina


Otsikko: Re: Allergioista eroon?
Kirjoitti: Sister of Night - 17.02.2006 12:49:34
Hei! :)

Tässä tuli niin paljon mielenkiintoista informaatiota, että itsekin oikein syvennyin miettimään lapsuuttani ja mahdollisia allergian laukaisijoita. Se on minunkin tapauksessani selvää, että lapsuudenkotini oli todella ylisiisti ja steriili...niinkuin "Kaurisenergiaa" tuossa mainitsikin omalta kohdaltaan; myös meillä isä suunnilleen seurasi perässä pikkuimurin kanssa.

Nyt, kun asun omillani, on tilanne sitten täysin päinvastainen. Imurointi ei todellakaan ole mitään päivittäistä, edes viikottaista hommaa, puhumattakaan esim. vuodevaatteiden pöllytyksestä...vaikka nuo kuuluisat allergialääkärit ovat joskus mulle sanoneetkin, että mun kodin pitäisi olla kokoajan pölytön, eikä saisi olla mitään pölyä keräävää talossa..ei esim. edes verhoja ikkunassa. Ja pah sanon minä. Eipä nuo oireet ainakaan pahentuneet ole missään vaiheessa, ja tätä vastaan kyllä kapinoin jo lapsuudenkodissanikin, vaikka äiti tuppasi aina ottaa kaikki lääkäreiden ohjeet kirjaimellisesti..

Mielenkiintoisen seikan, joka itselleni jotenkin sävähti, mainitsi "Solina2":

"Kiinalainen lääketiede yhdistää surun ja suhteet auktoriteetteihin ja isään Keuhkoihin"

Isäni on aina ollut kovin autoritäärinen hahmo, jota vastaan olen myös kapinoinut, eikä välimme vieläkään täysin selvitty ole. Hän ei ole koskaan nuoruudessani ymmärtänyt taiteellisia taipumuksiani, ja on aina kammonnut tatuointejani, tai vaikka sitä kun nuorempana kuljin tukka milloin minkäkin värisenä. Nyt kaikki on lähinnä päällisin puolin hyvin, mutta emme juurikaan mistään asioista kommunikoi, ja vanhat riidat on vaan haudattu johonkin. 

Mielenkiintoista omalta kannaltani tässä on se, että kun olin pieni, oli mulla ja isällä sellainen yhteinen leikki, jossa leikimme molemmat olevamme kissoja. Isä on edelleen suuri kissafani, ja muun muassa ulkomaanmatkoillan valokuvaa aina paikalliset kulkukissat.

Jotenkin vyyhti alkaa selvitä..ehkä tämä asia ja kova kissa-allergiani liittyvät yhteen, Olen jollain tapaa linkittänyt isäongelmani ja kissat yhteen....

Täytynee alkaa muuten myös reikittämään tätä asiaa, sekään ei jostain syystä ole juolahtanut mieleen..

Kiitos teille kaikille ajatuksien herättelystä!!

lämmöllä,
S :smitten:


Otsikko: Re: Allergioista eroon?
Kirjoitti: Linn - 17.02.2006 15:19:08
Solina2,

Mielenkiintoinen viesti. Jään pohtimaan..  :)

Linn


Otsikko: Re: Allergioista eroon?
Kirjoitti: K-NRJ - 18.02.2006 15:09:33
Sister of Night, juttusi olisi ihan hyvin voinut olla minun kirjoittamani (paitsi se kissaosa, minä en leikkinyt isäni kanssa kissaleikkejä).

Eli näin aikuisena en paljon siivoa mutta allergiat ovat pois. Samoin, ilokseni huomasin ettei lapsillanikaan ole allergioita vaikka minulla olisi ollut sellainen geeneissä...

Sekin on sama meillä että minultakin kiellettiin lapsena ja nuorena taiteellinen ilmaisu, ja isäni ei pidä tatskastani... olikohan senkin ottaminen minulta alitajuista kapinaa? 

Minulla on kerran elämässäni ollut keuhkoputken tulehdus, ja se tuli silloin kun olin kovissa riidoissa vanhempieni kanssa. Kyllä olen monesti pohtinut näiden tautien takana olevia henkisiä syitä...


Otsikko: Re: Allergioista eroon?
Kirjoitti: Sister of Night - 01.03.2006 12:17:54
Heippa homeopatiasta kiinnostuneet!

Lupasin raportoida kokemuksiani tässä taistossa allergioita vastaan, ja tässä tulee part one  :D :
 
Kävin siis siellä homeopaatin vastaanotolla viikko sitten, ja noin tunnin haastattelun jälkeen hän määräsi mulle kolme pilleriä. Tietty kysyin, että mihin tulokseen hän nyt sitten kanssani tuli, ja hän selitti jotain jostain fosforisesta (???) kuvasta. En kyllä siitä mitään tajua, kun en tähän homeopatiaan ole sen syvemmin perehtynyt. Osaako joku valaista lisää?

No, kuiteskin, sain luvan ottaa nuo kolme nappia (12 tunnin välein) vasta viikon kuluttua tuosta käynnistä, ja tämä viikko mun piti olla täysin ilman allergialääkkeitä, joita siis olen joutunut vuositolkulla syömään päivittäin.

