Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Artikkelit

Hermeettisen Astrologian kurssi 19-20.5 Tampere

Lue artikkeli

Maaliskuun alkusysäys 2009

MAALISKUUN 2009 KOSMINEN ALKUSYSÄYS "Kyyhkysen taivaankannen paluu" Maaliskuun 2009 päiväntasauksessa laukaistavassa aukossa on kyse tämän energian ensimmäisestä täysimittaisesta virtauksesta sitten Atlantiksen ajan. Se antaa lukuisia hyötyjä ja suopeita toissijaisia vaikutuksia sen päävaikutuksen lisäksi, että se siirtää pyhän magneettikonsentraatin taivaankanteen. Näiden joukossa ovat ihmisen 12-säikeisen DNA:n magneettikierteiden suurempi herääminen ja ihmiskunnan kollektiivimielen merkittävä yhtenäistäminen. Kaikkeen elämään maan päällä ja kaikkeen energiaan kaikissa luonnon valtakunnissa vaikutetaan - kyse on tosiaankin moniulotteisesta, maailmanlaajuisesta tapahtumasta.

Lue artikkeli

Merkurius perääntyy 7.5 – 30.5 välisenä aikana

Merkuriuksen perääntyvä liike on jostain syystä saanut astrologian harrastajilta huomattavasti enemmän julkisuutta kuin esimerkiksi Mars, johtuen ehkä Merkuriuksen mytologisen hahmon kierosta ja kujeilevasta luonteesta. Tällä kertaa Merkurius perääntyy ensin omassa merkissään Kaksosissa painottaen kommunikaation merkitystä ja tiedonkulun varmistamista. Tyypillisiä Merkuriuksen jekkuja tässä merkissä ovatkin kiusalliset pienet ongelmat ja informaatiokatkokset, jotka voivat saada mitättömyydestään huolimatta koko päivän menemään sekaisin.

Lue artikkeli

Maanvyörymät tuntuvat jo Marsissa asti

Yhdysvaltain avaruushallinto Nasa on julkistanut kautta aikain ensimmäisen kuvan maanvyörystä Mars-planeetan pinnalla. Harvinaisen kuvan otti Nasan Mars Reconnaissance Orbiter -luotain helmikuun lopulla. Maanvyöryt sijoittuvat planeetan pohjoisnavalle, tutkijat kertoivat maanantaina. Lähde: http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ ulkomaat/uutinen.asp?id=1496278 Näinhän kuukausihoroskoopissakin luvattiin. Klikkaa "lue lisää" linkkiä niin pääset lukemaan kuukausihoroskoopin Kiitos Minnalle vinkistä :)

Lue artikkeli

Merkurius perääntyy

Apua, se on täällä taas, perääntyvä Merkurius nimittäin, heittelemässä kapuloita ihmiskunnan rattaisiin jottei vauhti kiihtyisi liian kovaksi. Ei siis pidä ihmetellä, jos alkuvuoden leppoisia tunnelmia ilmestyvät lumimyrskyn tavoin häiritsemään monenlaiset, elämään aivan yllättäen ilmaantuvat väärinkäsitykset, sekannukset ja häiriöt niin sähköisissä viestimissä kuin ihan omassakin pääkopassa ja ulosannissa. Vaikutukset voivat näkyä myös liikenteessä, matkustelussa ja kaupankäynnissä.

Lue artikkeli

Pluto vaihtaa merkkiä ja mullistaa maailmaa

Pluto siirtyy Jousimiehestä Kauriiseen, 25.1.2008 alkaa perääntyä Kauriissa 2.4.2008 Siirtyy takaisin Jousimieheen 14.6.2008 alkaa edetä Jousimiehessä 9.9.2008 Siirtyy lopullisesti Kauriiseen 27.11.2008

Lue artikkeli

Mars perääntyy 15.11.2007 – 29.01.2008 välisen ajan

Marsin perääntymisiä tapahtuu parin vuoden välein ja seuraavaa saamme odotella tammikuuhun 2010. Tämänkertainen perääntyminen alkaa Ravun merkistä 15.11 ja siirtyy Kaksosten merkkiin uuden vuoden kunniaksi 1.1.2008. Marsin perääntyminen tarkoittaa yleisellä tasolla sitä, että jokainen ihminen, yritys ja instituutio joutuu nyt monella tavalla korjaamaan oman toiminnan ja tekemisen laatua. Uusiin projekteihin ei kannata rynnätä ihan suinpäin, elleivät vanhat systeemit ole kunnossa.

Lue artikkeli

Pelkäätkö perääntyvää Merkuriusta?

Perääntyvän Merkuriuksen tarkoitus on saada meidät aina ajoittain kyseenalaistamaan luutuneet ajattelumallimme ja rakentamaan ajattelutapojamme uudelleen. Mitä juuttuneempi entisiin malleihin on, sitä vaikeampana perääntymisjakson kokee. Pelätä ei silti tarvitse vaan kannattaa puskea rohkeasti tuulta päin silläkin uhalla, että hatun lisäksi päästä ehkä lentää aimo annos ihan muutakin. Tarpeetonta se on joka tapauksessa.

Lue artikkeli

Antikytheran mekanismi

Sain sähköpostiini tiedon tällaisesta mielenkiintoisesta laitteesta, joka saattaa liittyä myös muinaiseen astrologiaan. Päätimme kääntää tekstin puoliammattimaisesti, jotta mahdollisimman moni pääsisi ihmettelemään ihmisen viisautta jo ammoisina aikoina. Muutama ilmaisu jäi hiukan epäselväksi käännösvaiheessa, mutta uskon tämän palvelevan asiasta kiinnostuneita tällaisenaan. Linkkejä kuvineen ja lähde mainittu jutun lopussa t. Seppo

Lue artikkeli

Daavidin Tähti

Hei kaikille ! (Kirjoittaa Tarja) Olette varmaan jo saaneet paljonkin tietoa sieltä sun täältä 8.-9.11.2003 tapahtuvasta planeettojen (yksi niistä on asteroidi Chiron, haavoittunut parantaja) muodostamasta Daavidin tähdestä. Muodostelmaa kutsutaan ko. päivänä Harmoniseksi sopusoinnuksi (Harmonic Concordance).

Lue artikkeli