Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

ASTROLOGIAN ALKEMIAKESÄKURSSI 2-3.8.2014 Tre

ASTROLOGIAN ALKEMIAKURSSI 2-3.8.2014 / Seppo Tanhua

Paikka: LifeCentre, Rautatienkatu 14 A 2 (2 krs), 33100Tampere

Aika: la-su  2-3.8.2014 klo 10-18 molempina päivinä.

Hinta: 150€ (sis. runsaan kurssimateriaalin sekä kahvi/teetarjoilun koko päivän)

KURSSIN SISÄLTÖ  (Max osanottajamäärä 20)

Alkemiakurssi on tarkoitettu astrologian perusteet hallitseville harrastajille, jotka ovat valmiita sukeltamaan oman karttansa kanssa henkisten haasteiden ja mahdollisuuksien maailmaan. Kurssin ensimmäinen päivä pyhitetään kartan karmallisten tekijöiden löytämiseen planeetta-aspekteista ja sen jälkeen niiden tulkitsemiseen pienissä ryhmissä mentoreiden avustuksella.

Ensimmäisen kurssipäivän aikana tulet löytämään omasta kartastasi valtavan määrän pyhää tietoa, jota ei voi olla sen löytämisen jälkeen käyttämättä. Tämä tieto on muuttanut ratkaisevalla tavalla tuhansien ihmisten elämää ja nyt tulet saamaan valmiudet toimia vastaavien muutosten kätilönä ensin ystävillesi ja sitten mahdollisesti myös laajemmin oman päätöksesi mukaisesti. Varmaa kuitenkin on, että tämän kurssin myötä tulet vääjäämättä uudistamaan omaa elämääsi merkittävällä tavalla.

Toinen päivä pyhitetään ajan tulkitsemiseen, joka on astrologian kiehtovin ja houkuttelevin käyttömahdollisuus. Kosmiset syklit antavat loistavan aikataulun henkisen elämämme rakentumiselle sisäistä värähtelyämme kuuntelemalla. Tämän päivän jälkeen pystyt lukemaan omaa planeettaohituslistaasi aivan uudella tavalla, joka tulee tukemaan sydämesi ääntä kaikissa päivittäisissä ratkaisuissa.

Teemme päivän aikana tulkintoja toinen toisillemme pienissä ryhmissä mentoreiden avustuksella ja tulet aivan varmasti hämmästymään kyvystäsi "lukea" vieraalle ihmiselle hänelle istuvaa aikataulua ilman epäilyksen häivää. Astrologiset symbolit eivät jätä sijaa epäilylle. Ne ovat yllättävän selkeitä ja loogisesti ymmärrettäviä.

Tämän kahden päivän intensiivisen kurssin jälkeen pystyt hämmästyttämään jokaisen ystäväsi ja tuttavasi, joka antaa sinulle tarkan syntymäaikansa. Huomaat nousseesi tietäjätasolle, joka jatkossa kehittyy jokaisen tekemäsi tulkinnan myötä vahvemmaksi ja vahvemmaksi.

 

Ilmoittautuminen seppo.tanhua@gmail.com  ja otsikoksi "Astroalkemia kesäkurssi tre (Ilmoita samalla syntymätietosi, osoitteesi ja puh.numerosi. Laita myös tieto käymästäsi peruskurssista ja opettajasta)

Saat kurssin varmistuttua laskun (150€), jonka maksettuasi olet varmistanut paikkasi kurssilla. Paikat täyttyvät maksujärjestyksessä ja ilmoittautuminen on sitova.

Tämä ilmoitus poistuu kun kurssi on täynnä.