Kulunut viikko onkin siten mennyt tosi räkäisisssä merkeissä. Alussa joka aamu alkoi noin parin tunnin tauottomalla räkimisellä (huonepöly tekee yön aikana tehtävänsä) mutta aamu aamulta tuo niistely aina vaan väheni. Nyt muutamana aamuna ei nokka ole valunut enää ollenkaan, ja tämä siis tapahtui jo ennenkun edes otin noita homeopatialääkkeitä. Elikkä todellakin huomaa sen, että nuo allergianapit on vaan työntäneet tuon ongelman syvemmälle, mutta kun kaikkien oireiden kerran antoi tulla oikein kunnolla päälle, niin sen jälkeen alkoi keho itsestään parantumaan. En olisi ikinä uskonut, että pystyn olla jo toista viikkoa ilman Zyrteccejä.

Toissailtana otin sitten ensimmäisen homeopatiapillerin. Oireet on olleet kauheita, varsinkin eilinen päivä oli yhtä tuskaa. Ja tässä en nyt puhu fyysisistä oireista, vaan henkisistä. Hirveä sisäinen paniikki, masennus ja itkeminen oli eilisen päivän teemasanoja. En tiedä, mutta itse tulkitsin tämän niin, että piilossa muhineita tunnetiloja noilta ajoilta, kun allergiat puhkesivat, lähti nyt sitten kertaheitolla liikkeelle.

Tänään olo onkin sittenkun olisi uusi ihminen. Viime yön nukuin todella sikeästi, ja jotenkin tuntuu että paljon asioita tapahtui unen ja eilisen "kärsimyksen" aikana. Tänään on ihan puhdistunut ja uudestisyntynyt olo. Ja ei, en joutunut myöskään niistämään yhtään aamulla herätessäni. Tuntuu, että tämä pölyallergia on ainakin lähtenyt paranemaan.  ;D

Sitten tuo kissa-allergia jää vielä nähtäväksi, ja se homeopaatti sanoikin, että varaa mulle uuden ajan kuukauden päästä, siihen joudutaan ehkä antamaan vielä ns. siedätyshoitoa.

Mutta oikein toiveikas ja positiivinen olo mulla on tällä hetkellä!!!  :smitten: :smitten: Suosittelen.


Otsikko: Re: Allergioista eroon?
Kirjoitti: Elämänilo - 01.03.2006 16:19:00
Elikkä todellakin huomaa sen, että nuo allergianapit on vaan työntäneet tuon ongelman syvemmälle, mutta kun kaikkien oireiden kerran antoi tulla oikein kunnolla päälle, niin sen jälkeen alkoi keho itsestään parantumaan. En olisi ikinä uskonut, että pystyn olla jo toista viikkoa ilman Zyrteccejä.

Toissailtana otin sitten ensimmäisen homeopatiapillerin. Oireet on olleet kauheita, varsinkin eilinen päivä oli yhtä tuskaa. Ja tässä en nyt puhu fyysisistä oireista, vaan henkisistä. Hirveä sisäinen paniikki, masennus ja itkeminen oli eilisen päivän teemasanoja. En tiedä, mutta itse tulkitsin tämän niin, että piilossa muhineita tunnetiloja noilta ajoilta, kun allergiat puhkesivat, lähti nyt sitten kertaheitolla liikkeelle.

Tänään olo onkin sittenkun olisi uusi ihminen. Viime yön nukuin todella sikeästi, ja jotenkin tuntuu että paljon asioita tapahtui unen ja eilisen "kärsimyksen" aikana. Tänään on ihan puhdistunut ja uudestisyntynyt olo. Ja ei, en joutunut myöskään niistämään yhtään aamulla herätessäni. Tuntuu, että tämä pölyallergia on ainakin lähtenyt paranemaan.  ;D

Hei "Sister of Night"


Hyvin tuntuu "remedi" eli konstitutio valmisteesi sinuun vaikuttavan.
Kun tunnelukot aukeavat, niin siitä se elämäkin helpottuu.
Kuukauden päästä kuullaan sitten varmasti lisää, vai mitä.

Laitan oheen Homeopatiaa käsittelevän Astro foorumi osion:

http://www.astro.fi/index.php?option=com_smf&Itemid=27&topic=2154.45


 :smitten:  Elämänilo   :smitten:


Otsikko: Re: Allergioista eroon?
Kirjoitti: Linn - 01.03.2006 16:40:59
Kiva kuulla, Sister of Night!  :)

Kerro tosiaan sitten, miten kissa-allergian kanssa käy. Minua kiinnostaa nimenomaan se.

Linn


Otsikko: Re: Allergioista eroon?
Kirjoitti: Sister of Night - 01.03.2006 17:45:10
Juu, pidän teidät ajan tasalla.  :D

Ens viikolla ajattelin tehdä pienen testin ja katsoa mitä tapahtuu kun menen ystävälleni kylään, jolla on kissa. Niitä kissa-tuloksiahan mäkin kuumeisimmin odotan, mutta tietenkään en lähde sillä oletuksella, että kaikki oireet häipyy hetipois. Niinhän nämä valmisteet ei käsittääkseni toimi.

