Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Tampereen Parisuhdemessut 24.-25.1.2015

Parisuhdemessut Tampereen yliopistolla 24.–25.1.2015 klo 10–17

Suomen ensimmäiset Parisuhdemessut ja Tampereen Jalokivimessut järjestetään Tampereen yliopistolla lauantaina ja sunnuntaina 24.–25.1.2015 klo 10–17.

Parisuhdemessut tarjoavat osanottajille monipuolisen ja usealta eri näkökulmalta rakennetun kokonaisuuden, joka antaa eväitä ihmissuhteiden ja parisuhteen kehittämiseen luentojen, workshop-työskentelyn, näytteilleasettajien ja myyntiosastojen avulla.

Luentojen aiheet liittyvät muun muassa parisuhteen kehittymiseen, eron jälkeiseen jälleenrakennukseen, oman voiman tunnistamiseen ja ihmissuhteisiin työpaikalla. Luentojen aiheisiin ja aikatauluihin voi tutustua "Luennot"-osiossa. Kaikki luennot sisältyvät messujen sisäänpääsymaksuun.

Samaan aikaan yliopistolla järjestettävät Tampereen Jalokivimessut on mielenkiintoinen myyntitapahtuma, jolla on jo 20 vuoden perinteet Tampereella. Jalokivimessut tuovat lisäväriä myös Parisuhdemessuihin, sillä jokainen messuvieras saa ilmaiseksi tapahtumasta elämänsä tärkeimmän jalokiven – puhekiven.

Messuille odotetaan 3000 messuvierasta, sataa näytteilleasettajaa ja kymmeniä mielenkiintoisia luennoitsijoita.

Lauantaina klo 15.00 Seppo Tanhua, Astrologia karttana toimivaan parisuhteeseen. "Rakkautta ei löydetä valmiina - Siihen kasvetaan kriisien kautta."

www.parisuhdemessut.fi

Tervetuloa messuille!

Sydämellisin terveisin
Messuisäntä Pasi Raukko