Mutta oli lohduttavaa kuulla, että nuo tunnekuohunnat sun muut kuuluu asiaan. Sitä ajatellen minäkin eilen niitä kyyneleitäni nieleskelin koko päivän (tai tarkemmin sanottuna en nieleskellyt, vaan annoin palaa vaan aina kun tilaisuus oli). Todella uskon ja toivon että voiton puolelle tässä päästään.

Raportoin tulevan kissatestin tulokset täällä.

mau  :smitten:


Otsikko: Re: Allergioista eroon?
Kirjoitti: Elämänilo - 01.03.2006 17:51:51
Mutta oli lohduttavaa kuulla, että nuo tunnekuohunnat sun muut kuuluu asiaan. Sitä ajatellen minäkin eilen niitä kyyneleitäni nieleskelin koko päivän (tai tarkemmin sanottuna en nieleskellyt, vaan annoin palaa vaan aina kun tilaisuus oli). Todella uskon ja toivon että voiton puolelle tässä päästään.

Hei "Sister of Night"


Saithan ohjeen kirjata oireilut ymv. tapahtumat ylös. 
- palaute on tärkeää sinulle sekä hoitavalle homeopaatillesi.[/size]


 :smitten:  Elämänilo   :smitten:


Otsikko: Re: Allergioista eroon?
Kirjoitti: Sister of Night - 02.03.2006 11:46:56
Hei Elämänilo!  :smitten:

Hyvä kun sanoit. Eipä muistaakseni homeopaattini sanoanut tuosta muistiin kirjoittamisesta. Tosin ajattelin sen tehdä muutenkin, mutta pitänee nyt tänään tarttua kynään kun on vielä kokemukset tuoreessa muistissa, ja ettei homma unohdu.


Otsikko: Re: Allergioista eroon?
Kirjoitti: Sister of Night - 06.03.2006 15:13:42
Kissatestin tulokset vol. 1:

Eilen kävin kylässä ystävälläni, jolla on (äärettömän ihana) pikku kissanpentu. Tuloksena samanalaista räkimistä kun aina ennenkin, hengenahdistusta ja jatkuvaa aivastelua, vaikka yritin olla erityisesti peuhaamatta kissan kanssa.

Tietty eihän tuo homeopatia niin nopeasti kai tuloksia tuotakkaan...ja menin tuonne kylään sen suuremmitta odotuksitta, ja tietoisena siitä, että välttämättä mikään ei ole (vielä) muuttunut.

Tuli vaan sellainen kyssäri mieleen Elämänilolle (tai muulle homeopatiasta enemmän tietävälle) kun tuo mun homeopaatti puhui, että seuraavassa tapaamisessamme (joka on noin kuukauden päästä) hän saattaa antaa mulle jotain erityistä siedätyshoitoa juuri tuohon kissa-allergiaan, niin oliko nuo rakeet joita nyt sain jotain sitten jotain "yleis"rakeita vai millä perusteella juuri ne sain?

Kiitos avusta :smitten:

..ja taistelu allergioita vastaan jatkuu....


Otsikko: Re: Allergioista eroon?
Kirjoitti: Elämänilo - 06.03.2006 15:44:19
Tuli vaan sellainen kyssäri mieleen Elämänilolle (tai muulle homeopatiasta enemmän tietävälle) kun tuo mun homeopaatti puhui, että seuraavassa tapaamisessamme (joka on noin kuukauden päästä) hän saattaa antaa mulle jotain erityistä siedätyshoitoa juuri tuohon kissa-allergiaan, niin oliko nuo rakeet joita nyt sain jotain sitten jotain "yleis"rakeita vai millä perusteella juuri ne sain?
Hei "Sister of Night"

Sait varmasti ns. konstitutio valmisteen
eli sinun oireistoosi sopivan valmisteen.
- sen pitäs hoitaa sinua kokonaisvaltaisesti
  - vanhoja sairauksiesi oireita pitäisi ilmaantua myös;
esim. jos nilkka on joskus loukkaantunut,
voit tuntea kipua siellä,
jos taipumusta päänsärkyyn,
voit saada päänsärkykohtauksen,
joka menee pian ohi jne.

En tiedä millaista siedätyshoitoa
homeopaattisi on ajatellut,
mutta voit kysyä DCG:n Rhinoplex 5:sta,
jossa on eri eläinten epiteelistä tehty
homeopaattinen ns. kompleksi valmiste. 

Minulla siitä hyviä kokemuksia.
- em. valmistetta et saa hankkia omin päin
- hoitosi menee sekaisin eli epäonnistuu
- noudata saamiasi ohjeita
- myöskään aromaterapeuttisia aineita
ei tule käyttää yhtäaikaan:

kuten menthol, eucalyptys, theat-tree ym.
- myöskin kampferi antidoottaa
eli tuhoaa saamasi hoidon vaikutusta

Soita homeopaatillesi,
jos jokin asia on epäselvä.
- laita kaikki ns. entiset / vanhat oireesi ylös
- laita kissa-kokeilusi ylös

ja tarkat oireet ylös
palaute-lomakkeelle/-vihkoosi


 :smitten:  Elämänilo   :smitten:


Otsikko: Re: Allergioista eroon?
Kirjoitti: kultainen jänis - 06.03.2006 16:07:11
:) Tästä asiasta keskustelu on tosi hyvä sillä meitä allergisia on varmasti paljon tässä maassa.  Itse olen ollut allerginen pienestä pitäen kissoille, koirille, pujolle, persiljalle, sellerille, sitruksille, pähkinöille jne....  Välillä olotila on oli parempi ja sitten taas lehahti.   :)Etelän aurinko auttoi aina nopeasti ja esim. Kreikassa ja Marokossa syödyt sitrukset eivät aiheuttaneet ongelmia.  ::) Siitä aloin pikkuhiljaa tehdä johtopäätöksiä liittyen säilöntä- ja lisäaineisiin.  Minulla on myös aina ollut vahva "vastenmielisyys" joitakin ruoka-aineita kohtaan, mikä sittemmin tapaamani ravintotieteilijän mielestä on luonnollista karsintaa niiden aineitten kohdalla jota emme siedä.   Pari vuotta sitten eräs etelä-amerikkalainen "alkuasukas-ystäväni" kehotti luopumaan perunasta ja sen sukulaisista (bataatista mm.).  Tein sen ja sen jälkeen ihoni ei ole enää lehahdellut.  Toinen todella suuri apu on ollut akupunktio, missä on hoidettu mm. pernaa.  Minulla on nyt, ensimmäistä kertaa elämässäni, kaunis ja heleä iho!  Ensimmäisen kerran elän elämässäni (50 v.) sitä aikaa etten tiedä koko ajan olevani henkilö, jolla on iho vaan se on hiljaa ja rauhallisesti olemassa ylläni. :)


Otsikko: Re: Allergioista eroon?
Kirjoitti: kultainen jänis - 06.03.2006 16:19:56
:)
Tulipa tässä vielä mieleen luettuani muidenkin viestejä Denise Linn`in ajatus siitä, että kuljetamme tähän elämään edellisten elämiemme "probleemat".  On hyvin mahdollista ettei tästä elämästä oikein löydy syytä allergiaan tai johonkin muuhun vaivaan, mutta regressiossa voi löytää vastauksen paljon kauempaa! 

 :) lämpimin ajatuksin


Otsikko: Re: Allergioista eroon?
Kirjoitti: Sister of Night - 06.03.2006 16:39:39
Kiitos paljon avusta ja tuesta Elämänilo  :smitten:

Juu, luulisin että homeopaattini ajatteli juuri tuota mainitsemaasi eläinten epiteelistä valmistettua ainetta. Ainakin kuulostaa tutulta. Mutta odottelen toki kiltisti seuraavaan tapaamiseen, enkä mene omineni mitään hankkimaan. Hyvä muuten kun mainitsit, että nuo tietyt aromaterapeuttiset aineet ei ole hyväksi tämän toipumisen aikana. Onneksi en noista luettelemistasi ole mitään nyt käytellytkään, lähinnä Laventelia ja Ruusupuuta on ollut tuoksulampussa porisemassa viimeaikoina.

Ja kiintoisa näkökulma myös tuo mitä sanot Mratilai, että allergioiden syyt voi juontaa juurensa kauemmaskin, aina edellisiin elämiin asti. Kerran olen käynty regressiossa, mutta silloin selvittelin muita juttuja. Uusintakertakin on mielessä kunhan valuuttaa löytyy..

Noh, mutta tunnustellaan ja katsastellaan tilanteen kehittymistä..Tämä jos joku kehittää ainakin tuota kärsivällisyyttä, jota ei ainakaan meikäläisellä aina ole riittävästi.

Ainiin, ja aloitin nyt myös aktiivisen reikittämisen näille allergioille. Luulisin, että sekin tuo lisäpotkua paranemiselle.

Lämmöllä,
S :D


Otsikko: Re: Allergioista eroon?
Kirjoitti: Elämänilo - 06.03.2006 16:52:18
Hei Ystäväin

Monet asiat saavat ihmiset allergisiksi

- emotiaaliset asiat;
  - moni astma johtuu tunne-elämän kolhuista
- amalgaamipaikat; niistä haihtuva elohopea;
 
- yksi paikka sisältää 60 % elohopeaa
- rokotteet ja niiden apuaineet;
mm. tiomersaali (elohopean johdannainen)
- pöly, hiekka, saaste jne. jne.
- punkit jne. jne.
- kasvien siitepölyt
- eläinten epiteelit
- erilaiset ruoka-aineet
- säilöntäaineet;
  - niitä on niin paljon,
että ihmisen maatuminen
kestää varmasti kauan
- itse haluan polttohautauksen em. syystä

Homeopatia auttaa em. ongelmissa

- esim. kohta kukkii leppä ja sitten koivu

http://www.mainio.net/article.asp?path=1;1132;1133;74225;80642
Allergia liitto: tietoa allergiasta

S i i t e p ö l y t i e d o t e

http://www.sci.utu.fi/aerobiologia/suomi.html

(http://honeybee.helsinki.fi/mmeko/ARBORETUM/harmaal/Kuva2i.gif)

  - avun saat mm. homeopaatilta
[/size]

 :smitten:  Elämänilo  :smitten:


Otsikko: Re: Allergioista eroon?
Kirjoitti: Sister of Night - 07.04.2006 10:47:02
No niin astro-toverit! 
Tässä taas jatkoraporttia taistelusta minä vastaan allergiat; :knuppel2:

Kävin muutama päivä sitten uudestaan homeopatiassa, juttelemassa menneistä oireista ja  tekemään jatkohoitosuunnitelmaa. Hyvin oli hänenkin mielestään tuo minun ensimmäinen hoitosetti toiminut, ainakin oireistani päätellen.

Ja on se tuntunut käytännössäkin; aaltoliikkeenä tosin tuntuu tämä paraneminen etenevän, välillä ei ole mitään oireita ja välillä taas on..ei tosin niin pahoja enää, mutta kuiteskin.

Viikonloppuna koin historiallisen hetken, kun olin kylässä ystävälläni, jolla on kaksi kissaa. En saanut niistä mitään oireita!! Ja yleensä nokka valuu heti kun astun heille ovesta sisään. Todella uskomatonta! Tietenkään en usko, että olen vielä tuosta täysin parantunut, ja homeopaattinikin sanoi, että noin vuoden päästä voidaan todella odottaa pysyviä tuloksia. Elikkä nyt ei kun päiviä laskemaan.. :D

Sain häneltä taas rakeita; tällä kertaa omaan kuvaani sopivia. (Sen minkä siitä ymmärsin) . Eilen illalla otin ensimmäisen satsin, ja tuntui, kun olisin taas oma itseni. Ne ensimmäiset rakeethan aiheutti mulla hirveää henkistä ahdistusta ja paniikkia, ja sen jälkeenkin on ollut sellainen olo, että en ihan ole oma itseni. Muta nyt siis tuli jotenkin sellainen olo, kuin kotiin olisi tullut.

Lsäksi sain homeopaattisia allergialääkkeitä siitepölyyn ja eläimiin erikseen, joita voin ottaa jos pahoja oireita tulee esimerkiksi kesällä.

Mutta oikein psitiivinen olo on tämän paranemisen suhteen. Zyrtecit olen heittänyt menemään jo aikaa sitten, eikä niihin ole enää paluuta. Ja tuo viikonlopun kissakokemus antoi todella potkua siihen, että kyllä mullakin vielä jonain päivänä on oma miukuja :smitten:


Otsikko: Re: Allergioista eroon?
Kirjoitti: Holly Fruit Cake - 07.04.2006 11:58:30
Kiva huomata että tällä foorumilla on muitakin Muurahaistohtoriin tutustuneita  :) Ajattelin nimittäin juuri vastata ja laittaa vinkkiä Marjan kirjoista, mutta Christian kirjoitti luultavasti kaiken tarpeellisen jo aikaisemmin. Itse olen saanut näistä kirjoista paljon ajateltavaa ja voikin sanoa että elämäni on saanut kokonaan uuden suunnan. Allergioista kärsin edelleenkin, jossain määrin, mutta minulla on nyt kaipaamani koira  :smitten: Vuosikymmenien aikana tulleet tunnelukot eivät häivy hetkessä, mutta päivä kerrallaan...

Mi-Olealle; hengenahdistus kertoo paitsi pelosta myös surusta. Voisiko tyttäresi surra eroa isästään? Meillä nimittäin isän luona vierailut olivat joskus aivan kamalia, tai oikeastaan ne kotiinpaluut. Olin jo aivan neuvoton, kunnes sain apua viisaammilta. Poikani ikävöi isäänsä minun luona, ja minua isänsä luona, kuka sellaista olotilaa kestäisi kiukustumatta??? Saimme asian käsiteltyä eikä tilanne kehittynyt hengenahdistukseksi, mutta jotkut meistä pitävät surun sisällään.


Otsikko: Re: Allergioista eroon?
Kirjoitti: Elämänilo - 07.04.2006 12:37:18
No niin astro-toverit! 
Tässä taas jatkoraporttia taistelusta minä vastaan allergiat; :knuppel2:
....... . Lsäksi sain homeopaattisia allergialääkkeitä siitepölyyn ja eläimiin erikseen,
joita voin ottaa jos pahoja oireita tulee esimerkiksi kesällä.



Hei "Sister of Night"


Kiva kuulla, että olet saanut apua homeopatiasta
ja ennenkaikkea päässyt eroon Zyrtexìn käytöstä.



Elämänilo


(http://www.alppi.com/cards/thumbs/hvaaka2.jpg)


Otsikko: Vs: Allergioista eroon?
Kirjoitti: Casperiina - 05.09.2010 18:20:46
Tästä keskustelusta on jo aikaa. Olisikin paikallaan kuulla, että onko kukaan saanut hoidettua allergioitaan.

Itse olen vajaan vuoden hakenut allergioihin apua homeopatiasta, mutta vielä ei ole mitään ratkaisevaa tullut vastaan.  :-\ Itselläni on vielä tämä tilanne juuri päinvastoin kuin monella muulla, että allergiat tulivat kuvioihin vasta 1,5 vuotta sitten ja lapsena sain olla terve kuin pukki.

Selvähän se on, että syitä pitäisi hakea sieltä tunnepuolelta. Voimakasluonteinen isä löytyy ja suhteet auktoriteetteihin aiheuttavat ahdistusta. Syntipukeiksi ovat joutuneet rakkaat kissani. :'( Ajallisesti allergian puhkeaminen on yhteydessä työpaikan sijaintiin (työpaikan muutto) ja julkisilla kulkuvälineillä kulkemiseen. Mitä siitäkin voi päätellä, olen allerginen vieraille ihmisille.  :uglystupid2:


Otsikko: Vs: Allergioista eroon?
Kirjoitti: indiima - 05.09.2010 18:43:33
Moi Casperiina,

sulla ilmeisesti saman sorttista isäauktoriteettiakin (kuin karttaakin) tarjolla kuin mulla.

Mulla on homeopatia toiminut. Olen ollut heinänuhainen, allerginen hepoille, kissoille jne. mutta tänä keväänä ei tarvinnut allergialääkkeitä lainkaan käyttää. Hevosille olen siedättänyt, ja saanut Pulsatillaa noihin nuhiin. Olen samalla käynyt myös vyöhyketerapiassa ja purkanut patoutumia. Myös yksi juurihoito aiheuttaa "allergiaoireita" eli tukkii oireilee poski- ja korvaontelossa, aiheuttaa yskää ja heinänuhaoirehia, ja hammas on nyt siksi purkuvaiheessa. Hampaiden kunto muuten vaikuttaa yllättävän paljon kaikkeen.

Toisaalta jos oireet ovat tulleet työpaikan vaihdosta, niin miten voit parantaa sekä työpaikan konkreettista että fyysistä ilmapiiriä? Vai työtä? Kirjoitit muistaakseni aiemmin, ettei sulla oikein enää nappaa. Allergiathan ovat nimenomaan "ahdistusoireita". Ajattele asiaa. Elämässä on ihan järkevää yrittää tehdä itsensä mahdollisimman onnelliseksi.

Jos joukkoliikennettä voi välttää, tee se. Itse inhoan olla niiden varassa, ja mieluummin pyöräilen joka paikkaan. Nyt kun käsi on toipumisvaiheessa, en pysty ja joudun liikkumaan ensi viikon dösällä, -että otti aikansa päähän.  Mieti vaihtoehtoja. Etäpäiviä, pyöräilyä, kimppakyytejä jne.

indiima




Otsikko: Vs: Allergioista eroon?
Kirjoitti: Casperiina - 05.09.2010 20:26:54
Indiima, tuo hammasjuttu onkin huomionarvoinen asia! En ole sen yhteyttä miettinyt aiemmin, mutta tulevat viisaudenhampaat on kiukutelleet jo vuosia. Kipu tulee aina ajoittain, esim joitakin kertoja vuodessa. Nyt esimerkiksi on parisen viikkoa ollut taas hankalana (olisko muuten siitä alkaen kun merkurius alkoi perääntyä?!) Ja viime viikosta on taas allergia ollut pahempana. Sitten on vielä sellainen korvatulehduskierre, joka saattaisi liittyä hampaisiin ja/tai allergiaan.

Vuoden päivät olen syönyt allergialääkkeitä, eli siitä asti kun sain allergiatestien tulokset. Kissojen lisäksi oireilen myös kaikelle mahdolliselle pölylle. Nyt olin perjantaina yhden päivän ilman, kun teki mieli kokeilla jostain ihmeen syystä. Ei ollut fiksu temppu se, pää on niin täynnä räkää, että se voisi kohta poksahtaa.  :-[


Otsikko: Vs: Allergioista eroon?
Kirjoitti: indiima - 05.09.2010 20:38:11
Mulla ainakin  :merkurius: -peruutus tekee hammasjuilia. Ehdottomasti nyt oikein NEUVON sua menemään tutkituttamaan viisaudenhampaasi, voivat pitää tulehdusta yllä pitkään!

Esimerkiksi ennen isoja leikkausoperaatioita ihmisiä suositellaan hoitamaan hampaansa kuntoon, koska niiden bakteerit vaikuttavat niin keskeisesti muuhun olemiseen. Jossain oli joskus, että osa sydänsairauksista johtuu huonosta hampaiden hoidosta.

On kurjaa, jos joudut koko ajan kissojen kanssa ollessasi olemaan liian tietoinen ja pelkäämään. Olet siis käynyt allergiatesteissä? Toivottavasti vyyhti alkaa aueta. Sellaista salapoliisityötä ja kaikenlaisten keinojen kokeilua allergioista eroon pääsy vaatii.

Tuli vielä mieleen, että olen vähentänyt myös omalla kohdallani prosessoitujen ruokien syömistä. Harvoin karkkia, sipsiä, eineksiä ei juuri koskaan. Mitä puhtaampi keho, sitä paremmin se funkkaa.


Otsikko: Vs: Allergioista eroon?
Kirjoitti: Casperiina - 05.09.2010 21:20:58
Harmi, kun en ole tuota  :merkurius: -perääntymistä tiennyt tutkia aiemmin. Olisi mielenkiintoista tietää, että ovatko omat hampaat olleet koko ajan yhteydessä merkkariin.  ::)

Mutta nyt on kuitenkin pakko uskaltautua hammaslääkäriin. Tuo neuvo, Indiima, saattaa osoittautua kullan arvoiseksi.  :-*


Otsikko: Vs: Allergioista eroon?
Kirjoitti: Ebenia - 06.09.2010 13:03:54
Oletko Casperiina käynyt energiahoidossa tai vyöhyketerapiassa? Näissä hoidoissa hoidetaan energiakehoa, mikä voi reagoida juuri fyysisinä oireina tunnejuttujen takia. Kun sitten näitä tunnelukkoja ja kehossa olevia lukkoja hoidetaan, niin fyysisestkin oireet voivat kadota.

Ainakin Joogakoulu Shantissa (Runeberginkatu, Helsinki) on näitä hoitoja sekä muitakin hoitoja.


Otsikko: Vs: Allergioista eroon?
Kirjoitti: Casperiina - 06.09.2010 13:54:33
Ebe, olen käynyt kesällä pari kertaa vyöhyketerapeutilla ja nyt sellaisella kansanparantajalla hoitamassa näitä tunnelukkoja ja mitä lie. Tuo parantaja osaa kaikenlaisia "temppuja", sai viimeksi akupainannalla tukkoisen nenänikin aukeamaan, mutta ei kuitenkaan ollut kovin kannustava tästä allergiasta parantumisen suhteen. Tai sellaisen tunteen ainakin sain, kun oli heti neuvomassa, että pitäisi kissalapsista hankkiutua eroon :-\ En vain suostu uskomaan, että tämä suhteellisen tuore allergia olisi parantumaton, enkä siksi ole valmis tekemään lopullisia ratkaisuja.

En sitten tiedä, että miten tuhoutunut se omakin energiakeho on kaikista lääkemömmöistä ja päihteistä, mitä on nuorena pumpattu täyteen.  :-[



Otsikko: Vs: Allergioista eroon?
Kirjoitti: -*- - 01.10.2010 09:43:54
Moi Casperiina!
Ikävä tuo tilanteesi :(

Itse sain apua allergioihin homeopatiasta. Olin ikäni kärsinyt siitepölyallergiasta, sen jälkeen kuvioihin tulivat eläinallergiat ja lopulta ruoka-aineetkin. Allergiat olivat pahoja, piti adrenaliinipiikkiä pitää mukana jatkuvasti ja muiden tekemää ruokaa ei voinut syödä. Minulla oli lista ruoka-aineista, jotka kävivät minulle, niitä ei ollut montaa... Astmakin alkoi tulla, minulla oli ympärivuotinen antihistamiini- ja kortisonilääkitys (astmaan).

Menin klassiselle homeopaatille, ja jo parin kk kuluttua hoidon alkamisesta pystyin jättämään kaikki lääkkeet pois. Se oli loppusyksyä. Pikkuhiljaa, ylä- ja alamäkien jälkeen, olo parani kaikin tavoin, ja seuraava kevät ja kesä olivat ensimmäiset miesmuistiin, kun ei ollut mitään oireita siitepölyistä. Myös ruoka-allergiat olivat historiaa ja eläinallergiat myös.

Minua kiinnostaisi, miten olet homeopatiaa käyttänyt? Oletko käynyt homeopaatilla? Homeopatia on hieno hoitomuoto, mutta valitettavasti tosi hankala hallita hyvin, sen tähden suosittaisin menemään vain klassiselle homeopaatille, ja sellaiselle, josta on kuullut hyvää. Ja tietenkin sellaiselle, jolla on asianmukainen koulutus, eli vähintään 4v opinnot takana jossain hyvässä koulussa.

Myös mitä tahansa muuta energiahoitoa suosittelisin, ja tässä ketjussa mainitun "muurahaiistohtorin" kirjoitukset ovat hyviä. Tärkein asia olisi tietenkin pohtia, miten omaa elämäänsä voisi parantaa, mitä oma sydän oikeasti kaipaa.

Voimia!


Otsikko: Vs: Allergioista eroon?
Kirjoitti: Casperiina - 01.10.2010 22:14:32
* Kiitos tuesta _*_ ... hmm, Tähti?  ;)

Aloitin noin tasan vuosi sitten menemällä homeopaatille, joka on nähdäkseni ihan ammattitaitoinen. Hän on valmistunut klassiseksi homeopaatiksi Suomen homeopaattisen lääketieteen Instituutista vuonna 2004. Näimme noin kerran kuukaudessa reilun puolen vuoden ajan. Siinä tuli paria eri valmistetta syötyä. Loppujen lopuksi allergioiden parantumista ei kuitenkaan alkanut näkymään, kuten hän oli odottanut (muita juttuja kyllä tapahtui). Ehkä elimistöllä sitten kestää oma aikansa. Hän ei kuitenkaan enää ehdottanut uutta tapaamista, eikä valmisteiden ottamisen jatkamista. Käski laittaa sähköpostia, mutta se jäi sitten siihen..

Kesällä menin vyöhyketerapeutille, joka käyttää hoidon tukena homeopatiaa. Tämä homeopaatti ei kuitenkaan edustanut sitä klassista hoitosuuntausta. Hän esimerkiksi antoi useita eri valmisteita samanaikaisesti. Näitä jatkettiin joitakin viikkoja. Sen jälkeen en ole syönyt mitään.


Otsikko: Vs: Allergioista eroon?
Kirjoitti: -*- - 08.10.2010 10:15:56
* Kiitos tuesta _*_ ... hmm, Tähti?  ;)

Tähti on ihan jees kutsumanimi :)
(nick, jota yleensä käytän, oli jo varattu, ja hätäpäissäni keksin vähän hassun vaihtoehdon...)

Onpas harmillinen sun tilanne.
Mutta jos kerran kuitenkin reagoit homeopaattiseen hoitoon, ehkä kannattaisi ainakin soittaa homeopaatille ja kysyä jatkosta? Tai jos hän osaisi suositella toista homeopaattia?

Tai sitten jatkaa vyöhyketerapialla. En kyllä osaa muuta neuvoa antaa
:(


Otsikko: Vs: Allergioista eroon?
Kirjoitti: Casperiina - 08.10.2010 17:04:34
Rosaria, itse olen siirtynyt viljattomaan ruokavalioon jo helmikuussa 2010, näin kun alakarppaan.  :)

Terveysvaikutukset ovat kyllä huikeita, mutta ei kuitenkaan ole vielä näkynyt vaikutusta allergioihin.  :-\


Otsikko: Vs: Allergioista eroon?
Kirjoitti: pluto - 26.12.2010 21:04:22
Pakko tulla leuhkimaan tännekin.  :D
Olen neljännesvuoden syönyt spirulina-kapseleita ja litkinyt noni-mehua. Marraskuun alussa aloitin myös homeopaattiset hoidot. Olen ollut tosi allerginen etenkin kissoille. Allergialääkkeillä on jotenkin saanut nuha-oireet kuriin, mutta astmaoireita ei.
Kävin vähän ennen joulua kissakodissa, eikä juuri mitään oireita, vaikka ensimmäisen kerran vuosiin uskaltauduin ottamaan kissan syliin ja paijaamaan sitä.  :o Yleensä jo pelkkä samassa huoneessa oleskelu riittää laukaisemaan nuhan, yskän ja hengenahdistuksen. Nyt nutuutin kattia ja annoin sen nuolla, etc.
En tiedä, mikä noista kolmesta on ollut se tehokkain tapa. Halusin niin kiihkeästi eroon allergiasta, että kokeilin varmuuden vuoksi kaikkea...
Tällä hetkellä näyttää aika todennäköiseltä, että meille tulee keväällä kissa. :smitten:


Otsikko: Vs: Allergioista eroon?
Kirjoitti: Mike - 27.01.2011 03:19:36
Kuulostaapa varmaan oudolta tarinani mutta minua häiritsevistä allergioista pääsin eroon ymmärtämällä että maailmaan kuuluu siitepölyä, en halunnut estää niitä olemasta, ja en yksinkertaisesti enään HALUNNUT oireita tai välittää..aika simsalabim oli tämä hetki sisälläni..harvoin mitään niin soluja ravisuttavasti ole päättänyt..se oli kuin sisäinen ja sujuva päätös jossa ei ollut epäröintiä ja kiukuttelua..en osaa selittää mutta noin se kohdallani meni ja heinä&koivuallergiani ovat väistyneet... :crazy2:


Otsikko: Vs: Allergioista eroon?
Kirjoitti: Unissa Kävelijä - 27.01.2011 03:50:58
Kuulostaapa varmaan oudolta tarinani mutta minua häiritsevistä allergioista pääsin eroon ymmärtämällä että maailmaan kuuluu siitepölyä, en halunnut estää niitä olemasta, ja en yksinkertaisesti enään HALUNNUT oireita tai välittää..aika simsalabim oli tämä hetki sisälläni..harvoin mitään niin soluja ravisuttavasti ole päättänyt..se oli kuin sisäinen ja sujuva päätös jossa ei ollut epäröintiä ja kiukuttelua..en osaa selittää mutta noin se kohdallani meni ja heinä&koivuallergiani ovat väistyneet... :crazy2:

Mulla on vähä samoin. Elukka, vilja ja siitepölyallergiat loppu, kun ajattelin niiden kuuluvan luonnolliseen maailmaan. Toinen asia voi olla se, mitä moni suomalainen on tänne oleskelumaahani muuttaessaan huomannu, että allergiat ja atooppisuudet katoo, kun ruoka biologista ja lisä ja säilöntäaineetonta suurimmaksi osaksi. Sain allergiaoireita esim. jouluksi saaduista Vaasan Ruispaloista, mutta aika kumisaappaan pohjia ne oli muutenki kun on tottunut leivän syömään uunituoreena ilman e-koodeja. Ei muuten kovettunu, eikä homehtunu se leipä.